Wahlgrens

Friday, 14 December, 05:17

Nyheter om Wahlgrens

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 08 nov 18 kl. 05:00

Pernilla bryter ihop efter Biancas ord om skilsmässan

Bianca Ingrosso vill att mamma Pernilla Wahlgren ska lyssna på hennes sommarprat innan det sänds för att godkänna det.I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” brister Pernilla Wahlgren ut i tårar när hon får höra dotterns ord om hennes skilsmässa från Emilio Ingrosso.– Det är ju fruktansvärt.

Expressen - 29 nov 18 kl. 10:17

Familjen Wahlgrens plötsliga återförening

På tisdagen samlades nästan hela familjen Wahlgren för att spela in programmet ”Här är ditt liv” som sänds i Dplay i mellandagarna.Även Pernilla Wahlgrens bror Peter Wahlgren, som valt ett liv utanför rampljuset, fanns på plats – och visas upp tillsammans med familjen på sociala medier.– Vi ses så ofta vi kan, berättar mamma Christina Schollin..

Expressen - 07 okt 18 kl. 07:00

Pernilla Wahlgrens miljonrevansch – efter svåra kärlekskraschen

För några år sedan mådde hon dåligt, hade hjärtesorg och tröstshoppade.Nu går det bättre än någonsin för Pernilla Wahlgren professionellt, hon har gått ner tio kilo i vikt, hennes bolag omsätter åtta miljoner, hon kammar hem priser och hon har slutat okynneshandla. – Jag mår bättre än någonsin och är förvisso singel, men känner inte längre att jag saknar någon vid min sida, säger 51-åringen som i helgen kickar i gång 51 nya föreställningar av den egna krogshowen..

Expressen - 02 okt 18 kl. 06:00

Okända brodern avslöjar – lämnade Wahlgren-livet

Pernilla Wahlgrens storebror Peter Wahlgren, 55, har valt ett liv utanför strålkastarljuset.Han lämnade jobbet som valutahandlare i Stockholm efter 30 år – och flyttade till Dalarna tillsammans med kärleken Michaela Wahlgren, 35. Paret gifte sig 2016 och lever nu tillsammans vid Dalälven i Stora Skedvi – där han jobbar som deltidsbrandman.

Expressen - 01 nov 18 kl. 20:45

Pernilla Wahlgrens intima dilemma – sexpikas av vännen: ”Obehagligt”

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" är Pernilla Wahlgren på resa med vännen och ex-svägerskan Jessica Wahlgren.Väninnorna hamnar i en sexbutik där artisten vill köpa en present till en kompis – något Jessica Wahlgren menar är en dålig ursäkt.– Det är så gulligt att Pernilla tror att hon kommer undan med att det är en present, säger Jessica Wahlgren i "Wahlgrens värld"..

Sydöstran - 26 okt 18 kl. 09:00

Jerry Nilsson: Min verklighet gör sig inte på tv

Hyséns, Wahlgrens och en herrans massa mer. Det är så kallade ”realityserier” som gäller. Okej, jag styr om.

Expressen - 04 okt 18 kl. 22:02

Biancas sexfrågor till Benjamin – inför alla

När Bianca Ingrosso vikarierar som programledare i tv bjuder hon in Benjamin Ingrosso som gäst.Men sändningen blir inte som någon av dem hade tänkt det – när Bianca ställer närgångna sexfrågor till sin bror.– Det blev inte riktigt som jag hade tänkt.

Expressen - 27 sep 18 kl. 05:00

Pernillas stöd till Bianca i sjukdomen

Under uppväxten kämpade Bianca Ingrosso mot ätstörningar, och när det är dags att skriva sommarprat vill tv-profilen berätta om sjukdomen. I torsdagens "Wahlgrens värld" besöker Ingrosso en ätstörningsklinik – något som rör upp jobbiga känslor. – Jag gör ju skillnad på riktigt, och då är det jätteviktigt att jag pratar om det, även om det är jättejobbigt för mig, för det gör skillnad, säger hon och gråter i programmet..

SVT - 31 aug 18 kl. 18:09

Grotesco, Wahlgrens värld och Lerins lärlingar kan utses till Sveriges bästa tv-program

Sveriges bästa tv-program och personligheter ska utses i kväll när TV4 står värd för Kristallen-galan. Bland annat ska årets humorprogram, årets nyhetsbevakning och årets tv-personlighet koras..

Expressen - 27 sep 18 kl. 21:58

Bianca Ingrossos fräcka skämt om Pernilla – inför alla

Bianca Ingrosso delar hotellrum med mamma Pernilla Wahlgren – med speciell inredning.I torsdagens "Wahlgrens värld" kan hon inte låta bli att dra fräcka skämt med sin mamma.– Det var lite sexig känsla, lite kinky över hela rummet.

Expressen - 25 sep 18 kl. 10:36

Schollin avslöjar bråken med maken

Efter en lång och framgångsrik karriär har Christina Schollin, 80, valt att sluta skådespela.I "Kändispodden" berättar nu "Wahlgrens värld"-profilen om känslorna för att stå på scenen, kärleken till familjen och maken Hans Wahlgren – och familjebråken. – Vi kan bli väldigt arga på varandra, säger hon i podcasten..

