Villkorat

Thursday, 19 September, 16:36

Nyheter om Villkorat

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 01 jul 19 kl. 10:52

”Låt inte kriminella bli svenska medborgare”

Inför ett Villkorat medborgarskap..

DI - 28 jun 19 kl. 17:40

Surgical Care köper bolag inom robotkirurgi för 300 miljoner

First North-listade Surgical Science har tecknat Villkorat avtal om förvärv av robotkirurig-aktören Sense Graphics för 300 miljoner kronor på kassa- och skuldfri basis..

DI - 03 jun 19 kl. 13:56

Atrium Ljungbergs affär med Stockholms stad avseende Slakthusområdet klar

Affären med Stockholms stad avseende förvärv av befintliga fastigheter samt markanvisningar i Slakthusområdet precis söder om Stockholms city är nu klar. Avtalet var Villkorat beslut i exploateringsnämnden och fastighetsnämnden i Stockholms stad samt i styrelsen för S:t Erik Markutveckling AB. Beslut i nämnder och styrelse fattades i februari och den 6 maj godkändes affären slutligen i kommunfullmäktige..

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 07:38

Aktierna som pallat trycket i maj

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index står i dag hela 6 procent lägre än för en månad sedan. Framförallt handelskrigen har bidragit till att sänka index. Men det finns aktier som pallat trycket och stigit trots det generellt usla börsklimatet.

PrivataAffärer - 22 maj 19 kl. 08:02

Storägare vill köpa ut Oriflame från börsen

Budet motsvarar en premie om 34,8 procent i förhållande till stängningskursen tisdagen den 21 maj och en premie om 31,9 procent i förhållande till den volymvägda snittkursen under de tio senaste handelsdagarna. Budet kommer inte att höjas, skriver familjen af Jochnick och betonar att bolaget efter ett sådant uttalande inte kan höja budet enligt de så kallade take over-reglerna som gäller på Stockholmsbörsen. ”Vår familj har alltsedan bolaget grundades 1967 varit djupt engagerad i Oriflame och vi känner ett stort ansvar i rollen som bolagets huvudägare.

Nyan - 17 maj 19 kl. 10:00

Restaurangbåt får komma till Pargas

Italian Food, som haft restaurangbåten Italia i Mariehamn, har fått grönt ljus av bygg- och miljönämnden i Pargas för att flytta båten dit. Men beslutet är Villkorat, skriver Svenska Yle. Restaurangbåten har sökt om att få arrendera en kajplats i tio år, vilket beviljades.

DI - 16 maj 19 kl. 08:06

JM köper fastighet i Oslo

JM har tecknat ett Villkorat avtal om köp av en centralt belägen fastighet för möjlig utveckling av 300 bostäder i Röa, Oslo. Det framgår av ett pressmeddelande..

Skånskan - 25 apr 19 kl. 12:04

Ulf Lundell berättar nu själv om rattfyllan

Simrishamn Nu väljer artisten och författaren Ulf Lundell själv att berätta om när han körde rattfull i början av april och stoppades av polisen.Ulf Lundell erkänner i ett inlägg på sin hemsida att det är han som är artisten som kört rattfull.
Skånskan har tidigare rapporterat om att en känd artist har åtalats för grovt rattfylleri vid Ystad tingsrätt men gick då inte med hans namn.

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 19 kl. 17:46

Samlingspartiet redo för villkorat närmande

Socialdemokraternas Anti Rinne, som leder det parti som fick flest röster i finländska riksdagsvalet, sitter nu och kliar sig i huvudet när det gäller snickrandet av en möjlig regeringskoalition. Nu säger sig moderata Samlingspartiets ledare Petteri Orp.

Sydsvenskan - 16 apr 19 kl. 17:46

Samlingspartiet redo för villkorat närmande

Socialdemokraternas Anti Rinne, som leder det parti som fick flest röster i finländska riksdagsvalet, sitter nu och kliar sig i huvudet när det gäller snickrandet av en möjlig regeringskoalition. Nu säger sig moderata Samlingspartiets ledare Petteri Orp.

UNT - 16 apr 19 kl. 17:46

Samlingspartiet redo för villkorat närmande

Socialdemokraternas Anti Rinne, som leder det parti som fick flest röster i finländska riksdagsvalet, sitter nu och kliar sig i huvudet när det gäller snickrandet av en möjlig regeringskoalition..

GöteborgsPosten - 16 apr 19 kl. 17:46

Samlingspartiet redo för villkorat närmande

Socialdemokraternas Anti Rinne, som leder det parti som fick flest röster i finländska riksdagsvalet, sitter nu och kliar sig i huvudet när det gäller snickrandet av en möjlig regeringskoalition..

