V��stervik

Tuesday, 21 November, 07:26

Nyheter om V��stervik

Sortering: Relevans | Senaste
Vimmerby Tidning - 30 okt 17 kl. 18:00

Fantasin leder ut i konst

En ny utställning har satts upp på Galleri Cupé i Västervik och här är det tydligt hur fantasin spelar en stor roll i hur konstnärernas verk kommit till..

LV - 27 okt 17 kl. 16:34

Dubbla supporterhjärtan ikväll

Det kändes otänkbart när flyttlasset gick till Västervik för ganska exakt två år sedan. Men ikväll blir det alltså verklighet. Leksandssupportern Erik Karjula får se sitt LIF spela mot sitt nya favoritgäng Västerviks IK..

Vimmerby Tidning - 30 okt 17 kl. 15:05

Manifestation mot utvisningar

I protest mot utvisningarna av afghanska ungdomar samlades i lördags ett hundratal människor från Västervik för att visa vad de kände..

LV - 21 okt 17 kl. 18:56

VFF gjorde sitt – i morgon avgörs ifall det räcker

Västerviks FF var tvungna att vinna mot BK Derby samtidigt som Högsby max fick spela i sin match mot Åby. VFF vann, men likaså Högsby. I morgon kväll avgörs ifall Västervik spelar i trean nästa säsong..

Vimmerby Tidning - 28 okt 17 kl. 15:30

M: "Spötorget behöver utvecklas"

Jon Sjölander (M) vill se en extern utredning av Spötorget i Västervik. - Spötorget med dess omgivning, i form av fastigheter och offentliga miljöer, behöver utvecklas för att bibehålla ett attraktivt centrum och handel, skriver han i en motion till kommunfullmäktige..

Barometern - 30 okt 17 kl. 16:11

Veteraner möttes i tennis

Tennisklubbarna Oskarshamn och Västervik har återupptagit utbytet för klubbarnas veteraner. Nyligen spelades flera spännande matcher i Västerviks tennishall..

Vimmerby Tidning - 09 nov 17 kl. 19:58

Artisten på snabbturné till Västervik

På mindre än 24 timmar ska Måns Zelmerlöw besöka åtta olika destinationer i fyra län. Tidigt i morgon besöker han Västervik - men platsen för konserten är hemlig..

LV - 09 nov 17 kl. 14:00

Youtube-stjärna till Västervik

"Min framtid 2017" blir kanske årets bästa möjlighet för ungdomar i Västervik som vill ha ett spännande, givande och utmanande jobb. Samtidigt får lokala arbetsgivaren en chans att locka till sig framtidens arbetskraft..

Vimmerby Tidning - 24 okt 17 kl. 16:00

Två förslag för varmbadhuset

Ett Östersjöcentrum eller en kommersiell verksamhet. Det kan bli framtiden för varmbadhuset i Västervik..

Vimmerby Tidning - 28 okt 17 kl. 09:00

Sjukhuset missade höftfraktur

En man som sökte vård vid akutmottagningen i Västervik efter ett fall i hemmet skickades hem efter att man röntgat häger knä, men återkom igen och igen..

Vimmerby Tidning - 28 okt 17 kl. 16:00

Så många nyanlända väntas till Västervik

Västerviks kommun ska ta emot 25 nyanlända under 2018. Totalt i Kalmar län handlar det om 234 personer varav majoriteten, 110 personer, anvisas till Kalmar kommun..

LV - 27 okt 17 kl. 16:27

Västervik välkomnar Leksand

Den första rundan i HockeyAllvenskan rundas av ikväll. Och publiken i Plivit Trade-Hallen får något alldeles extra som fredagsmys. Leksands IF, svenska klassikerklubbarnas Rolls Royce, står som motståndare till Västerviks IK..

Vimmerby Tidning - 25 okt 17 kl. 02:00

Veteraner provade padeltennis

Rörelse och gemenskap är den bästa kombinationen för pensionärerna i Veteranpoolen. Igår gjordes ett besök på Pdl center i Västervik..

LV - 20 okt 17 kl. 14:10

Vad ska läggas ner på Västerviks sjukhus?

Den rödgröna landstingsmajoriteten tänker flytta verksamhet från sjukhuset i Västervik till länssjukhuset i Kalmar. Det står svart på vitt i deras förslag till budget för den kommande planperioden..

Dalarnas tidningar - 05 nov 17 kl. 18:27

Västervik lånar in spelare – lagkapten från Borlänge ansluter: "Varit på tapeten"

Under söndagen meddelades det att Västervik IK lånar in 23-årige Kalle Östman. Till att börja med för den kommande veckan, något som kan förlängas över hela säsongen, skriver vt.se..

Vimmerby Tidning - 08 nov 17 kl. 12:10

Västervik Resort får inget gehör i HD

Hösta Domstolen prövar inte Tingsrättens dom gällande avhysning av Fishing Camp of Sweden, som Västervik Resort har krävt..

