Kändis

Friday, 15 December, 05:14

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 22 nov 17 kl. 09:15

Poliskändis kommer till Borstahusen

Skånepolisens talesperson Ewa-Gun Westford håller föredrag på Pumphuset..

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 16:24

Tv-kändis hjälper att förbättra äldreboenden

Jane Lindell Ljunggren, äldreomsorgsexpert känd från tv-programmet "Sveriges bästa äldreboende" bidrar på nytt till kommunens värdegrundsarbete..

Expressen - 19 nov 17 kl. 15:44

Vladimir Putin utmanas av "Rysslands Paris Hilton"

Hon har kallats ”Rysslands Paris Hilton”, en blond, rik tv-kändis vars pappa en gång var protegé åt Vladimir Putin.Men Ksenia Sobtjak, 36, vill bli tagen på allvar nu.Hon utmanar Putin i nästa års ryska presidentval.

Skånskan - 07 nov 17 kl. 22:56

Hockeylivet leker för Tor Ehnrot

MALMÖ Skånes historiska TV-puckvinnare hyllades i samband med Panters allsvenska hemmamatch på söndagen – och allra mest speciellt kändes det för klubbens egen talang Tor Ehnrot, 14. ERWP.fif(0)– Det känns helt otroligt.

DalaDemokraten - 19 nov 17 kl. 18:15

Från gatuhund i Ecuador till världskändis: "Arthur är en symbol för hoppet"

Visst, det beskrivs som att det började med en köttbulle. Men först var det en rädd blick på en smutsig, sårig gatuhund i Ecuador. I dag är multisportaren Mikael Lindnord världskänd för att ha adopterat Arthur..

Corren - 16 nov 17 kl. 05:30

Han vill konkurrera ut Arbetsförmedlingen

Per Holknekt, 57, är framgångsrik entreprenör, föreläsare och kändis efter ett par äktenskap med kända artister..

Sydöstran - 15 nov 17 kl. 09:00

Joel Petersson: "Dammsugarförsäljaren kändes bekant"

Expressen hade förr en spalt som hette "Jag mötte Lassie" där läsarna kunde berätta anekdoter om hur de till exempel sett Robert Gustafsson köpa en hamburgare på Frasses i Kalmar eller att de åkt tåg ihop med Rikard Wolff från Linköping till Stockholm. Ibland springer man ju på en livs levande kändis mitt i vardagslunken..

UNT - 15 nov 17 kl. 06:00

Tv-kändis dramatikerdebuterar på Uppsala stadsteater.

Under onsdagen släpper Uppsala stadsteater sitt vårprogram..

SmålandsPosten - 08 nov 17 kl. 17:45

"Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt”

Vid 100 års ålder började hon blogga och snart blev hon rikskändis. Vid ett besök i Urshult uppmuntrade Dagny Carlsson fler äldre att testa den nya tekniken. – Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt, sa hon..

Dagens Media - 08 nov 17 kl. 11:16

"Vi levde för varumärket ut i fingerspetsarna"

På bara några månader hade Onepiece lyckats få hela kändis-Sverige att dra på sig sparkdräkt. Marknadsstrategin att uppnå spridning genom sociala medier var då relativt ny..

Expressen - 11 nov 17 kl. 11:12

Paows bild på kändis- sonen förvånar fansen

"Paradise Hotel"-profilen Paow är tillsammans med kändissonen Lance Hedman Graaf.Nu har hon lagt upp en bild på sig och kärleken – en bild som förvånar fansen."Mums!

Sydsvenskan - 24 okt 17 kl. 15:24

Svedalas ensamma svan har fått frid på djurkyrkogården

Dammens vackra vita fågel blev något av en lokal kändis..

BT - 13 okt 17 kl. 21:30

Katt i busskur förundrar Bodaborna: ”Måste vara mysig”

Att få sällskap av en varm och mysig katt i väntan på bussen måste vara alla djurälskares stora dröm. För dem som åker kollektivt från Bodaskolan är detta verklighet. Katten, vars namn ännu är okänt, har blivit en riktig lokalkändis och de som rör sig i området imponeras av det fyrbenta sällskapet..

Expressen - 04 nov 17 kl. 18:25

Kikki Danielssons dolda kamp – som ingen fick se

Kikki Danielsson kämpar med livet som kändis.I "Så mycket bättre" kritiserar hon kändisskapet och hyllas av de andra artisterna.– Jag har haft väldiga problem, berättar Kikki Danielsson..

