Youtube

Thursday, 22 March, 13:11

Nyheter om Youtube

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 11:46

Ida Warg går till Baaam

Ida Warg som bloggar om träning och livsstil går till baaam.se. – Ida Warg och Baaam är en perfect match!

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 12:08

TUI använder svenska tvillingstjärnor från Musical.ly

Tvillingarna Iza och Elle Cryssanthander har nära 3,5 miljoner följare på appen Musical.ly och nu ska de dansa loss med TUI mot Kap Verde. Tjejerna tar över TUIs konto på Musical.

Expressen - 19 feb 18 kl. 16:45

Den japanska elbilen är snabbast i världen

I höstas visade japanska Aspark för första gången upp sin extrema modell Owl. Då påstod man att bilen skulle klara 0-100 kilometer i timmen på två sekunder. Nu har en film där bilen påstås klara det publicerats på Youtube..

Dagensanalys.se - 26 feb 18 kl. 11:11

YouTubes förändringar för att följa GDPR

Om bara några månader kommer GDPR att ersätta PUL. Inför det håller många företag på att anpassa sig, så även de stora jättarna. Youtube tar exempelvis bort viss demografisk data från de rapporter du får från nätverket om dina videoklipp.

YLE - 16 feb 18 kl. 17:43

Blivande frisören Elin lärde sig göra frisyrer på Youtube - nu fixar hon hår till de gamlas dans

Gymnasiestuderandena Wilma Westerlund och Nicole Nyberg blir fina i håret inför de gamlas dans. Frisyrerna står Elin Sigfridsson för. Hon studerar vid Axxell i Karis..

Dagens Media - 28 feb 18 kl. 10:24

Logan Paul får tillbaka annonser – under prövning

Annonser börjar återigen rulla i Logan Pauls kanaler, men Youtube sätter honom under prövning i 90 dagar..

Dagen - 28 feb 18 kl. 03:00

Partiledare ändrade svar om Gud

Svarar partiledare samma sak om Gud till Sven Melander på Youtube som till Dagen? Både ja och nej. Jimmie Åkesson (SD) och Annie Lööf (C) har drastiskt ändrat sina svar sedan Dagen intervjuade dem om Gud..

Dagensanalys.se - 09 mar 18 kl. 15:08

YouTube lär ut hur man använder olika videolängder effektivt

Under konferensen South By SouthWest (SXSF) som just nu pågår lägger Youtube ner mycket tid och kraft på att lära ut hur man effektivt jobbar med de olika längder av annonsvideo som finns på plattformen. När 6 sekunders, 15 sekunders och längre annonsformat blivit standardiserat är det även dags att fundera på hur man använder formaten för att skapa en sammanhängande berättelse och när de olika formaten lämpar sig bäst. Youtube tar flera av sina annonsörer till hjälp för att visa hur man på bästa sätt kan jobba med de olika formaten.

GöteborgsPosten - 26 feb 18 kl. 13:26

Naturspan med miljöfokus

En fotograftrio har varit på filmresa längs Enningdalsälven. Målet är en serie "Naturspan" på Youtube..

Dagensanalys.se - 26 feb 18 kl. 09:01

Svenska journalister oroar sig över sociala medier

Svenska journalister använder sociala medier som kanal för nyhetsrapportering i lägre utsträckning än det globala snittet. Journalisterna anser även att Google och Facebook har alldeles för stor makt. Fördelat per kanal ser användandet ut som följande (svensk statistik i fetstil); Facebook (64% vs 66%)
Twitter (39% vs 52%)
LinkedIn (16% vs 20%)
Youtube (10% vs 14%)
Facebook Live (4% vs 9%)
Snapchat (1% vs 3%) “Medielandskapet har förändrats, och vi anpassar oss inte snabbt nog.

Expressen - 15 feb 18 kl. 17:30

Profilen är klar för "Let's Dance" – filmade sin egen förlossning

Ännu ett namn presenteras för den kommande säsongen av "Let's Dance" – bloggaren och Youtubern Margaux Dietz. – Vi ska dansa i Let’s dance och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube..

