SvD > Nyheter

Saturday, 13 April, 07:34

SvD - 28 feb 24 kl. 04:18

Tjuvjakt fällde 499 noshörningar
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvjakt, fällde, 499, noshörningar

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

"Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar"

– Det här är inte Skärholmen. Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar nu, säger Zohra som bott i området i hela sitt liv.Skärholmsborna är märkbart tagna efter flera skottlossningar och mordet på en pappa.

SvD - 30 minuter sedan

Trots allt: Paris förblir en god idé

Veckorna kring påsk då jag vistades i Paris bevakade polis och militär kyrkor, muséer, varuhus. En oro i luften. Men Paris förblir Paris..

SvD - 45 minuter sedan

Faran i att skylla allt på sociala medier

En bästsäljande bok pekar ut skärm­användning som orsaken till en epidemi av psykisk ohälsa bland unga. Problemet är att forskningen inte entydigt stödjer den slutsatsen..

SvD - 45 minuter sedan

”Deras fans är så kaxiga – utan att någonsin vinna”

City är ”korrupta fuskare”. Arsenal vågar inte spela. ”Vilka som helst utom Liverpool.

SvD - 45 minuter sedan

Vad gör alla norrmän i Gullspång?

PODD | Två damer får i ”Miraklet i Gullspång” under mycket märkliga omständigheter en ny syster – men vad tusan är det som pågår egentligen? Tove Norström och Andreas Hörmark dyker ned i det senaste på streamingtjänsterna..

SvD - 45 minuter sedan

”Ett samhälle utan civilkurage blir utarmat”

Hur ser ett samhälle ut när invånarna inte längre vågar visa civilkurage? Kriminologer och forskare beskriver det som ett otäckt samhällsfenomen. Men berättar också om en stark motkraft..

SvD - 1 timme sedan

Inflationsfall – men inte höjda bostadspriser

En första räntesänkning från Riksbanken kryper allt närmare. Det behöver inte nödvändigtvis betyda ett kraftigt prislyft på bostadsmarknaden.Räkna med fler objekt men små prisförändringar enligt en bedömare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.