Vincent

Thursday, 27 February, 23:27

Nyheter om Vincent

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 04 feb 20 kl. 09:29

Agnes Carlssons oklarhet med Pontare – elva år senare

Vincent Pontare och Agnes Carlsson har varit ett par i elva år – men har fortfarande inte gift sig.I podcasten ”Värvet” berättar Pontare nu om parets äktenskapsplaner.– Vi har ju hållit på i fem år och ska gifta oss, säger Vincent Pontare mystiskt i podcasten..

DN - 02 feb 20 kl. 21:00

Vargas & Lagola är odiskutabelt kompetenta men saknar nerv

När låtskrivarproffsen Salem al Fakir och Vincent Pontare släpper sitt första album som artistduon Vargas & Lagola….

SVT - 31 jan 20 kl. 21:21

Hör Salem al Fakir om mötet med Madonna: ”Boom så slog jag till henne med gitarren”

I ”Skavlan” berättar Salem Al Fakir och Vincent Pontare om hur deras möte med popikonen Madonna inte riktigt gick som de hade tänkt sig. – Man kunde släppt en nål i rummet och den skulle höras, säger Vincent Pontare om den pinsamma stämningen..

Vestmanlands Läns Tidning - 13 feb 20 kl. 21:34

Vincent från Västerås – en mästare i att sitta på en isstolpe: ”Det var lite för enkelt tidigare”

Vincent Johansson pluggar till flygtekniker på Hässlö i Västerås. Men han har en liten udda....

Sydsvenskan - 30 jan 20 kl. 06:05

Vargas & Lagola tar hjälp av Ghostface Killah

Salem Al Fakir och Vincent Pontare tar nästa steg i sitt artistprojekt Vargas & Lagola. På debutalbumet gästas duon av bland andra Ghostface Killah från det legendariska rapkollektivet Wu-Tang Clan. Salem Al Fakir och Vincent Pontare har som låtskrivare.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 20 kl. 06:05

Vargas & Lagola tar hjälp av Ghostface Killah

Salem Al Fakir och Vincent Pontare tar nästa steg i sitt artistprojekt Vargas & Lagola. På debutalbumet gästas duon av bland andra Ghostface Killah från det legendariska rapkollektivet Wu-Tang Clan. Salem Al Fakir och Vincent Pontare har som låtskrivare.

SVT - 31 jan 20 kl. 12:40

Krämiga gitarriff och skickligt pophantverk räddar Vargas & Lagola

Vincent Pontare och Salem Al Fakir har redan gjort superhits åt stjärnor som Avicii, Madonna, Swedish house mafia och Katy Perry. Nu släpper de debutalbum under egna bandnamnet Vargas & Lagola som ibland för tankarna till ett Simon and Garfunkel för 20-talet, tycker Kulturnyheternas musikkritiker Tali da Silva..

GöteborgsPosten - 30 jan 20 kl. 18:00

Vincent Cassel övertygar fullt ut i "De ovanliga"

Regissörsduon bakom "En oväntad vänskap" har gjort en budskapsfilm om ungdomar som anses bortom räddning..

SR - 30 jan 20 kl. 12:00

Har jobbat med Avicii - nu släpper Vargas & Lagola eget album

Den svenska låtskrivarduon Salem al Fakir och Vincent Pontare släpper sitt första album som artistduon Vargas & Lagola..

GöteborgsPosten - 30 jan 20 kl. 06:07

Vargas & Lagola tar hjälp av Ghostface Killah

Salem Al Fakir och Vincent Pontare tar nästa steg i sitt artistprojekt Vargas & Lagola..

SmålandsPosten - 29 jan 20 kl. 22:59

18-åringen debuterade från start i Åby: ”Lite pirrigt”

Målvakten Vincent Trygg gjorde sin elitseriedebut från start när Åby/Tjureda tog emot serieledaren Edsbyn i Eriksson Arena. ”Kanske var det lika bra att få börja mot dom bästa”, säger Åbymålvakten efter 1–10-förlusten..

SR - 23 jan 20 kl. 14:10

Veckans ord: Äkta

Nasjonalmuseet i Oslo har efter 50 års osäkerhet nu fått fastslaget att deras Vincent van Gogh porträtt är äkta. Cecilia Blomberg funderar över pengar, äkta och genuina värden..

