Wahlgren Ingrosso

Tuesday, 19 February, 09:50

Nyheter om Wahlgren Ingrosso

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 25 jan 19 kl. 22:00

Biancas modiga erkännande – efter privata frågan i tv

Bianca Ingrosso är öppen med sina problem med ätstörningar, och i fredagens "Skavlan" berättar hon om sina problem med bulimi.Sjukdomen påverkar även relationen med mamma Pernilla Wahlgren – som avslöjar hur bråken eskalerade av Ingrossos diagnos.– Att vi bråkade och tjafsade, det hade kanske inte egentligen med oss att göra, utan att det då var baserat på maten, säger Pernilla Wahlgren i "Skavlan"..

Expressen - 24 jan 19 kl. 22:02

Familjens återförening efter svåra tiden – för Benjamin

Benjamin Ingrosso släpper sitt debutalbum och firar med releasefest i torsdagens "Wahlgrens värld".För att hylla honom har hela hans familj återförenats – och både pappa Emilio Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren är på plats för sin son.– Jag kunde inte önska mig en bättre releasefest, det värmer mitt hjärta.

SVT - 24 jan 19 kl. 18:49

Bianca Ingrosso om bulimin: Det är ett extremt kontrollbehov

Mor och dotter Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso berättar om hur Bianca Ingrossos bulimi påverkat dem. – Jag kan inte äta en sallad och bli mätt utan att få ångest, säger Bianca Ingrosso i SVT:s Skavlan..

Expressen - 25 okt 18 kl. 20:13

Pernillas stöd till Bianca – i svåra känslokampen

Bianca Ingrosso ringde mamma Pernilla Wahlgren för råd inför sitt sommarprat.I programmet berättade hon om sin ätstörning och föräldrarnas skilsmässa – i ”Wahlgrens värld” får tittarna se Bianca Ingrossos känslokamp.– Jag kan inte prata när jag gråter, säger hon och tvingas avbryta inspelningen..

Expressen - 08 nov 18 kl. 05:00

Pernilla bryter ihop efter Biancas ord om skilsmässan

Bianca Ingrosso vill att mamma Pernilla Wahlgren ska lyssna på hennes sommarprat innan det sänds för att godkänna det.I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” brister Pernilla Wahlgren ut i tårar när hon får höra dotterns ord om hennes skilsmässa från Emilio Ingrosso.– Det är ju fruktansvärt.

Expressen - 27 sep 18 kl. 21:58

Bianca Ingrossos fräcka skämt om Pernilla – inför alla

Bianca Ingrosso delar hotellrum med mamma Pernilla Wahlgren – med speciell inredning.I torsdagens "Wahlgrens värld" kan hon inte låta bli att dra fräcka skämt med sin mamma.– Det var lite sexig känsla, lite kinky över hela rummet.

Expressen - 04 okt 18 kl. 06:00

Pernillas stöd – efter Biancas tvivel om Phillipe

Bianca Ingrosso är ”livrädd” för att flytta ihop med sin pojkvän efter fyra år på distans.I ”Wahlgrens värld” berättar hon för sin mamma om oron – och får stöd.– Hon måste komma över sin toalettfobi, säger Pernilla Wahlgren i programmet..

Expressen - 23 aug 18 kl. 09:44

Pernillas beslut – för lyxhuset i Spanien

I säsongspremiären av "Wahlgrens värld" visar Pernilla Wahlgren upp sitt nya hus i Marbella, som hon köpte i februari i år. Hon har bestämt sig för att måla om väggarna i en mintgrön färg men det tror hon inte att dottern Bianca Ingrosso kommer att gilla.– Hon vill ju helst ha det vitt, vitt, vitt.

Expressen - 13 okt 18 kl. 10:00

Bianca avslöjar sexfesterna hos familjen Wahlgren

Pernilla Wahlgren gick in på när dottern Bianca Ingrosso fick oralsex, och Benjamin Ingrosso avbröt sin mamma när hon hade sex.Nu avslöjar syskonen Ingrosso orgierna i Pernilla Wahlgrens hus, och att de sett varandra ha sex, i podcasten "Alice och Bianca".– Jag har sett mamma när hon har sex, berättar Benjamin Ingrosso i podcasten..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 23:32

Tittarnas val: "Wahlgrens värld" årets program

De tog hem det tunga tittarpriset som Årets program – och prisades dessutom som Årets tv-personligheter. Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är årets stora vinnare på Kristallengalan..

