DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 09:32

DI - 26 feb 24 kl. 15:20

Renewcells storägare: ”Är extremt bedrövade”Textilåtervinningsbolaget Renewcell lyckades inte få ägarna att skjuta till mer kapital och har på måndagen lämnat in sin konkursansökan. ”Grundproblematiken är lika sorglig som den är enkel, att efterfrågan inte finns där”, säger Per Olofsson hos storägaren Girindus som var med och grundade Renewcell..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Renewcell, Per Olofsson, Girindus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renewcells, storägareÄr , extremt, bedrövade

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Sveriges största hyrlager rymmer det mesta

Sveriges största self storage-byggnad finns sedan i slutet av förra året i Rissne, strax norr om Stockholm. Pelican Self Storage senaste nybygge är ett drygt 12.000 kvadratmeter stort hyrlager.

DI - 10 minuter sedan

Dags för EU:s ledare att fokusera på konkurrenskraften

EU:s andel av världsekonomin krymper och konkurrenskraften har försämrats. Nya teknologier kommer allt oftare från USA:s västkust och Kinas östkust. Vi måste ge framgångsrika svenska och europeiska företag möjligheten att bli starkare i den globala konkurrensen, skriver .

DI - 15 minuter sedan

Stark start på fastighetsåret

Första kvartalet utvecklades bättre än väntat på den svenska fastighetsmarknaden, konstaterar Annika Edström, analyschef på fastighetskonsultfirman CBRE. För Di berättar hon om de avgörande faktorerna för fortsatt återhämtning, vilka segment som har störst potential - och om en viktig trend på marknaden som kommer att påverka såväl fastighetsägare och investerare som hyresgäster framöver..

DI - 15 minuter sedan

Storbanken: Bostadspriserna har bottnat – viss prisuppgång i sikte

Bostadspriserna har bottnat och det finns en viss prisuppgång i sikte..

DI - 15 minuter sedan

Skräcksiffra för Nibe: Försäljningsras för värmepumpar

Värmepumpsförsäljningen på den svenska marknaden minskade med 43 procent i det första kvartalet. .

DI - 15 minuter sedan

AI-jätten TSMC klår förväntningar

Världens största halvledarföretag, taiwanesiska TSMC, klår förväntningarna. Med kunder som Apple och Nvidia och kraftig efterfrågan på AI-chip ser man ljust på framtiden..

DI - 30 minuter sedan

Börsen inleder på grönt – ABB lyfter

Stockholmsbörsen stiger under torsdagens inledande handel, efter att flera bolag rapporterat oväntat starkt under morgonen..

DI - 30 minuter sedan

Kinneviks drag underminerar egna strategin

Kinneviks styrelse har efter en översyn av kapitalstrukturen, där man tagit del av större aktieägares perspektiv, valt att dela ut 6,4 miljarder. Att inte återköpa aktier till nuvarande substansrabatt undergräver bolagets strategi totalt..

DI - 45 minuter sedan

Bunge: Krokig väg mot inflationsmålet

Inflationen är på väg att stabiliseras vid Riksbankens mål. Men än är den inte i hamn och vägen framåt kan mycket väl bli krokig trots de senaste månadernas positiva inflationsutfall. Det säger vice riksbankschefen Aino Bunge i ett tal på torsdagsmorgonen..

DI - 45 minuter sedan

Småspararfavoriten Plejd växlar upp tillväxttakten igen

Belysningsföretaget Plejds tillväxttakt växlar upp något igen under det första kvartalet. Samtidigt steg rörelsemarginalen jämfört med förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.