SVT > Utrikes

Wednesday, 31 May, 17:56

SVT - 12 apr 19 kl. 04:57

Uppgift: Svensk gripen i Ecuador med koppling til WikileaksEnligt källor till nyhetsbyrån AP, har en svensk datautvecklare gripits i Ecuador med koppling till Wikileaks..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ecuador, Wikileaks, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgiftSvensk , gripeni , Ecuadormed , koppling, til, Wikileaks

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Vem är Aleksej Navalnyj?

46-årige Aleksej Navalnyj är ryska oppositionens ansikte utåt och har kallats för mannen som Putin fruktar mest. Nu riskerar han ytterligare 30 år i fängelse efter nya anklagelser om extremism..

SVT - 1 timme sedan

Alf Svensson fick svar av Orbán om Ungerns Nato-godkännande

På en kristdemokratisk kongress i Slovenien passade den tidigare KD-ledaren Alf Svensson på att rycka tag i Viktor Orbán för att fråga honom varför Ungern ännu inte godkänt Sveriges Nato-ansökan. – Då sa han att de kommer bestämma sig samtidigt som Turkiet. Jag tycker väl att det var ett självklart svar som inte sa någonting egentligen, säger Alf Svensson..

SVT - 8 timmar sedan

Ny rättegång mot Aleksej Navalnyj

Aleksej Navalnyj riskerar ytterligare 30 års fängelse när ännu en rättegång inleds mot den ryske oppositionspolitikern. Nu har han fått en lång lista med nya anklagelser mot honom. – Jag skulle säga att det till helt övervägande del är rena påhitt, säger SVT:s tidigare Rysslandskorrespondent Bert Sundström..

SVT - 8 timmar sedan

Ann Linde: Så är det att förhandla med Erdogan

Turkiets ofta hårt kritiserade president Recep Tayyip Erdogan ska fortsätta leda landet i fem år till. Enligt Sveriges tidigare utrikesminister Ann Linde (S) kan det klarna framåt hösten vilken väg Turkiet väljer – ett närmande till Ryssland eller till väst..

SVT - 14 timmar sedan

USA kritiserar Kosovo – utesluts från övning

USA stoppar Kosovos deltagande i militärövningar som en första sanktion mot landet efter dess beslut att tillsätta etniskt albanska borgmästare i flera kommuner..

SVT - 14 timmar sedan

Elizabeth Holmes nu i fängelse – fick 11 år för blodbluffen

Entreprenören Elizabeth Holmes är nu på plats i fängelset där hon ska sitta elva år. Hon har dömts för bedrägeri efter att hon lurade hela världen med sina revolutionerande blodprover..

SVT - 19 timmar sedan

Risk för upptrappning i konflikten mellan Serbien och Kosovo

Säkerhetsläget i norra Kosovo beskrivs som det sämsta på över 10 år. Historiskt har konflikten gått att trappa ner genom samtal, men nu finns en påtaglig risk för eskalation menar SVT:s Europakorrespondent. – Om man kommer till en punkt där ingen part kan backa, då är det riktigt farligt, säger Christoffer Wendick..

SVT - 19 timmar sedan

Konflikten i Kosovo trappas upp – ”en av Europas mest svårlösta”

Konflikterna i Kosovo avlöser varandra sedan landet utropade sig självständigt från Serbien 2008. Nu blossar återigen oroligheter upp efter omstridda lokalval som mötts av våldsamma protester. – Det här är en av Europas mest svårlösta konflikter, säger Ida Linde, utrikesreporter på SVT..

SVT - 21 timmar sedan

Johan Ripås: Tung dag för hbtqi-personer i Uganda

Det är en tung dag för hbtqi-personer i Uganda efter att landets president undertecknat en av världens strängaste antigaylagar, säger SVT:s Afrikakorrespondent Johan Ripås. – De som tillhör den här gruppen är förfärande. De känner att de blir flyktingar i sitt eget land, säger han i Morgonstudion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.