Youtube

Friday, 14 December, 23:32

Nyheter om Youtube

Sortering: Relevans | Senaste
Blekinge Läns tidning - 20 nov 18 kl. 18:45

Skolan firade 70 år med morgonpsalm och välskrivning

Hur var det i skolan 1948? Fröken fick ta Youtube till hjälp för att klara att leda morgonpsalmen, men i skolans gömmor hade man hittat några äkta välskrivningskort och papper med hjälplinjer..

Dagensanalys.se - 22 nov 18 kl. 10:00

Youtubes nya format ska få fler att titta på reklamen

Youtube meddelande igår att de lanserar ”ad pods” – en ny annonsupplevelse som innebär att två annonser kommer att visas efter varandra. Annonserna kommer att visas antingen som pre-roll eller mid-roll och tittaren har möjlighet att hoppa över dem ifall hen vill. Youtube hänvisar till sin senaste forskning som visar att färre reklamavbrott i en video innebär att allt fler tittar på annonserna.

Dagensanalys.se - 21 nov 18 kl. 06:02

4 trender inom digital marknadsföring som du måste ha koll på

Vi har sammanställt de fyra viktigaste digitala trenderna för marknadsförare inför 2019 som du måste ha koll på. Artificiell intelligens fortsätter att växa Det kanske låter tjatigt, men artificiell intelligens kommer att ta ännu större plats nästa år. AI kan analysera konsumentbeteenden, sökmönster samt utnyttja data från sociala medier och bloggar för att hjälpa företag att förstå hur deras kunder hittar deras produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - 21 nov 18 kl. 23:07

”Netflix kommer att bli reklamfinansierad”

Konkurrensen hårdnar från Youtube, Disney och andra aktörer på streamingmarknaden. Här tror bland annat  Jeff Green från Trade Desk att Netflix måste ta fram en reklamfinansierad modell för att nå ut till ännu fler. En intressant tanke som han har och förmodligen helt rätt också.

Dagensanalys.se - 02 dec 18 kl. 17:27

Ariana Grande fick Youtube att krascha

Youtube hann inte med att lägga upp alla kommentarer när Ariana Grande publicerade sin senaste musikvideo. Ariana Grande – thank u, next kan man säga broke the internet. När Ariana Grande släppte sin senaste låt och musikvideo thank u, next fick släppet så många som 829 000 samtida kommentarer, under en stund.

UNT - 21 nov 18 kl. 07:00

"Laxbralla" tar humorn till förorten

Det började på Youtube..

Kristianstadsbladet - 22 nov 18 kl. 00:01

En jultradition som handlar om svänget

15 miljoner visningar på Youtube. Inget man skojar bort – men Johan Blohm tycker inte att just den boogien är märkvärdigare än andra. Nästa fredag kommer hässleholmaren (!

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 03:41

Lucas Fjällrud en musiker med stora visioner

Lucas Fjällrud, eller Lucas Fredrik som han använder som sitt artistnamn, är en 20-årig Uppsalamusiker med stora visioner. Han inte bara har visioner utan genomför dem också. För en dryg vecka sedan spelade han in musikvideos ute i snö och kyla tillsammans med en grupp musiker.

Dagensanalys.se - 20 nov 18 kl. 05:08

Se reklamfilmen som är helt framtagen av artificiell intelligens

Här är en av de första reklamfilmerna som är helt framtagen av artificiell intelligens. AI-plattformen IBM Watson fick uppdraget av bilmärket Lexus. Och resultatet är häpnadsväckande.

Dagensanalys.se - 20 nov 18 kl. 18:45

”Vi lever i en alltmer komplicerad tid”

Vad är rätt och vad är fel i reklamen? Olle har intervjuat Elisabeth Trotzig, Sveriges första Reklamombudsman. Vad är rätt och vad är fel i reklamen?

Expressen - 06 nov 18 kl. 07:48

Filmade i smyg när de totalsågar sin tränare

LOS ANGELES. Bakslagen fortsätter att drabba NHL-klubben Ottawa Senators.Under måndagen dök en video upp på Youtube och Twitter, där sju av spelarna filmats i hemlighet av en Uber-chaufför.

Länstidningen i Jämtland - 30 nov 18 kl. 19:19

Elias musikvideo ”Sticker in till stan” har fått närmare 280 000 visningar på Youtube – nu tävlar han i P4 toppen

Elias Jönsson från Brunflo gör succé med sin Youtube-kanal ”Elias Place” och nu uppmärksammas....

Dagen - 01 nov 18 kl. 17:28

Hyllad på Youtube – men saknar vänner

Youtubestjärnan Misslisibell om hur tron på Gud hjälpte henne under åren av mobbning..

