Yngsta

Tuesday, 25 June, 03:50

Nyheter om Yngsta

Sortering: Relevans | Senaste
YA - 04 jun 19 kl. 00:01

”Musik är alltid mer med klezmer”

Semmy Stahlhammers farfar hade ett klezmerband vars medlemmar mördades under andra världskriget för att de var judar. Sammys pappa fortsatte dock släktens värv genom att spela fiol – och sedan lära sin musik till sonen, redan under hans Yngsta år. På tisdagskvällen kommer violinisten Semmy Stahlhammer, betydligt mer vuxen idag, till Ystads teatercafé med sin klezmertrio..

Expressen - 03 jun 19 kl. 10:15

Familjen Parnevik i tårar – efter Pegs sluga lögn

Yngsta barnet Parnevik, Phoenix, tog studenten – och då fick hela familjen en stor studentöverraskning.Dottern Peg Parnevik dök nämligen upp trots att ingen visste om att hon skulle komma, och fick hela sin familj att börja gråta.”Den bästa studentpresenten en familj kan få!

BT - 13 jun 19 kl. 13:30

Sveriges yngsta mästerkock firas med glass och konfetti

Onsdagskvällens glädjerus efter segern i ”Sveriges Yngsta mästerkock” fortsatte även på torsdagen för Agnes Fredriksson, när klasskompisarna dukat upp med glass för att fira henne..

BT - 12 jun 19 kl. 21:00

SUPERSUCCÉN: Agnes, 10, från Sjömarken Sveriges yngsta mästerkock – någonsin

Tioåriga Agnes Fredriksson från Sjömarken är inte bara Sveriges Yngsta mästerkock 2019, hon är den Yngsta mästerkocken i programmets historia. Nu drömmer hon om att bli tv-kock..

SmålandsPosten - 02 jun 19 kl. 06:00

Malou tillbaka efter melloskräll

Malou Prytz tog sig till final i Melodifestivalen som en av de Yngsta genom tiderna. – Det kunde såklart varit jag som vann men min medverkan har ändå betytt oerhört mycket, säger Malou idag..

Nyheter 24 - 01 jun 19 kl. 13:40

Fotbollsstjärnan José Antonio Reyes död i bilolycka

Under lördagsmorgonen var den spanske fotbollsstjärnan José Antonio Reyes med i en bilolycka som enligt tidningen Marca inträffade i Utrera, en förort till Sevilla i Spanien. Strax efter lunchtid meddelade hans tidigare klubb Sevilla att Antonio Reyes omkommit i bilolyckan. Han blev 35 år gammal.

BT - 01 jun 19 kl. 07:01

Modullösning för elever på Daltorp dröjer: ”Riktigt illa”

Eleverna på Daltorpskolan får fortsätta trängas efter sommarlovet. Den planerade modullösningen för de 200 Yngsta eleverna dröjer..

UT - 01 jun 19 kl. 01:00

Bo Högborn: De yngsta väljer annorlunda

Att unga röstar annorlunda än äldre är inget nytt. Men hur förstagångsväljarna röstar bör ändå få en och annan partistrateg att antingen jubla eller gråta..

UNT - 30 maj 19 kl. 15:30

Mountainbike för de allra yngsta

En gång i tiden handlade Ottarsloppet om löpning och inget annat..

Blekinge Läns tidning - 29 maj 19 kl. 15:40

Här firar Karlskronas yngsta allas lika värde

Alla är olika. Därför arrangerade Piggelinens fritidsbarn Prideparad. Ett 70-tal barn i åldrarna fem till 12 ställde upp..

Skånskan - 29 maj 19 kl. 12:54

Historisk enorm spritliga avslöjad

Malmö Sju personer åtalades på onsdagen för inblandning i en enorm smuggelhärva i södra Sverige. Ligan ska under flera år ha fört in över 216 000 liter alkohol i landet och är en av de största som tullen någonsin utrett.Det var av januari i fjol som en 54-årig Malmöbo stoppades av tullen vid Lernacken.

Jönköpingsnytt - 28 maj 19 kl. 20:28

Bildspel: Löparfest för de yngsta

Barnen stod i fokus när Knatteknatet genomfördes för andra året i rad.
– Det är fantastiskt att IKHP gör en sådan grej, säger Erik Gross, som gjorde sonen Ludvig sällskap i spåret.
.

Sydsvenskan - 28 maj 19 kl. 19:43

Danska yngst i EU-parlamentet

Danska Kira Marie Peter-Hansen från Socialistisk Folkeparti (SF) blir Yngsta EU-parlamentarikern hittills, skriver tidningen Politiken. – Jag hoppas de gamla nissarna kommer att vara snälla mot mig. Och jag hoppas att de unga väljarna känner att de nu k.

