Volvon

Saturday, 23 February, 21:43

Nyheter om Volvon

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 07 dec 18 kl. 12:22

Volvo sopar banan med konkurrenterna

Biltillverkaren krossar sina utmanare i krocktest. Bättre än så här kan det inte bli. Dagens Industri konstaterar att ”samtliga bilar i Volvo Cars sortiment har 5 stjärnor”.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 13:36

Kortaste utryckningen någonsin

Skurup Räddningstjänsten fick larm om en brand i en bil – men ingen adress. Det visade sig bli den kortaste utryckningssträckan någonsin – eftersom den stod på brandstationen.Deltidsbrandmannen Tom Rundquist jobbar på Motorcenter i Skurup, mittemot brandstationen.

Expressen - 04 okt 18 kl. 09:13

Uppgifter: Dödspatruller har skickats till Danmark

Myndigheter fruktar att iranska dödspatruller har skickats till Danmark för att mörda iranier, det uppger danska medier. Därför stängdes hela Själland ner i fredags.Den svenskregistrerade Volvon som efterlystes över hela landet körde nära de regimkritiska iranierna som danska säkerhetspoliser misstänker är en möjlig måltavla.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 16:02

”Drack ett halvrör på två minuter”

Eslöv En Eslövsbo döms till fängelse för rattfylleri efter en vinglig bilfärd med punkterat däck. Själv nekar han till brott.
– Jag drack en halv flaska vodka på 2-3 minuter efter körningen.

DN - 06 nov 18 kl. 10:52

Öppet hus hos Volvo och Saab lockade allt för få

Volvo och Saab satte stora förhoppningar till sina respektive cabrioletversioner av C70 och 9-3.  Båda modellerna hade sina uppenbara förtjänster. Saaben sålde förhållandevis bra, men Volvon hade svårt att lyfta.

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 21:01

Fortsatt dansk polisinsats – jagar tre

En omfattande polisinsats pågår i Danmark. Den svenskregistrerade svarta Volvon som varit efterlyst har hittats – men ingen av de tre jagade personerna har gripits. Ett tillslag mot en gård på Fyn kan ha koppling till fallet..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 19:42

Svensk bil hittad i dansk polisinsats

En omfattande polisinsats pågår i Danmark. Den svenskregistrerade svarta Volvon som varit efterlyst har hittats – men ingen av de tre jagade personerna har gripits..

SR - 29 sep 18 kl. 00:56

Fortsatt dansk polisinsats – jagar tre

En omfattande polisinsats pågår i Danmark. Den svenskregistrerade svarta Volvon som varit efterlyst har hittats - men ingen av de tre jagade personerna har gripits. Ett tillslag mot en gård på Fyn kan ha koppling till fallet..

Kristianstadsbladet - 28 sep 18 kl. 21:12

Fortsatt dansk polisinsats – tre jagas

En omfattande polisinsats pågår i Danmark. Den svenskregistrerade svarta Volvon som varit efterlyst har hittats – men ingen av de tre jagade personerna har gripits. Ett tillslag mot en gård på Fyn kan ha koppling till fallet.

DN - 28 sep 18 kl. 19:54

Svensk bil hittad i dansk polisinsats

En omfattande polisinsats pågår i Danmark. Den svenskregistrerade svarta Volvon som varit efterlyst har hittats – men ingen av de tre jagade personerna har gripits..

Blekinge Läns tidning - 14 sep 18 kl. 16:45

Nu är Volvon från 1967 tillbaka i tjänst

En firmabil är mest ett nödvändigt ont. Eller? Ambjörn Blom och hans personal bestämde sig för att så behöver det rakt inte vara.

Expressen - 08 aug 18 kl. 05:00

Så förstör Hollywood Volvos varumärke – igen

Volvo vill vara som en deffad Zlatan i rimfrost. Men Hollywood ger en annan bild.I dag representerar Volvon snarare dekadens, och ett tecken på att föraren inte har kontroll på sitt liv, skriver Christofer Brask.

Cornucopia - 11 aug 18 kl. 17:57

Tesla Model S har 48% av svenska bilmarknaden i prissegmentet

Telsas premiumsedan Model S har ensamt 48% av den svenska bilmarknaden i sitt prissegment än så länge i år. Uppenbarligen har svenskar i denna kredit- och köpkraftzon en stark tilltro till Tesla. När du inte har råd med en Tessla.

