DI > Ekonomi

Saturday, 13 April, 03:42

DI - 24 feb 24 kl. 10:10

Bezos och Nvidia investerar i människorobotarAmazons grundare Jeff Bezos och chipjätten Nvidia investerar i startupbolaget Figure AI, som planerar att göra människoliknande robotar.  Det rapporterar Bloomberg med hänvisning till anonyma källor. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nvidia, Jeff Bezos, Figure AI, Bloomberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bezosoch , Nvidia, investerari , människorobotar

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Bred nedgång på Wall Street – här är kvällens viktigaste nyheter

New York-börsen avslutade veckan på minus efter en vecka präglad av inflationsoro. Här är fredagskvällens viktigaste nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Näringslivshöjdarna drabbar samman i intellektuell kamp

På lördags koras Sveriges bästa företag i schack. Tunga näringslivsprofiler möter varandra i en tävling, där bland annat tidigare EQT-toppen Jan Ståhlberg och munhygienjätten Tepes ägare Joel Eklund deltar. ”Målet är att stärka kopplingen mellan spelet och näringslivet”, säger Tony Apéria, projektledare Svenska företagsmästerskapet 2024..

DI - 5 timmar sedan

Tunga fall på Wall Street – banker och chipbolag i botten

Geopolitiska spänningar och fortsatt inflationsoro fick New York-börsen att avsluta veckan med en bred nedgång. Storbanken JP Morgan föll kraftigt efter sin rapport..

DI - 6 timmar sedan

Designern Roberto Cavalli är död

Den italienska modedesignern Roberto Cavalli har dött vid 83 års ålder, rapporterar AFP..

DI - 6 timmar sedan

Låt dig inte bländas av USA:s ”rapportskrällar”

Det räcker inte att slå vinstförväntningarna – för det gör nästan alla.  Dramaturgin bakom rapportresultaten i USA följer ett tydligt mönster som placerare bör känna till.  Här är beskeden som kan överraska marknaden på riktigt.

DI - 6 timmar sedan

Fed-topp vill vänta på tydliga bevis på sänkt inflationstakt

Fed-chefen i Kansas City, Jeffrey Schmid, sade att centralbanken borde vänta för tydliga och övertygande bevis på att inflationstakten är på väg tillbaka till 2 procent innan räntorna sänks. .

DI - 7 timmar sedan

Vietnamesisk fastighetsmagnat får dödsstraff

En vietnamesisk fastighetsmagnat har dömts till döden. Detta efter hennes inblandning i landets största bedrägerihärva någonsin, rapporterar CNBC. .

DI - 7 timmar sedan

Botnia Exploration Holding AB (publ) har säkrat lånelöfte om 12 MSEK

Botnia Exploration Holding AB (publ) har idag undertecknat ett lånelöfte om 12 MSEK från de tre största aktieägarna: Need Invest AB, Ramab AB, och Akilakonsulting AB. Lånelöftet har en giltighetstid om 12 månader från utförandedatum med en ränta om Stibor+2,5% per år.  .

DI - 7 timmar sedan

Iran uppges vilja undvika omfattande konflikt

Iran har signalerat till sina allierade och västerländska länder att landets hämndaktion mot Israel ska genomföras på ”kalibrerat” sätt för att undvika en fullständig regional konflikt. .

DI - 7 timmar sedan

Nedgångarna tilltar på New York-börsen

Inflationsoro och oro för spänningarna i Mellanöstern präglar fredagens börshumör på Wall Street där indexen fallit allt djupare under kvällens gång. Chipjättar agerar sänken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.