UNT - 28 maj 19 kl. 19:43

Danska yngst i EU-parlamentet

Danska Kira Marie Peter-Hansen från Socialistisk Folkeparti (SF) blir Yngsta EU-parlamentarikern hittills, skriver tidningen Politiken..

DN - 28 maj 19 kl. 19:47

Danska yngst i EU-parlamentet

Danska Kira Marie Peter-Hansen från Socialistisk Folkeparti (SF) blir Yngsta EU-parlamentarikern hittills, skriver tidningen Politiken..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 19 kl. 19:43

Danska yngst i EU-parlamentet

Danska Kira Marie Peter-Hansen från Socialistisk Folkeparti (SF) blir Yngsta EU-parlamentarikern hittills, skriver tidningen Politiken. – Jag hoppas de gamla nissarna kommer att vara snälla mot mig. Och jag hoppas att de unga väljarna känner att de nu k.

GöteborgsPosten - 28 maj 19 kl. 19:43

Hon är yngst i EU-parlamentet

Danska Kira Marie Peter-Hansen från Socialistisk Folkeparti (SF) blir Yngsta EU-parlamentarikern hittills, skriver tidningen Politiken..

Expressen - 28 maj 19 kl. 00:54

Interna kritiken inom S: ”På ett sluttande plan”

Socialdemokraternas valresultat är en ny bottennotering – och särskilt alarmerande är stödet bland de Yngsta väljarna.Trots det kallar partiets toppnamn Heléne Fritzon resultatet ”ett fantastiskt bra val för vår del”.– Det är inte bra, man är ute på ett sluttande plan, säger S-debattören Daniel Suhonen.

YA - 23 maj 19 kl. 22:30

Öja FF är ett topplag igen: ”Det vore fel att inte titta uppåt”

För tre år sedan tappade Öja FF nästan ett helt seniorlag i frimånaden och man sjönk som en sten från division 4 till 6. Det var då det. Nu leder man ”Österlensexan” med den klart Yngsta och bredaste truppen i serien.

Expressen - 23 maj 19 kl. 11:03

Brigitte Macrons oro för dottern Tiphaine

Brigitte Macrons Yngsta dotter har flera gånger varit utsatt för dödshot.Nu slår franska myndigheter återigen larm om Tiphaine Auzières säkerhet.Brigitte Macron ska vara utom sig av oro – så pass att hon har svårt att sova, skriver franska Gala..

Expressen - 22 maj 19 kl. 10:50

OS-hjälten lägger av – som 22-åring

OS-guldmedaljören Rūta Meilutytė, 22, lägger av med simning. Hon är den Yngsta simmaren någonsin i Litauen att ta en OS-medalj. Och hon beskrivs även som landets bästa simmare genom tiderna, skriver sajten Lrytas.

Skånskan - 21 maj 19 kl. 20:00

Svedala öppnar egen grundsärskola 2020

SVEDALA Nu är det klubbat, Svedala kommun satsar på en grundsärskola i egen regi och det i lokaler på både Kyrkskolan och Aggarpsskolan.– Visserligen är pengar viktigt men vi vill ändå poängtera att humanvärdet för de enskilda eleverna är det viktigaste. Nu blir det enklare att ta sig till skolan även för barn som bor i Bara och Klågerup.

Skånskan - 20 maj 19 kl. 11:30

Sagoläsning ute i det fria

LÖDDEKÖPINGE Nu kan Kävlinges Yngsta lyssna på sagor utomhus i parken två gånger i veckan, måndag respektive onsdag mellan 10 och 10.45.
Då finns barnbibliotekarien på plats i Folkets park för att att läsa sagor för alla barn mellan 3 och 6 år.

Skånskan - 20 maj 19 kl. 05:00

Malmöbon som kan bli parlamentariker

MALMÖ Om opi­ni­ons­siff­rorna håller i sig får Vän­ster­par­tisten Ana Süssner Rubin ta tjänst­le­digt från jobbet som förbundsombudsman och för­hand­la­re på vård­för­bun­det och börja pendla till Brys­sel. Att hon är en EU-mot­stån­da­re ser hon inte som nå­got hin­der för att själv bli en del av par­la­mentet.Ana Süssner Rubin står på andra plats på Väns­ter­par­ti­ets val­se­del.

BT - 19 maj 19 kl. 14:00

Rebecka Åhlund: 42 minuter efter min läkartid kommer en blåklädd sköterska

När jag lämnat min Yngsta dotter i skolan går jag till ett kaffeställe på Hackney Road och dricker kaffe..

