SvD > Ekonomi

Monday, 02 August, 09:02

SvD - 20 jun 21 kl. 00:15

Härskarteknik kan ligga bakom kollegans beteende



Hon trivs på jobbet men kollegan förpestar arbetsmiljön. Nu har det gått så långt att hon funderar på att sluta. Beror allt på härskarteknik?.
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Härskarteknikkan , ligga, bakom, kollegans, beteende

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Konkurserna ökar i flera utsatta branscher

Under våren minskade antalet konkurser i utsatta branscher som hotell och restaurang och transportsektorn. Men i juli vände trenden åt det negativa hållet, konstaterar kreditupplysningsföretaget UC i sin senaste rapport..

SvD - 3 timmar sedan

Nu reser fullvaccinerade lättare till England

En för många hett efterlängtad stund är inne – under måndagen blir det lättare för fullvaccinerade resenärer i Europa och USA att åka till England igen..

SvD - 17 timmar sedan

Sverige får betala mer för covid-vaccin

EU och därmed också Sverige får betala mer för covidvaccin från Pfizer och Moderna. Det rapporterar tidningen Financial Times som har tagit del av EU:s senaste kontrakt med läkemedelsjättarna..

SvD - 21 timmar sedan

”Det största sedan bilen ersatte hästen”

Volkswagen siktar på att gå om Tesla och bli störst i världen på elbilar. Den tyska biljätten förbereder den största omställningen på 100 år, även om analytiker tvivlar på att det går. Det handlar om mycket mer än eldrift..

SvD - Igår: 06:54

Här får man en stor villa för under miljonen

Stora trähus med trädgård för mindre än en miljon. I 33 av landets 290 kommuner är det fortfarande möjligt.– Här har vi väldigt låga priser så man får mycket för pengarna, säger Marina Jansson, mäklare på Bocentrum i Filipstad..

SvD - Igår: 18:51

Kolla bilen – nu blir E10 ny standard på macken

Sveriges nya standardbensin E10 introduceras på söndag. Drivmedlet innehåller fem procent mer etanol än den 95-oktaniga bensinen.Skiftet ses som ett viktigt steg mot att nå klimatmålen.

SvD - Igår: 10:57

Sju skäl: Därför blir skogen så politisk

En glödhet debatt om hur skogen ska användas har flammat upp igen efter att EU presenterade nyligen sitt klimatpaket. Men vilka aspekter finns med i diskussionen? Experterna lyfter fram skogens många roller..

SvD - Igår: 09:15

Återvinning löser inte cementbristen

Om cementtillverkningen stryps, kan inte gammal cement återvinnas i stället? Nja, gammal betong med cement i kan återvinnas till viss del, men för ”klistret” i betongen, som cement, behövs kalk eller andra bindemedel..

SvD - I förrgår: 06:47

Efter nya chocksiffran: Vad är sanningen om svensk arbetsmarknad?

Den svenska arbetsmarknaden är bäst och nästan sämst i klassen – på samma gång. Politiker till både vänster och höger plockar fram de siffror som passar dem bäst. Men var ligger sanningen?.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.