Kändis

Sunday, 23 October, 09:49

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
Alingsås tidning - 02 sep 16 kl. 05:30

Kom loss-mässan spelar roll

Den fjärde Kom loss-mässan ska bli den största hittills – och nu märks positiva effekter i Alingsås av arbetet för tillgänglighet, hälsa och delaktighet för alla. – Nya föreningar har bildats och fler har riktade aktiviteter till personer med funktionsnedsättning, säger fritidskonsulent Claes Andreasson. Till exempel har numera Friskis och Svettis, AIF Gymnastik, Alingsås Hockey, Gerdskens BK, Alingsås golfklubb och flera studieförbund sådana aktiviteter, förutom pionjärerna Långareds Bois, AHK Wheelers och Kulturskolan.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 16 kl. 13:02

Kick off med kändis

Rickard Söderberg gästar Åstorp på söndag..

UT - 08 sep 16 kl. 01:00

Mitt liv som kändis

Två timmar i veckan sedan tidigt i våras har jag lånat ut mitt namn till Ulricehamnsbygdens ridklubb (UBRK). Det har varit en kamp. På lördag är det upp till bevis..

IDG - 04 sep 16 kl. 09:24

Jobs-memorabilia auktioneras ut på nätet


kändisauktion på Julien's auktionshus – från Jane Fondas samlingar av kändisägodelar kommer Steve Jobs gamla badrock och andra ägodelar..

Dalarnas tidningar - 03 sep 16 kl. 08:30

Maria har smittats av quiltbacillen – Vågade satsa fullt ut på sin hobby

För tjugo år sedan drabbades Maria Bussler av quiltbacillen. Femton år senare vågade hon satsa på sin hobby fullt ut och investerade i en åtta kvadratmeter stor och 500 kilo tung maskin. I dag är Leksandsbördiga Maria lite av en kändis i quilt- och lapptäckesvärlden..

Dagensanalys.se - 02 sep 16 kl. 08:51

Svensk sökmotor släpper nyhetsstatistik

Svenska Seek.se lanserar idag en ny tjänst där användarna kan ta del av nyhetsstatistik över vad svensk media skriver om. – Vilket riksdagsparti har blivit mest omnämnt i media den senaste veckan?

Dagensanalys.se - 01 sep 16 kl. 07:42

En tweet om ISIS från svenska Pewdiepie skapade storm

Att tweeta om ISIS är aldrig en bra idé, speciellt inte om du är en kändis som Felix ”Pewdiepie” Kjellberg. Resultatet blev en avstängning från amerikanska Twitter. Twitter stängde ned Pewdiepie från tjänsten under en stund efter att han tweetade om att han och JackSepticEye (Seán William McLoughlin) hade gått med i ISIS.

Expressen - 23 aug 16 kl. 08:35

Wahlgren slår tillbaka efter dotterns angrepp

Hon blev rikskändis med "Barnaboken". Men sedan hennes dotter Felicia Feldt hårt kritiserat sin mammas uppfostran har livet inte varit detsamma för Anna Wahlgren. I podden "Nemo möter en vän" berättar hon om livet efter "Felicia försvann", varför bokens innehåll inte stämmer - och om ett brev hon upptäckte när hon städade.

Expressen - 18 aug 16 kl. 08:23

Efter penisbilden i OS: "Har blivit förnedrad"

Japanske stavhopparen Hiroki Ogita blev ett av Rio-OS största viralkändis när han såg ut att riva ner ribban med sin penis. Men nu har Ogita anklagat världspressen för att ha smutskastat honom. "Jag har blivit förnedrad", skriver Ogita på Twitter..

SmålandsPosten - 28 aug 16 kl. 22:33

Ola Wong: Så blev Fu en motvillig nätstjärna

Simmerskan Fu Yuanhui charmade Kinas internet under Rio-OS. Men det dröjde bara dagar innan hon upptäckte hur bokstavligen givande livet som wanghong internetkändis, är i Kina..

Skånskan - 26 aug 16 kl. 14:07

Svedalas egen brottare återvände till sin gamla skola

SVEDALA – Han är känd och skitsnygg! konstaterade en elev när brottaren Fredrik Schön besökte sin gamla skola, Marbäcksskolan.
Efter att ha skrivit hundratals autografer och ställt upp på massor av selfies var det dags att äta den specialdöpta rätten schönmansbiff.

Posh24 - 26 aug 16 kl. 10:11

Hollywoodstjärnan hackad - nakenbilder läckta på nätet!

Ghostbusters-stjärnan nästa kändis att drabbas
.

BT - 26 aug 16 kl. 06:00

Så blev Fu en motvillig nätstjärna

Simmerskan Fu Yuanhui charmade Kinas internet under Rio-OS. Men det dröjde bara dagar innan hon upptäckte hur bokstavligen givande livet som wanghong, internetkändis, är i Kina..

NT - 24 aug 16 kl. 13:19

TV-kändis hälsar på släkten

Helgens släktträff i Gryt får ett exotiskt inslag..

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 16:25

Facebook tar hjälp av användarna för att skapa det perfekta, informativa nyhetslödet

Facebook tar hjälp av vanliga användare för att modifiera algoritmen för sitt nyhetsflöde. Du har kanske fått svara på några frågor under de senaste månaderna? Dessa data kommer nu användas för att skapa ett rankningssystem som ska vara relevant för just dig.

Blekinge Läns tidning - 19 aug 16 kl. 17:51

Kändis från Aspö blir hamnchef

Turerna har varit många när det gäller posten som hamnchef i Karlskrona kommun. Nu är en ny utsedd. Aspöbon Pelle Pettersson tillträder posten i höst..

