Wahlgren

Sunday, 17 February, 11:22

Nyheter om Wahlgren

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 17 jan 19 kl. 06:00

Pernillas upptäckt – efter bråken i familjen

I säsongspremiären av ”Wahlgrens värld” ryker de temperamentsfyllda familjemedlemmarna ihop i ett högljutt bråk.Enligt Pernilla Wahlgren har familjen nära till känslorna, och som mamma försöker hon göra alla nöjda – men har märkt när det inte går att undvika bråk längre.– Det blir ofta tjafs, speciellt när det inte blir precis som man har tänkt sig, säger Pernilla Wahlgren..

SVT - 24 jan 19 kl. 18:49

Bianca Ingrosso om bulimin: Det är ett extremt kontrollbehov

Mor och dotter Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso berättar om hur Bianca Ingrossos bulimi påverkat dem. – Jag kan inte äta en sallad och bli mätt utan att få ångest, säger Bianca Ingrosso i SVT:s Skavlan..

Expressen - 24 jan 19 kl. 22:02

Familjens återförening efter svåra tiden – för Benjamin

Benjamin Ingrosso släpper sitt debutalbum och firar med releasefest i torsdagens "Wahlgrens värld".För att hylla honom har hela hans familj återförenats – och både pappa Emilio Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren är på plats för sin son.– Jag kunde inte önska mig en bättre releasefest, det värmer mitt hjärta.

Expressen - 22 dec 18 kl. 06:00

Därför vill inte Linus vara med i ”Wahlgrens värld”

Julkalender-aktuelle Linus Wahlgren har hyllats för sina film- och tv-roller de senaste åren, nu har han tagit längre ledighet efter succén med musikalen ”The book of mormon”.I en intervju med Expressen berättar han om karriärvändningen, livet som singelpappa och varför han inte vill vara med i ”Wahlgrens värld”.– Jag tror inte att det skulle gynna min skådiskarriär om jag skulle synas i ”Wahlgrens värld” varje vecka, säger han..

Expressen - 13 jan 19 kl. 06:00

Niclas Wahlgrens plötsliga ändring – nya livet

Niclas Wahlgren börjar 2019 med ett nytt jobb.Profilen byter Rix FM mot konkurrenten NRJ. – Jag vill brinna.

Expressen - 31 jan 19 kl. 20:30

Pernilla Wahlgren reagerar efter barnens sexavslöjande

Pernilla Wahlgren tycker att Benjamin och Bianca pratar för öppet om intima saker.I torsdagens "Wahlgrens värld" reagerar hon över barnens detaljerade sexhistorier.– Fatta att folk sitter och läser det där hos frissan, säger Pernilla Wahlgren i programmet..

NSD - 14 jan 19 kl. 19:37

De spelar in julkalendern i Norrbotten

Pernilla Wahlgren och Per Andersson spelar huvudrollerna i 2019 års julkalender – som blir.

Expressen - 30 dec 18 kl. 09:00

Kändisarnas lyxiga nyår utomlands – avslöjar nu

Några av de svenska kändisarna slår på den stora trumman och lämnar landet för att fira in det nya året. Med lyx, champagne och så klart vänner och familj välkomnar de 2019. – Vi brukar åka dit.

Expressen - 15 dec 18 kl. 18:19

Pernilla Wahlgrens kärleks- försök – efter motgången

Pernilla Wahlgren lever singellivet – och är rädd för att få hjärtat sårat igen.Men nu har hon tagit steget ut på Tinder.– För att inte vara ensam i livet måste man ju våga dejta folk, säger Pernilla Wahlgren till Alex Schulman i podcasten ”Schulman show”..

Skånskan - 08 jan 19 kl. 16:54

110 miljoner till biologiska läkemedel

LUND En injektion för den svenska life science sektorn och till gagn för alla de patienter som behöver biologiska läkemedel.
Universiteten i Lund och Malmö satsar tillsammans med Vinnova, Rise och tolv andra företag 110 miljoner på ett forskningscentrum för att utveckla biologiska läkemedel.I biologiska läkemedel hämtas den verksamma substansen från naturen eller kroppen.

