SVT Debatt > Opinion

Sunday, 28 May, 17:37

SVT Debatt - 16 apr 19 kl. 11:19

”Varför togs satsningen på Äldrelyftet bort, regeringen?””Vår förvåning och besvikelse över att regeringen väljer att plocka bort en satsning i budgeten som (S) hade som vallöfte och som Moderaterna och Kristdemokraterna hade sett till skulle ha blivit verklighet är stor”, skriver företrädare för Riksidrottsförbundet och pensionärsorganisationerna..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Äldrelyftet, Moderaterna, Kristdemokraterna, Riksidrottsförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför togs, satsningen, Äldrelyftet, bort, regeringen

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 27 mar 22 kl. 10:00

14.20: Sverige ställs mot Norge i VM-finalen

Efter storsegern i går i semifinalen väntar i dag Norge i VM-finalen på hemmaplan. SVT sänder direkt från klockan 14.20..

SVT Debatt - 11 mar 22 kl. 21:21

Ingen Maja Dahlqvist i Falun på lördag – uppvisar sjukdomssymtom

Det blir ingen Maja Dahlqvist på tio kilometer fristil i Falun på lördag. Anledningen är att hon har uppvisat sjukdomssymtom. Lovisa Modig ersätter..

SVT Debatt - 12 feb 22 kl. 10:01

Frida Karlssons stafettapp: ”En genomklappning”

Frida Karlsson tappade stort på sin stafettsträcka. Efteråt kollapsade svenskan i målfållan. – Det är mer eller mindre en genomklappning, säger Discoverys expert Peter Larsson..

SVT Debatt - 21 nov 19 kl. 15:44

”Vänsterpartiets hot att fälla Eva Nordmark – en chock mot Januariavtalet”

”Oppositionen är samlad och kan avsätta ett statsråd för att markera mot reformen av Arbetsförmedlingen. I sak är det missriktat. Eva Nordmark är inte ansvarig för regeringsbildningen, har inte förhandlat Januariavtalet och ska bara genomföra regeringens politik”, skriver debattören..

SVT Debatt - 08 dec 21 kl. 22:33

Allt fler länder bojkottar OS diplomatiskt

USA, Storbritannien, Australien och Kanada kommer alla att bojkotta vinter-OS i Peking diplomatiskt. – Den diplomatiska bojkotten är ovanlig och stor förstås men det kommer ändå vara en idrottsfest, säger Radiosportens Alexander Lundholm i Aktuellt..

SVT Debatt - 25 jul 21 kl. 03:51

Sjöström till final på 100 m fjäril

Sarah Sjöström är klar för final på 100 meter fjäril där hon har ett guld från Rio de Janeiro 2016 att försvara..

SVT Debatt - 11 dec 19 kl. 09:33

Kriminologen om skolövningarna: ”Det dagliga våldet är det verkliga problemet”

”Trots avsaknaden av en tydlig gärningsmannaprofil, har de individer som begått dödligt våld i skolan ofta handlat om elever som utsatts för upprepade kränkningar eller brott. De resurser som läggs på att garantera barns skydd från alla former av våld måste prioriteras till det som dagligen sker i skolor, snarare än att läggas på det som sannolikt inte kommer hända”, skriver debattören..

SVT Debatt - 28 nov 19 kl. 06:00

”Situationen är ohållbar – Sverige behöver en energiöverenskommelse 2.0”

”Vi uppmanar riksdagens partier till nya, konkreta och viktiga samtal för en ny Energiöverenskommelse 2.0. Sverige behöver en plan för hur den ökade elproduktionen ska lösas.

SVT Debatt - 05 dec 19 kl. 15:20

Stig-Björn Ljunggren: ”Vilda västern i svensk inrikespolitik”

”Till ytan är detta förstås inte bara en förolämpning mot Socialdemokraterna – vad Vänsterpartiet gör är att de faktiskt riktar misstroendevotumet inte bara mot den som är mest oskyldig till röran av alla i regering och riksdag, utan också mot den som har de bästa förutsättningarna att se till att förändringen av arbetsförmedlingen faktiskt ändå hamnar på fötter”, skriver debattören..

SVT Debatt - 25 nov 19 kl. 13:14

”Våldet mot kvinnor kräver samma kraftåtgärd som gängkriminalitet”

”Skadeverkningarna av mäns våld mot kvinnor, sexuella hot och trakasserier är enorma på många plan, inte minst i form av det mänskliga lidande som det ger upphov till”, skriver debattörerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.