Nyheter 24 - 13 aug 16 kl. 14:50

Målvakten kallade svenskarna "fegisar" – Sundhages svar är klockrent

Sveriges damer vann OS-kvartsfinalen mot USA och någon som var missnöjd med förlusten var den amerikanska stjärnmålvakten Hope Solo. Efter matchen uttryckte hon sig minst sagt bittert över den svenska vinsten. – Vi var det bättre laget och jag tycker att de svenska spelarna spelade som ett gäng fegisar, sa hon då.

SvD - 17 aug 16 kl. 15:13

Zain om livet som dold kändis

Han har 26 miljoner följare på Facebook och turnerar i hela världen – men i Sverige är det förhållandevis få som känner till låtskrivaren och producenten Maher Zain. Sin största fanskara har han istället i den muslimska världen, något han beskrev i sitt sommarprat i P1 på onsdagen..

UNT - 17 aug 16 kl. 15:10

Zain om livet som dold kändis

Han har 26 miljoner följare på Facebook och turnerar i hela världen - men i Sverige är det förhållandevis få som känner till låtskrivaren och producenten Maher Zain..

Hela Gotland - 17 aug 16 kl. 09:25

Deckarkändis gästar Crimetime

Peter Robinsons deckare har översatts till 19 språk och tilldelats en rad priser..

YLE - 05 aug 16 kl. 08:57

Här är Finlands tio största medaljhopp i Rio

Petra Olli och en rutinerad spjutduo som spets, med doldisarna Mira Potkonen och Tapio Nirkko som outsiders. Finland har ett antal potentiella medaljörer i OS i Rio de Janeiro – här de tio största. Finland har tagit mellan två och fem medaljer i de sju senaste olympiska sommarspelen.

Aftonbladet - 08 aug 16 kl. 17:16

Stjärnskottet som inte vill bli kändis

Birdys liv vändes upp och ner efter succéerna.

Expressen - 09 aug 16 kl. 21:00

Öfvergårds obefintliga fiskelycka är tråkig tv

En kändis sitter och fiskar. Här är botten nådd i tristess-tv..

Expressen - 09 aug 16 kl. 13:39

Kändisstylisten blir ny Hollywoodfru

kändis-stylisten och "Hollywood-spionen" Louise Ohlsson är klar för TV3:s program "Svenska Hollywoodfruar". – Jag får berätta att jag kommer att synas i höstens säsong, men inte i vilket sammanhang, säger hon till Skånska Dagbladet..

YLE - 05 aug 16 kl. 06:45

OS ger damfotbollen i Brasilien viktig uppmärksamhet

Brasilien är en dokumenterat fotbollstokig nation, men galenskapen sträcker sig ytterst sällan till dess framgångsrika damlandslag. Uppmärksamheten under OS kan göra underverk för situationen i landet tror de som Yle Sporten pratat med. På onsdagskvällen fylldes Olympiastadion i Rio de Janeiro av entusiastiska gröngula fotbollsvänner.

Expressen - 26 jun 16 kl. 09:14

Blev världskänd – sparkas av klubben

Den isländska kommentatorn Gudmundur Benediktsson har blivit en världskändis efter sitt referat i matchen Österrike-Island. När Island gjorde 2-1 på tilläggstid tappade Benediktsson greppet, och skrek rakt ut i falsett. Klippet har blivit viralt, men nu har Benediktsson fått sparken – från sitt andra jobb.

NT - 02 jul 16 kl. 11:00

Då öppnar kändis-kockens krog

I slutet av förra året avslöjade tv-kocken och kändisen Paolo Roberto att han öppnar en restaurang i Norrköping..

Nerikes Allehanda - 31 jul 16 kl. 05:15

Från sommarplåga till genombrott

Alla kommer ihåg dem. Sommarplågorna och hitsen. Men vissa sommarfenomen gör också bestående avtryck.

Skånskan - 25 jul 16 kl. 10:00

Milan tillbaka i ny papparoll

Han blev nominerad till en Guldbagge för sin roll som pappa till fabriksarbeterskan Raša i Äta Sova Dö. Nu är Milan Dragišic tillbaka i ännu en papparoll i filmen Min faster i Sarajevo. Den 29 juli blir det premiär på skånska biografer, men redan den 27 är det galapremiär i Helsingborg.

Posh24 - 29 jul 16 kl. 08:32

Hilary Duff förföljd av ett galet fan!

Baksidan av att vara kändis är stalkers och galna fans, Hilary är tyvärr inte undantagen.
.

YA - 27 jul 16 kl. 13:00

Janstorp bas för världsstjärna

Kommunens kanske största världskändis bor strax utanför Janstorp. Han heter Joakim Lövgren och är en av landets främsta travkuskar med Elitloppsegern 2012 som höjdpunkt i karriären..

Kristianstadsbladet - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 16 kl. 12:06

Kändis med rötter i Filipstad

Lennart Jähkel är nästa kändis ut i tv-programmet ”Vem tror du att det är”, SVTs serie om släktforskning..

BT - 26 jul 16 kl. 01:00

Hellquist ger röst åt en generation

I sin nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

BLT - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

BT - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

SmålandsPosten - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..

YA - 25 jul 16 kl. 18:45

Hanna Hellquist: En tryckare på Blue Moon Bar

I hennes nya krönikesamling får vi följa Hanna Hellquist från 23-årig genusstudent till 35-årig mediekändis. I den tjocka boken ger hon röst åt en hel generation..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.