Sydsvenskan - 17 nov 18 kl. 10:00

Skånska yogamästarens bästa råd till nybörjare

Hanna Persson började med yoga på Youtube – nu är hon nordisk mästare..

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 18 kl. 10:00

Skånska yogamästarens bästa råd till nybörjare

Hanna Persson började med yoga på Youtube – nu är hon nordisk mästare..

IDG - 16 nov 18 kl. 18:53

Bendgate 2 gå gång? Nya Ipad Pro kan enkelt bändas


Youtube-kanalen Jerryrigeverything har testat hållfastheten i Ipad Pro, och resultatet är aningen nedslående. Varning för känsliga tittare!.

Dagensanalys.se - 29 nov 18 kl. 03:04

Cobra Kai tillsammans med andra originalfilmer och -serier blir gratis på Youtube

Nu firar vi på redaktionen för serien Cobra Kai, som är baserad på filmen Karate Kid, kommer att bli gratis efter årsskiftet. Inte bara den serien utan även annat originalinnehåll från Youtube. Om du var tonåring på 80-talet var Karate Kid en av de största filmerna på bio.

Dagensanalys.se - 29 nov 18 kl. 03:04

Kobra Kai och andra originalfilmer blir gratis på Youtube

Nu firar vi på redaktionen för serien Kobra Kai, som är baserad på filmen Karate Kid, kommer att bli gratis efter årsskiftet. Inte bara den serien utan även annat originalinnehåll från Youtube. Om du var tonåring på 80-talet var Karate Kid en av de största filmerna på bio.

Dagensanalys.se - 29 nov 18 kl. 02:39

Nu stänger Youtube ned annoteringarna

Youtube stängde av funktionen att skapa annoteringar (pop-up-fönster) redan förra året men de som hade aktiva videoklipp kunde fortsätta. Nu är det slut på det. Youtube stänger helt av annoteringar den 15 januari.

BLT - 15 nov 18 kl. 09:45

Fenomenet Clara Henry kommer till Karlskrona

Hon blev kändis redan som tonåring, hon slog igenom i sin egen Youtube-kanal, hon ses i tv och hon skriver böcker. Clara Henry är på samma gång välkänd för alla generationer och en förebild för många unga kvinnor. I nästa vecka kommer hon till Karlskrona..

DI - 14 nov 18 kl. 08:22

Presentation om Goldblue på Stora Aktiedagen i Göteborg

Rune Löderup, ordförande presenterade Goldblue och dess framtidsplaner på Stora Aktiedagen i Göteborg. Se presentationen här: https://www.Youtube.

Västerbottens Folkblad - 12 nov 18 kl. 07:00

”Anledning att inspireras av den viktiga högläsningen”

Häromveckan,vecka 44, hade skolorna i Sverige lov. Denna lovvecka kallas numera för Läslov. En skola i Älvsbyn, Knut Lundmarkskolan, har med anledning av detta publicerat en film på Youtube om hur de arbetar med högläsning.

Dagensanalys.se - 11 nov 18 kl. 20:21

Facebook fortsätter att kopiera framgångsrika appar

Nu är det appen TikTok som får sig en Facebook-klon. Appen TikTok går som tåget. Appen hade nyligen flest nedladdningar jämfört med de största apparna som Facebook, Youtube, Snapchat fler.

Dagensanalys.se - 11 nov 18 kl. 20:30

Google Sök firar 20 år

Google Sök firar tjugo år med en serie kortfilmer om sig sjävla. Serien heter ”Search like a G” och skojar om en annonsör som just upptäckt Google. I serien ser vi entreprenören Chabuddy G från BBC-serien ”People Just Do Nothing” som spelas av Asim Chaudhry.

Dagensanalys.se - 26 nov 18 kl. 22:12

United Screens börjar sälja hela annonslagret på Youtube

United Screens utökar samarbetet med Google vad gäller reklamförsäljning på Youtube i Sverige. ”För oss är det här ett kvitto på att vi verkligen tillför ett värde för annonsörer och Google. Vårt fokus på kvalitets- och annonsörsvänligt innehåll har skapat en enorm efterfrågan på vårt egna annonslager på Youtube och vi är i princip utsålda.

Skånskan - 01 nov 18 kl. 17:20

Ungdomsmässa drog full arena

Skurup Graffiti, parkour och motocross. Det var några av aktiviteterna som 500 ungdomar under torsdagen kunde ta del av i Skurups Sparbank Arena. ”Över alla föväntningar”, enligt Richard Andersson, ungdomskulturutvecklare i kommunen.

