Vidare

Sunday, 29 November, 16:56

Nyheter om Vidare

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 15 sep 20 kl. 21:58

Nadja och Nova går vidare i Idol

Kvalveckan i ”Idol” är i gång och två nya namn är klara för fredagens kvalfinal.Nadja Holm och Nova Luther vann i kvällens program och är därmed kvar i tävlingen..

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 21:14

De gick vidare till kvalfinal i ”Idol”

spoilervarning Andra kvällens resultat klart.

NT - 15 sep 20 kl. 19:52

Förre IFK:aren klar för tyska storklubben

Succén i Tyskland har tagit Sebastian Vidare till storklubben FC Köln. "Jag behövde ett nytt äventyr", säger han på klubbens twitter..

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 17:41

Fingerprint ifrågasätter stor blankningsposition

Läs också: Sep 14: Börsens mest blankade aktier Whale Rocks rapporterade blankningsposition i Fingerprint Cards uppgår till 3,87 procent av kapitalet, enligt Finansinspektionen. Blankningspositionen, som de började bygga upp för ungefär 4 år sedan, har successivt utökats under åren. Enligt Finansinspektionens register har positionen varit oförändrad sedan april 2019.

Världen Idag - 15 sep 20 kl. 13:45

Tommy Lilja, 60 år

Lyckligt nygift men också med egen erfarenhet av att livet kan göra ofattbart ont. Pastor Tommy Lilja fyller 60 år och förkunnar Vidare om att tro – ändå. – Att Gud finns och Jesus är hans son – har du väl fått den tron kan du inte ta bort den, säger han..

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Cornucopia - 15 sep 20 kl. 12:32

Statliga Swedavia vill stänga Bromma i förtid - "inte längre affärsmässigt motiverat" - men finns "bredare samhällsperspektiv"

Det statliga flygplatsbolaget Swedavia vill stänga ner Bromma Stockholm Airport i förtid, då det inte längre är affärsmässigt motiverat att driva Bromma Vidare på grund av coronakrisen. Istället vill man styra om all trafik till Stockholm Arlanda flygplats. Arrendet för Bromma från markägaren Stockholms kommun sträcker sig annars till 2038.

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 10:48

Här är Swedbanks nya sektorfavoriter

Inom Fastigheter/Bygg ersätts Balder med Hufvudstaden, och inom Telekom/Media/IT ersätts Tele2 med Millicom, skriver Swedbanks placeringssajt Aktiellt. När det gäller Hufvudstaden konstaterar analyshuset Kepler Cheuvreux, som står bakom Swedbanks aktieanalyser, att fastigheterna ligger på de bästa lägena i Stockholm och Göteborg. Visst är utsikten för butikslokaler utmanande men Kepler Cheuvreux ser samtidigt en stabil kontorsmarknad.

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 09:32

10.30: Ska nöta powerplay och boxplay – följ Örebros tisdagsträning här

Örebros försäsong rullar Vidare. Vi är på plats på tisdagens träning och direktrapporterar. Har....

GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 08:30

TerraNet utser ny ledning och fastställer strategi för affärsutveckling och tillväxt

Göran Janson utsedd till ny styrelseordförande; ledningsgruppen samlad kring operationella prioriteringar och strategiska mål för att ta banbrytande teknologi för självkörnade fordon till högt potentiella tillväxtområden Lund den 15 september. TerraNet AB, (TERRNT-B.ST), som utvecklar system för avancerat förarstöd och som står bakom den banbrytande tredimensionella bildanalysteknologin VoxelFlow, tillkännagav nyligen valet av en ny styrelseordförande.

Jönköpingsnytt - 15 sep 20 kl. 07:31

JUST NU: Regiontoppen Kristina Athlei tagen ur tjänst efter kusinhärvan

Regionala utvecklingsdirektören Kristina Athlei har blivit tagen ur tjänst tills Vidare. Detta....

Dagens Media - 15 sep 20 kl. 07:33

Ola Andersson: Har Tiktok passerat sitt bäst före-datum?

DEL 5 av 5. Även om Tiktok får nya ägare kan tjänsten ha passerat sitt bäst före-datum, skriver den digitala experten Ola Andersson. Men precis som i andra, liknande fall kan det de startade leva Vidare långt efter det att originalet blivit passé..

