Zara

Monday, 21 October, 20:05

Nyheter om Zara

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 23 sep 19 kl. 17:49

Hon får pris för sitt sociala engagemang

MALMÖ – Det här priset delar jag med alla andra duktiga kvinnor på Yalla Trappan. Det känns fantastiskt att hamna på samma lista som Margot Wallström och Anders Kompass.Det var en överväldigad Christina Merker-Siesjö, initiativtagare och ordförande för det sociala företaget Yalla Trappan, som på måndagen tog emot Fredrik Bremers-förbundets Bra-pris i form av blommor och ett diplom av jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP).

Kristianstadsbladet - 15 sep 19 kl. 20:29

Vinnarpokalen hittade äntligen hem till Sigfridsson

Molly Zandén har vunnit den. Zara Larsson, Oscar Zia och Amy Diamond har ställt upp och fått se sig besegrade – liksom Emil Sigfridsson och Zara Kronvall Sigfridsson. Men nu har vinnarpokalen från tävlingen ”Stjärnskott” ändå hittat hem till Sigfridssons och Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 16 sep 19 kl. 18:14

”Det är ett bevis på att andra tycker att jag är bra”

På söndagen vann 15-åriga Ängla Sigfridsson sångtävlingen ”Stjärnskott”, en titel som bland andra Zara Larsson och Oscar Zia gått bet på i sin ungdom. Hon tävlade med Whitney Houstons ”I have nothing”..

DN - 11 sep 19 kl. 09:17

Försäljningslyft för Zara-ägare

Klädkedjan Zaras ägare, spanska Inditex, redovisar en försäljningsökning på sju procent under räkenskapsåret första….

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 08:43

Försäljningslyft för Zara-ägare

Klädkedjan Zaras ägare, spanska Inditex, redovisar en försäljningsökning på sju procent under räkenskapsåret första halvår, februari–juli, till 12,8 miljarder euro, motsvarande 137 miljarder kronor. Bra sommarväder för klädhandeln i Europa och valutarör.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 19 kl. 08:43

Försäljningslyft för Zara-ägare

Klädkedjan Zaras ägare, spanska Inditex, redovisar en försäljningsökning på sju procent under räkenskapsåret första halvår, februari–juli, till 12,8 miljarder euro, motsvarande 137 miljarder kronor. Bra sommarväder för klädhandeln i Europa och valutarör.

GöteborgsPosten - 11 sep 19 kl. 08:43

Försäljningslyft för Zara-ägare

Klädkedjan Zaras ägare, spanska Inditex, redovisar en försäljningsökning på sju procent under räkenskapsåret första halvår, februari–juli, till 12,8 miljarder euro, motsvarande 137 miljarder kronor. Bra sommarväder för klädhandeln i Europa och valutarörelser som gick åt rätt håll bidrog..

NSD - 10 sep 19 kl. 05:00

Skoldöden: Nihad Zara (M): "En folkomröstning kostar fyra miljoner"

En folkomröstning om skolan kostar minst fyra miljoner kronor att genomföra – och frågan är vad medborgarna ska rösta om?.

Skånskan - 04 sep 19 kl. 06:30

Kvarlämnade skor sattes ut

HÖRBY En manifestation genomfördes efter fullmäktiges sammanträde på måndagen.När politikerna klev ut från kommunhuset möttes de av kvarlämnade skor utanför entrén. Bredvid låg lappar med frågor om skornas ägare, till exempel ”Var är Zara?

DI - 03 sep 19 kl. 11:50

Klädkedja tar ställning för kinesiskt styre i Hongkong efter kontrovers

Spanska Zara, en av H&M:s främsta rivaler, har i ett uttalande på kinesiska sociala medier tagit ställning för kinesiskt självstyre i Hongkong, ett drag ämnat att distansera….

Sydöstran - 01 sep 19 kl. 09:28

Världsartisten hyllar Melander: ”Finns där för dig”

Under Kristallengalan hyllades Sven Melander av världsartisten Zara Larsson. – Om du någonsin hamnar i stort blåsväder, så finns jag där för dig, sade hon..

DI - 27 aug 19 kl. 20:28

Jättarnas skilda strategier i den eviga kampen

Klädjättarna H&M och Zara för en evig kamp om kunderna. Enligt en färsk jämförelse mellan de två giganterna inom snabbrörligt mode finns dock en hel del som skiljer företagen åt. .

Expressen - 15 sep 19 kl. 20:07

Zara Larsson: ”Det är spännande att vara singel”

Zara Larsson och hennes pojkvän sedan två år, Brian Whittaker, har gått skilda vägar.Nu berättar den svenska popstjärnan att det är första gången hon är singel sedan 14 års ålder, och hur hon funnit sig till rätta med sin nya situation.– Det är spännande att vara singel, säger hon i People Now..

