Viktigaste

Saturday, 23 February, 15:38

Nyheter om Viktigaste

Sortering: Relevans | Senaste
SmålandsPosten - 03 feb 19 kl. 11:08

Uppskattad tradition i vävstugan

Det är den första lördagen i februari. Snön faller med en alltmer tilltagande frenesi. Vädret inbjuder inte till några glädjeskutt.

Kristianstadsbladet - 13 feb 19 kl. 00:01

Det viktigaste glömdes bort: Manuset

Efter två timmar av snygg men halvtrist cyberpunkseskapism är det bara att konstatera att det Viktigaste i den här storfilmen glömdes bort: Manuset..

Sydsvenskan - 03 feb 19 kl. 05:00

"Det allra viktigaste är kanske att euron har ett starkt folkligt stöd.”

Jeffrey Frankel, nationalekonom och professor vid Harvard..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 19 kl. 05:00

"Det allra viktigaste är kanske att euron har ett starkt folkligt stöd.”

Jeffrey Frankel, nationalekonom och professor vid Harvard..

Skånskan - 01 feb 19 kl. 20:00

Klimathotet fokus i Arja Saijonmaas låt

Melodifestivalen Arja Saijonmaa ställer upp i den svenska Melodifestivalen för tredje gången 2019. Hennes bidrag, Mina fyra årstider, är inspirerat av det som hände i naturen under den extrema sommaren 2018.
– Den har i allra högsta grad ett klimatbudskap.

Expressen - 23 dec 18 kl. 19:00

Kanske måste vi ändra oss om kärnkraften

Julens Viktigaste klappar borde vara eftertanke och omprövning. Annars riskerar klimatet att gå från hot till helvete..

Expressen - 02 feb 19 kl. 21:13

Det viktigaste – han kommer att göra mål

Han fick flytten han inte kunde säga nej till, såg trött ut i 65 minuter och visade sedan varför han är här.Det var Huddersfield, absolut. Men det är också Gonzalo Higuain.

GT - 27 jan 19 kl. 07:00

Influencers tar inte sitt ansvar för klimatet

För ungefär ett år sen landade jag och min familj hemma i Sverige efter två veckor på Bali. En av mina läsare påpekade då för mig hur stor klimatpåverkan vår flygresa haft och den kommentaren resulterade både i mitt livs kanske Viktigaste krönika och till att jag fick ett nytt sätt att se på både resor och så kallade influencers flygvanor..

Skånskan - 28 jan 19 kl. 19:24

Hörbyförarna stortrivdes i snön

RALLY Det var två nöjda Hörbyförare som vände hem från Bergslagsrallyt som kördes på vintervägar runt Ludvika.Tom Kristensson slutade femma och Victor Hansen sjua i klassen för framhjulsdrivna bilar, som hade samlat hela 23 deltagare.
– Vi är superdupernöjda med allting.

UNT - 02 feb 19 kl. 07:25

Nattens fem viktigaste nyheter

Uppgift om bombfynd — två anhållna — INRIKESTysk strategi utdömd på förhand — EKONOMIDuplantis åter världsårsbäst — SPORTMassdemonstrationer i dag i Venezuela — UTRIKESPublikens otippade favoriter i Melodifestivalen — NÖJE.

Supermiljöbloggen - 13 dec 18 kl. 16:44

Nej, o-ekologisk mat räddar inte klimatet

I flera tidningar sprider sig nu nyheten att ekologisk mat är dåligt för klimatet, eftersom det tar större landytor i anspråk. Men rapporteringen missar viktiga aspekter - du räddar knappast klimatet genom att byta från ekologisk till konventionell mat. Det är mycket viktigare att tänka på vilken sorts mat du äter.

GöteborgsPosten - 30 jan 19 kl. 09:00

Så ska Öis använda Ailton

Ensam centerforward? En av två anfallare? Släpande bakom anfallaren?

Posh24 - 01 feb 19 kl. 18:43

Chris Brown delar en bild på de viktigaste kvinnorna i hans liv!

På sina sociala medier delade stjärnan en bild på sig själv och två viktiga tjejer!
.

GöteborgsPosten - 31 jan 19 kl. 05:00

Göteborgaren redo för karriärens viktigaste turnering

Med miljonbelopp och en titelmatch på spel står göteborgska MMA-fightern Cornelia Holm, 30, inför karriärens Viktigaste turnering.
– Jag är den bästa här, säger hon självsäkert..

Skånskan - 01 feb 19 kl. 16:46

Full fart på skånsk galopp

GALOPP Det är vintervila på Jägersrogaloppen, men det betyder inte att ingenting händer. På senaste tiden har man presenterat nyheter om nya banprojektet i Bara och kammat hem massvis med priser vid Årets Häst-galan.Häromdagen avslöjade projektledningen för Bara Galopp att man tagit hjälp av internationella experter.

Dagensanalys.se - 31 jan 19 kl. 15:04

Nordbor önskar flexibla arbetstider

LinkedIn har släppt sin årliga rapport Global Talent Trend 2019 som har undersökt de senaste trenderna på arbetsplatsen. Rapporten visar bland annat att vi nordbor anser att flexibilitet i arbetet är ett av de Viktigaste områdena för 2019. Rapporten, som baseras på svar från fler än 5.