Dagens PS - 04 nov 17 kl. 07:50

Kändisen som folket vill är reklampelare

Gissa tre gånger vem det är… Ja visst är det Leif GW Persson som svenska folket helst vill se som frontfigur i en reklamkampanj. Åtminstone enligt en ny undersökning från Novus på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer. Leif GW Persson är folkets favorit som frontfigur i en reklamkampanj, enligt undersökningen.

Alingsås tidning - 17 okt 17 kl. 16:00

Ekobutik firade 30

Det var fullt i ekobutiken Planeten när innehavaren Karin Hultmark firade 30-årsjubileum tillsammans med personal och kunder på tisdagen. Ekotrenden sprider sig i samhället och konkurrensen har på senare år blivit starkare från andra butiken, men den lilla butiken på Plangatan i Alingsås är av allt att döma fortfarande populär. Utanför butiken stod stans grillkändis Ulrik Lindelöv och grillade bland annat blomkål och aubergine.

SmålandsPosten - 20 okt 17 kl. 10:14

Tv-kändis besöker Växjöskola – tillbaka på hemmaplan

Katedralskolan i Växjö för oväntat besök och hamnar i blickfånget på måndag eftermiddag. Det är Peter Jihde, programledare på TV4 Nyhetsmorgon, som gör ett gästspel på sin gamla skola..

Cornucopia - 18 okt 17 kl. 10:10

Aftonbladets annonsörer - nya bylines

Aftonbladets chefsredaktör meddelade igår att tidningen nu har en ny policy. Om ingen har dömts för ett brott har det inte hänt och kommer inte skrivas om av tidningen. Inte ens om en kändis pekar ut en annan kändis kommer tidningen skriva om det, så länge det inte finns en fällande dom.

SmålandsPosten - 19 okt 17 kl. 12:27

Jerker söker rötterna…i Sverige och Belgien

För Jerker Andersson från Ljungby har släktforskningen varit en spännande resa. Vallonen Anthoni Tourneur som kom till Sverige på 1630-talet är en av anfäderna. Denne jobbade på Huseby bruk och köpte sedermera Smörhöga gård.

Expressen - 12 okt 17 kl. 10:34

Stämpeln som kostade kändis-vd:n 35 miljoner

Byggritningarna var stämplade ”Villa Rollén”.Märkningen kostade toppdirektören Ola Rollén 35 miljoner kronor när Skatteverkets granskare dammsög efter bevis på att han bodde i Sverige.– Jag har inte bestämt mig om jag kommer att överklaga eller inte, säger Mätteknikföretaget Hexagons vd till Dina Pengar..

YA - 10 okt 17 kl. 10:00

Han vill hitta kärleken i Ensam mamma söker: "Var nervöst i början"

Emil Engström, 27, är Österlens nästa tv-kändis. Snart kan tittarna se honom i dejtingprogrammet ”Ensam mamma söker”..

SVT - 06 okt 17 kl. 19:43

Åtta år efter Nobelpriset: Herta Müller besöker Stockholm

Hon vann Nobelpriset i litteratur 2009, och har sedan dess gått från författare och lärarinna till världskändis. Kulturnyheterna träffade den medieskygga, tysk-rumänska Herta Müller när hon kom till Stockholm för ett besök på Nobelmuséets utställning Litterär revolt..

Dagens Media - 13 okt 17 kl. 11:36

Dolph Lundgren frontar Smarteyes

Izabella Scorupco får sällskap av en annan svensk Hollywood-kändis – Dolph Lundgren..

UT - 10 okt 17 kl. 01:00

Anna Claesson: Verklighetens korta kändisar gör oss andra höga

"Han var kortare i verkligheten." Bara en av många vanliga åsikter som brukar dyka upp efter att man sprungit på en kändis. Men, vad är det egentligen som gör oss så fascinerade av just kändisar?.

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 15:50

H&M-miljardären driver pub och bränner sprit

Äger Englands bästa pub och hotell, bränner gin och vodka i byn. I engelska Ramsbury är en av världens rikaste – svensken Stefan Persson – en kändis bland byborna. Mångmiljardären Stefan Persson, klädjätten H&M:s huvudägare och styrelseordförande, har sitt gods i det pittoreska lilla samhället och han är byns pubkung.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 17 kl. 11:00

Stickentusiasterna kom när garnkändisen gästade Helsingborg

Amerikansk garnkändis på Helsingborgsbesök ger flera skäl..

Nya Wermlands Tidningen - 30 sep 17 kl. 06:00

Hur korrekt måste en barnboksförfattare bli?