Expressen - 30 nov 18 kl. 10:19

Niclas Wahlgrens kropps-avslöjande

Niclas Wahlgren har tränat sedan han var barn och spenderar ungefär en timme om dagen på gymmet. Radioprofilen visar öppet upp sina träningsrutiner och vältränade kropp på sociala medier och hoppas kunna inspirera andra. – Att träna är att nå välbefinnande.

Expressen - 29 dec 18 kl. 13:55

Laila Bagges verkliga relation med exmaken Niclas Wahlgren

Trots påskrivna skilsmässopapper är kontakten inte över.Nu berättar Laila Bagge om relationen med ex-maken Niclas Wahlgren.– Vi har en god relation i dag och försöker ha det för Kits skull.

DN - 16 dec 18 kl. 08:00

I nästa års julkalender blir Tomten vulgoamerikansk

Nästa års julkalender kretsar kring ett högst reellt hot – att barnen ska sluta tro på Tomten. Det är upp till herr och fru Tomte, Per Andersson och Pernilla Wahlgren, att övertyga dem om motsatsen. .

Expressen - 25 dec 18 kl. 20:16

TV4 tvingades till krismöte – efter Pernillas Wahlgrens utvik

Niclas och Pernilla Wahlgren har inte bara en stark syskonrelation, de har också jobbat tillsammans – de gjorde succé i barnprogrammet ”Nicke och Nilla” på TV4.Men i ”Här är ditt liv – Pernilla Wahlgren” berättar han hur nära programmet var att stoppas – på grund av hennes nakenutvik i tidningen Café.– De tänkte verkligen lägga ner.

Expressen - 03 dec 18 kl. 06:00

Anna Wahlgrens hårda kritik mot äldrevården

Anna Wahlgren lever ett lyckligt liv i Indien, och är aktuell med en ny bok.I ”Malou efter tio” sågar profilen svensk äldrevård – och berättar hur hon undkommit livet som fattigpensionär.– Jag vet ingen som längtar efter att åldras och dö i Sverige, säger hon i programmet..

Expressen - 09 dec 18 kl. 18:57

Niclas Wahlgrens intima bild – med nya kärleken

Niclas Wahlgren har hittat kärleken igen. Nyligen bekräftade han det själv – och nu har flickvännen Julia Friberg lagt upp en ny kärleksbild på henne och Niclas.”När allt bara känns så rätt”, skriver hon i sitt inlägg.

Expressen - 26 nov 18 kl. 07:11

Michelle, 17, blev ensamstående förälder – då fick mamman obotliga sjukdomen

I kvällens känslosamma avsnitt av ”Sofias änglar” rycker Pernilla Wahlgren in och erbjuder 17-åriga Michelle Morris möjlighet att praktisera i hennes klädbutik.Michelle blev mamma vid 15 års ålder – samtidigt fick hon veta att hennes mamma, Marguerita ”Maggie” Nilsson Morris, drabbats av Parkinson. – Allting håller på att förfalla och det känns väldigt jobbigt, säger Maggie..

Expressen - 13 dec 18 kl. 18:50

Pernillas överraskning inför alla – återförenas med brodern

Nicke & Nilla plus Soffipropp.
Barnprofilerna återuppstod i rampljuset på Götalejon i onsdags när Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam bjöd på livepodd.– Det var väldigt roligt, men man vet inte om man får blodad tand, säger Pernilla Wahlgren..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 18 kl. 10:00

Proffsmusiker gästar Mega Musik i Helsingborg

Trummisen Walle Wahlgren återvänder till skolan där karriären började på allvar..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 18 kl. 18:54

Viktig duo stannar i Eskilsminne

Här berättar Victor Wahlgren och Dennis Olsson om sina framtidsbeslut..

Expressen - 01 dec 18 kl. 06:00

Kändiskvinnornas heta singelliv och festande

Vem behöver en partner för att vara lycklig? Inte dessa heta singelkvinnor. Kändiskvinnorna lever i stället ett självständigt liv och några uppvaktas flitigt av männen.

