Victor Löfstedt

Sunday, 15 September, 18:21

Nyheter om Victor Löfstedt

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 14 aug 19 kl. 14:47

Löfstedt har hittat en ny klubb: ”Ett beslut som vuxit fram”

Victor Löfstedt var en viktig del i det Kristianstads IK som tog sig upp till hockeyallsvenskan. Men någon fortsättning i KIK blev det inte för 32-åringen och idag presenterades han för sin nya klubb..

Sydöstran - 14 aug 19 kl. 10:16

Tio år senare – Löfstedt tillbaka i OIK

Under förra säsongen var han med och spelade upp Kristianstad IK till allsvenskan. Nu har Victor Löfstedt skrivit på för division 2–klubben, Olofströms IK..

Blekinge Läns tidning - 14 aug 19 kl. 10:16

Tio år senare – Löfstedt tillbaka i OIK

Under förra säsongen var han med och spelade upp Kristianstad IK till allsvenskan. Nu har Victor Löfstedt skrivit på för division 2–klubben, Olofströms IK..

Kristianstadsbladet - 24 apr 19 kl. 15:09

Succéspelaren förlänger med KIK

Han har gjort stor succé och bildat en fruktad kedja med Fredrik Hansson och Victor Löfstedt. Nu väljer Johan Lundgren att förlänga med Kristianstads IK..

Kristianstadsbladet - 08 jun 19 kl. 05:00

Löfstedt kritisk mot KIK – fick läsa om avskedet i tidningen: ”Hade förväntat mig ett samtal”

Det blev ingen fortsättning i Kristianstads IK för stjärnforwarden Victor Löfstedt. Men det var inget han själv kände till innan han läste artikeln i Kristianstadsbladet. Nu kritiserar Löfstedt KIK:s förklaring till avskedet.

Kristianstadsbladet - 31 maj 19 kl. 18:30

Löfstedt lämnar KIK – här är namnen som gör truppen komplett

Nu är det klart att det inte blir någon fortsättning i Kristianstads IK för forwarden Victor Löfstedt. Bladetsporten kan också avslöja att KIK är överens med hemvändaren Dennis Svensson och att både Robin Sterner och Tony Pappila väntas förlänga sina kontrakt. – Vi för bra diskussioner med alla, säger ordföranden Christian Falk..

Kristianstadsbladet - 19 jan 19 kl. 17:07

KIK:s förstakedja bjöd på läckert lördagsgodis

Kristianstads IK:s förstakedja hade fullkomlig lekstuga under lördagseftermiddagen. Fredrik Hansson gjorde hattrick, Johan Lundgren blev tvåmålsskytt och sist men inte minst så bjöd Victor Löfstedt på fem läckra assist när KIK sköljde över Tranås i toppmötet. Efter 6.

Kristianstadsbladet - 13 jan 19 kl. 18:40

Blixtlån från Rögle hjälpte inte KIK – första förlusten i allettan: ”Två dåliga lag”

Kristianstads IK lider redan av en lång skadelista. Inför mötet med Vimmerby insjuknade dessutom Tobias Dyk och Victor Löfstedt, vilket gjorde att KIK fick blixtlåna Rögle-duon Karl Påhlsson och Balint Horvath. Till råga på allt blev det dessutom förlust.

Kristianstadsbladet - 14 nov 18 kl. 22:51

KIK:s stjärntrio klev fram och avgjorde

2–0 hade blivit till 2–2 mot jumbon Halmstad. Drygt elva minuter återstod. Då klev KIK:s stjärntrio – med Victor Löfstedt som härförare – fram och avgjorde.

Kristianstadsbladet - 11 apr 19 kl. 05:00

Löfstedt inför superdramat: ”Det är fördel oss”

KIK-spelarna har lagt den tunga poängförlusten mot Hudiksvall åt sidan. Åtminstone utåt sett. – Vi ligger fortfarande tvåa inför de två sista matcherna och det är fördel oss, säger Victor Löfstedt..

Barometern - 02 nov 18 kl. 10:00

Förre IKO-spelare gör succé i Hockeyettan: ”Har fått en nytändning”

Ett tungt år med IKO i ryggen. Nu gör Victor Löfstedt succé i Kristianstad. – Jag tycker det är roligare med hockeyn än vad jag har gjort de senaste åren..

Kristianstadsbladet - 26 mar 19 kl. 05:00

Löfstedt: ”Vet bara att de har Sveriges äldste hockeyspelare”

Boxplaydebaclet mot Vita Hästen är glömt. Nu siktar KIK in sig på en ny kvalseger i norr. – Det enda jag vet om Hudiksvall är att de har Sveriges äldste hockeyspelare, säger KIK-forwarden Victor Löfstedt och skrattar..

Kristianstadsbladet - 01 okt 18 kl. 22:21

KIK:s styrkebesked: Vår bästa match hittills”

Det blev aldrig spännande. Kristianstads IK var numret större än Kallinge/Ronneby i prestigemötet. – Det var vår bästa match hittills, säger poängkungen Victor Löfstedt, som gjorde ett mål och en assist i 3–1-segern..