SmålandsPosten - 19 maj 19 kl. 11:31

Viktigaste dagen för friidrotten i Skruv

I 35 år har Skruvs IF arrangerat Marknadsspelen – föreningens flaggskepp. 275 tävlande, från de Yngsta till senioreliten, deltog i helgens tävlingar. – Är man bra vill man helst ha en medalj, säger Arvid Johansson, åtta år..

Skånskan - 18 maj 19 kl. 01:30

Po­si­tiva ef­fekter av av­gifts­sänk­ningen

Al­li­ans­re­ger­ingens sänk­ning av ar­bets­gi­var­av­gifterna för unga gav både fler jobb för unga och po­si­tiva ef­fekter på samhällsekonomin. Det visar forsk­ning som gjorts på Stock­holms uni­ver­si­tet tvärt­emot den ar­gu­men­ta­ti­on som Socialdemokraterna fört fram in­för valen 2014 och 2018. Ti­digare ut­vär­der­ingar har tytt på en po­si­tiv men gans­ka svag ef­fekt på ung­domars möj­lig­heter att få jobb.

Dagens Media - 17 maj 19 kl. 13:50

Generationsskifte i dödskallegrottan

Egmont gör en spinoff av klassiska seriehjälten Fantomen. Släpper seriealbumet Fantomen Kids för de Yngsta..

Sydöstran - 17 maj 19 kl. 08:00

Inga hinder på vägen för Eleonor

Att läsa till advokat går inte på en kafferast. Att vara färdig advokat vid 27 års ålder hör därför till ovanligheterna. Men Eleonor Hultberg har lyckats och kan nu benämna sig Karlskronas Yngsta advokat.

Skånskan - 17 maj 19 kl. 05:00

Ny mopedförening ordnar sitt första rally

Sjöbo Meka, snacka minnen och modeller eller bara ta en tur tillsammans – det är vad medlemmarna i Sjöbo moppers brukar göra.
På lördag ordnar föreningen sitt första egna mopedrally – och pengarna skänker de till Barncancerfonden.Sjöbo moppers bildades av ett kompisgäng i vintras.

Barometern - 16 maj 19 kl. 16:01

Invigning av demokratisk utegård på Sidensvansen

Delaktighet har varit ledordet när de allra Yngsta barnen på förskolan Sidensvansen skulle få en ny utegård. – Nu är arbetet klart och vi är jättelyckliga, säger förskolechef Ingela Ottosson..

UNT - 04 jun 19 kl. 14:00

Yngsta punkbandet finns i Uppsala

Sveriges förmodligen Yngsta punkband finns i Uppsala..

SVT - 15 maj 19 kl. 15:20

11-årige Oscar är den yngsta artisten som fått kontrakt med Sveriges största skivbolag

11-årige Oscar Stembridge blev känd via covers som han la upp på sociala medier. Nu har han fått skivkontrakt med Sveriges största skivbolag..

DN - 13 maj 19 kl. 21:01

Alarmerande siffrorna – idrotten tappar unga pojkar

Här är siffrorna som förvånar idrottsforskarna. Ungdomsidrotten tappar de allra Yngsta – och särskilt pojkar – i åldern 7-12 år. De senaste åren har ingen annan grupp haft en större nedgång, visar en färsk rapport från Centrum för idrottsforskning.

Barometern - 13 maj 19 kl. 10:56

Bamseloppet: Rörelseglädje i lopp för de yngsta löparna

50 barn stod redo vid startlinjen när öppna förskolan Regnbågen bjöd in till Bamseloppet i hamnparken i Mönsterås i fredags..

Skånskan - 12 maj 19 kl. 11:30

Renovera hållbart för bra hälsa

Med familjens hälsa i fokus blev Milla Qviberg proffs på ekorenovering – och hållbar på kuppen. Hon hjälper nu andra som vill göra sina hem mer klimatvänliga.För Milla Qviberg har vägen till ett yrke inom ekorenovering inte varit spikrak.

Västerbottens Folkblad - 11 maj 19 kl. 08:00

[PLUS] Hannes Morin – Umeås nye motorprins

Förra helgen blev Hannes Morin den Yngsta föraren någonsin i TCR Scandinavia (före detta STCC). Och....

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 19 kl. 09:48

Lance Hedman Graaf om dansen: ”Väldigt tufft”

Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal var nära att åka ur "Let's dance" förra veckan. Nu ska tävlingens Yngsta par försöka bita sig fast med en quickstep. – Vi ska bara dansa på som vi har gjort innan och pusha på.

Sydsvenskan - 09 maj 19 kl. 09:48

Lance Hedman Graaf om dansen: ”Väldigt tufft”

Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal var nära att åka ur "Let's dance" förra veckan. Nu ska tävlingens Yngsta par försöka bita sig fast med en quickstep. – Vi ska bara dansa på som vi har gjort innan och pusha på.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.