När normerna, och hur de ska utmanas, i barnbokslitteraturen diskuteras på Bokmässan i helgen har Per Gustavsson en självklar plats på scenen. Hans coola prinsessa är kändis i sammanhanget.Men samtidigt som normerna utmanas ställs krav på författarna, krav på en korrekthet som, menar Per Gustavsson, blir rent befängd emellanåt..

GöteborgsPosten - 04 okt 17 kl. 10:07

Kändisarna bjussar på pinsamma tonårsbilder

För varje kändis som delar med sig av ett pinsamt foto från sin pubertetstid, med hashtaggen #puberme, skänker Stephen Colbert 1000 dollar till hjälporganisationer som jobar med efterspelet till orkanen Puerto Rico..

SVT - 05 sep 17 kl. 15:38

Här är första riktiga närbilden på prins Gabriel

Kort efter att han fötts släpptes en bild på mini-prinsen, men många var besvikna – inrullad i en lurvig pläd, med luva på kändis-manér neddragen över ögonen, gick det inte alls att se hur den framtida hertigen av Dalarna faktiskt såg ut. Nu har kungahuset lyssnat på folket, och under tisdagen kom första riktiga närbilden på en stillsamt sovande prins Gabriel Carl Walther..

BT - 28 sep 17 kl. 14:31

Här blir Elfsborgsbacken viral kändis: ”Fattar inte vad som händer”

Vanligtvis är Jesper Manns en av Elfsborgs mer anonyma spelare. Nu är han oväntad huvudperson i en parodisk musikvideo i Storbritannien. – Jag fattar inte vad som händer, skrattar 22-åringen..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 17 kl. 17:29

Vad betyder namnet Söökojan?

En riktig ”kändis” i Vänersjöfartens historia, så beskrivs Söökojans fyr i tidskriften Spantrutan..

Sydsvenskan - 20 sep 17 kl. 06:00

Kändisäventyrare går in i Båstadsbolag

Aron Anderson: ”Det kändes solklart.”.

Expressen - 17 sep 17 kl. 00:03

Martin Melin kan inte bli kär – efter Läckberg

För 20 år sedan blev han rikskändis över en natt, då "Expedition: Robinson" började sändas i SVT. Martin Melin får fortfarande nakenbilder skickade till sig från fansen - men säger sig, trots exfrun Camilla Läckbergs Instagraminlägg om att han skulle ha en ny kärlek, fortfarande vara singel. – Jag skulle inte ha tid att ha en relation nu.

Alingsås tidning - 15 sep 17 kl. 05:30

Elon dubblar ytan

I helgen inviger Elon sin nyrenoverade butik i Alingsås – nya utställningsmiljöer har byggts upp och butiksytan har fördubblats. – Nu är vi en av de största Elon-butikerna i landet. Vi har en butiksyta på 1 000 kvadratmeter vilket är en fördubbling mot tidigare, säger Fredrik Nilsson, butiksägare.

Expressen - 07 aug 17 kl. 01:51

Stjärnans förändring förstörde karriären

Jennifer Grey slog igenom över hela världen i sin roll i filmklassikern "Dirty dancing". Men under de senaste åren har hon hållit sig borta från rampljuset. Stjärnan genomgick en förändring – som enligt henne förstörde hennes karriär.

Dagensanalys.se - 17 sep 17 kl. 20:46

Kändisar som fuskar med sina annonser på Instagram får nu varning

Bara för att man är kändis och har miljontals följare så får man inte bete sig hur som helst, på Instagram. Bakom påhoppen är amerikanska Federal Trade Commission (FTC) som skickat varningsbrev till kändisar som gör reklam på Instagram men inte informerar om det. Det är 21 kändisar som blivit drabbade.

Dagens PS - 30 okt 17 kl. 09:19

Proffset: ”Lite läskigt” med kändis-aktier

Han varnar småsparare från att okritiskt skugga kändisarna. Aldrig förr har så många folkkära kändisar investerat i i onoterade bolag. Samtidigt går börsen för högtryck med efterföljande kursrusningar.

Expressen - 04 sep 17 kl. 19:48

Tro det eller ej – här är Neymars lyxvåning

Neymar har hittat hem i Paris.Den brasilianska fotbollstjärnan har nu installerat sig i sin nya lyxlägenhet som han betalar 2,3 miljoner kronor om året för, skriver tyska Bild.– Jag är glad att ytterligare en världskändis har kommit till området, säger Borgmästaren Luc Wattelle enligt tidningen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.