News55 - 15 sep 20 kl. 05:43

Asylproposition utlovas trots oenighet

Regeringen tar nu över arbetet med att få fram en ny migrationspolitik. Men de två regeringspartierna är djupt oense om hur man går Vidare. Det var en het politisk potatis som migrationskommitténs ordförande Thomas Rolén lämnade över till justitie- och….

SR - 14 sep 20 kl. 23:41

Kontroversiellt förslag vidare i första omröstning

Det brittiska parlamentet godkände på måndagskvällen i en första omröstning med klar majoritet regeringens omstridda lagförslag om utträdesavtal som Storbritannien har med EU..

Expressen - 14 sep 20 kl. 21:14

Affe och Niklas vidare till kvalfinalen i ”Idol”

Kvalveckan i ”Idol” är i gång och de två första namnen för fredagens kvalfinal är klara.Affe Hagström och Niklas Hultberg vann i kvällens program och är därmed kvar i tävlingen..

Dalarnas tidningar - 14 sep 20 kl. 18:38

Förvaltningsrätten avslår Lundbors överklagan om Lund skola – anser att kommunen har gjort rätt: "Inte bestämt om vi ska gå vidare"

Kommunens hantering av att lägga ned Lund skola upprörde Lundbon Heléne Thunberg till den grad....

SVT - 14 sep 20 kl. 16:43

Belarusier kvar på Sveriges ambassad i Minsk

De två personer som i fredags tog sin in på sin den svenska ambassaden i Minsk har erbjudits mat och sovplatser. De säger till SVT att de får stanna tills Vidare och hoppas på nya besked under dagen..

Nerikes Allehanda - 14 sep 20 kl. 09:20

10.45: Örebro Hockey tränar igen efter ledigheten – följ rapporteringen här

Örebros försäsong rullar Vidare. Vi är på plats på måndagens träning och direktrapporterar. Har....

Expressen - 14 sep 20 kl. 07:43

Bilbrand i Malmö – tre skadade bilar

Under natten till måndag började flera personbilar brinna i Malmö.Bränderna tros ha startat i en av bilarna och sedan spridit sig Vidare.– Två av bilarna har omfattande skador och en tredje har ytliga skador, säger Calle Persson, polisens presstalesperson i region syd.

GlobeNewswire - 14 sep 20 kl. 08:00

Immunicum AB (publ) meddelar att ett abstrakt publicerats för presentation på årets virtuella ESMO-kongress

Pressmeddelande 14 september 2020 Immunicum AB (publ) meddelar att ett abstrakt publicerats för presentation på årets virtuella ESMO-kongress Immunicum AB (publ; IMMU.ST) meddelar idag att bolaget kommer att presentera prekliniska data under en posterpresentation på årets ESMO-kongress (ESMO Virtual Congress 2020). Bolagets huvudkandidat, ilixadencel, har studerats i kombination med olika cancerbehandlingar och immunterapier inklusive anti-VEGF, anti-PD1 och anti-CTLA4.

Expressen - 14 sep 20 kl. 06:55

”Kändes som att jag begravde en dotter”

Den brasilianska fotbollsstjärnan Hulk är gift med sina barns kusin.Nu berättar exfrun Iran Angelo om hur det var när Hulk gick Vidare med hennes systerdotter.– Det kändes som om att jag var tvungen att levande begrava en dotter, säger Angelo till Record..

Sydsvenskan - 14 sep 20 kl. 06:08

Sist ut snabbast in på jobbmarknaden

Allt fler får jobb igen, men det gäller mest de som nyligen blivit uppsagda. Långtidsarbetslösheten fortsätter att öka. Det finns små ljusglimtar på jobbmarknaden.

News55 - 14 sep 20 kl. 06:08

Sist ut snabbast in på jobbmarknaden

Allt fler får jobb igen, men det gäller mest dem som nyligen blivit uppsagda. Långtidsarbetslösheten fortsätter att öka. Det finns små ljusglimtar på jobbmarknaden.

Expressen - 14 sep 20 kl. 05:00

Frida Green tvingades lämna ”Idol”: ”Jag blev förbannad”

Frida Green från Ystad föll på målsnöret och gick inte Vidare till kvalveckan i ”Idol” 2020.
– Jag är nöjd med insatsen, jag tycker det är löjligt att det faller på en dialekt i en sång, säger hon nu. .

