Vad

Tuesday, 26 March, 06:59

Nyheter om Vad

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 07 mar 19 kl. 08:19

Fastighetsbyrån: Osäkerheten kvarstår

Priserna har stabiliserats men bostadsmarknaden präglas fortfarande av en viss osäkerhet och avvaktan. Det skriver Fastighetsbyråns vd Johan Engström i en kommentar till morgonens statistik som visade på stillastående bostadspriser i februari. På tre månaders sikt har bostadsrättspriserna sjunkit med 2 procent och villapriserna med 1 procent.

Cornucopia - 04 mar 19 kl. 11:24

TCW-index: Svenska kronan har varit svagare två gånger förut

Den svenska kronans TCW-index visar att svenska kronan har varit svagare två gånger tidigare, än den är idag tack. Den enda gången var under IT-kraschen 2001 och den andra gången var under finanskrisen 2009. Fast denna gång har inte krisen brutit ut på allvar än.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 05:00

Vägglös finns i fler fastigheter n

malmö Vägglössen finns kvar på Törnrosen på Hårds väg, och i fler fastigheter än man tidigare känt till.
Det är sjukvårdspersonal som slår larm till kommunen efter att vårdcentralen i februari upptäckt en stor mängd bett på barn.Det var redan tidigt i vintras som det kom klagomål från ett av husen på Hårds väg i Rosengård.

Världen Idag - 07 mar 19 kl. 08:00

En dubbel dos glädje bar henne genom svårigheterna

När Wanja Agnesund, 79 år och änka, säger att hon har haft ett glädjerikt liv hajar man till. Hon är mor till tre barn, en dotter och två söner, men sönerna lever inte längre. De båda sönerna Håkan och Mattias dog i samma ärftliga nervsjukdom, Duchennes muskeldystrofi.

Skånskan - 07 mar 19 kl. 08:00

Klagar på gallrad skog

SKURUP Gallringen av lilla Bräknehusskogen är alltför omfattande och okänslig. Det tycker ett par som brukar promenera i skogen.
”Alltför många stora träd är borthuggna.

Sydsvenskan - 07 mar 19 kl. 08:11

Man fastklämd under 200-kilosrulle

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Karlstad, skriver polisen på sin hemsida. – En man har fått någon form av rulle över sig och klämts fast. Rullen ska väga omkring 200 kilo, men jag kan inte säga Vad det är för ty.

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 19 kl. 08:11

Man fastklämd under 200-kilosrulle

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Karlstad, skriver polisen på sin hemsida. – En man har fått någon form av rulle över sig och klämts fast. Rullen ska väga omkring 200 kilo, men jag kan inte säga Vad det är för ty.

Barometern - 23 feb 19 kl. 20:59

Spännande oordning

Det är lektion i första klass. Fröken Robert har gått ut en stund, och har inte riktigt koll på Vad som händer där inne i klassrummet. Det händer så mycket som hen inte ser och hör..

NSD - 27 feb 19 kl. 16:56

Ericssons pik till Luleås fans: "Trodde de skrek vinnare"

Norran träffade Jimmie Ericsson som berättar om skadan, hur han ser på framtiden och Vad han tycker om Luleås fans skrikande om filmare när han lämnade isen..

BT - 01 mar 19 kl. 10:25

Murguz: Bara inte den viktiga länken gick upp i rök

Det var vemodigt att se lokalkomplexet på Evedalsgatan slukas av lågorna i storbranden i onsdags. I den fanns en handfull ideella föreningar för invandrade boråsare, däribland den bosniska, makedonska grekiska och iranska föreningen, vars förstörelse fick mig att undra vilken chans kulturföreningar generellt sett har när majoritetssamhället inte är ärliga med Vad man vill med integrationen..

