SvD > Nyheter

Friday, 19 April, 16:55

SvD - 26 feb 24 kl. 14:09

Säsongens hetaste hotell – se alla nyheterPool direkt utanför dörren, fräsch vinbar på terrassen och morgonyoga i skön temperatur. Här är topp-hotellen som höjt sin kvalitet denna säsong och som gör semestern ännu lyxigare. .
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säsongens, hetaste, hotellse alla , nyheter

Fler nyheter från SvD

SvD - 6 timmar sedan

Tre gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

En tredje person har gripits, misstänkt för att ha beordrat attacken mot den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef..

SvD - 45 minuter sedan

Kritiker sågar förslag om gårdsförsäljning

I vår kommer regeringens lagförslag om gårdsförsäljning. Redan nu kommer stark kritik mot att mikrobryggerier och destillerier ser ut att uteslutas.Socialminister Jakob Forssmed (KD) vill inte kommentera detaljer, men säger att förslaget behöver innehålla begränsningar..

SvD - 1 timme sedan

”Rätt avvägningar måste göras”

Förutsättningarna måste vara tydliga för alla aktörer i miljöprövningarna. På så sätt säkerställs största möjliga miljönytta utan att riskera ett för stort bortfall av vattenkraftproduktion och reglerförmåga, skriver vattenkraftsbranschen i en slutreplik. .

SvD - 2 timmar sedan

Flera skadade i Västerås

SvD - 2 timmar sedan

”Hon är gravid, tårögd – och polyamorös”

Monogamin är inte längre en självklarhet: i populär­kulturen tar flersamheten allt större plats. SvD:s Josefin de Gregorio ser ett nytt relationsideal växa fram – och upptäcker ett oroande mönster..

SvD - 2 timmar sedan

Mycket talar för kinesisk reträtt från Volvo

Gåtfulla Geely genomför en överraskande försäljning av aktier i lastbils-Volvo. Är det början på en fullskalig kinesisk reträtt? Flera skäl talar för det – trots att Peking hävdar något annat.

SvD - 2 timmar sedan

63?000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad.– Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.