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 12:00

Trasiga hjältinnor gör Volvon rockig igen

I sommarens två starkaste dramaserier rattar de självdestruktiva hjältinnorna varsin smutsig Volvo 240. Och plötsligt är bilen rock'n'roll igen..

BT - 19 jul 18 kl. 12:54

Adam, 22, skulle ta Volvon till jobbet – då stod bilen uppallad på andra däck

Adam Söderkvist från Bollebygd gjorde en beklämmande upptäckt när han skulle till jobbet i morse. Bildäcken på hans Volvo V40 var borta. I stället hade tjuvarna lämnat efter sig fyra gamla däck..

Nyteknik - 21 jun 18 kl. 09:35

Här är nya Volvo S60 - första USA-tillverkade Volvon

Volvos nya sportsedan är företagets första bil utan dieselmotor på 20 år, och den första att tillverkas i USA..

Nyteknik - 21 jun 18 kl. 15:22

Nya Volvon ska erövra USA

Den första modellen ”Made in USA”. I samband med invigningen av sin fabrik i Charleston ryckte Volvo skynket av nya S60. ”Nya S60 är en av de mest spännande Volvo-bilar vi någonsin tillverkat”, säger chefen Håkan Samuelsson..

Nyteknik - 16 maj 18 kl. 16:34

Nu tillverkas första Volvon utan dieselmotor

Under nästa år släpps nya S60. Nu meddelar Volvo att sedanmodellen inte kommer gå att få med dieselmotor..

Skånskan - 13 maj 18 kl. 12:00

Sportbilen som blev en suv

I ett par decennier var Eclipse namnet på Mitsubishis tuffaste bilmodell. En tvåsitsig sportvagn som skördade stora framgångar i USA. Efter sju års bortavaro är den tillbaka.

GöteborgsPosten - 05 mar 18 kl. 15:43

Volvon utsedd till årets bil

Volvo XC40 har blivit utsedd till "European car of the year" för 2018. Modellen blir därmed den första svenska bilen att ta hem det prestigefyllda priset..

Expressen - 27 mar 18 kl. 09:09

Efter dödsolyckan med Volvon – nu tappar Uber sitt tillstånd

Nu agerar Arizonas guvernör Doug Ducey.Uber blir av med sitt tillstånd att testa självkörande Volvo XC90-bilar.För Uber är det ett hårt slag mot projektet med en taxitjänst bestående av självkörande bilar..

GöteborgsPosten - 21 feb 18 kl. 22:14

Modellansvarige Patrik Widerstrand om den nya Volvon

Patrik Widerstrand, modellansvarige för nya V60-modellen, berättar om den nya bilen..

Sydsvenskan - 12 feb 18 kl. 20:00

Min mamma tog Volvon rakt genom ett minfält

Minna Vallaste minns en turbulent period i sin familjs och Europas historia..

DN - 03 feb 18 kl. 14:39

V90 och Passat möts i snöig duell

Storsäljaren XC 70 har fått en rejält uppdaterad efterträdare i och med Volvos V 90 Cross Country. Men hur står sig den nya Volvon jämfört med huvudkonkurrenten? DN provkör V 90 CC och VW Passat Alltrack på snöiga vintervägar i Härjedalsfjällen..

Expressen - 20 jan 18 kl. 09:35

Kvinna dog vid vansinnesfärd – 19-åring dömd till fängelse

Bromsarna var underkända och Volvon belagd med körförbud. Ändå gav sig den 19-årige föraren ut på en vansinnesfärd som kostade en kvinnas liv. Nu har 19-åringen – som två månader före dödsolyckan tog sitt körkort – dömts till fängelse och skyddstillsyn.

DI - 27 dec 17 kl. 22:53

Biltest: XC40 – kaxigaste Volvon på länge

Med XC40 tar Volvo klivet in i ett av de snabbast växande segmenten på marknaden: kompakta suvar från premiumtillverkare. Den kommer att möta BMW X1, Audi Q2, nya Audi Q3, Mercedes GLA och – inte minst – Jaguar E-Pace..

