SvD > Nyheter

Saturday, 13 April, 09:35

SvD - 28 feb 24 kl. 05:59

”Pappor lär sig att man får vara arg – inte ledsen”Sex av tio pappor mår sämre under en separation och många fastnar i konflikter med expartnern. ”I samband med separationer vet vi att våld är en riskfaktor”, säger Jens Karberg på organisationen Män..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Jens Karberg, Män

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappor, lärsig att man får vara , arg, inte ledsen

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Ansvarskulturen som försvann

Medierna blir ventilen för medborgarna när formellt ansvarsutkrävande inte görs av regering och andra..

SvD - 10 minuter sedan

Fyra döda i våldsdåd på köpcentrum i Sydney

Minst fyra personer ska ha dödats i ett våldsdåd i ett köpcentrum i Sydney, rapporterar Sydney Morning Herald. Polisen larmades om att flera personer knivhuggits..

SvD - 45 minuter sedan

Flera skadade i dåd i Sidney

SvD - 1 timme sedan

Sökes: Tolv personer utan åsikt om Trump

Tolv personer i New York som inte har någon åsikt om expresident Donald Trump – och som inte är oroliga för sin säkerhet.Det vanligtvis svåra juryurvalet verkar nästan omöjligt i bedrägerimålet mot Trump. I veckan sätter det i gång..

SvD - 2 timmar sedan

"Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar"

– Det här är inte Skärholmen. Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar nu, säger Zohra som bott i området i hela sitt liv.Skärholmsborna är märkbart tagna efter flera skottlossningar och mordet på en pappa.

SvD - 2 timmar sedan

Trots allt: Paris förblir en god idé

Veckorna kring påsk då jag vistades i Paris bevakade polis och militär kyrkor, muséer, varuhus. En oro i luften. Men Paris förblir Paris..

SvD - 2 timmar sedan

Faran i att skylla allt på sociala medier

En bästsäljande bok pekar ut skärm­användning som orsaken till en epidemi av psykisk ohälsa bland unga. Problemet är att forskningen inte entydigt stödjer den slutsatsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.