Expressen - 04 okt 18 kl. 06:00

Pernillas stöd – efter Biancas tvivel om Phillipe

Bianca Ingrosso är ”livrädd” för att flytta ihop med sin pojkvän efter fyra år på distans.I ”Wahlgrens värld” berättar hon för sin mamma om oron – och får stöd.– Hon måste komma över sin toalettfobi, säger Pernilla Wahlgren i programmet..

Expressen - 17 sep 18 kl. 06:00

Pernilla Wahlgrens ord – om dolda diagnosen

Pernilla Wahlgren berättar i det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren och Wistam att hon lider av något som kallas kristallsjukan.Den påverkar hennes balans och hon har både känt sig yr och tappar balansen den senaste tiden.– Då började allt bara snurra så föll jag som en fura på knäna, berättar hon i podcasten..

GT - 29 sep 18 kl. 14:56

Glenns pengaglädje – efter nya tv-serien

Om lite mer än en vecka drar realityshowen ”Hyséns” i gång.Nu berättar Glenn Hysén om beslutet att tacka ja till att göra tv-serien.– Det är bra betalt.

Expressen - 31 aug 18 kl. 09:56

Bianca Ingrossos kamp – efter utmattningen

Bianca Ingrosso har fullt upp med "Wahlgrens värld", jobbet som influencer och sina företag.Men tv-profilen har tidigare haft problem med utmattning och utbrändhet – något som hon nu är rädd för att drabbas av igen."Ni vet ju att jag blev utbränd i höstas och nu känner jag att den tränger sig på igen" skriver Bianca Ingrosso i ett blogginlägg..

Expressen - 24 aug 18 kl. 13:28

Christina Schollins ilska mot Bianca Ingrosso

I säsongsstarten av "Wahlgrens värld" har Bianca Ingrosso beslutat sig för att göra ett skönhetsingrepp. I programmet går tv-profilen till en klinik för att fylla sina läppar något som mormor Christina Schollin reagerar starkt på – samtidigt som hon gör ett överraskande avslöjande om sig själv.– Nämen fy, du får inte göra sånt, utbrister hon och berättar sedan att hon själv har gjort ett skönhetsingrepp..

Expressen - 23 aug 18 kl. 09:44

Pernillas beslut – för lyxhuset i Spanien

I säsongspremiären av "Wahlgrens värld" visar Pernilla Wahlgren upp sitt nya hus i Marbella, som hon köpte i februari i år. Hon har bestämt sig för att måla om väggarna i en mintgrön färg men det tror hon inte att dottern Bianca Ingrosso kommer att gilla.– Hon vill ju helst ha det vitt, vitt, vitt.

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 18 kl. 17:00

Pernilla Wahlgren om "Wahlgrens värld" och showen som snart kommer till Helsingborg

Artisten berättar om nya showen och tv-serien som förändrat synen på henne..

Expressen - 17 aug 18 kl. 05:58

Pernillas angrepp på Gunilla Persson

Familjen Wahlgren fick ny luft under vingarna när ”Wahlgrens värld” hade premiär - nu lanseras den fjärde säsongen i Kanal 5.  Så här byggdes programmet som omfamnade en ny tv-trend i precis rätt ögonblick och samtidigt skapa sina egna regler för vad en realityserie kan vara. – Det är roligt att det blivit en positiv succé.

Expressen - 19 aug 18 kl. 06:00

Biancas bröstavslöjande – om mamma Pernilla

Bianca Ingrosso beundrar mamma Pernilla Wahlgrens bröst och kallar dem för "drömbröst".Det avslöjar hon i ett avsnitt av Kanal 5-programmet "Wahlgrens värld". – De är liksom fasta, runda, de är hårda - de är drömbröst!

Sydsvenskan - 01 sep 18 kl. 08:01

Skånskt tv-jubel: Kristallen till Madame Deema och Klassen

Malmögänget bakom ”Madame Deemas underbara resa” slog "Wahlgrens värld"..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 23:32

Tittarnas val: "Wahlgrens värld" årets program

De tog hem det tunga tittarpriset som Årets program – och prisades dessutom som Årets tv-personligheter. Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är årets stora vinnare på Kristallengalan..

NSD - 31 aug 18 kl. 22:07

Jokkmokksprofil utan pris

Det blev Wahlgrens värld som tog hem utmärkelsen Årets program under Kristallengalan..

Expressen - 30 aug 18 kl. 22:07

Pernillas uppmaning till Bianca om familjen

Bianca Ingrosso höll ett av sommarens mest populära sommarprat i "Sommar i P1".Men inför inspelningen tar hon hjälp av mamma Pernilla Wahlgren – men de två har delade åsikter om vad hon ska ta upp.– Jag tror hon har lättare att hänga ut mig, än att hänga ut sin pappa till exempel, säger Pernilla Wahlgren i torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld"..

