Ystadsson

Tuesday, 18 February, 08:58

Nyheter om Ystadsson

Sortering: Relevans | Senaste
YA - 20 nov 19 kl. 00:01

Ystadsson har chans till internationellt pris

Företaget Humly, med Ystadssonen Kristoffer Persson i spetsen är Sveriges bidrag i Nordic EdTech Awards, som avgörs i Helsingfors i dag onsdag..

YA - 12 maj 17 kl. 00:01

Ystadsson debuterar i skrivarantologi

Ett säkert vårtecken denna kalla vår är utgivningen av årets antologi från skrivarlinjen på Skurups folkhögskola. Bland debutanterna i år märks Jakob Ehde, född och uppvuxen i Ystad..

YA - 19 jan 17 kl. 03:00

Ystadsson gjorde Raneliddokumentär

I fem år har Dennis Larsson följt Björn Ranelid. Den 25-årige filmaren har varit hemma hos familjen och ute på föreläsningsturnéer, från Tomelilla till San Fransisco. Hundratals filmtimmar har Ystadssonen kokat ner till en 58 minuters dokumentär som sänds på svt 9 februari..

YA - 04 nov 15 kl. 03:00

Ystadsson i stjärnspäckad musikal

Skådespelaren och Ystadssonen Rolf Lydahl har fått rollen som teaterdirektören monsieur Firmin i Andrew Lloyd Webbers musikal ”Phantom of the Opera” som sätts upp på Cirkus i Stockholm nästa höst..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.