Sydsvenskan - 09 aug 19 kl. 20:40

Veronica Maggio fick publiken att dansa

Sveriges okrönta popdrottning Veronica Maggio tas emot av en peppad publik på Way Out West. Det är fler framför Flamingoscenen än på Zara Larssons spelning i går och tjejerna längst fram dansar som om ingen tittar, förutom kameran som när som helst kan.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 19 kl. 20:40

Veronica Maggio fick publiken att dansa

Sveriges okrönta popdrottning Veronica Maggio tas emot av en peppad publik på Way Out West. Det är fler framför Flamingoscenen än på Zara Larssons spelning i går och tjejerna längst fram dansar som om ingen tittar, förutom kameran som när som helst kan.

Kristianstadsbladet - 09 aug 19 kl. 17:00

”Allt jag sa blev en rubrik”

Hon har blivit nästan lika omtalad för sina starka åsikter som för sin musik. Men på senare tid har Zara Larsson märkt av att det blivit lugnare kring hennes person. ”Det var ett tag där allt jag sa blev en rubrik.

Corren - 09 aug 19 kl. 08:18

Zara Larsson: Allt jag sa blev en rubrik

Hon har blivit nästan lika omtalad för sina starka åsikter som för sin musik..

UNT - 09 aug 19 kl. 08:18

Zara Larsson: Allt jag sa blev en rubrik

Hon har blivit nästan lika omtalad för sina starka åsikter som för sin musik..

Expressen - 09 aug 19 kl. 06:30

Att snatta och onanera är ingen dålig berättelse

Sommarens stora kulturdebatt handlar om att autofiktionen håller på att tränga undan den episka berättelsen.Zara Kjellner vänder sig mot bilden att skildringar av en människas inre skulle sakna dramaturgi..

Expressen - 08 aug 19 kl. 23:22

Svenska popdrottningen visar hur man tar över en festival

En svensk pop-drottning kommer hem.Hon passar på att visa hur man med sång, dans och hits tar över en festival.Zuveränt, Zara..

GöteborgsPosten - 08 aug 19 kl. 20:51

Zara Larsson snuddar vid världsklass

Den unga publiken sjunger med i varje textrad..

DI - 11 sep 19 kl. 08:05

Zara-ägaren Inditex vinst i linje med förväntningar

Zara-ägaren Inditex, en konkurrent till H&M, rapporterar intäkter och vinst i linje med förväntningarna för årets….

Skånskan - 24 jul 19 kl. 19:30

Park ska avtjäna fängelsestraffet

Malmö Högsta domstolen meddelar inte Dan Park prövningstillstånd gällande domen om hets mot folkgrupp samt förtal av artisten Adam Tensta och riksdagspolitikern Momodou Jallow (V). Därmed står det klart att den kontroversielle gatukonstnären ska avtjäna fyra månader i fängelse.Det var i november förra året som tingsrätten dömde Dan Park, gatukonstnär från Malmö, för hets mot folkgrupp i fem fall och förtal i ett fall.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 08:57

Lennixx leker med sina röster

Det som började med ett par coverversioner på Youtube men resulterade i skivkontrakt för unga soulduon Lennixx.
Med en ny mixtape i bagaget kommer de ikväll till Malmö Muséer för en gratisspelning under Sommarscen Malmö.Rösterna slingrar sig om varandra på Lennixx nya mixtape, Split by, som släpptes i slutet av maj.

Expressen - 30 aug 19 kl. 21:31

Zara Larssons hyllning till Sven Melander

Skådespelaren Sven Melander får Kristallens hederspris. Han hyllas med stående ovationer – och med en hälsning från Zara Larsson. – Hamnar du någonsin i stort blåsväder finns jag där för dig, säger artisten.

Expressen - 28 aug 19 kl. 14:24

Zara Larsson: ”När du får ditt hjärta krossat”

Zara Larsson har över 5,9 miljoner följare på Instagram - där hon delar med sig av sitt liv och karriär.Hennes senaste inlägg handlar om en hjärtesorg:”När du får ditt hjärta krossat, men det är ok för att gatorna har väntat på att du ska bli singel igen.”.

DN - 05 jul 19 kl. 11:20

Musikproducenten Tommy Tysper är död

Den svenska musikproducenten och låtskrivaren Tommy Tysper, som bland annat producerat musik åt Lana Del Rey, Skrillex och Zara Larsson, är död. Han blev 44 år gammal..

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 19 kl. 17:37

Zara Larssons album kan dröja ytterligare

Zara Larssons kommande album har varit efterlängtat länge. Nyligen berättade hon för TT att hon ville släppa sin nya fullängdare före vintern – men nu verkar det kunna dröja längre. "När du trodde att ditt album skulle komma ut 2019 men till följd av at.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.