Expressen - 11 aug 18 kl. 06:00

Sprickan i familjen Wahlgren – efter alla år

Wahlgrenfamiljen slog ned som en bomb med sin serie "Wahlgrens värld". Här får tittaren följa familjen under diverse tokigheter – och familjemedlemmarna bjuder öppet på sig själva. Nu avslöjas brytningen i familjen – efter alla år.

Expressen - 24 jul 18 kl. 21:00

Pernillas pengaregn – trots vågade spelet

Pernilla Wahlgrens succéshow ”Kort, glad och tacksam” har sålt 75 000 biljetter sedan premiären i våras.Förutom att föreställningen har vunnit publikens hjärtan så har den också varit en ekonomisk framgång för artisten.– Med utsålda hus är det klart det blir klirr i kassan, säger hon till Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 16 aug 18 kl. 12:40

Sanna har chans att vinna Kristallen

Kändisfamilj ställs mot kändisfamilj när alla nomineringar till årets Kristallen är här. "Wahlgrens värld" och "Parneviks" har båda chans att bli galans stora vinnare med tre nomineringar var. Även Sanna Nielsen kan kamma hem ett pris, i kategorin årets kvinnliga programledare..

Expressen - 31 jul 18 kl. 11:50

Lotta rörd till tårar av Pernillas känsloutspel

Pernilla Wahlgrens egenskrivna låt om att vara skilsmässoförälder rörde Lotta Engberg till tårar i måndagens "Lotta på Liseberg".Programledaren stöttade artisten på scenen, och efteråt berättar Pernilla Wahlgren om den privata texten.– Det är jobbigt för mig att sjunga den, i början fick jag alltid hålla tillbaka för att inte börja gråta, säger Pernilla Wahlgren..

Expressen - 21 jul 18 kl. 06:00

Anna Wahlgrens sex- upptäckt utomlands

Anna Wahlgren har lämnat Sverige för Indien där hon har skaffat sig en ny familj – och ett nytt liv.I M-magasin skriver Sveriges kändaste mamma själv om kulturkrockarna – som bland annat handlar om sex.”Nu är det faktiskt inte i alla kulturer man ägnar sig åt att blanda saliv.

Expressen - 24 jul 18 kl. 17:59

Niclas Wahlgrens kärleks- avslöjande efter filmen

Profilens Niclas Wahlgren öppnar upp om privatlivet efter skilsmässan med Laila Bagge.På sin Instagram visade Wahlgren upp en video från en kväll men bland annat Malin Berghagen.– Det är inte min tjej, jag är fortfarande singel så ni alla vet, säger han i sin Instagram Story.

Expressen - 20 jun 18 kl. 15:56

Bianca Ingrossos livskris: ”Nu är det verkligen kaos”

Bianca Ingrossos karriär flyger, men framgångarna har sitt pris.Efter succén med ”Wahlgrens värld” blir realitystjärnan igenkänd överallt, något som ibland är besvärande och får henne att känna sig som ”en apa i en bur”.– Nu är det verkligen kaos, säger Ingrosso till Aftonbladet..

Skånskan - 19 jul 18 kl. 11:00

Sagovärld på skrittande hästar

I nästa vecka är det dags för årets ridande musikanter att hoppa upp i sadeln.
I år blir det magi och historier när Hovturnén inbjuder till en sagovärld.Efter att Hanna Hedlund tagit med Wille Crafoord till maken Martin Stenmarcks självbiografiska föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk” kläcktes en idé om ett tema för årets kommande Hovturné.

Expressen - 07 jul 18 kl. 08:44

Christina Schollins utspel mot Laila Bagge

Christina Schollin hyllades med en sång av sina före detta svärdöttrar Jessica Wahlgren och Mia Bodén på sin 80-årsfest.Men Niclas Wahlgrens exfru Laila Bagge var inte på plats vid firandet – och har glidit ifrån familjen Wahlgren.– Det är ett ju val som man själv gör om man vill fortsätta, säger Christina Schollin..

Expressen - 05 jul 18 kl. 19:41

Pernilla Wahlgrens gest till Schollin på lyxfesten

Den folkkära och omtyckta skådespelaren Christina Schollin har firat sin 80-årsdag med en storslagen fest i Stockholms skärgård.Schollin hyllades med sång och tal av make, barn, barnbarn, vänner – ja, till och med av sina före detta svärdöttrar.– Jag hade änglarna med mig, jag svävar på moln, säger Christina Schollin..

Hela Gotland - 07 jun 18 kl. 08:02

Kneippbyns valspråk sprids över landet

En lång rad gotländska arbetsplatser har redan bekantat sig med Ella Wahlgrens "heppologi"..

Expressen - 27 maj 18 kl. 16:59

Anna Wahlgrens nya bråk med dottern Felicia Feldt

I podcasten ”Maqt och miljoner” berättar Felicia Feldt att hon inte har en konflikt med sin mor Anna Wahlgren – deras relation är avslutad. Nu svarar Anna Wahlgren på vad dottern säger om deras relation, och delar med sig av sin sanning."Jag har då inte brutit någon kontakt", skriver Anna Wahlgren i ett mejl.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.