Expressen - 30 aug 18 kl. 22:07

Pernillas uppmaning till Bianca om familjen

Bianca Ingrosso höll ett av sommarens mest populära sommarprat i "Sommar i P1".Men inför inspelningen tar hon hjälp av mamma Pernilla Wahlgren – men de två har delade åsikter om vad hon ska ta upp.– Jag tror hon har lättare att hänga ut mig, än att hänga ut sin pappa till exempel, säger Pernilla Wahlgren i torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld"..

Expressen - 09 aug 18 kl. 17:20

Därför censurerar Pernilla Bianca i ”Wahlgrens värld”

Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso är stjärnor i den populära serien ”Wahlgrens värld” på kanal 5.Nu berättar Wahlgren att hon ofta ber produktionen klippa bort material – på grund av sin frispåkiga dotter.– Jag får alltid titta igenom avsnitten innan då Bianca är ganska frispråkig, säger hon..

Expressen - 24 jun 18 kl. 20:16

Pernilla och Emilios starka reaktioner efter Biancas ord

Pernilla Wahlgren öppnar upp om dotterns starka sommarprat i "Sommar i P1".I avsnittet berättar Bianca Ingrosso om den tuffa tiden runt föräldrarnas skilsmässa."Det finns inga rätt och fel i det hon berättar, bara Biancas historia och hennes känslor.

Expressen - 12 jun 18 kl. 21:03

Pernillas kritik efter beslutet om Benjamin

När årets artister i ”Allsång på Skansen” presenterades fanns inte Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso med.Eurovision-sjuan har fått förfrågan, men inte kunnat komma överens med SVT om datum och låt - nu pågår ett arbete för att lösa hans medverkan i programmet.– Jag tycker det känns konstigt.

Expressen - 27 jun 18 kl. 08:43

Bianca avslöjar pappa Emilios oväntade reaktion efter orden

Bianca Ingrosso valde att i sitt sommarprat berätta öppet om den tuffa tiden runt föräldrarnas skilsmässa.Efter det starka sommarpratet har många reagerat - även hennes föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.Nu berättar Bianca Ingrosso om hur hon tog emot föräldrarnas reaktioner.

Expressen - 14 jun 18 kl. 10:14

Nu öppnar Bianca upp om svåra skilsmässan

Sveriges radio har avslöjat vilka som får det prestigefyllda uppdraget att vara årets sommarvärdar i Sommar i P1.En av dem är Bianca Ingrosso, vars program kommer att handla om att vara barn till föräldrar som går igenom en svår skilsmässa. Innehållet i programmet har hon bestämt själv, utan att rådgöra med sin mamma Pernilla Wahlgren.

Expressen - 23 maj 18 kl. 04:55

Biancas sexavslöjande om mamma Pernilla

Bianca Ingrosso har en öppen relation till sin mamma Pernilla Wahlgren. I sin podcast ”Har du sagt A får du säga B” berättar Bianca Ingrosso att hon inte har några problem att diskutera sex med mamman. – Jag kan vara så här, mamma snälla, kan du berätta för mig, hur är det?

Expressen - 13 maj 18 kl. 11:04

Pernillas tårar i natt – Benjamin stöttas 

LISSABON. Benjamin Ingrosso sänktes av tittarna i Eurovision Song Contest. Artisten fälldes efter den kritik som riktats mot honom i veckan – efteråt stöttades han av Pernilla Wahlgren, som grät efter att han sjungit klart.

Expressen - 09 apr 18 kl. 10:43

Pernillas tårar efter  Lill-Babs fina hälsning

När Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen fick han en sista hälsning från Barbro ”Lill-Babs" Svensson. När Pernilla Wahlgren berättar om det fina sms:et från sjuksängen börjar hon gråta. – Gud nu blir jag så rörd, säger sångerskan i podcasten ”Wahlgren & Wistam”..