Kristianstadsbladet - 23 jul 18 kl. 17:27

KIK värvar tungt från allsvenskan: ”Tror min rutin kan vara en fördel”

Redan i maj pekades han ut som ett hett namn för Kristianstads IK. Nu är klassforwarden Victor Löfstedt, med 342 allsvenska matcher på meritlistan, helt klar för division I-klubben med ett nytecknat tvåårskontrakt. – Jag tror att min ålder och rutin också kan vara till fördel och förhoppningsvis hjälpa KIK framåt, säger den 31-årige forwarden till KIK:s webbplats..

Kristianstadsbladet - 15 maj 18 kl. 21:22

Uppgifter: KIK på väg att vinna dragkamp om spetsspelare

Han har jagats ihärdigt av Nybro och Kalmar. Nu ser KIK ut att snuva konkurrenterna på klassforwarden Victor Löfstedt – senast i allsvenska Oskarshamn..

Barometern - 19 apr 18 kl. 20:00

Just nu: Avslöjar: Kalmar HC jagar IKO-spelare

Kalmar HC har gått upp i division 1. Nu jagar de två spelare från IK Oskarshamn och en från Västerviks IK. – Det stämmer, säger Victor Löfstedt..

Sydöstran - 19 apr 18 kl. 20:56

Talang och rutin tar plats IFK Karlskrona

IFK Karlskronas lagbygge till division 1 går sannerligen inte på sparlåga. Nu står det klart att Filip Psajd från Växjö HF och Victor Löfstedt från Karlshamns HF tar plats i truppen..

Blekinge Läns tidning - 19 apr 18 kl. 20:56

Talang och rutin tar plats IFK Karlskrona

IFK Karlskronas lagbygge till division 1 går sannerligen inte på sparlåga. Nu står det klart att Filip Psajd från Växjö HF och Victor Löfstedt från Karlshamns HF tar plats i truppen..

Barometern - 16 dec 17 kl. 21:33

Modo spökar vidare för IKO: "Tung och onödig förlust"

IK Oskarshamn hade Modo nere för räkning. Men Örnsköldsviksgänget fortsätter spöka för IKO. – En tung och onödig förlust, säger Victor Löfstedt..

Barometern - 01 sep 17 kl. 15:59

IKO-stjärnan har flyttat till Nybro

Victor Löfstedt har flyttat från Oskarshamn – till Nybro. Nu pendlar IKO-stjärnan nästan 20 mil om dagen. – Jag börjar kunna Despacito rätt bra, skrattar han..

Blekinge Läns tidning - 24 aug 17 kl. 16:46

Följ matchen mellan KHK och Oskarshamn här

Så var det dags för nästa träningsmatch för SHL-laget Karlskrona HK. I kväll väntar match mot hockeyallsvenska IK Oskarshamn där bland andra förre KHK-spelarna Tom Linder, Victor Löfstedt och Niklas Johansson finns. Vi direktrapporterar matchen som spelas i Soft Center Arena i Kallinge och som startar klockan 19.

Sydöstran - 24 aug 17 kl. 16:46

Följ matchen mellan KHK och Oskarshamn här

Så var det dags för nästa träningsmatch för SHL-laget Karlskrona HK. I kväll väntar match mot hockeyallsvenska IK Oskarshamn där bland andra förre KHK-spelarna Tom Linder, Victor Löfstedt och Niklas Johansson finns. Vi direktrapporterar matchen som spelas i Soft Center Arena i Kallinge och som startar klockan 19.

Kristianstadsbladet - 11 jun 18 kl. 21:02

Uppgifter: Victor Löfstedt klar för KIK

Spetsforwarden Victor Löfstedt och KIK ska vara överens om ett samarbete över den kommande säsongen. – Vi har kontakt med Victor, säger KIK:s tränare och sportchef Mikael Gath..

Barometern - 02 dec 16 kl. 14:50

Sill och nubbe-kedjan ska väcka liv i IKO

Förra säsongens framgångsrika kedja är tillbaka. Mot Södertälje spelar Arsi Piispanen, Victor Löfstedt och Joakim Hagelin tillsammans. – En smärre klassiker ungefär, som sill och nubbe, säger Fredrik Söderström..

Barometern - 07 mar 18 kl. 06:00

Glödhet Löfstedt hyllar kedjekompisen: ”Grymt skicklig spelare”

Poänglös i elva raka matcher. Nu har Victor Löfstedt gjort sju poäng på de sex senaste matcherna. – Jag har fått spela med Arsi Piispanen och det har jag alltid trivts med, säger Löfstedt..

Sydsvenskan - 15 dec 15 kl. 07:00

Malmö entalangfabrik för hockeyspelare

Malmö är känd som en fotbollsstad, men talangfabriken som producerar mest effektivt kan mycket väl finnas i en annan sport.Det vimlar nämligen av Malmöfostrade professionella hockeyspelare.I NHL hittar vi Carl Söderberg, Gustav Nyquist, Magnus Pääjärvi Svensson, André Burakovsky, men också Marcus Johansson och dansken Frans Nielsen.

