DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 16:18

DI - 28 feb 24 kl. 11:44

MP-toppens besked: Vill inte bli nytt språkrörMiljöpartiets klimatpolitiska talesperson Elin Söderberg har pekats ut som en av favoriterna till att ta över som nytt språkrör efter Märta Stenevi. Men i en intervju med Di ger hon beskedet att hon säger nej till uppdraget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elin Söderberg, Märta Stenevi, Di

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP-toppens, beskedVill inte bli , nytt, språkrör

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fredagsstämning i Köpenhamn – ölaktie rusar

Den danska bryggerikoncernen Royal Unibrew säljer bättre än väntat och skruvar upp sina helårsprognoser. Aktien rusar tvåsiffrigt på Köpenhamnsbörsen och drar med sig konkurrenten Carlsberg..

DI - 2 minuter sedan

Klart: PTS tvingas dela affärskänslig information med Huawei

Trots protester från såväl Ericsson som teleoperatörer tvingas nu PTS dela hemligstämplade uppgifter med Huawei. Det rapporterar Telekomnyheterna som tagit del av ett regeringsbeslut..

DI - 15 minuter sedan

Analyspodden varnar för mer börsfall

Analyspodden med Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om svaghetstecknen på börsen efter Israels svar på förra helgens iranska attack och att USA-räntorna har fortsatt upp efter uttalande från centralbanken.  Även början på rapportperioden berörs och hela fyra köptips utfärdas..

DI - 15 minuter sedan

Varningen efter priskaoset: För tidigt att andas ut

Priserna på guld och olja steg kraftigt på fredagsmorgonen efter attackerna i Iran, och kronan försvagades mot dollarn.  Hysterin mattades snabbt av, men det är för tidigt att andas ut, enligt SEB:s chefsekonom Jens Magnusson. ”Det finns stora risker”, säger han..

DI - 45 minuter sedan

Trump Media begär hjälp mot nakenblankning

Den amerikanske expresidenten Donald Trumps nynoterade mediebolag Trump Media & Technology begär hjälp från börsoperatören Nasdaq med att förhindra att aktien ”nakenblankas”, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Ingen vinner på ytterligare upptrappning

Israel svarade under natten mot fredagen på Irans storskaliga robot- och drönarattack för en vecka sedan genom att slå till mot mål i Iran, enligt samstämmiga medieuppgifter..

DI - 30 minuter sedan

Di granskar: En tredjedel luft i Bravidas mest saltade faktura

Di har tagit del av den av Bravidas påstått överdrivna fakturor till Region Skåne som har flest påstådda ”lufttimmar”, 79 av totalt 177 fakturerade. Av uppgifterna i den framgår att en tredjedel av det totalt fakturerade beloppet – både arbete och material – utgörs av ”luftfakturering”, och att de påhittade timmarna summerar till betydligt mer än materialkostnaden..

DI - 45 minuter sedan

Tesla återkallar 3.878 fordon – problem med gasen

Tesla återkallar 3.878 fordon av modellen cybertruck, deras eldrivna så kallade pickup..

DI - 45 minuter sedan

”Folk blir förvånade över hur tyst den är”

Säljsuccé, extremt tyst – och hög kvalitet. Här är detaljerna som gör klassiska garageporten marknadsledande. – Folk blir förvånade över hur tyst den är, säger Niclas Vinberg hos Port & Industriservice om Hörmanns port..

DI - 45 minuter sedan

Blandad öppning i New York – Netflix backar efter rapport

Strömningsbolaget Netflix handlas ned i öppningen på grund av sina osäkra prognoser framåt. Tesla går mot sjätte raka nedgångsdagen efter nyheten att bolaget tvingats återkalla samtliga Cybertrucks. I övrigt är rörelserna i New York tämligen små..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.