Expressen - 03 maj 18 kl. 10:48

Pernillas miss – kan inte stötta Benjamin i finalen

Benjamin Ingrosso får stöd av flickvännen Linnea Widmark och mamman Pernilla Wahlgren under semifinalen i Lissabon. Men om han tar sig vidare till finalen tvingas han tävla utan mammans uppbackning – hon har bokat upp sig hemma i Sverige på finaldagen. – Jag tror inte att jag hade vunnit Melodifesivalen när hon bokade, säger Benjamin Ingrosso..

Expressen - 17 apr 18 kl. 07:01

Pernillas försvar – efter påhoppen mot Benjamin

Pernilla Wahlgren slår tillbaka mot "Wahlgrens värld"-tittare som kritiserat Benjamin Ingrosso för att han fortfarande bor hemma. I sin podcast "Wahlgren och Wistam" säger Pernilla Wahlgren: – Vi kan inte tvinga ut våra barn och slänga ut dem ur hemmet för att de absolut måste flytta hemifrån..

Expressen - 10 maj 18 kl. 16:33

Biancas fina överraskning inför Benjamins avgörande

LISSABON. Bianca Ingrosso har gjort en tväromvändning.Under torsdagen anlände hon, Pernilla Wahlgren och Linnea Widmark för att stötta Benjamin Ingrosso på plats.

Expressen - 09 maj 18 kl. 07:31

Därför kommer Pernilla resa hem från Benjamin

Benjamin Ingrosso får stöd av flickvännen Linnea Widmark och mamma Pernilla Wahlgren under semifinalen i Eurovision song contest i Lissabon. Chanserna bedöms vara goda att han tar sig till lördagens final - men på grund av en dubbelbokning kan Pernilla Wahlgren inte vara där då.– Jag kommer ha min tjej och hennes familj där om jag går till final, säger Benjamin Ingrosso..

Expressen - 11 apr 18 kl. 07:00

Därför syns inte Niclas i syster Pernillas tv-succé

”Wahlgrens värld” är en av Kanal 5:s stora succéer – programmet ses av runt 300 000 tittare.Större delen av familjen Wahlgren kan synas i programmet där Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso är stjärnorna.Men Niclas Wahlgren syns inte i tv-succén..

Expressen - 11 mar 18 kl. 09:17

Pernilla försvarar Benjamin – efter rivalernas utspel

Benjamin Ingrosso tog hem både svenska folkets och den internationella juryns röst.Samtidigt tror både Liam "Liamoo" Cacatian och Jessica Andersson att 20-åringen kan ha fått en fördel genom sitt namn.Mamma Pernilla Wahlgren slår dock tillbaka.

Expressen - 25 apr 18 kl. 14:19

Familjen Ingrossos sorg efter Aviciis död

Tim ”Avicii” Bergling var en nära vän till Oliver Ingrosso. Nu berättar han, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren om chocken och sorgen efter den 28-åriga världsstjärnans bortgång. – Det är så klart superhemskt och mina tankar går bara till hans familj och vänner, säger hon..

Expressen - 11 mar 18 kl. 12:17

Dubbla glädjebeskeden – för Wahlgrenfamiljen

Pernilla Wahlgrens pappa Hans Wahlgren har var inlagd på sjukhus med influensa den senaste veckan – men bara timmar innan sonen Benjamin Ingrosso tog hem segern i Melodifestivalen kom ett annat glädjebesked:– Pappa har kommit ut från sjukhuset, säger Pernilla Wahlgren..

Expressen - 16 sep 18 kl. 21:19

Benjamin Ingrosso avslöjar: oväntade sängsällskapet

Benjamin Ingrosso, 21, delar inte bara säng med sin flickvän. Tre till ska med – nämligen favoritgosedjuren, avslöjar Pernilla Wahlgren i en film hon skickat till ”Hellenius Hörna”. – Det där med teddybjörnarna tyckte mina kolleger var lite konstigt när det var där, säger Benjamin Ingrosso i söndagskvällens avsnitt av programmet i TV4.

Expressen - 09 mar 18 kl. 12:37

Emilio återförenas med Pernilla – för Benjamin

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren återförenas under Melodifestivalens final. Inför sonen Benjamin Ingrossos framträdande flyger Emilio Ingrosso från Spanien för att ge sitt stöd – och ser fram emot att träffa exfrun Pernilla igen. "Absolut!