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 12:48

Så mycket lägger svenska hushåll på rörlig bild

Streamingtjänsterna har under 2018 fortsatt att växa mycket kraftigt och tredje kvartalet var inget undantag. Detta leder även till en påtaglig ökning av hushållens sammantagna utgifter för TV-tjänster. Mediavision konstaterar i Q3-analysen av den svenska videomarknaden, att de månatliga utgifterna för betaltjänster ökat med 24 procent jämfört med samma period i fjol.

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 18 kl. 18:00

Efter 45 år: Hjalmarsons bildspel på Youtube

Ett klassiskt bildspel om Örkelljunga finns nu tillgängligt på nätet..

SVT - 07 nov 18 kl. 17:07

Nu har kontot stängts ner: ”Allvarliga brott mot YouTubes policy om våld”

Flera klipp tagna från Vilda västern-spelet Red dead redemption 2 som visar en suffragett misshandlades och dödas fick stor uppmärksamhet efter att det fått miljoner visningar på Youtube. Nu har kontot som laddat upp klippen stängts ner..

Skånskan - 06 nov 18 kl. 07:15

Här är trion som ska leda Musikhjälpen i Lund

På tisdagen presenterades årets programledare för Musikhjälpen. Det blir Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz som kliver in i glasburen i Lund 10 december.Musikhjälpens programledare:
Farah Abadi:
Född: 1988 i Västervik, uppvuxen i Landskrona.

Expressen - 11 sep 18 kl. 10:36

U2:s Bono hånar Jimmie Åkesson på valnatten

Under en spelning i Paris gjör U2:s frontfigur Bono ett politiskt utspel och hånar Sverigedemokraterna från scenen och upprepade partiledaren Jimmie Åkessons namn flera gånger.– Han har gjort så bra ifrån sig i valet idag, jag älskar fester som spårar ur, säger stjärnan från scenen i ett klipp på Youtube. .

Expressen - 16 okt 18 kl. 15:00

Tvååriga Roman gör succé som tv-kock

Tvåårige Roman Belville är redan en stjärna i köket – och detta inte bara bland familj och vänner.På ett par månader har den lille pojken blivit känd för tusentals personer på Youtube, där han nu regelbundet syns i matlagningsvideos. – Se hur det gick!

Skånskan - 24 nov 18 kl. 21:37

Komarek: ”Har kollat straffar på Youtube

ISHOCKEY Straffavgörande – då kliver Konstantin Komarek fram. Känns det igen? På lördagen var det dags igen när Malmö Redhawks besegrade HV71 med 2-1 efter förlängning och straffar.

Nyheter 24 - 05 nov 18 kl. 18:24

Zlatan Ibrahimović​ öppnar dörrarna för en karriär i Hollywood

Zlatan Ibrahimović har som vi vet en ny hemmaplan, nämligen Los Angeles. Nöjesjournalisten och författaren Jan Gradvall har träffat fotbollsstjärnan för att kolla läget inför stipendiet "Number 10", som snart ska delas ut för andra gången. "Det spelar ingen roll vem man är"Stipendiet är på en miljon kronor, som Zlatan Ibrahimović, Volvo Car Sverige och Svenska Fotbollförbundet står bakom.

Skånskan - 05 nov 18 kl. 10:41

Jägerfeld vann barnradions bokpris

Det blev Jenny Jägerfelds Comedy Queen som vann Barnradions bokpris 2017. Boken röstades fram av en jury från Rosengårdsskolan i Malmö.För två veckor sedan nominerades författaren och psykologen Jenny Jägerfelds Comedy Queen till årets Augustpris i barn- och ungdomskategorin.

DI - 05 nov 18 kl. 05:39

Ekobryggeriet lanserar sina drycker på Youtube

Kan ekologisk läsk utan tillsatser utmana energidryckerna? Det är vad gänget bakom Ekobryggeriet hoppas på – och med Youtubers som draghjälp vill Norrköpingsföretaget nu komma åt en ung målgrupp..

Dagens Media - 23 nov 18 kl. 10:54

Youtube- och Netflix-tittare konsumerar mer innehåll än andra

De som tittar på Youtube och Netflix är även storkonsumenter av flera olika tjänster. Det framgår i MMS rapport Trend och Tema..

Nyheter 24 - 25 okt 18 kl. 11:29

Fram med skämskudden – här flossar Zlatan Ibrahimovic i tv

Zlatan Ibrahimovic ställde länge inte upp på speciellt många intervjuer, inte heller gjorde han reklamuppdrag som inte passade hans varumärke. Men sedan flytten till USA så har hans inställning till båda typerna av uppdrag förändrats. Och de verkar ha förändrats en hel del, för nu gör Zlatan vad som helst i tv.

BT - 02 nov 18 kl. 06:24

”I kameran ser vi ett rött streck dyka upp från ingenstans”

Finns spöken? Det är en fråga som kan vara svår att svara på. Spökjägarna på Laxton vet inte heller.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.