Dagens Medicin - 02 apr 19 kl. 13:49

Vård och socialtjänst ska byta information lättare

Regeringen skjuter till E-hälsomyndigheten pengar Villkorat med att de ska ta fram gemensamma specifikationer av information för hälso- och sjukvård samt socialtjänst..

DI - 01 mar 19 kl. 15:10

Cevian tar styrelseplats i Autoliv – villkorat till visst ägande

I ett avtal mellan Autoliv och Cevian ges den sistnämnda en plats i Autolivs styrelse, där man nominerar Min Liu vid årsstämman i år. Som villkor ska Cevian äga minst 8 procent och som mest 19,9 procent i bolaget..

DI - 04 feb 19 kl. 08:12

JM köper fastigheter på Stora Essingen – planerar 230 bostäder

Bostadsutvecklingsföretaget JM har tecknat ett Villkorat avtal om att förvärva tre fastigheter på Stora Essingen i Stockholm. Det planerade projektet omfattar cirka 230 bostäder..

GöteborgsPosten - 23 jan 19 kl. 08:02

Mellerud bidrar med 400 000 till DVVJ

Melleruds kommun skjuter till 400 000 kronor till DVVJ för 2019. Beslutet i kommunstyrelsen är Villkorat med att regionen, samt Bengtsfors kommun fattar motsvarande beslut..

Affärsvärlden - 15 jan 19 kl. 07:19

Millicom bekräftar budsamtal med Liberty Latin America

Millicom har tagit emot ett preliminärt, Villkorat och ett icke bindande förslag från Liberty Latin America avseende samtliga aktier i bolaget..

Dagens PS - 15 jan 19 kl. 06:37

Millicom bekräftar buddiskussioner

Teleoperatören Millicom bekräftar mediarapporter om att det pågår buddiskussioner. Bolaget har erhållit ett preliminärt och högst Villkorat och icke-bindande förslag från Liberty Latin America avseende alla aktier i bolaget. Det finns inga garantier för att en transaktion kommer att materialiseras eller till vilka villkor och timing, uppger Millicom.

DI - 07 jan 19 kl. 11:12

William Hill får grönt ljus för bud på Mr Green

William Hill har nu erhållit de konkurrensmyndighetsgodkännanden som krävs för att fullfölja budet på MR Green. Därmed är budet inte längre Villkorat några myndighetsgodkännanden..

PrivataAffärer - 18 dec 18 kl. 07:57

Konsortium lägger kontantbud på Cherry

EE Intressenter är ett konsortium bestående av Bridgepoint Europe VI Fund, Prunus Avium, Klein Group, Audere est Facere, Pontus Lindwall, Berkay Reyhan och Can Yilanlioglu. Medlemmarna av konsortiet äger motsvarande cirka 47,4 procent av aktierna och 37,9 procent av rösterna i Cherry. Cherrys oberoende budkommitté rekommenderar aktieägarna att acceptera erbjudandet baserat på bland annat ett utlåtande från KPMG om skäligheten av budet.

DI - 07 dec 18 kl. 07:42

The Marketing Group förvärvar Blockchain Nordic

The Marketing Group har ingått avtal om att förvärva Blockchain Nordic för totalt cirka 4,8 miljoner euro, motsvarande närmare 50 miljoner kronor, Villkorat aktieägarnas godkännande..

DI - 06 dec 18 kl. 10:54

Oljepriset faller i väntan på ryskt besked

Oljekartellen Opec är beredd att dra ned produktionen Villkorat att Ryssland lovar att göra samma sak, rapporterar Reuters. Efter en optimistisk inledning på veckan, faller oljepriserna i väntan på ryskt besked..

DI - 14 nov 18 kl. 07:34

Enersize tecknar sitt första europeiska SaaS-avtal med Saint-Gobain genom LEAQS

Enersize Oyj (”Enersize”) har tecknat sitt första SaaS (Software as a Service)-abonnemang i Europa med Saint-Gobains svenska Isoverfabrik (Saint-Gobain Sweden AB). Avtalet har tecknats genom LEAQS som Enersize sedan tidigare har tecknat ett Villkorat förvärvsavtal med..

DI - 05 nov 18 kl. 15:56

Industrial Solar genomför nyemission inför Spotlightlistning

Industrial Solar har godkänts för notering på Spotlight Stock Market, Villkorat av att nyemissionen med företrädesrätt för aktieägarna tecknas minst till sin miniminivå. Första handelsdag beräknas bli den 15 januari 2019..

DI - 02 nov 18 kl. 12:52

Industrial Solar godkänt för listning på Spotlight

Absolicons avknoppning Industrial Solar har godkänts för notering på Spotlight Stock Market. Beslutet är Villkorat av att den kommande företrädesemissionen fullföljs och beräknad första handelsdag är den 15 januari 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 29 okt 18 kl. 08:49

Bud på Karo Pharma

Budet motsvarar en premie om 25,3 procent för aktierna jämfört med stängningskursen 29,45 kr för aktien i fredags. Budpremien sett till de senaste 30 handelsdagarna före offentliggörandet uppgår till drygt 17 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 18 okt 18 kl. 13:14

Sämre för Getinge

Getinges omsättning för kvartalsperioden uppgick till 5.683 miljoner kronor. Analytiker hade räknat med en nettoomsättning på 5.