Expressen - 02 dec 17 kl. 14:59

Klockrena svaret – efter smash and grab-kuppen

Tjuvar fick med sig exklusiva märkesklockor till ett okänt värde, när de i söndags morse backade in en röd Volvo i en uraffär i centrala Jönköping.Men ägaren lät sig inte nedslås.På en skylt som täcker den krossade rutan, syns en bild på Volvon och texten: "När längtan efter en Rolex är för stor.

DI - 21 nov 17 kl. 16:00

Volvo Cars nya stjärna ska bli Sveriges mest sålda

BARCELONA. Blir nya Volvon Sveriges mest sålda bil? Omöjligt är det inte.

DI - 22 nov 17 kl. 15:30

Biltest: Nya Volvon – en kaxig lillebror med stort självförtroende

BARCELONA. Nya XC40 är en äkta Volvo, fast en mindre. När märket nu tar klivet in i en av bilvärldens snabbast växande klasser känns många av egenskaperna från de större modellerna igen..

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 11:00

Polisen: Det var vittnet som körde den ljusa volvon

Polisen kommer med nya uppgifter efter smitningsolyckan. Den som körde en ljus Volvo verkar inte ha varit gärningsmannen utan det vittne som stannade i närheten av olycksplatsen. Polisen fortsätter att söka detta vittne..

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 11:00

Polisen om smitningsolyckan: Det var vittnet som körde den ljusa Volvon

Polisen kommer med nya uppgifter efter smitningsolyckan. Det verkar inte ha varit gärningsmannen som körde en ljus Volvo utan ett vittne till händelsen. Polisen fortsätter att söka detta vittne..

Dagens PS - 26 sep 17 kl. 13:20

Michael Moore: ”Sverige älskar våldtäktsmän”

TV-kändisen rasar mot den svenska regeringen i amerikansk tidningsdrake. Michael Moore har vässat pennan och riktar udden mot den svenska regeringen, som han anser är frapperande slapphänt när det kommer till att lagföra sexförbrytare. Sverige har, menar Moore, blivit en fristat för våldtäktsmän, som kan begå sina brott utan risk för att åka fast; han anser att sexbrottslingar fått immunitet i landet.

GT - 23 jul 17 kl. 22:22

Unge bilisten hann inte stanna Volvon

Volvons motorhuv och framruta kvaddades.Den unge bilisten hade inte en chans att stanna.Chockad nåddes han av beskedet att den 44-årige polismannen han kört på hade omkommit..

BT - 09 jul 17 kl. 23:43

TV: Här är den beskjutna bilen – stor polisinsats i Borås

Unga män skottskadade i skjutning i Borås: "Volvon drog iväg direkt från platsen".

Barometern - 29 jun 17 kl. 06:00

I Tvärskog går sista färden i en elegant Volvo från 1948

Bilen kördes av den buttre begravningsentreprenören Yngve (Kjell Bergqvist) i filmen Den bästa sommaren av Ulf Malmros. Nu ska den eleganta Volvon från 1948 tjäna vid högtidliga begravningar åt Git Åkeson i Tvärskog..

Nerikes Allehanda - 15 jun 17 kl. 19:45

TV: Städdag räddade många bilar från lågorna: "Hade kunnat bli en katastrof"

Se när den eldhärjade Volvon vinschas upp ur garaget. Skadorna kunde ha blivit mycket större – om det inte hade varit för en städdag i huset..

Sydöstran - 30 maj 17 kl. 14:18

Kina-Volvon har delar från Olofström

De första Volvo S90-bilarna som byggts i Kina fraktas till Europa med tåg. De innehåller delar från Volvo i Olofström..

Expressen - 22 mar 18 kl. 06:44

Här är videon på när Uber-Volvon kraschar

KÖLN. Nu finns det videobevis på hur den självkörande Uber-Volvon i Arizona kör på en kvinna. Videon visar hur kvinnan kliver framför bilen och också att föraren inte har ögonen på vägen.

DalaDemokraten - 19 maj 17 kl. 21:15

TV: Därför sprängdes Volvon – se explosionen

Filmproducenten Joakim Hansson berättar om varför man sprängde en bil utanför Viiby krog i Örebro..

Dalarnas tidningar - 19 maj 17 kl. 21:15

TV: Därför sprängdes Volvon – se explosionen

Filmproducenten Joakim Hansson berättar om varför man sprängde en bil utanför Viiby krog i Örebro..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.