UNT - 13 sep 20 kl. 20:10

Rekordförsöken blåste bort för Duplantis

UIF:s Armand Duplantis jakt på tidernas högsta stavhopp utomhus går Vidare. Svensk-amerikanen bommade återigen sina försök på 6,15. Mycket på grund av blåsiga förhållanden på Berlins Olympiastadion..

UNT - 13 sep 20 kl. 20:10

Rekordförsöken blåste bort för Duplantis

UIF:s Armand Duplantis jakt på tidernas högsta stavhopp utomhus går Vidare. Svensk-amerikanen bommade återigen sina försök på 6,15. Mycket på grund av blåsiga förhållanden på Berlins Olympiastadion..

UNT - 13 sep 20 kl. 20:10

Rekordförsöken blåste bort för Duplantis

UIF:s Armand Duplantis jakt på tidernas högsta stavhopp utomhus går Vidare. Svensk-amerikanen bommade återigen sina försök på 6,15. Mycket på grund av blåsiga förhållanden på Berlins Olympiastadion..

GöteborgsPosten - 13 sep 20 kl. 18:55

Rekordförsöken blåste bort för Duplantis

Armand Duplantis jakt på tidernas högsta stavhopp utomhus går Vidare..

Magazin24 - 13 sep 20 kl. 18:00

Hero satsar vidare – på solkraft

De driver redan Hero Teknik och Arboga-Kungsör plåt och ventilation. Tidigare i år bestämde sig Henrik Zetterdahl och Robert Alm att expandera verksamheten med ytterligare ett företag: Hero Solkraft..

UNT - 13 sep 20 kl. 18:20

Rekordförsöken blåste bort för Duplantis

Armand Duplantis jakt på tidernas högsta stavhopp utomhus går Vidare. Svensk-amerikanen bommade återigen sina försök på 6,15. Mycket på grund av blåsiga förhållanden på Berlins Olympiastadion..

Aftonbladet - 13 sep 20 kl. 13:23

Smider vidare – på underdogstämpeln

BJÖRK: Får vi äntligen ett svar på debatten nu?.

NT - 13 sep 20 kl. 11:00

Drömmen om första segern lever vidare

37 starter och en andraplats som bäst, men Lennart Söderholm tror att Red Crosser är på väg mot första vinsten på travbanan..

NT - 13 sep 20 kl. 07:35

”Jag har varit så ofantligt privilegierad”

Han är riksbankschefen som blev vd för Nobelstiftelsen och fick krisen med Svenska Akademien i knät 2018. Men även svåra situationer skapar mening i tillvaron, menar Lars Heikensten, som går Vidare till nya utmaningar vid årsskiftet..

Vimmerby Tidning - 13 sep 20 kl. 07:35

”Jag har varit så ofantligt privilegierad”

Han är riksbankschefen som blev vd för Nobelstiftelsen och fick krisen med Svenska Akademien i knät 2018. Men även svåra situationer skapar mening i tillvaron, menar Lars Heikensten, som går Vidare till nya utmaningar vid årsskiftet..

Corren - 13 sep 20 kl. 07:35

”Jag har varit så ofantligt privilegierad”

Han är riksbankschefen som blev vd för Nobelstiftelsen och fick krisen med Svenska Akademien i knät 2018. Men även svåra situationer skapar mening i tillvaron, menar Lars Heikensten, som går Vidare till nya utmaningar vid årsskiftet..

UNT - 13 sep 20 kl. 07:35

”Jag har varit så ofantligt privilegierad”

Han är riksbankschefen som blev vd för Nobelstiftelsen och fick krisen med Svenska Akademien i knät 2018. Men även svåra situationer skapar mening i tillvaron, menar Lars Heikensten, som går Vidare till nya utmaningar vid årsskiftet..

UNT - 13 sep 20 kl. 07:35

”Jag har varit så ofantligt privilegierad”

Han är riksbankschefen som blev vd för Nobelstiftelsen och fick krisen med Svenska Akademien i knät 2018. Men även svåra situationer skapar mening i tillvaron, menar Lars Heikensten, som går Vidare till nya utmaningar vid årsskiftet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.