News55 > Nyheter

Saturday, 24 February, 10:45

News55 - 12 feb 24 kl. 14:15

Tårfyllt när gisslan återvände från GazaFyra månaders fångenskap är till ända. Tårar, kramar och ett stort pressuppbåd mötte 70-årige Louis Har och 60-årige Fernando Simon Marman när de återvände till Israel. Tidigt på måndagsmorgonen fick Louis Hars familj samtalet de väntat på. – De sade at….
Läs mer på News55
Läs mer om:
Gaza, Louis Har, Fernando Simon Marman, Israel, Louis Hars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tårfylltnär , gisslan, återvändefrån , Gaza

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Brandskyddet godkänt strax innan Oceanabranden

Fem dagar innan branden bröt ut på Lisebergs vattenvärld Oceana kontrollerades brandskyddet – och bygget klarade sig utan anmärkningar. Det rapporterar Dagens Nyheter som tagit del av protokollet. Branden inträffade den 12 februari och en person omkom..

News55 - 1 timme sedan

Sant eller falskt: Myterna om alkohol

Tre miljoner svenskar dricker för mycket, konstateras i en ny rapport. Och de senaste åren har flera gamla "sanningar" om alkohol kastats omkull av nya rön. Ett glas vin om dagen – bra eller dåligt?

News55 - 1 timme sedan

Ökat sug efter fjällstuga

Stigande räntor och urholkade plånböcker fick efterfrågan på fjällstugor att dyka. Men nu verkar köparna vara på väg tillbaka. – Det är ett ökat tryck på visningar, framför allt sedan årsskiftet, säger Marcus Svanberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedl….

News55 - 1 timme sedan

CAN om alkoholmätningen: Inte hundraprocentig

CAN:s rapport om att över tre miljoner svenskar dricker för mycket har väckt debatt. Svaren i enkäten har fördubblats då man utgår från att många underskattar hur mycket de egentligen dricker. – Det här är nog så nära man kan komma med den information s….

News55 - 1 timme sedan

Nyfödd dog – sjukhus gjorde fel 25 gånger

Ett nyfött barn dog på Skaraborgs sjukhus efter att sjukhuset gjort fel 25 gånger, rapporterar Sveriges Radio Skaraborg. Händelsen Lex Maria-anmäldes till IVO, inspektionen för vård och omsorg, som konstaterar att utgången kunde ha blivit en annan om fe….

News55 - 1 timme sedan

Tankesmedja: Ukraina behöver “slaktardrönare”

Krigsvetarna vid den brittiska tankesmedjan Rusi tror inte på någon ukrainsk motoffensiv under 2024. Ukraina behöver först rekrytera, utbilda och utrusta soldater. Dessutom behöver västs utbildning av ukrainska soldater anpassas för att bekämpa ryssarna….

News55 - 1 timme sedan

Chipjättens nya fabrik: “Inleder renässans”

Den taiwanesiska chiptillverkaren TMSC, som står för hälften av världens chip och förser företag som Apple och Nvidia med halvledare, har invigt en ny fabrik i Japan. Japan stod för tillverkningen av hälften av världens halvledare på 1980-talet, en ande….

News55 - 1 timme sedan

Barn till sjukhus efter krock – E45 avstängd

Flera personer, däribland barn, har förts till sjukhus efter att två bilar krockat söder om Torsby i Värmland på väg E45. Totalt sex personer färdades i bilarna. I en av bilarna satt en barnfamilj.

News55 - 1 timme sedan

Tre kvinnor mördade på bordell i Österrike

Tre kvinnor hittades på fredagskvällen döda på en bordell i Österrikes huvudstad Wien. En 27-årig man har gripits, misstänkt för dåden, uppger polisen. De tre kvinnorna tros ha mördats i en knivattack.

News55 - 1 timme sedan

Två poliser kvar på sjukhus med illamående

Två personer befinner sig fortsatt på sjukhus efter fredagens gaslarm på Säpo i Solna. – Just nu är det två poliser kvar på sjukhus som fortfarande mår illa, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet. Det är fortsatt….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.