Varumärken

Saturday, 19 October, 03:47

Nyheter om Varumärken

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 26 sep 19 kl. 15:40

Cancerrisk stoppar medicin mot sur mage

Flera vanliga läkemedel mot sur mage och halsbränna dras in sedan det visat sig att de innehåller ett ämne som kan vara cancerframkallande. Varumärken som berörs är bland andra Inside, Zamtac och Stomacid. Indragningen är en tillfällig försiktighetsåtgä.

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 19 kl. 15:40

Cancerrisk stoppar medicin mot sur mage

Flera vanliga läkemedel mot sur mage och halsbränna dras in sedan det visat sig att de innehåller ett ämne som kan vara cancerframkallande. Varumärken som berörs är bland andra Inside, Zamtac och Stomacid. Indragningen är en tillfällig försiktighetsåtgä.

GöteborgsPosten - 26 sep 19 kl. 15:40

Cancerrisk stoppar medicin mot sur mage

Flera vanliga läkemedel mot sur mage och halsbränna dras in sedan det visat sig att de innehåller ett ämne som kan vara cancerframkallande. Varumärken som berörs är bland andra Inside, Zamtac och Stomacid..

Dagens PS - 22 sep 19 kl. 20:15

Är bilmässornas tid förbi?

Frankfurt, Tyskland. Sedan 1951 har Frankfurt stått som värd för en av världens största och viktigaste bilmässor, IAA (Internationale Automobil Auststellung). Men något har hänt och frågan är om det är början till slutet för det som tidigare har varit biltillverkarnas skyltfönster mot världen när hela 22 bilmärken uteblev?

Skånskan - 19 sep 19 kl. 16:26

Statsministern bör åka i en Volvo

Angela Merkel åker Mercedes, Boris Johnson Jaguar, Emmanuel Macron Citroën, Vladimir Putin en ryskbyggd specialbil och Donald Trump far omkring i en Cadillac. För dessa stats- och regeringschefer är det självklart att åka i inhemska fordon. Det är ett sätt att visa nationell stolthet och stärka ett inhemskt varumärk.

Dagensanalys.se - 19 sep 19 kl. 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver Varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - 02 okt 19 kl. 15:27

Swadd ska koppla ihop varumärken med konsumenter

Efter 20 år av kampanjskapande lämnar Tommy Gottberg och hans kollega Fredrik Blomberg kommunikationsbranschen, för nu ska de bygga Swadd. Med ett nytt kliv in på techscenen ska de hjälpa publicister, annonsköpare och marknadschefer att kunna forma och mäta reklam som möter konsumenter på konsumenternas villkor, och belönar dem för sin tid, står det i pressmeddelandet. De krokar arm med tech-entreprenören Anders Lövbrand, en av grundarna till den hyllade appen Tipp Tapp.

VA - 16 sep 19 kl. 14:14

H&M planerar börja sälja externa varumärken i sina butiker

Här är klädjättens nya drag..

Corren - 12 sep 19 kl. 19:30

Nu öppnar ny klädbutik i centrum

Trendiga second handkläder och nya designade Varumärken..

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 04:00

Förvaltaren: Tre spännande småbolag

Carnegie Fonders Carnegie Micro Cap backade 0,2 procent i augusti, vilket var bättre än Stockholmsbörsen som helhet. Förvaltaren Viktor Henriksson håller fram tre av favoritaktierna i sin senaste månadsrapport. Alla tre innehaven visar på uppgångar runt 20 procent under månaden.

Skånskan - 09 sep 19 kl. 19:21

Glimrande kakelfasad gör städerskor glada

Malmö En skimrande diamant som gör sig bäst i solnedgången, och samtidigt renar Malmöluften.
Varken byggbolaget eller leverantören av fasaden är blygsamma när de lyfter fram nya World Trade Center som just nu färdigställs vid entrén till Västra hamnens småbåtshamn.– Vårt mål har varit att skapa en skimrande diamant precis vid havet som kan stärka våra hyresgästers Varumärken, säger Måns Herner, projektchef på Midroc som står bakom bygget.

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 11:21

Hernhag: Tre bra fonder på lång sikt

Trannel: Hej! Av åldersskäl vill jag förenkla min hantering av värdepapper enligt nedan och tar gärna emot dina råd och anvisningar! Jag lägger upp ett konto med reinvesterande fonder.

Dagensanalys.se - 05 sep 19 kl. 19:10

Youtube satsar på mode med ny vertikal

Youtube vill hänga på Instagram och har lanserat en hel vertikal dedikerad till mode. Enligt Statista, som samlar in statistik, fick just mode och skönhet hela 169 miljarder visningar förra året på Youtube. Mode lockar inte bara tittare utan även annonsörer, modemärken och designers.

