DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 09:38

DI - 28 feb 24 kl. 06:02

Strutsarna är en plåga – byt ut demStrutslikt beteende fortsätter att plåga svensk finansmarknad. Några högaktuella exempel är Tieto Evry, samt Folksam som har investerat i Heimstaden Bostad. Det verkar krävas omfattande chefsbyten innan många bolag förmår dra upp huvudet ur sanden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tieto Evry, Folksam, Heimstaden Bostad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strutsarnaär en , plåga, bytut dem

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

En del av Børsens vägg har rasat

En bit av en vägg i byggnaden Børsen i Köpenhamn har rasat, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff. Det var väntat, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Reaktionen: Chock och förvirring

Chock och förvirring blev reaktionerna då den globala tungviktaren på klimatområdet, SBTi, plötsligt svängde på en femöring i sin syn på att låta företag kompensera för sina klimatutsläpp..

DI - 1 timme sedan

Saabs vd: Europa är för beroende av krut från Kina

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet..

DI - 1 timme sedan

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället..

DI - 1 timme sedan

Mäktiga bankprofilens miljonsatsning med Gardell

Monique Baer, filantrop och fjärde generationen i Julius Baer Group, Schweiz näst största bank, krokar arm med Christer Gardell i mångfaldsbolaget Mitt liv. Nu ska schweizarna företagsvägen bli bättre på att inkludera kvinnor och invandrare. ”Det finns hinder att övervinna, särskilt här”, konstaterar hon..

DI - 1 timme sedan

Fritidshusmarknaden vaknar till liv – men bakslag kan komma

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden..

DI - 1 timme sedan

Fem häktade för grova ekobrott i Eskilstuna

Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier..

DI - 1 timme sedan

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post..

DI - 2 timmar sedan

Köp en doldis med chans att dubblas

Ukrainakriget har ritat om spelplanen helt och hållet – även på börsen. Di har därför hittat en doldisaktie som bjuder på fina utdelningar och återköp. På sikt har den goda möjligheter att dubblas när bolaget skördar frukterna av en supercykel som lär vara minst ett decennium..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.