DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 17:41

DI - 26 feb 24 kl. 15:04

Movebybike förvärvar två logistikbolag - köpeskilling på två miljonerLogistik- och transportbolaget Movebybike, som nyligen fusionerade med Bzzt, förvärvar ytterligare två logistikbolag. Det handlar om Crosstown och Cykelbudspoolen i Stockholm. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Movebybike, Bzzt, Crosstown, Cykelbudspoolen, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Movebybike, förvärvar, två, logistikbolag, köpeskilling, tvåmiljoner

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Börsveckan slutar i moll – jättar som sänke

Atlas Copco och AB Volvo stod som förlorare när börsklockan ringde på fredagskvällen. Något måste ha gått fel i Volvos placing under natten, menar experter Di talat med, vilket lett till att ett stort antal aktier dumpats på marknaden..

DI - 15 minuter sedan

USA närmar sig ja till Ukrainapaket – och Tiktok-förbud

Den amerikanska kongressen närmar sig ett godkännande av ett kritiskt stödpaket till bland annat Ukraina efter en omsvängning av representanthusets talman. Men i gengäld för Ukrainahjälpen ser Tiktok ut att återigen hamna i lagstiftarnas skottglugg – och den populära sociala medier-tjänsten är nu närmare än någonsin ett historiskt USA-förbud..

DI - 30 minuter sedan

Geely: Inga planer på att sälja A-aktierna – just nu

Geely har inga planer på att sälja även sina A-aktier i AB Volvo, uppger en talesperson för Di. Men röster i Volvos ägarled räknar nu med att den kinesiska fordonsjätten successivt kliver ur sitt innehav. ”Jag gissar att även A-aktierna kommer ut så småningom”, säger en representant för en ägare..

DI - 45 minuter sedan

Nytt exportstöd till Ukraina sjabblades bort: ”Pinsamt för regeringen”

Regeringen lovade ett nytt exportstöd till Ukraina – men tjänsteföretagen glömdes bort. Nu rasar branschorganisationen Innovationsföretagen mot regeringens misstag och svikna löften. ”Pinsamt för regeringen”, säger den näringspolitiske chefen Joakim Bourelius..

DI - 1 timme sedan

Klart: Affärskänslig information ska delas med Huawei

Trots protester från såväl Ericsson som Telia tvingas nu PTS dela hemligstämplade uppgifter med Huawei. Det rapporterar Telekomnyheterna som tagit del av ett regeringsbeslut..

DI - 1 timme sedan

Fredagsstämning i Köpenhamn – ölaktie rusar

Den danska bryggerikoncernen Royal Unibrew säljer bättre än väntat och skruvar upp sina helårsprognoser. Aktien rusar tvåsiffrigt på Köpenhamnsbörsen och drar med sig konkurrenten Carlsberg..

DI - 1 timme sedan

Klart: PTS tvingas dela affärskänslig information med Huawei

Trots protester från såväl Ericsson som teleoperatörer tvingas nu PTS dela hemligstämplade uppgifter med Huawei. Det rapporterar Telekomnyheterna som tagit del av ett regeringsbeslut..

DI - 1 timme sedan

Analyspodden varnar för mer börsfall

Analyspodden med Agnetha Jönsson och Ulf Petersson pratar om svaghetstecknen på börsen efter Israels svar på förra helgens iranska attack och att USA-räntorna har fortsatt upp efter uttalande från centralbanken.  Även början på rapportperioden berörs och hela fyra köptips utfärdas..

DI - 1 timme sedan

Varningen efter priskaoset: För tidigt att andas ut

Priserna på guld och olja steg kraftigt på fredagsmorgonen efter attackerna i Iran, och kronan försvagades mot dollarn.  Hysterin mattades snabbt av, men det är för tidigt att andas ut, enligt SEB:s chefsekonom Jens Magnusson. ”Det finns stora risker”, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.