Dagensanalys.se - 03 sep 19 kl. 08:55

Studie: Ingen korrelation mellan online och offline

Det finns inget samband mellan konsumenters interaktioner online och offline. Det visar en nyligen publicerad studie från Engagement Labs. Studien har analyserat konsumenternas interaktioner med över 500 olika Varumärken.

PrivataAffärer - 02 sep 19 kl. 11:16

Rusning i MTG efter kinesiskt e-sportavtal

Huyas investering i ESL uppgår till 30 miljoner dollar motsvarande en värdering på hela ESL (enterprise value) om 425 miljoner dollar. ”Vi är väldigt glada att kunna offentliggöra det här avtalet för ett för oss viktigt strategiskt partnerskap med Huya. I Huya har vi en stark partner som kan lägga grunden för en framgångsrik expansion av ESL:s erbjudande till den starkt växande kinesiska marknaden för gaming och esport”, citeras MTG:s vd Jørgen Madsen Lindemann.

NSD - 25 sep 19 kl. 15:10

Starka varumärken gör upp om titeln

Tre starka Varumärken har utsetts som slutkandidater till priset Årets varumärke i Luleå..

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 14:27

Eget kapital är ett förlegat värderingsmått

De investerare som fortfarande baserar sina analyser på värderingen av bolagets egna kapital bör tänka om. Balansräkningarna ser inte ut som de gjorde förr. Nu skrivs inte goodwill längre av och bolagen är mer förvärvsintensiva jämfört med historien.

VA - 27 aug 19 kl. 08:48

E-handlarens nya satsning – över 40 nordiska varumärken

Satsningen går under namnet Boozt collabs och innebär att Boozt.com tillhandahåller unika styles designade för webshopen..

Dagens PS - 23 aug 19 kl. 13:59

Åhléns Fridhemsplan öppnar ny marknadsplats

Varuhuskedjan Åhléns öppnar i dag sin första lokala marknadsplats på Åhléns Fridhemsplan. Varuhuset har byggts om under sommaren till det senaste varuhuskonceptet och öppnar dörrarna för nya skönhetstjänster som hårsalongen Nikita Hair och nagelbaren Depend, och varuhusytan delas med de helt nya aktörerna Smarteyes, Indiska, Designtorget och Joe & the Juice. ”Vi vill förändra synen på Åhléns som varuhus till en marknadsplats.

DI - 23 aug 19 kl. 13:27

Taxijättens intäkter backar – finns för få förare att rekrytera

Cabonline rapporterar sjunkande organiska intäkter och en stor förlust i det andra kvartalet. Den nordiska taxijätten, med Varumärken som Taxi Kurir och Topcab, har problem att….

Dagensanalys.se - 23 aug 19 kl. 09:57

Krävs mer än data för att förbättra kundupplevelsen

En ny studie visar att när marknadsförare har extra pengar att investera, så väljer 32 procent att lägga dem på data, analys och teknologi. Men det krävs mer än data för att leverera en personlig kundupplevelse. Merkle har nyligen släppt rapporten The Customer Engagement Report Q3 2019 som har fokus på CRM.

Alingsås tidning - 22 aug 19 kl. 05:30

Nya butiker mitt i centrum

Sedan en tid tillbaka har JC:s gamla lokaler på Kungsgatan i Alingsås stått tomma. Nu är det klart med två nya aktörer som flyttar in där. Klädaffären Jeansbolaget och smyckesbutiken Silverboden.

SR - 19 aug 19 kl. 19:17

Känsligt för företag att ta ställning i Hongkongfrågan

De fortsatta protesterna i Hongkong påverkar i allt större utsträckning företag som inte vill att deras Varumärken ska ta skada. De gångna veckorna har det blivit tydligt hur känsligt det är att ta ställning i Hongkongfrågan. Flygbolaget Finnair är det senaste exemplet på det..

Dagensanalys.se - 16 aug 19 kl. 13:05

Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen

Linda kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Familjens Jurist och har tidigare varit verksam på bland annat advokatbyrå, Marginalen bank och Intrum Justitia. Vi är oerhört glada att kunna presentera Linda Ljunggren Syding som ny marknadschef. Linda har god kompetens och ett tydligt kundfokus som kommer att passa väl in i koncernens fortsatta arbete med kända Varumärken som Fonus, Familjens Jurist, Vita Arkivet med flera.

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 09:02

Även Aller Media satsar på ljud

Aller media fortsätter sin satsning på ljud. Allt fler Varumärken i mediehusets portfölj erbjuder podcasts och det senaste tillskottet är podden Berghagen och Tess, som nu flyttar in under Femina. – Vi har väldigt mycket gemensamt med Femina.