PrivataAffärer - 07 mar 19 kl. 07:00

Få försäkringsbolag erbjuder besöksförsäkringar

En försäkring för utländska besökare, närmare bestämt besökare som inte bor inom EU, kallas för besöksförsäkring eller omvänd reseförsäkring. – Försäkringen krävs som regel för att besökaren ska få visum och säljs av några försäkringsbolag i Sverige. Den kan ge ersättning för alltifrån kostnader för akut tandvård till transport av en avliden person, säger Gabriella Hallberg, jurist på Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Dagens PS - 07 mar 19 kl. 06:31

7 mars: Här är dagens kalender

Dagens PS uppdaterar dig varje vardagsmorgon om Vad som händer på affärsfronten. Börs Rapporter 08:30 Hövding, Deflamo Utländska rapporter 16:00 Kroger, Continental, Hugo Boss Stämmor 14:00 Starbreeze (extra) 14:00 Wärtsilä Investerarmöte 18:00-20:00 Xbrane Biopharma investerarmöte Handlas exklusive utdelning K2A för preferensaktien (utd 5,00 kr), Viking Supply Ships (utd 116 kr) Corporate Actions Euris exklusive rätt N 7:8, 50 öre per aktie Quickcool första handelsdag efter split S 1:10 (omvänd split) Övriga händelser 08:00 Finnair passagerarstatistik 11:00 SAS passagerarstatistik Makro 01:30 Australien handelsbalans 01:30 Australien detaljhandelsförsäljning 06:00 Sverige husprisindex Mäklarstatistik bostadspriser 06:30 Nederlän

Expressen - 06 mar 19 kl. 15:27

Skadeoron: ”Får se vad vi lyckas få ihop”

Flera av Djurgårdens stjärnor kan missa cupderbyt mot Hammarby.På onsdagens träning saknades både Astrit Ajdarevic och Jacob Une Larsson.Kring Erik Bergs status råder fortfarande frågetecken.

Blekinge Läns tidning - 07 mar 19 kl. 06:00

Grattis Roger Fredriksson

Du var smartare än Vad jag trodde. Klokt nog undanhöll du dina väljare dina avsikter. Förstår också din besvikelse över att du inte blev riksdagsman.

Skånskan - 07 mar 19 kl. 06:00

Han vill göra upp med machokulturen

Han vill göra upp med dagens samhällsnormer och det klichéartade mansidealet. Hampus Nessvold är nu aktuell i Skåne med föreställningen Ta det som en man, som Mia Skäringer har regisserat.Musiker, skådespelare, författare, ja helt enkelt en artist med många strängar på sin lyra, det är 22-årige Hampus Nessvold från Värnamo.

SR - 07 mar 19 kl. 06:16

Stor oro inför IS-medlemmars hemkomst

I Örebro skärper kommunen nu beredskapen inför att eventuella IS-soldater kan komma att återvända till kommunen. Exakt hur många från Örebro som stridit för, eller på andra sätt stöttat terrororganisationen IS, och som kan komma att återvända, är okänt. Men bland örebroare som Ekot pratat med finns en oro för Vad det kan innebära om terroristerna återvänder..

Expressen - 24 feb 19 kl. 09:00

Hånet mot Arvingarna blir uppenbart – respektlöst åldershyckleri av SVT

Först visste Marika Carlsson inte Vad någon i Arvingarna hette. Sen hånade hon omslaget till deras Grammisvinnande skiva.Med tanke på att SVT i år har tryckt på att de vill inkludera även veteranerna, kan jag inte kalla det för annat än respektlöst åldershyckleri..

Skånskan - 07 mar 19 kl. 05:00

Får vi en EU-de­batt värd namnet?

Om två må­nader börjar röst­ningen i valet till Eu­ro­pa­par­la­men­tet. Från den 8 maj går det att förtidsrösta in­för val­dagen som är den 26 maj.
Par­tierna har fast­ställt sina val­se­dlar, men val­de­batten har knappt börjat än.

Kristianstadsbladet - 07 mar 19 kl. 05:00

Osäkert läge för vårdcentral – ”motstridiga intressen”

Myndighetsnämnden ser motstridiga intressen Vad gäller vårdcentral och industriverksamhet i Rattenkvarteren. Det framgår av yttrandet till den nya detaljplanen..

