Vargangreppet

Thursday, 26 November, 07:35

Nyheter om Vargangreppet

Sortering: Relevans | Senaste
Norrtelje Tidning - 18 sep 17 kl. 14:52

DNA-proverna visar: Två vargar i Rialaområdet

Vargangreppet i Brottby utfördes av en tidigare okänd norsk vargtik, det visar DNA-prover som länsstyrelsen analyserat..

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 17 kl. 06:30

Lamm revs i Nössemark

Första Vargangreppet i norra Dalsland i år.

Dalarnas tidningar - 18 aug 15 kl. 16:31

Nej till ny skyddsjakt på varg i Gimmenreviret

Beskedet kom på tisdag eftermiddag. Vargangreppet den 11 augusti på en fårgård i reviret, kommer inte att leda till någon ny skyddsjakt..

DalaDemokraten - 18 aug 15 kl. 16:31

Nej till ny skyddsjakt på varg i Gimmenreviret

Beskedet kom på tisdag eftermiddag. Vargangreppet den 11 augusti på en fårgård i reviret, kommer inte att leda till någon ny skyddsjakt..

SN - 04 jul 15 kl. 08:18

Efter vargattacken: "Fårägare bör se över sina stängsel"

På kort tid har fåren på Molstabergs säteri attackerats av varg. Vid det första Vargangreppet vid midsommar dödades 35 stycken, nu har ytterligare får dödats och skadats. Vargen, eller vargarna, kommer från Sjundareviret som består av ett vargpar och eventuellt en nyfödd kull valpar..

Skånskan - 06 sep 13 kl. 15:31

Nytt vargangrepp på Österlen

Natten till fredagen dödades två får i Andrarum av en varg ett par kilometer söder om Christinehof där det förra Vargangreppet ägde rum..

Skånskan - 16 aug 13 kl. 14:42

Femte vargangreppet

En fårbagge dödades vid ett vargangrepp i Önneköp i Hörby kommun under natten till fredagen..

Expressen - 22 nov 12 kl. 14:32

Vill åtala Kolmården för vargangreppet

Vargattacken på Kolmården i somras då en kvinnlig djurskötare dödades kan få rättsligt efterspel. Arbetsmiljöverket vill att åklagare väcker åtal mot djurparken och har lämnat in en åtalsanmälan. - Hela händelsen är ju tragisk.

UNT - 06 aug 12 kl. 14:38

Varg dödade 31 får

Hela 31 får dödades av varg mellan Åkersberga och Bergshamra förra veckan, rapporterar Radio Stockholm. Det är det största Vargangreppet hittills i länet, enligt länsstyrelsen som i fredags var ute för att undersöka skadorna. (TT).

BT - 15 aug 11 kl. 11:46

Ny vargattack på får i Östergötland

För tredje gången på kort tid har en fårbonde på Vikbolandet fått sina får angripna av varg. På måndagsmorgonen fann han tolv dödade och skadade får. Totalt har närmare 30 får nu fått släppa livet till, enligt P4 Östergötland.

BT - 12 jul 11 kl. 21:03

14 får dödade av varg i Närke

Fjorton får dödades av varg på en gård i Mullhyttan i Närke under natten till måndag. Ytterligare två får saknas fortfarande. Att det var varg som attackerade fåren har konstaterats av besiktningsmän från länsstyrelsen i Örebro, som dock inte har kunnat konstatera om det rör sig om en eller flera vargar.

BT - 12 jul 11 kl. 18:47

Fjorton får dödade av varg i Närke

Fjorton får dödades av varg på en gård i Mullhyttan i Närke under natten till måndag. Ytterligare två får saknas fortfarande.
Att det var varg som attackerade fåren har konstaterats av besiktningsmän från länsstyrelsen i Örebro, som dock inte har kunnat konstatera om det rör sig om en eller flera vargar.

UNT - 12 jul 11 kl. 18:46

Fjorton får dödade av varg i Närke

Fjorton får dödades av varg på en gård i Mullhyttan i Närke under natten till måndag. Ytterligare två får saknas fortfarande. Vargangreppet var det andra i länet i år, skriver Nerikes Allehanda på nätet.

UNT - 17 apr 11 kl. 14:45

Vargangreppet bekräftat

Länsstyrelsen bekräftar nu att det var vargar som gick till attack mot en hund i Roslagen på söndagsförmiddagen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.