SVT > Inrikes

Monday, 02 August, 08:58

SVT - 20 jun 21 kl. 00:24

Tidigare S-toppen: Annie Lööf kan rädda situationenRiksdagspartiernas listor över otänkbara samarbetspartners måste kortas. Budskapet kommer från S-nestorn Lars Stjernkvist, som pekar ut låsningarna kring partier och enskilda sakfrågor som orsaken till tumultet i rikspolitiken. Men han tror och hoppas på en lösning i den brinnande bostadsfrågan som utesluter ett extraval. – Jag tror många har svårt att förstå varför Sverige ska kasta sig in en valrörelse nu..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lööf, Lars Stjernkvist, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare S-toppen, Annie, Lööfkan , rädda, situationen

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Privata skyddade boenden ökar – Roks rädda för utarmning av jourer

De senaste åren har det blivit allt vanligare att skyddade boenden drivs av privata aktörer och att kommuner upphandlar den tjänsten. Det innebär ett tuffare läge för de etablerade, ideella boendena..

SVT - 11 timmar sedan

SVT:s meteorolog om julivädret

Skyfall och översvämningar i södra Sverige. 119 räddningsinsatser för skogsbränder i de nordligaste länen – på bara sju dygn. Julivädret har varit skiftande och flera svenska rekord har slagits under månaden.

SVT - 16 timmar sedan

Torka kan leda till energibrist i Kalifornien

Lake Oroville är livsviktig för jordbrukare och invånare i hela Kalifornien. Efter den senaste tidens höga temperaturer kan torkan leda till både vatten- och energibrist. – Vattennivån håller på att bli så låg att vattenkraftsturbinerna inte längre får kraft att snurra runt, säger John Yarlbrough vid Kaliforniens vattenmyndighet..

SVT - 18 timmar sedan

Lisa Nåbo vald till ny förbundsordförande för SSU

Efter en jämn omröstning förklaras Lisa Nåbo vald till ny förbundsordförande för SSU. Hon fick 114 röster..

SVT - Igår: 06:12

Nu införs en ny sorts bensin: ”Gör mer för klimatet än alla elbilar”

Från första augusti kommer den vanligaste bensinen heta E 10 och innehålla upp till 10 procent etanol. Detta betyder minskade koldioxidutsläpp motsvarande 150 000 personbilar. Då blir etanol i vanlig bensin en viktigare faktor för klimatanpassningen än alla elbilar tillsammans..

SVT - Igår: 21:15

Dykare fann sju påsar med dränkta kattungar

Två fritidsdykare gjorde ett hemskt fynd när de dök i Lekarydsån i Alvesta. Sju påsar med stenar och benrester från kattungar låg på åns botten..

SVT - Igår: 20:24

Djursjukhus slår larm – spik stoppas i korvar

Någon illasinnad människa preparerar korv med spikar och lägger ut för att skada hundar i Göteborg. Nu slår djursjukhuset Blå stjärnan larm..

SVT - Igår: 16:44

Kolonilottsfeber i Sverige – föreningar vittnar om långa köer

I år firar kolloniträdgårdsrörelsen 100 år och kollonilotter blir allt mer populära. Kolonistugor fortsätter att stiga i pris under pandemin. Och föreningarnas köer blir allt längre..

SVT - Igår: 16:30

Juridiskt undantag kan vara vägen framåt för Cementa i Slite

Cementa borde kunna få undantag från miljölagstiftningen, för att säkra fortsatt drift på Gotland. Det menar SGU, en av de expertmyndigheter som varit kritiska mot Cementas ansökan. Ändå behövs bättre analyser av hur grundvattnet påverkas, enligt SGU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.