Dagens PS - 13 aug 19 kl. 08:28

Har du klimatångest?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Greta är ett av landets starkaste Varumärken, det våras för vegetarisk kost och köttalternativ och ”svemester” är på tapeten när folket lamslås av klimatångest.

DI - 12 aug 19 kl. 19:36

Blackrock miljardinvesterar i Elvis- och Marilyn Monroe-rättigheter

Världens största kapitalförvaltare Blackrock miljardinvesterar i Varumärken knutna till ikoner som Marilyn Monroe, Elvis Presley och Muhammad Ali..

DI - 12 aug 19 kl. 18:12

Finska marknaden tynger börsnoteringsomsusade taxibolaget

Börsnoteringsomsusade Cabonline, med Varumärken som Taxi Kurir och Topcab, gör en mångmiljonnedskrivning i bolagets andra kvartal. Bakgrunden är tidigare förvärv som bolaget gjort i Finland. .

Dagensanalys.se - 12 sep 19 kl. 20:12

Varumärken måste våga mer och tänka som pirater

Intervju med Sam Conniff Allende, prisvinnande byråräv från London som sadlat om och nu TED Talkar samt författat boken Be More Pirate. Mycket intressant diskussion med Sam om hur Varumärken måste våga mer och bli mer som pirater. Lyssna och bli inspirerad!

Dagens PS - 31 jul 19 kl. 10:31

Försvunne miljardären hittad död – bolaget rasar på börsen

Den tidigare försvunne företagsmagnaten VG Siddharta har nu hittats död utanför Mangalore i södra Indien.  Det skriver BBC. VG Siddhartha var grundare och ägare till Indiens största kafékedja Cafe Coffee Day.

Cornucopia - 29 jul 19 kl. 16:24

MÖP-måndag: Ska M90-mönstret ersättas?

Ett av Försvarsmaktens allra starkaste Varumärken är det numera klassiska och enligt en del föråldrade M90-mönstret. Med ett nytt nordiskt gemensamt uniformssystem - om än med nationella kamouflagemönster - så är frågan om M90 kommer bytas ut mot något modernare. Vad tror ni själva i frågan och vad är för- och nackdelar?

Sydsvenskan - 29 jul 19 kl. 13:17

Vinstlyft för Pfizer

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer ökade vinsten med 30 procent under andra kvartalet tack var ökad efterfrågan på flera av koncernens Varumärken. Pfizer som presenterar sin delårsrapport en dag tidigare än beräknat meddelar samtidigt planerna att slå.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 19 kl. 13:17

Vinstlyft för Pfizer

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer ökade vinsten med 30 procent under andra kvartalet tack var ökad efterfrågan på flera av koncernens Varumärken. Pfizer som presenterar sin delårsrapport en dag tidigare än beräknat meddelar samtidigt planerna att slå.

Sydsvenskan - 24 jul 19 kl. 08:19

Halverad vinst för speljätten

Speloperatören Kindred, känd för Varumärken som Unibet och Maria Casino, redovisar en vinst före skatt på 14,7 miljoner pund, vilket motsvarar drygt 170 miljoner svenska kronor, för andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med en vinst på 28,9 miljoner pu.

UNT - 24 jul 19 kl. 08:19

Halverad vinst för speljätten

Speloperatören Kindred, känd för Varumärken som Unibet och Maria Casino, redovisar en vinst före skatt på 14,7 miljoner pund, vilket motsvarar drygt 170 miljoner svenska kronor, för andra kvartalet 2019..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 19 kl. 08:19

Halverad vinst för speljätten

Speloperatören Kindred, känd för Varumärken som Unibet och Maria Casino, redovisar en vinst före skatt på 14,7 miljoner pund, vilket motsvarar drygt 170 miljoner svenska kronor, för andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med en vinst på 28,9 miljoner pu.

GöteborgsPosten - 24 jul 19 kl. 08:19

Halverad vinst för speljätten

Speloperatören Kindred, känd för Varumärken som Unibet och Maria Casino, redovisar en vinst före skatt på 14,7 miljoner pund, vilket motsvarar drygt 170 miljoner svenska kronor, för andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med en vinst på 28,9 miljoner pund motsvarande period i fjol..

DI - 23 jul 19 kl. 11:52

Lindt trotsar mättad chokladmarknad – aktien stiger

Den schweiziske chokladtillverkaren Lindt & Spruengli, med Varumärken som Lindt Excellence och Toblerone, trotsade den mättade västerländska marknaden och rapporterade positiv tillväxt inom såväl försäljning som resultat för det första halvåret 2019, skriver Reuters..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 19 kl. 06:00

Hollywood fortsätter att hoppas på spel

Film som bygger på spel är något av Hollywoods sorgebarn. Trots kända Varumärken, en stor potentiell publik och stora skådespelarnamn gör de sällan någon nöjd. Så varför fortsätter filmskaparna att försöka?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.