SvD > Nyheter

Saturday, 20 April, 09:32

SvD - 28 feb 24 kl. 05:46

Strömmer: Vårt fokus är skärpta straffKriminalvården är hårt pressat av platsbrist och vill att fler dömda får avtjäna sina straff utanför anstalterna.Förslagen mottas med ljumt intresse av justitieminister Gunnar Strömmer (M)..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Gunnar Strömmer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StrömmerVårt , fokusär , skärpta, straff

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Valet i höst utgör risk för inbördeskrig i USA

Risk för inbördeskrig i USA under höstens valrörelse, bombattack i Irak och nytt angrepp mot den ryska regionen Belgorod. Här är lördagens viktigaste nyheter..

SvD - 1 timme sedan

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa..

SvD - 1 timme sedan

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot..

SvD - 1 timme sedan

Många floskler – bra konst

VENEDIG. Konst på temat flykt från Ukraina och ett koloniserat Grönland är några av Venedigbiennalens ljuspunkter. Mindre intressant är det trötta språk som präglade invigningstalen.

SvD - 2 timmar sedan

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland.– Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne..

SvD - 2 timmar sedan

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko.– Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige..

SvD - 2 timmar sedan

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden..

SvD - 2 timmar sedan

Står USA på gränsen till ett nytt inbördeskrig?

Forskare klassar USA som ett högriskland för politisk instabilitet. Både demokrater och republikaner varnar för att årets valrörelse kan bli den sista – om den andra sidan vinner..

SvD - 2 timmar sedan

Därför orkar vi inte längre skaffa barn

PODD | ”The sympathizer” leker med schablonen av den vite mannen, och ”Allt och Eva” på Viaplay stoppar vår barnlängtan. Tove Norström och Andreas Hörmark dyker ned i den senaste tv-veckan. .

SvD - 2 timmar sedan

Succé för svenska ryttare – OS-temperaturen stiger

Henrik von Eckermann leder världscupfinalen och Peder Fredricson är tvåa inför lördagens avgörande. Aldrig tidigare har Sverige haft så många starka medaljhopp inför ett sommar-OS..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.