Expressen - 21 jan 20 kl. 06:21

Här avgör de matchen med klockan på 19.54

LOS ANGELES. En lång öppnande framspelning från Anton Strålman vände matchen för Florida Panthers i natt, svensk tid.Vincent Trocheck kunde fånga upp crosspassningen strax innanför den offensiva blå linjen och kvittera till 4-4 i bortamötet med Minesota Wild.

SVT - 20 jan 20 kl. 16:44

Experter: Norsk van Gogh är äkta

Nasjonalmuseet i Oslo kan andas ut. Efter nästan 50 års osäkerhet anses det bevisat att museets självporträtt av Vincent van Gogh är äkta..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 20 kl. 15:46

Experter: Norsk van Gogh är äkta

Nasjonalmuseet i Oslo kan andas ut. Efter nästan 50 års osäkerhet anses det bevisat att museets självporträtt av Vincent van Gogh är äkta. Den nederländske konstnären hann måla många självporträtt under sitt 37-åriga liv, varav ett tillhör museets samli.

GöteborgsPosten - 20 jan 20 kl. 15:46

Experter: Norsk van Gogh är äkta

Nasjonalmuseet i Oslo kan andas ut. Efter nästan 50 års osäkerhet anses det bevisat att museets självporträtt av Vincent van Gogh är äkta..

SR - 20 jan 20 kl. 14:38

Svaret norrmännen väntat på: Det är en äkta van Gogh

Efter nästa 50 år av osäkerhet vet nu norska Nasjonalmuseet att deras självporträtt av Vincent van Gogh är äkta..

Skånskan - 20 jan 20 kl. 11:00

Från bilar i tv till brudpar

Vart tog han vägen, Carl-Ingemar Perstad, som ledde långköraren ”Trafikmagasinet” på tv? Vi hittar honom i Cape Coral i Florida, där prästsonen från Uppsala numera viger brudpar på stranden.Trots att ”Trafikmagasinet” var ett av Sveriges Televisions populäraste program med stundvis över två miljoner tittare lades det ner 2003 i samband med att studion i Falun avvecklades.

Expressen - 14 jan 20 kl. 16:10

Så ser Zlatans familjs nya liv i Stockholm ut

Efter nyår lämnade familjen Ibrahimovic värmen i Los Angeles.Zlatan flyttade till Italien och Milano.Men sambon Helena Seger och sönerna befinner sig i Stockholm.

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:42

199 kvadratmeter stort hus i Billeberga sålt

Billeberga Vincent Karlsson, 28 år, är ny ägare till huset på adressen Värmövägen 36 i Billeberga. Huset byggdes 1970 och har en boyta på 199 kvadratmeter. Säljare är Brita Solvig Bengtsson.

YLE - 13 jan 20 kl. 12:01

Många djur gynnas av mild vinter – likaså blågrönalger

Vintern såhär långt har varit ovanligt varm med plusgrader dagtid så gott som hela tiden. För djur och natur är det varma vädret mestadels positivt säger biolog Vincent Westberg..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 20 kl. 10:18

Vargas & Lagola ger sin första egna konsert

Duon Vargas & Lagola har tidigare spelat på bland annat Grammis-galan och Way Out West. Den 3 april ger duon nu sin första helt egna konsert på Berns i Stockholm. Vargas & Lagola består av de två tidigare soloartisterna Vincent Pontare och Salem Al Faki.

GöteborgsPosten - 13 jan 20 kl. 10:19

Vargas & Lagola ger sin första egna konsert

Duon Vargas & Lagola har tidigare spelat på bland annat Grammis-galan och Way Out West. Den 3 april ger duon nu sin första helt egna konsert på Berns i Stockholm. Vargas & Lagola består av de två tidigare soloartisterna Vincent Pontare och Salem Al Fakir som tidigare skrivit låtar tillsammans och producerat andra artister..

Expressen - 08 jan 20 kl. 19:56

De busglada tvillingarna i fokus för mamma Mary

De danska tvillingparet prinsessan Josephine och prins Vincent fyller nio år.Dagen till ära har de busglada syskonen fotograferats av sin mamma, kronprinsessan Mary.På en av bilderna har Mary lyckats fånga ett ögonblick när Vincent plötsligt tar ett ömsint tag om sin syster och ger henne en härlig kindpuss.

Expressen - 06 jan 20 kl. 18:45

”Farmen”-deltagarens chock efter Hans Vincents bluff: ”Fy”

Mjölkbonden Hans Vincent ger avancerade instruktioner till storbonden Anette Olsson om hur deltagarna ska bygga ett tak på ett hus. Det får henne att känna sig både ”orolig” och ”i kokpunkt” för hur hon ska kunna memorera allt. Men Hans Vincent har lurat henne – instruktionerna finns redan nedskrivna på ett papper.