SmålandsPosten - 01 mar 19 kl. 04:00

Noga Busch Thor vid styråran

Frågan är Vad en förtroendemätning egentligen säger. Ja, vilket förtroende partiledarna åtnjuter bland allmänheten förstås. Men vilka växlar skall man dra på det?.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 20:00

Par anhållna med större mängd narkotika

SVEDALA En 23-årig kvinna och en 24-årig man sitter anhållna efter att ha stoppats på Prelatgatan i Svedala med en större mängd narkotika.
Polisen misstänker att drogerna var avsedda att säljas vidare.– Visst är det så att det pågår försäljning av narkotika i Svedala och det är absolut ganska god tillgång på det också.

Expressen - 20 dec 18 kl. 09:38

JUST NU: Skola utrymd: ”Polis med kpist på plats”

En gymnasieskola i Hässleholm är utrymd med anledning av en hög smäll som hörts på skolan. Räddningstjänst och flera polispatruller är på plats vid skolan. – Här är fem eller sex poliser på plats Vad jag kan se, ett par av dem är beväpnade med kpist, säger eleven Oliver Åberg, 18.

Cornucopia - 06 mar 19 kl. 11:50

Foton: Kilimanjaro, Lemosho-rutten


Dags för en liten redovisning av vår bestigning av Kilimnajaro i februari. Lägger som vanligt ut lite bilder och redovisar dag för dag.Kilimanjaro sedd från regnskogen på väg mot Mweka Gate.

Trelleborgs Allehanda - 06 mar 19 kl. 11:15

Fika är okey, men inte evenemang

En detaljerad instruktion om Vad som är mutor och korruption har skickats ut till anställda inom regionfastigheter i Region Skåne. Målet är att klargöra Vad som inte är tillåtet..

YA - 06 mar 19 kl. 11:15

Fika är okey, men inte evenemang

En detaljerad instruktion om Vad som är mutor och korruption har skickats ut till anställda inom regionfastigheter i Region Skåne. Målet är att klargöra Vad som inte är tillåtet..

DN - 01 mar 19 kl. 11:12

Quiz: Vad kan du om ”Das boot”, ”Kursk” och andra u-båtsfilmer?

Ubåtsdramerna är tillbaka. I mars är det både premiär för Tomas Vinterbergs ”Kursk” på bio (1/3) och för tyska tv-serien ”Das boot” i SVT (15/3). Testa dig hur mycket du kan om u-båtsfilmer.

PrivataAffärer - 05 mar 19 kl. 12:44

Fem största riskerna på börsen just nu

De fem riskerna som refereras till är handelskrig mellan USA och Kina, policymisstag från centralbanker, brexit, politiska låsningar och inbromsande global tillväxt. Morningstar konstaterar att värderingsskillnaderna mellan olika regioner är betydande, och anser att den amerikanska aktiemarknaden inte ser ut som ett fynd i dagsläget. Däremot uppges mer värde stå att finna i Storbritannien, Japan och på tillväxtmarknader.

Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 22:45

”Artificiell Intelligens skapar vetenskaplig kris”

Machine learning och A.I. som används i tusentals vetenskapliga studier riskerar vara missledande och felaktiga.

Sydsvenskan - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar s.

Blekinge Läns tidning - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

SmålandsPosten - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

Sydöstran - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

YA - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

Barometern - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

BT - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

Kristianstadsbladet - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen. Han fördes bort av polis i Chicago efter en domstolsförhandling där Kelly krävts på drygt 161 000 dollar (omkring 1,5 miljoner kronor) i uteblivet underhåll till sina barn. Pengar sångaren inte kunde betala.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 19 kl. 23:34

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen..

GöteborgsPosten - 06 mar 19 kl. 23:35

R Kelly frihetsberövad för obetalt underhåll

Den sexbrottsanklagade r'n'b-stjärnan R Kelly har frihetsberövats igen..

GöteborgsPosten - 06 mar 19 kl. 23:45

Rashfords iskalla straff knäckte PSG

Victor Nilsson Lindelöf och hans Manchester United gjorde som Ajax mot Real Madrid. Vi visade Vad vi går för i dag, säger han..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.