DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 08:19

DI - 28 feb 24 kl. 05:29

Uppgifter: Tysk fregatt har skjutit skarpt under EU:s Röda havet-insatsTyskland har för första gången skjutit skarpt i EU:s insats för att skydda sjöfarten i Röda havet, rapporterar tyska medier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Röda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Tysk, fregatthar , skjutit, skarptunder , EU:s, Röda, havet-insats

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Saabs vd: Europa är för beroende av krut från Kina

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet..

DI - 15 minuter sedan

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället..

DI - 10 minuter sedan

Mäktiga bankprofilens miljonsatsning med Gardell

Monique Baer, filantrop och fjärde generationen i Julius Baer Group, Schweiz näst största bank, krokar arm med Christer Gardell i mångfaldsbolaget Mitt liv. Nu ska schweizarna företagsvägen bli bättre på att inkludera kvinnor och invandrare. ”Det finns hinder att övervinna, särskilt här”, konstaterar hon..

DI - 30 minuter sedan

Fritidshusmarknaden vaknar till liv – men bakslag kan komma

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden..

DI - 30 minuter sedan

Fem häktade för grova ekobrott i Eskilstuna

Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier..

DI - 30 minuter sedan

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post..

DI - 1 timme sedan

Köp en doldis med chans att dubblas

Ukrainakriget har ritat om spelplanen helt och hållet – även på börsen. Di har därför hittat en doldisaktie som bjuder på fina utdelningar och återköp. På sikt har den goda möjligheter att dubblas när bolaget skördar frukterna av en supercykel som lär vara minst ett decennium..

DI - 10 timmar sedan

Illrött på Nasdaq – flera ras halvledarsektorn

Halvledarbolag straffades hårt på fredagen och jätten Nividia föll 10 procent. De var dock långt ifrån ensamma när investerarna nu verkar fly sektorn. På Nasdaq föll även Netflix brant – Dow Jones industriindex höll sig dock över nollan..

DI - 11 timmar sedan

Då blir det rapportlyft i Getinge

På måndag släpper Getinge sina delårssiffror för årets första kvartal. Förutsättningarna ser på förhand osäkra ut, inte minst när det kommer till lönsamhetsprognosen för helåret.  Di reder ut vad som krävs för ett lyft i aktien och vad som riskerar att sätta marknaden i limbo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.