Barometern - 02 dec 15 kl. 10:06

”Vi behöver verkligen bryta trenden”

Sju poäng på sina första åtta matcher. Bara två poäng på de tio senaste. – Det är frustration emellanåt, säger Victor Löfstedt..

Expressen - 27 nov 15 kl. 00:02

Stjärntrion poänglös - då föll Oskarshamn

Med 44 poäng på 16 matcher har Oskarshamnstrion med Victor Löfstedt, Arsi Piispanen och Joakim Hagelin satt skräck i motståndarförsvaren. Men mot Vita Hästen blev spelarna poänglösa - då förlorade laget..

Uppsalanyheter.se - 13 nov 15 kl. 01:22

Powerplay bakom seger mot topplaget

Allsvenskan: Almtuna stod för en stabil insats när topplaget Oskarshamn besökte Metallåtervinning Arena, med bland annat tre mål i powerplay vann vann man säkert med 4-1.Almtuna stod för en stabil insats när topplaget Oskarshamn besökte Metallåtervinning Arena, med bland annat tre mål i powerplay vann vann man säkert med 4-1.   Oskarshamn med känning på den absoluta toppen av Hockeyallsvenskan levde knappast upp till förväntningarna på vad ett topplag ska prestera.

Barometern - 24 okt 15 kl. 22:27

Matchhjälten: ”Det är så här man vill ha det varje kväll”

Bästa publiksiffran på tre år. Ett matchavgörande med drygt två minuter kvar. – Det är grymt skönt, säger matchhjälten Victor Löfstedt..

Barometern - 06 okt 15 kl. 10:17

TV: ”Det har till och med varit i Finlands Aftonbladet”

I veckans avsnitt av Studio IKO har vi rekonstruerat förra veckans snackis, där Almtunas Oscar Milton drog upp Filiph Engsunds skridskosnöre i samband med en tekning. Dessutom en lång intervju med assisterande kapten Victor Svensson och en kort med nyförvärvet Victor Löfstedt..

Barometern - 05 okt 15 kl. 13:27

Poängmaskin tillbaka i IKO – stannar hela säsongen

Victor Löfstedt är tillbaka i IK Oskarshamn. Lånet sträcker sig över hela säsongen..

Sydsvenskan - 28 jan 15 kl. 21:42

Sjunde raka för Karlskrona

Karlskrona fortsätter att plocka poäng i ishockeyallsvenskan. Onsdagskvällens 3—1-seger hemma mot Rögle var klubbens sjunde raka seger, varav fem har varit trepoängare, och innebar att laget tog tillbaka serieledningen från Malmö.Avgörandet skedde i andra perioden.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 15 kl. 21:42

Sjunde raka för Karlskrona

Karlskrona fortsätter att plocka poäng i ishockeyallsvenskan. Onsdagskvällens 3—1-seger hemma mot Rögle var klubbens sjunde raka seger, varav fem har varit trepoängare, och innebar att laget tog tillbaka serieledningen från Malmö.Avgörandet skedde i andra perioden.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 22:18

Fjärde raka för Karlskrona

Karlskrona fortsätter att plocka trepoängare i ishockeyallsvenskan. Fredagskvällens möte med Almtuna, laget som har ekonomiska problem, slutade med en 4—0-seger. Efter en mållös första period öppnade Victor Löfstedt målskyttet 3.

SvD - 16 jan 15 kl. 22:15

Fjärde raka för Karlskrona

Karlskrona fortsätter att plocka trepoängare i ishockeyallsvenskan. Fredagskvällens möte med Almtuna, laget som har ekonomiska problem, slutade med en 4-0-seger. Efter en mållös första period öppnade Victor Löfstedt målskyttet 3.

Barometern - 13 aug 14 kl. 21:45

Squires och Zanetti briljerade mot KHK

IK Oskarshamn slog Karlskrona HK.
Och nordamerikanerna levererade. Efter 0–2-förlusten i första matchen mot Vita Hästen förra veckan, blev träningsfajten mot seriekollegan från Blekingen ett steg i rätt IKO-riktning.

Barometern - 13 aug 14 kl. 21:45

Squires och Zanetti briljerade mot KHK

IK Oskarshamn slog Karlskrona HK.
Och nordamerikanerna levererade. Efter 0–2-förlusten i första matchen mot Vita Hästen förra veckan, blev träningsfajten mot seriekollegan från Blekingen ett steg i rätt IKO-riktning.

Barometern - 19 feb 17 kl. 18:27

Löfstedt bakom Oskarshamns trendbrott

Med sju raka förluster har den senaste tiden varit tung och jobbig för Oskarshamn. Men kanske kan tillvaron bli något lättare framöver. Hemmamötet med Västerås slutade nämligen med en efterlängtad seger, 2-1.

SmålandsPosten - 19 feb 17 kl. 18:27

Löfstedt bakom Oskarshamns trendbrott

Med sju raka förluster har den senaste tiden varit tung och jobbig för Oskarshamn. Men kanske kan tillvaron bli något lättare framöver. Hemmamötet med Västerås slutade nämligen med en efterlängtad seger, 2-1.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.