Blekinge Läns tidning - 11 dec 18 kl. 12:43

Nu har de sunkiga rummen fräschats till

Det spred sig som en löpeld när artisten Pernilla Wahlgren sågade Ronneby Brunn i ett blogginlägg förra året. Då ville inte hotelledningen kommentera kritiken utan hänvisade till en kommande renovering..

Expressen - 13 jan 19 kl. 20:33

Wahlgren hyllas efter ärliga orden om familjen

Att resa som familj är svårt. Det fick Pernilla Wahlgren nyligen uppleva tillsammans med sina barn i Thailand.Nu stöttas – och hyllas – hon av fansen.

Expressen - 01 dec 18 kl. 06:00

Hon är Niclas Wahlgrens nya kärlek: ”Jättefin tjej”

Niclas Wahlgren, 53, har träffat kärleken.Hon heter Julia Friberg, är 39 år gammal och har vunnit SM i bikini fitness.”Julia är en jättefin tjej som jag tycker väldigt mycket om”, skriver Niclas Wahlgren i ett sms..

SmålandsPosten - 07 dec 18 kl. 15:31

Krigsårens sångfågel fick liv igen på scen

Genom ett fotografi på scen var Ulla Billquist med i Kulturkällaren när Inger Wahlgren sjöng och berättade om krigsårens stora stjärna. Detta under höstens sista seniorkonsert..

Skånskan - 30 nov 18 kl. 18:00

Julsaga om vikten av att samarbeta

Kultur och Nöje Storm på Lugna gatan är årets julkalender i Svt. Regissören Emma Bucht utlovar både julkänsla och en spännande historia.
– När man gör en julkalender för första gången vill man att det ska vara både snö, tomtar, lussebullar, pepparkakor och granar.

Expressen - 25 dec 18 kl. 07:00

Här får Pernilla Wahlgren Carina Berg att gråta i tv

När Pernilla Wahlgren delar med sig av det jobbiga varannan vecka-livet rör hon Carina Berg till tårar.– Förlåt, vad konstigt det blev nu. Det träffar verkligen, jag lever ju också ett varannan vecka-liv nu för tiden, säger Carina Berg i ”Här är ditt liv”..

Expressen - 22 nov 18 kl. 22:00

Pernillas kroppsförändring – avslöjar detaljen i programmet

Med solfjädern i högsta hugg kämpar Pernilla Wahlgren mot vallningarna.I kvällens avsnitt av ”Wahlgrens värld” berättar hon om klimakterietecknena.– Jag svettades så mycket på låren så jag gled omkring på sätet, säger Wahlgren i avsnittet..

Expressen - 29 nov 18 kl. 10:17

Familjen Wahlgrens plötsliga återförening

På tisdagen samlades nästan hela familjen Wahlgren för att spela in programmet ”Här är ditt liv” som sänds i Dplay i mellandagarna.Även Pernilla Wahlgrens bror Peter Wahlgren, som valt ett liv utanför rampljuset, fanns på plats – och visas upp tillsammans med familjen på sociala medier.– Vi ses så ofta vi kan, berättar mamma Christina Schollin..

Sydsvenskan - 28 nov 18 kl. 05:00

Carina Berg återupplivar "Här är ditt liv"

Fröling, Persson, Herngren och Wahlgren. Så heter gästerna när klassiska tittarsuccén "Här är ditt liv" återuppstår. – Vi har haft tårar som har sprutat som på Lille Skutt.

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 05:00

Carina Berg återupplivar "Här är ditt liv"

Fröling, Persson, Herngren och Wahlgren. Så heter gästerna när klassiska tittarsuccén "Här är ditt liv" återuppstår..

BT - 28 nov 18 kl. 05:00

Carina Berg återupplivar "Här är ditt liv"

Fröling, Persson, Herngren och Wahlgren. Så heter gästerna när klassiska tittarsuccén "Här är ditt liv" återuppstår. - Vi har haft tårar som har sprutat som på Lille Skutt.

Sydöstran - 28 nov 18 kl. 05:00

Carina Berg återupplivar "Här är ditt liv"

Fröling, Persson, Herngren och Wahlgren. Så heter gästerna när klassiska tittarsuccén "Här är ditt liv" återuppstår. - Vi har haft tårar som har sprutat som på Lille Skutt.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.