Expressen - 15 mar 18 kl. 22:03

Pernillas revansch efter Biancas sopkaos

I åratal har Bianca Ingrosso pikat sin mammas bristfälliga städning.Men i kvällens avsnitt av "Wahlgrens värld" hälsar Pernilla Wahlgren på i dotterns lägenhet - och får en rejäl revansch.– Det luktar sopor!

Expressen - 22 mar 18 kl. 21:59

Pernilla tvingas ingripa mitt familjebråket

Känslorna går på högvarv när familjen Wahlgren åker på Italien-semester i "Wahlgrens värld".När Benjamin Ingrosso försover sig och hamnar i en hetsig dispyt med sin morfar, Hans Wahlgren, tvingas Pernilla Wahlgren gå in och medla.– Benjamin är sur, men det är egentligen vi andra som ska vara jävligt sura.

Expressen - 12 mar 18 kl. 18:06

Wahlgrens miss efter Benjamin Ingrossos seger

Chocken var total hos familjen Wahlgren efter Benjamin Ingrossos seger. Då stod hela familjen för en miss – när de skulle gratulera Benjamin. – Det var jävligt pinsamt, säger Bianca Ingrosso.

Expressen - 10 mar 18 kl. 10:00

Pernillas tystnad om sonen – nu drar hon sig undan

Benjamin Ingrosso är storfavoriten i Melodifestivalen, men schlagermamman Pernilla Wahlgren drar sig undan för att inte vara i vägen. Pappan Emilio Ingrosso flyger från Spanien för att stötta. Inför finalen skickar Benjamin och farliga konkurrenten Felix Sandman rivalpikar till varandra – samtidigt är Benjamin Ingrosso rädd för att folkets röster uteblir.

Expressen - 14 feb 18 kl. 05:00

Pernillas kamp – för Bianca i kärlekskrisen

Bianca Ingrosso beslutade sig för att åka till England för att rädda relationen – med sin mamma Pernilla Wahlgren som stöd.Nu berättar realityprofilen om det dramatiska uppbrottet från pojkvännen när hon var med i "Let's Dance". – Då sms:ar jag honom: "Jag är här.

Expressen - 09 feb 18 kl. 17:26

Pernilla Wahlgrens sabotage – mot Benjamin

Pernilla Wahlgren har saboterat för sonen Benjamin Ingrosso.Genom att publicera en snutt av Benjamin Ingrossos bidrag i Melodifestivalen bröt sångerskan mot SVT:s regler, rapporterar Aftonbladet."Vi förväntar oss att Benjamin tar upp detta med sin mamma omgående och rättar upp situationen", skriver tävlingsproducenten Christer Björkman i ett mejl till tidningen..

Expressen - 04 feb 18 kl. 10:51

Benjamins hemlighet –  Pernilla visste ingenting 

Benjamin Ingrosso visade inte sitt nummer för familjen innan delfinalen i Karlstad, inte ens för sin mamma Pernilla Wahlgren. Artisten gick direkt till final med låten "Dance you off" och känslorna var starka efter framförandet. – Jag skrek av glädje och darrade.

Expressen - 05 jan 18 kl. 06:00

Pernillas försoning – med sin exmake

Realitystjärnan Pernilla Wahlgren har varit singel under en period. Tidigare i höstas återförenades hon dock med exet Emilio Ingrosso.Nu berättar hon om mötet.

Expressen - 02 feb 18 kl. 10:07

Benjamin nobbas – av både Pernilla och Emilio

Det är andra gången gillt för Benjamin Ingrosso.Men när han återvänder till Melodifestivalen blir det utan stöd på plats från föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.Däremot åker Bianca Ingrosso ner till Karlstad.

Expressen - 07 jul 18 kl. 09:58

Bianca Ingrosso avslöjar orgierna hos Pernilla

Bianca Ingrosso avslöjar att hon som 15-åring hade vilda hemmafester när hennes mamma, Pernilla Wahlgren, var bortrest.Under de skandalomsusade festerna härjade 150 ungdomar fritt - det spårade alltid ur, polisen kom på besök och sex var inget undantag.– Ville de ha sex i varenda rum var jag den sista att säga nej, säger Bianca Ingrosso i ”Sommar i P1”..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.