Regeringen > Nyheter

Saturday, 13 April, 03:41

Regeringen - 23 feb 24 kl. 17:52

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard deltar i manifestation för UkrainaPå lördag den 24 februari är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Med anledning av detta talar migrationsminister Maria Malmer Stenergard på en manifestation för Ukraina anordnad av Kristianstads FN-förening..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Maria Malmer Stenergard, Ukraina, Ryssland, Kristianstads FN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Migrationsminister, Maria, Malmer, Stenergard, deltari , manifestationför , Ukraina

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 13 timmar sedan

Rättsliga biträden och rättegångskostnader

En särskild utredare ska se över regelverket för ersättning till rättsliga biträden. I uppdraget ingår att föreslå åtgärder för att skapa en mer ändamålsenlig kostnadskontroll över statens utgifter för rättsliga biträden. Utredaren ska också ta ställning till om skärpta behörighetskrav, eller andra åtgärder, bör införas för att stärka förtroendet för offentliga försvarare och ta ställning till vissa andra frågor om enskildas rättigheter..

Regeringen - 13 timmar sedan

Uppdrag för att stärka kunskapsläget om förkylningar och luftvägsbesvär

Regeringen ger Statens beredning för medicinsk och social utvärdering i uppdrag att undersöka kunskapsläget för effekten av produkter som påstås motverka förkylningar. Samtidigt får Folkhälsomyndigheten i uppdrag att undersöka faktorer i inomhusmiljön som kan påverka luftvägsbesvär och luftvägsinfektioner hos barn..

Regeringen - 12 timmar sedan

Sakråd om uppföljningen av rekommendationer till Sveriges genomförande av konventionen för ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter

Den 6 maj 2024 bjuder statssekreterare Minna Ljunggren och Johan Höij in organisationer till ett sakråd i syfte att följa upp de rekommendationer som Sverige fick 2024 om genomförandet av den internationella konventionen om ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter (ICESCR)..

Regeringen - 10 timmar sedan

Den Europeiska Försvarsindustristrategin EDIS och förordningen om det Europeiska försvarsindustriella programmet EDIP

Faktapromemoria om Kommissionens meddelande om en Europeisk försvarsindustristrategi (EDIS) är en strategi med åtgärder för att stödja EU:s försvarsberedskap, lyfta fram ekonomiska stöd, och öka samarbetet och koordineringen mellan medlemsländernas behov av försvarsmateriel såsom krigsmateriel, annan materiell och materielrelaterade tjänster..

Regeringen - 15 timmar sedan

Utrikesminister Tobias Billström besöker London och Cambridge

Den 15–16 april reser utrikesminister Tobias Billström till Storbritannien för besök i London och Cambridge. Under besöket kommer han att träffa sin brittiska motpart, utrikesminister Lord Cameron, för samtal om den bilaterala relationen, Nato och stödet till Ukraina..

Regeringen - 15 timmar sedan

Förslag om ny registerlag ska öka effektiviteten och värna den personliga integriteten

Regeringen beslutar om en lagrådsremiss med förslag om en ny registerlag för Myndigheten för vård- och omsorgsanalys. Myndigheten har en viktig uppgift att analysera och följa upp verksamheten inom hälso- och sjukvård, tandvård och omsorg. Nu vill regeringen ge myndigheten möjlighet att behandla personuppgifter om det är nödvändigt för att kunna utföra de undersökningar och utvärderingar som myndigheten har till uppgift att göra..

Regeringen - 14 timmar sedan

En registerlag för Myndigheten för vård- och omsorgsanalys

I lagrådsremissen föreslås en lag om behandling av personuppgifter vid Myndigheten för vård- och omsorgsanalys. Lagen ska komplettera Europaparlamentets och rådets förordning om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av EU:s dataskyddsförordning..

Regeringen - 14 timmar sedan

Mer pengar till verksamhetsförlagd utbildning för fler sjuksköterskor i vården

Regeringen ger Socialstyrelsen i uppdrag att betala ut statsbidrag till kommuner och regioner för att öka antalet veckor verksamhetsförlagd utbildning på sjuksköterskeprogrammen. Totalt ska 225 miljoner kronor fördelas..

Regeringen - 18 timmar sedan

Nordiskt projekt för masskadehantering och hälsoberedskapskonferens

Regeringen ger Socialstyrelsen i uppdrag att genomföra ett nordiskt samverkansprojekt för masskadehantering, kartlägga befintlig nordisk masskadeplanering och utveckla det nordiska samarbetet..

Regeringen - 17 timmar sedan

Barn- och ungdomsvård och precisionsmedicin i Umeå

Som del av sin regionturné besökte sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson Umeå och Region Västerbotten den 10 april. Besöket fokuserade på Norrlands Universitetssjukhus och dess skärningspunkter mellan högspecialiserad vård och forskningsverksamhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.