Sydsvenskan - 25 feb 18 kl. 11:49

Lista: Bollywoodstjärnan Sridevi Kapoors karriär i klipp

Här har vi samlat de klipp från hennes filmer som har flest visningar på Youtube..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 18 kl. 11:49

Lista: Bollywoodstjärnan Sridevi Kapoors karriär i klipp

Här har vi samlat de klipp från hennes filmer som har flest visningar på Youtube..

Blekinge Läns tidning - 20 feb 18 kl. 19:30

”Jag känner mig väldigt hemma i Blekinge”

De blev virala med stämsångsfyllda covers på Youtube. Nu ger sig Peter Johansson, Matilda Grün och Bruno Mitsogiannis för första gången ut på turné tillsammans. Till helgen når de Karlskrona..

GöteborgsPosten - 24 feb 18 kl. 05:00

"Jag är lite rädd för Rolandz"

Olivia Eliasson från Alingsås upptäcktes på Youtube för några år sedan. På lördag debuterar hon i Melodifestivalen..

SVT - 12 feb 18 kl. 21:15

Näthatet ska bort på sociala medier – Facebook lovar bättring

De stora bolagen Facebook, Twitter och Youtube lovar att snabbare ta bort näthat. Facebook ska fördubbla den personal, som granskar näthat, förtal och terroristpropaganda. Men det kan vara svårt att avgöra vad som är hatbrott på nätet..

SVT - 23 feb 18 kl. 14:55

Svårt att stoppa konspirationsteorier efter ett attentat

Sociala medier har svårt att hinna rensa bland konspirationsteorierna som fått fäste efter skolskjutningen i Florida. På onsdagen var den mest trendande videon på Youtube en informationsfilm som utmålade överlevare av skolskjutningen som ”kris-skådespelare”. Det är inte första gången..

Expressen - 22 feb 18 kl. 10:58

Nordkoreas cheerleader blir tillsagd efter gesten

En ung kvinna i Nordkoreas omtalade hejarklack råkade klappa händerna vid fel tillfälle under en konståkningstävling men stoppades abrupt.Nu har klippet fått spridning på Youtube..

BT - 07 feb 18 kl. 10:48

Boråsaren Max heltidsjobb – spela Fifa: ”Det låter lite konstigt”.

Borås egna ”Pewdiepie” Max Granberg gör succé på Youtube. Med över 11 miljoner visningar på sina videos kan han nu livnära sig på att spela Fifa..

GöteborgsPosten - 17 feb 18 kl. 12:00

Snart tar internetkändisarna över

Emanuel Karlsten skriver om den nya kändiskategorin influencers allt mer påtagliga makt också i världen utanför Youtube och Instagram..

SmålandsPosten - 20 feb 18 kl. 18:12

TV: Youtubers jagade spöken i Kronoberg

På drygt ett år har Laxton Spökjägare gått från 3 000 prenumeranter på Youtube till 88 000. I somras besökte de den gamla snickerifabriken efter flera tips om oförklarliga händelser..

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:43

Förra veckans Topp och Flopp

Det var en händelserik vecka med många nyheter förra veckan, här är det som utmärkte sig mest både positivt och negativt. Förra veckans mest befriande artikel här på Dagensanalys.se var Pontus Staunstrup och hans – 5 Tips hur du garanterat misslyckas i sociala medier – han bjöd på sköna syrliga påhopp hur många företag och personer som inte har en strategi för sin digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 09:01

Google släpper igenom förbjudet innehåll trots att man säger motsatsen

En tidigare anställd på Google avslöjar att man trots hård riktlinjer för vad som är tillåtet ofta struntar i det till förmån för att tjäna sina pengar. Den anställde som jobbade på kontoret i Dublin berättar till The Times att cheferna ofta sa att de skulle tillåta innehåll trots att de tydligt bröt mot riktlinjerna. Det gällde då innehåll som var på ryska eller arabiska.

SR - 16 feb 18 kl. 06:12

Arnold Schwarzengger klar för "Kung Fury"

Nu är det klart att en av Hollywoods verkliga actionstjärnor ska vara med i den nya långfilmsversionen av Kung Fury, den svenska filmen som i kortversion blev en jättesucce på Youtube..

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 11:31

Nu kommer virtuella influencers – vad innebär det för marknadsföringen?

