SvD > Nyheter

Saturday, 20 April, 08:14

SvD - 28 feb 24 kl. 05:31

Gapet minskar mellan blockenGapet mellan de politiska blocken minskar.Det rdgrna frsprnget ligger nu bara p fem procentenheter, enligt den senaste mtningen som Indikator gr fr Sveriges radio Ekot..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gapet, minskarmellan , blocken

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Många floskler – bra konst

VENEDIG. Konst på temat flykt från Ukraina och ett koloniserat Grönland är några av Venedigbiennalens ljuspunkter. Mindre intressant är det trötta språk som präglade invigningstalen.

SvD - 1 timme sedan

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland.– Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne..

SvD - 1 timme sedan

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko.– Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige..

SvD - 1 timme sedan

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden..

SvD - 1 timme sedan

Står USA på gränsen till ett nytt inbördeskrig?

Forskare klassar USA som ett högriskland för politisk instabilitet. Både demokrater och republikaner varnar för att årets valrörelse kan bli den sista – om den andra sidan vinner..

SvD - 1 timme sedan

Därför orkar vi inte längre skaffa barn

PODD | ”The sympathizer” leker med schablonen av den vite mannen, och ”Allt och Eva” på Viaplay stoppar vår barnlängtan. Tove Norström och Andreas Hörmark dyker ned i den senaste tv-veckan. .

SvD - 1 timme sedan

Succé för svenska ryttare – OS-temperaturen stiger

Henrik von Eckermann leder världscupfinalen och Peder Fredricson är tvåa inför lördagens avgörande. Aldrig tidigare har Sverige haft så många starka medaljhopp inför ett sommar-OS..

SvD - 1 timme sedan

Nu har bitcoin halverats

SvD - 1 timme sedan

Skuldfrågan viktigast i SVT:s ”Smärtpunkten”

Det har gått 25 år, men smärtan från Lars Noréns ”Sju tre” finns kvar. SVT:s dramaserie om pjäsen som blev upptakten till Malexandermorden försöker reda ut vems fel det var att det gick så fruktansvärt illa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.