DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 04:52

DI - 23 feb 24 kl. 17:04

Sverige kan bli Nato-medlem nästa veckaEtt handslag mellan statsminister Ulf Kristersson (M) och Ungerns premiärminister Viktor Orbán över en vapenaffär och ett framtida samarbete i Nato ser ut att bli en av de allra sista anhalterna för Sveriges halsbrytande Nato-process..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nato, Ulf Kristersson, Ungerns, Viktor Orbán, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigekan bli , Nato-medlemnästa , vecka

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

”Tiktokförbudet är ett enormt bakslag för Kina”

NEW YORK. USA:s representanthus har röstat ja till att skicka 1.000 miljarder kronor i militärt bistånd till Ukraina, Israel och Taiwan – samt förbjuda den populära videoplattformen Tiktok.

DI - 5 timmar sedan

”Ett enormt nederlag för Tiktok”

USA:s representanthus har röstat ja till att skicka 1.000 miljarder kronor i militärt bistånd till Ukraina, Israel och Taiwan – samt förbjuda den populära videoplattformen Tiktok.  Beslutet är ett enormt nederlag för Tiktok-ägaren Bytedance, som enligt politikerna har nära kopplingar till Kinas regim och därmed utgör ett nationellt säkerhetshot..

DI - 8 timmar sedan

Historiskt Tiktok-förbud rycker närmare

Den sociala plattformen Tiktok kan förbjudas i USA – om inte den kinesiska ägaren säljer sin andel.  Det står klart efter lördagens uppgörelse i representanthuset.  .

DI - 8 timmar sedan

USA:s representanthus godkänner Ukrainapaket

Representanthuset i USA har röstat igenom ett stöd på runt 60 miljarder dollar (ungefär 655 miljarder kronor) till Ukraina..

DI - 9 timmar sedan

Ordföranden petas efter ekobrottshärvan

Anders Ökvist tvingas bort som ordförande för miljardföretaget BDX, i spåren av den ekobrottshärva som skakar bolaget.  Det rapporterar NSD efter lördagens stämma.   Även BDX största ägare, som är brottsmisstänkt, försvinner från styrelsen.

DI - 11 timmar sedan

Tesla sänker priserna – igen

Elbilstillverkaren Tesla har haft en turbulent vecka. Tio procent av de anställda måste lämna bolaget, toppchefer har sagt upp sig i protest och nästan 3.900 Cybertruckar återkallas.

DI - 12 timmar sedan

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen..

DI - 12 timmar sedan

Hedgefonden hånar Trumps vd: ”En ökänd förlorare”

Nynoterade Trump Media befinner sig i en ilsken konflikt med det amerikanska finanshuset Citadel Securities.  Citadel, som anklagas för otillåten blankning, har snabbt gått till motattack med hånfulla uttalanden mot vd:n för Trump Media.   .

DI - 13 timmar sedan

Smet från hotellnota på 80.000 kronor – två gripna

Två personer har gripits på ett skärgårdshotell i Norrtälje kommun efter att personalen varslat polisen om ett misstänkt bedrägeri..

DI - 13 timmar sedan

Bravida rasade tvåsiffrigt efter Di:s avslöjande

Veckan avslutades i moll på Stockholmsbörsen, även om nedgången dämpades och landade på minus 0,6 procent.  Bolag som Tele2 och ABB gick med kraft mot strömmen, medan kursraset i Bravida fortsatte efter Di:s rapportering om företagets fakturaskandaler.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.