Volatis

Saturday, 20 January, 04:35

Nyheter om Volatis

Sortering: Relevans | Senaste
Realtid - 10 nov 17 kl. 12:46

Volatis finanschef ökar innehavet

Volatis finanschef Mattias Björk ökar innehavet i industrigruppen..

DI - 03 jul 17 kl. 13:41

Förvärvet av Akademibokhandeln klart

Volatis förvärv av Akademibokhandeln har slutförts, framgår av ett pressmeddelande. .

SR - 17 maj 17 kl. 15:19

Akademibokhandeln byter ägare

Sveriges största bokhandelskedja Akademibokhandeln med över hundra butiker har sålts. Det är huvudägaren, riskkapitalbolaget Accent, och några mindre ägare som säljer till investmentbolaget Volati och Volatis vd Mårten Andersson tycker att han har gjort en bra affär..

DI - 11 maj 17 kl. 08:03

Resultatlyft för Volati

Volatis resultat efter skatt steg kraftigt under första kvartalet då bolaget efter nyemissionen i slutet av förra året har minskat sina finansieringskostnader markant..

PrivataAffärer - 15 nov 16 kl. 07:51

Så blir Volatis notering

Volati har tidigare meddelat att bolaget planerar en notering av stamaktierna på Stockholmsbörsen. Nu offentliggörs noteringsvillkoren. Första handelsdagen planeras bli omkring 30 november....

DI - 01 jun 17 kl. 17:36

Volatis köp av Akademibokhandeln godkänns

Konkurrensverket har idag beslutat att lämna Volatis planerade förvärv av Akademibokhandeln Holding utan åtgärd vilket innebär att förvärvet av Akademibokhandeln och Bokus kan genomföras. Det framgår av ett pressmeddelande. .

PrivataAffärer - 06 dec 16 kl. 13:02

Ny kritik mot Volatis introduktion

Vid Volatis börsnotering av stamaktier blev det ingen företrädesrätt för de ägare av preferensaktier som förra året ställde upp med pengar för att finansiera bolagets expansion. De är nu besvikna över att ha blivit förbisedda vid introduktionen....

SvD - 28 nov 16 kl. 08:29

Köp inte Volatis självsäkerhet

Volati är ett tvättäkta konglomerat. Spretigare än Lifco och utan Ratos ambition att särredovisa dotterbolagen. Lägg därtill ovanligt mycket finansiell ingenjörskonst och en aktie som är fullvärderad eller svindyr beroende på grad av tilltro till Volatis självsäkra framtidslöften..

Affärsvärlden - 18 maj 15 kl. 08:36

Sex köpråd från Börsveckan

Köpråden dominerar i denna veckas utgåva av Börsveckan som bland annat är positiv till investmentbolaget Volatis nyintroduktion av preferensaktier. Tidningen lämnar också sin portfölj oförändrad..

Realtid - 11 maj 15 kl. 09:25

Nordea och Avanza sköter Volatis emission

Volati ger ut preferensaktier för 800 miljoner kronor och grundaren tecknar sig för 150 miljoner..

DI - 28 maj 15 kl. 08:56

Volatis emission övertecknad

Investmentbolaget Volatis erbjudande av preferensaktier är övertecknat..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 11 kl. 12:32

Volati köper skånskt tryckeriföretag

Företaget Volati köper tryckeriföretaget GSS-Glückman, Silwer & Skog AB. GSS-gruppen har 110 anställda i Malmö, Svedala och Åtvidaberg och omsätter omkring 235 miljoner kronor. "Företaget präglas av entreprenörskap, har en stabil grundverksamhet och erbjuder ett starkt produktutbud.

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Öppnar plånboken – flaggar för fler förvärv

Volati-ägda Lomonds Industrier förvärvar skånska Pagnol Gruppen. Nu uppger Volatis vd att bolaget är ute efter fler investeringar..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.