Corren > Nyheter

Saturday, 24 February, 09:29

Corren - 12 feb 24 kl. 14:30

Sankt Kors vd: Vi är stolta över NeptunusArkitekten själv har uttryckt att byggnaden för närvarande dominerar sin omgivning, men poängterar att dess intryck kommer att mildras och integreras bättre när den får sällskap av planerade bostäder i dess närhet, skriver Anna-Maria Jakobsson, vd Sankt Kors..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Kors, Neptunus, Anna-Maria Jakobsson, Sankt Kors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sankt, Korsvd Vi är , stoltaöver , Neptunus

Fler nyheter från Corren

Corren - 12 timmar sedan

Våra betyg på alla LHC-spelare efter kvartsfinalen

1–2 för Linköping HC i första SM-kvartsfinalen mot Brynäs. Här är våra punkter och betyg..

Corren - 30 minuter sedan

Marju om senaste resan till Ukraina – "Hade änglavakt"

Hon vet hur det känns att ha Ryssland som granne. Den 24 februari har det gått två år sedan kriget i Ukraina bröt ut, och Marju Maides engagemang är fortfarande starkt..

Corren - 30 minuter sedan

Om studentfotbollen: "Ingen blir arg om någon är bakis"

Fester är inget som hindrar studenter från att spela fotboll – däremot kan en tentaperiod göra det svårt att få ihop ett lag: "Då blir vi väldigt sårbara", säger AC Studenternas yttermittfältare Frida Sköldestig..

Corren - 1 timme sedan

Hon rakade huvudet och blev soldat

Rebecka Le Moine (MP) är en av bara två kvinnor i riksdagen som gjort grundläggande militär utbildning. –De tre månaderna har gett mig otroligt mycket. Jag är väldigt glad att jag tog chansen, säger hon..

Corren - 2 timmar sedan

Varnar för miljökatastrof efter Huthiattack

Ett lastfartyg som övergivits i Adenviken efter att ha skadats i en attack läcker olja och kan bli en omfattande miljökatastrof, varnar den amerikanska militärens centralkommando för Mellanöstern, Centcom..

Corren - 14 timmar sedan

LIVE: MHC möter Troja – följ viktiga matchen här

Mjölby HC kämpar för att säkra ett nytt division 1-kontrakt och har en tuff hemmamatch under fredagen då Troja kommer på besök. Ett starkt hemmastöd förväntas i ProTrain arena och vår reporter Erik Winell liverapporterar från publikvimlet och matchen..

Corren - 2 timmar sedan

En topp-vd tjänar lika mycket som 63 snickare

Att försämra a-kassan, tvärtemot vad man sa innan valet, är inte bara ett svek. Det är också dålig politik, skriver Veronica Palm..

Corren - 2 timmar sedan

Östgötska föräldrar har aldrig haft det svårare

Vårdnadshavare och barn ställs in för en helt ny situation..

Corren - 2 timmar sedan

Stäng inte ute vår son från sommarkollot

Vår sons enda umgängeskrets är familjen. Att ta ifrån honom möjligheten, att utan oss föräldrar, ha kul med liknande ungdomar är fel, skriver en mamma..

Corren - 2 timmar sedan

Just nu: Varning för vildsvin på vägen

Ett vildsvin rör sig på eller i närheten av vägbanan och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Mjölby Öst och Mantorp i båda riktningarna, uppger Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.