Expressen - 08 jan 19 kl. 13:03

Nya vab-regler i år – detta ska du tänka på

Från och med årsskiftet gäller nya vab-regler.Det ska bli enklare att vabba – men det finns fortfarande saker att tänka på.– Det Viktigaste är att ansöka inom 90 dagar, säger Alexandra Wallin, avdelningschef på Försäkringskassan..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 19 kl. 16:50

Här är de viktigaste S-MP-C-L-förslagen

Totalt 16 sidor och 73 specifika punkter där Stefan Löfven (S) förs fram som statsminister..

VA - 01 feb 19 kl. 09:11

Rapportfredag: Electrolux glädjebesked får aktien att rusa tvåsiffrigt

Här är dagens Viktigaste börsnyheter du bör ha koll på..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 19 kl. 21:15

Ebbamåla Bruk – en pärla från svunnen tid

Det krävs mycket av en köpare för att kunna driva Ebbamåla bruk. Och familjen Randver säljer inte till vem som helst. – Det Viktigaste är att det industriella kulturarvet tas till vara, säger Anders Randver..

SVT Debatt - 30 jan 19 kl. 07:00

”Därför skrotade Socialdemokraterna sitt viktigaste vallöfte”

”Inte ens i finansdepartementets prognoser har regeringen någon gång haft målet inom räckhåll. Kanan utför har istället varit hyggligt brant i den europeiska arbetslöshetsligan – från plats 12 vid tillträdet till plats 18 idag”, skriver Jakob Forssmed, ekonomisk-politisk talesperson för Kristdemokraterna.

SR - 31 jan 19 kl. 17:47

Sveriges viktigaste tennismatch på länge: ”Hoppas att resan fortsätter”

Nio miljoner kronor och en plats i höstens Davis Cup-slutspel i potten borta mot Colombia nu fredag-lördag. Landslagschef Maria Strandlund Tomsvik om vad en seger skulle betyda..

Barometern - 13 jan 19 kl. 20:36

Klart: Rasmus Elm har skrivit på

Den Viktigaste pusselbiten är på plats. Rasmus Elm har skrivit på ett nytt kontrakt med Kalmar FF. – Otroligt skönt, nu vet vi att Rasmus spelar med oss även den här säsongen, säger klubbchefen Mattias Rosenlund..

Skånskan - 30 jan 19 kl. 21:06

Kim Andersson tillbaka i vardagen

HANDBOLL Efter ett nästan månadslångt VM med spel i det svenska landslaget var Kim Andersson på onsdagskvällen tillbaka i den svenska ligavardagen, när hans Ystads IF tog emot AIK i Ystad arena.
Facit: Seger för YIF och fem mål av super-Kim!Men nöjd?

DI - 30 jan 19 kl. 18:35

Martin Lundstedt: Vi är säkrare nu

AB Volvo bjöd på rekordresultat och extra utdelning i sin bokslutskommuniké. Men också fallande orderingång. Det oroar dock inte koncernchef Martin Lundstedt.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 16:24

Fokus på avståndet till arbetsmarknaden

Varslet av 4500 arbetsförmedlare sammanföll med resultatet av regeringens arbetsmarknadsutredning, även om de två är separata händelser. Varslet beror på minskade resurser till Arbetsförmedlingen i den M/KD-märkta budget som landet ska styras med. Det är mycket tråkigt för de individer som blir arbetslösa.

PrivataAffärer - 30 jan 19 kl. 14:30

H&M i fokus inför torsdagens rapporter

Rapporter torsdag 31 januari: Bygghemma (kl 7.00)
Essity (ca kl 7.00)
Nokia (kl 7.

Sydöstran - 20 jan 19 kl. 17:35

OIBK-mål i massor: ”Så jäkla skönt!”

Den Viktigaste matchen på denna sidan nyåret. Då tände Olofströms IBK på samtliga cylindrar och manglade Gransholm sönder och samman. – Riktigt mäktigt, säger lagkaptenen Lovisa Axelsson..

Sydsvenskan - 27 jan 19 kl. 13:10

Expertens bästa sopsorteringsknep

Att konsumera saker av god kvalité och inte köpa mer än man behöver är det Viktigaste rådet man kan ge den miljömedvetne, anser Anna-Carin Gripwall, kommunikationschef på branschorganisationen Avfall Sverige. Utöver det har hon några handfasta återvinni.

Sydsvenskan - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4–1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig k.

BT - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

YA - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

GöteborgsPosten - 29 jan 19 kl. 21:36

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4–1 i Gavlerinken..

Barometern - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

Sydöstran - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

Expressen - 29 jan 19 kl. 21:43

Viktig bortaseger för Mora mot Brynäs IF

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4–1 i Gavlerinken..

SmålandsPosten - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

Kristianstadsbladet - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

Blekinge Läns tidning - 29 jan 19 kl. 21:35

Viktig bortaseger för Mora

Mora har haft stora problem på bortaplan den här säsongen men nu kanske trenden har vänt. På tisdagskvällen tog Mora sin kanske Viktigaste bortaseger för säsongen då man slog Brynäs med 4-1 i Gavlerinken. Striden om vilka två lag som tvingas kvala sig kvar i SHL står just nu mellan Örebro, Mora och Timrå.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 20:00

Baldersskolan tar bort sina mentorer

STAFFANSTORP Mentorer tillsattes för att skapa lugn på Baldersskolan och låta lärarna fokusera på undervisningen.
Men när läsåret tar slut i vår är satsningen på mentorer slut. Orsaken är att skolan måste spara pengar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.