Marknadsföring genom influencers har formligen exploderat de senaste två åren, och allt fler företag använder sig nu av dessa stjärnor på Instagram, Youtube, Snapchat, Twitch och andra ställen. Men nu börjar även virtuella influencers göra entré, något som helt kan komma att vända upp och ner på marknaden. För fem år sedan pratade ingen om influencers, och det fanns väldigt lite pengar i det.

Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 10:01

Nu blir det ännu enklare att skapa proffsiga Youtube-klipp

Google har lanserat en ny funktion på Youtube som använder artificiell intelligens för att skapa proffsiga Youtube-klipp. Med hjälp av AI kan du nu byta ut bakgrunden på dina videoklipp så att det istället ser ut som att du sitter i studio och filmar, än hemma i köket. Funktionen bygger på ”Dubbed Mobile Real-time Video Segmentation” och använder alltså artificiell intelligens som Google förklarar ”“Our new segmentation technology allows creators to replace and modify the background, effortlessly increasing videos’ production value without specialized equipment.

Nya Wermlands Tidningen - 17 feb 18 kl. 06:00

Utbilda sig till influencer?

Jag gillar ju bloggar. Och Instagram. Snapchat.

DN - 16 feb 18 kl. 20:14

Björn af Kleen: Trots sitt våldsamma beteende kunde Cruz köpa vapen

En person med signaturen ”nikolas cruz” varnade omgivningen på sajten Youtube i höstas: ”jag ska bli en professionell skolskjutare”. Sitt våldsamma beteende till trots kunde Cruz som 18-åring köpa ett halvautomatiskt vapen i en lokal butik.  .

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 12:17

Videomarknadsföring funkar galet bra – Så här gör du om du vill publicera video på LinkedIn

LinkedIn native video har funnits tillgänglig sedan augusti 2017. Nu kan du skapa eller ladda upp video direkt till LinkedIn-appen via telefonen eller via din dator. Läs mer om lanseringen här: Introducing LinkedIn Video: Show Your Experience and Perspective Det är inte alla som har koll på hur man publicerar video på LinkedIn så vi ger dig en snabb guide hur du kommer igång.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. – Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube. Sedan tidigare är även artisten Viktor Frisk, skidl.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 10:01

Har man ingen närvaro på sociala medier finns man inte idag

Många traditionella chefer som fortfarande inhämtar sina nyheter via traditionella medier tror att det är där man skall finnas för att man själv läser dessa tidningar och tittar på TV. ”Låt mig ge en lite news flash – Sociala Medier upptar mer av svenskarnas tid än traditionella tryckta medier, Youtube har större räckvidd än kommersiella TV-kanaler” ”Det är hög tid att bli digital om man vill synas” Det finns många företagsledare idag som helt prioriterar bort sociala medier då man själv inte tar in sina nyheter den vägen. Samtidigt har vi presidenten för USA Donald Trump (man kan tycka vad man vill om honom, men han får bra spridning på hans galna budskap via Twitter) som säger att han inte litar på traditionella medier.

DN - 15 feb 18 kl. 07:09

Skytten hade hotat med massmord på sociala medier

Den misstänkte 19-åringen som överlämnade sig till polisen efter skolskjutningen i Florida på onsdagskvällen hade flera gånger på sociala medier poserat med vapen och hotat att använda dem, bland annat på Youtube. ”Jag vill dö i strid medan jag skjuter massor av människor” skrev han bland annat, enligt CNN..

Blekinge Läns tidning - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

SmålandsPosten - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

Sydöstran - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

YA - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

BT - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

Barometern - 15 feb 18 kl. 17:28

Hon är nästa deltagare i "Let's dance"

Bloggaren Margaux Dietz är klar för årets upplaga av "Let's dance", avslöjar TV4 via Twitter. - Jag har aldrig varit mer taggad för någonting i hela mitt liv, säger hon i ett klipp på kanalens Youtube.(TT).

Dagens Media - 15 feb 18 kl. 09:10

Så ska Snapchat locka influencers

Snapchat tar upp kampen om influencers med Instagram och Youtube – genom att börja erbjuda innehållsskapare mer data..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.