DI - 10 okt 18 kl. 10:50

LKAB förvärvar brittiska Francis Flower

Gruvbolaget LKAB förvärvar det brittiska privatägda industrimineralföretaget Francis Flower, Villkorat av myndighetsgodkännande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Skånskan - 26 sep 18 kl. 12:00

”De blockerar förhandlingarna”

HÖRBY Samtalen om ett blocköverskridande samarbete mellan S och Alliansen i Hörby kärvar. KD har tackat nej till inviten, och Centern har Villkorat en eventuell uppgörelse med att kommunalrådet Susanne Meijer (S) först måste kliva åt sidan.
– Det är ledsamt att Centerpartiet har en sån inställning, säger Renaldo Tirone, ordförande för Socialdemokratena.

DI - 21 sep 18 kl. 08:42

Nyemission för Tre Kronor Property – ska finansiera köp

First North-listade Tre Kronor Property har tecknat ett Villkorat avtal om förvärv av livsmedelsfastigheter i Sverige och avser att genomföra en nyemission utan företrädesrätt för de befintliga ägarna. Det framgår av ett pressmeddelande. .

PrivataAffärer - 14 sep 18 kl. 13:30

Storägare tänker blockera budet på Cinnober

Läs också: Nasdaq lägger bud på Cinnober ”Vi tycker att budet signifikant undervärderar potentialen i Cinnober. Vi tror på en ljus framtid som ett fristående bolag och att den nya vd:n Peter Lenardos håller på att få bolaget på rätt köl”, säger han. Ägargruppen ser sig som en långsiktig ägare och har tänkt att hålla innehavet ”under många år”.

DI - 13 sep 18 kl. 18:13

Cantargia får godkänt för flytt till börsens huvudlista

Stockholmsbörsens bolagskommitté har godkänt att Cantargias aktier upptas till handel på Stockholmsbörsens huvudmarknad. Godkännandet är Villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen..

DI - 30 aug 18 kl. 10:36

IBT godkänsns för huvudlista

Infant Bacterial Therapeutics, IBT, har fått Nasdaqs godkännande att notera B-aktie på Stockholmsbörsens huvudmarknad. Godkännandet är Villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen..

PrivataAffärer - 13 jul 18 kl. 08:35

Franskt bud på Capio

Fullföljande av budet är Villkorat bland annat av att erbjudandet accepteras av aktieägare med motsvarande 90 procent av Capior. Det framgår av ett pressmeddelande. RGDS har sitt säte i Paris i Frankrike och dess aktier är upptagna till handel på Euronext Paris.

DI - 28 jun 18 kl. 07:14

Disney får grönt ljus för Fox-köpet – men på ett villkor

De amerikanska tillsynsmyndigheterna har gett ett Villkorat godkännande för Disneys köp av 21st Century Fox-tillgångar, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 14 jun 18 kl. 15:08

Magnolia Bostad till Stockholmsbörsen

Godkännandet är Villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Första dag för handel på Nasdaq Stockholm sker någon dag efter publicering av prospektet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 22 maj 18 kl. 09:50

Då listas Jondetech

Jondetech Sensors har fått klartecken från Nasdaq för listning av bolagets aktie på First North. Godkännandet är Villkorat av att sedvanliga krav uppfylls..

DI - 15 maj 18 kl. 17:03

Aerowash planerar riktad emission

Aerowash, som säljer robotsystem för tvättning av flygplan, har ingått ett Villkorat avtal med en grupp privata placerare för en riktad emission av aktier för minst 4 miljoner kronor och max 5 miljoner kronor att effektueras under slutet av juli 2018..

SR - 11 maj 18 kl. 06:10

Statligt stöd till trossamfund kan bli villkorat

Trossamfund som agerar i strid mot dom grundläggande demokratiska värderingarna i samhället ska inte längre kunna få statligt stöd, enligt en utredning..

DI - 04 maj 18 kl. 08:15

Allgon ingår avtal om förvärv av Tele Radio - siktar på att bli en global aktör inom industriell radiostyrning

Allgon AB (publ) (”Allgon” eller ”Bolaget”) har idag ingått ett Villkorat avtal om förvärv av samtliga aktier i Tele-Radio International Holding AB (”Tele Radio”). Tele Radio är en internationell aktör med fler än 240 anställda och verksamhet i mer än 15 länder. Tele Radio utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrningsprodukter för industriellt bruk..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.