Expressen - 31 dec 19 kl. 12:07

Kungahusets vädjan när barnen börjar i nya skolan

Första måndagen efter nyår börjar kronprins Frederiks fyra barn på en skola i Schweiz.Christian, 14, Isabella, 12, och snart nioåriga tvillingarna Vincent och Josephine ska alla gå på samma skola – och mamma Mary följer med.Pressen uppmanas att låta barnen vara i fred..

SmålandsPosten - 30 dec 19 kl. 16:14

Välkommen Vincent

Skånskan - 23 dec 19 kl. 17:39

Julklappsrunda med häst

Tittente Kanske såg du dem när du hämtade tidningen i lådan i dag? Ståtliga friserhingstar som drog vägen fram för att dela ut julklappar.
I går försiggick förberedelserna för fullt i Jessica Anderssons stall.

Skånskan - 20 dec 19 kl. 16:12

70-talshus i Teckomatorp har fått nya ägare

Teckomatorp Fastigheten på adressen Hammargatan 9 i Teckomatorp har fått nya ägare. Köpare är Cindy Hansson, 29, och Vincent Adolfsson, 27, och säljare är Lars Peter Jörgen Rosenqvist och Eva Anne Kristina Rosenqvist. Köpet blev klart i november 2019 och priset blev 1 900 000 kronor.

SVT - 20 dec 19 kl. 15:21

Österrikisk seger i dimdrabbat super-G

Österrikaren Vincent Kriechmayr vann ett dimdrabbat och avkortat super-G i Val Gardena. Han vann knappt före norrmannen Kjetil Jansrud..

UT - 23 jan 20 kl. 10:00

I kväll tävlar Wilda och Vincent i Vi i femman

Gärna ridning och fotboll, men inte så mycket kemi. Det är Wilda Andersson Kvists och Vincent Axelssons förhoppningar om vad frågorna ska handla om i Vi i femman ikväll..

BT - 17 dec 19 kl. 21:34

”Ett bevis på att det vi gör här i Borås är viktigt”

Boråsprofessorn Vincent Nierstrasz har fått agera expert åt Världsbanken. Han ser uppdraget som ett positivt kvitto för den forskning som bedrivs i Borås..

Skånskan - 12 dec 19 kl. 13:09

Många skånska Grammischanser

Ozzy, Guleed, Smith & Tell, Höör Barock, Helsingborgs symfoniorkester och så Lasse Stefanz, Donnez och Perikles. Det finns gott om skånska grammishopp 2020. Det stod klart när nomineringarna presenterades på torsdagen.

UNT - 20 nov 19 kl. 13:46

Van Gogh-föreställning får nypremiär

Uppsala Fria Teater har nypremiär för pjäsen "Din för evigt - Vincent" på Köttinspektionen 21 november..

SmålandsPosten - 18 nov 19 kl. 05:00

Léonie brinner för teatern

Léonie Vincent är skådespelare på Regionteatern Blekinge & Kronoberg. I sitt yrke utforskar hon vad det innebär att leva i dag och att vara människa för att få en förståelse för andra och för världen..

Dalarnas tidningar - 03 jan 20 kl. 12:02

Snart flyttar de in i nya skolan – Vincent och Maryam ser fram emot att få mer plats: ”Kan fokusera bättre”

När Maryam och Vincent börjar fyran kommer de mötas av en helt ny skola. De hoppas få mer plats....

Dagens Media - 08 nov 19 kl. 10:37

Direktpress kapar tjänster

Direktpress slår ihop redaktioner och gör om redigeringsrollen. ”Tanken är att vi långsiktigt ska kunna växa”, säger Patrik Vincent, vice vd på Direktpress, till Dagens Media..

Jönköpingsnytt - 29 okt 19 kl. 21:20

Vincents pappaträffar blev en succé

Vincent Mawanas initiativ för pappor och barn har vuxit rejält sedan starten. Nu firar pappagruppen snart ett år – och har blivit till en förening.
.

Dagens Media - 28 dec 19 kl. 08:00

Patrik Vincent: ”Den digitala kejsaren är naken”

Patrik Vincent anser att 2019 års största branschhändelse var att marknadsavdelning efter marknadsavdelning, i Sverige och globalt, kommit ut och förklarat att effekterna av de digitalt investeringarna underlevererat och stundtals till och med motverkat sitt syfte..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.