NT - 07 nov 17 kl. 22:10

Han sänkte Västervik – igen

Douglas Lögdal avgjorde mot Västervik – igen..

NT - 07 nov 17 kl. 18:00

LIVE: Vita Hästen möter Västervik

Västervik ligger under sträcket, fem poäng efter Vita Hästen på en elfte plats..

Vimmerby Tidning - 25 okt 17 kl. 19:00

"Vattnet är en begränsad resurs"

Under en hel dag samlades politiker och tjänstemän på stadshotellet i Västervik för att belysa dricksvattensituationen i kommunen..

Vimmerby Tidning - 25 okt 17 kl. 14:05

Stal kontokort från samtalsledare

En 23-årig man från Västervik passade på att stjäla sin samtalsledares kontokort, under tiden han höll samtal med henne i Varvets lokaler. Nu döms han av Kalmar tingsrätt till skyddstillsyn..

LV - 13 okt 17 kl. 19:00

Resorten bygger ny entré

Västervik Resort bygger om entrén och uppför en helt ny receptionsbyggnad vid infarten till anläggningen. Planen är att satsningen ska invigas redan under våren 2018..

Vimmerby Tidning - 24 okt 17 kl. 15:00

Byggplanerna läggs ner

Intresset var stort, men kostnaden blev för hög. Företaget Gyllene Hem har lagt ner byggplanerna i Västervik..

LV - 24 okt 17 kl. 12:30

Nattligt besök i två trädgårdar

Två trädgårdar i närheten av centrala Västervik hade nattligt besök under helgen..

LV - 25 okt 17 kl. 02:00

"Nu kan vi få stabilitet i hamnen"

Det var ett välkommet besked att Destination Gotland kommer att trafikera Visby-Västervik även sommaren 2018. Det säger Smålandshamnars vd Anders Jonsson. - Det känns jätteroligt, nu kan vi titta framåt..

Expressen - 23 sep 17 kl. 18:15

Här hyllar Modo döde målvakten

Fem månader har gått sedan Modos målvakt Markus Olsson, 20, gick bort.I lördagens hemmapremiär mot Västervik spelar Modo-spelarna med ett hyllningsemblem till 20-åringen.Därtill hedrade laget honom med en tyst minut inför matchen..

Dalarnas tidningar - 05 nov 17 kl. 22:45

Östman ordnade poäng åt Borlänge – lånades sen ut till Västervik: "En möjlighet jag vill ta"

Kalle Östman satte 4–4 med tio minuter från slutet och tog matchen till förlängning. Borlänge förlorade till sist på straffar mot Lindlöven. För lagkapten Östmans del var det hans sista matchen i klubben på ett tag.

DalaDemokraten - 05 nov 17 kl. 22:45

Östman ordnade poäng åt Borlänge – lånades sen ut till Västervik: "En möjlighet jag vill ta"

Kalle Östman satte 4–4 med tio minuter från slutet och tog matchen till förlängning. Borlänge förlorade till sist på straffar mot Lindlöven. För lagkapten Östmans del var det hans sista matchen i klubben på ett tag.

LV - 30 sep 17 kl. 10:00

Omtyckta limpan är räddad

Samma recept nytt bageri. Den populära Ankarstocken lever vidare på Ica Maxi i Västervik..

DalaDemokraten - 05 nov 17 kl. 18:27

Västervik lånar in spelare – lagkapten från Borlänge ansluter: "Varit på tapeten"

Under söndagen meddelades det att Västervik IK lånar in 23-årige Kalle Östman. Till att börja med för den kommande veckan, något som kan förlängas över hela säsongen, skriver vt.se..

LV - 19 okt 17 kl. 20:00

Fler transporter aktuella för hamnen i Västervik

En ny affär är nära för Smålandshamnar AB, som driver Västerviks hamn, det säger bolagets vd Anders Jonsson..

Vimmerby Tidning - 19 okt 17 kl. 18:30

Utgrävningen på Läroverksplan är klar

Den arkeologiska utgrävningen på Läroverksplan i Västervik är avslutad och under måndagen och tisdagen den här veckan har parkeringen återställts..

Barometern - 21 okt 17 kl. 19:10

Just nu: Hockeyexperten ber IKO om ursäkt: ”Var för snabb”

C-more-profilen Mike Helber visste inte Martin Fehérváry brutit näsan i derbyt mot Västervik och anklagade IKO för att överdriva slovakens skada. Nu ber han IKO om ursäkt. – Jag var för snabb i min analys, skriver han på Twitter..

Vimmerby Tidning - 21 okt 17 kl. 18:00

Åtgärdade inte bristerna - tilldöms vite

Ett företag i Västervik kan komma att få betala 25 000 kronor i vite varje månad om han inte åtgärdar bristerna i företagets ventilationsanläggningar..

Vimmerby Tidning - 21 okt 17 kl. 17:00

VO-college utbildar handledare

Under hösten startar VO-college i Kalmar län en handledarutbildning i Kalmar, Västervik och Oskarshamn för totalt 66 personer..

Vimmerby Tidning - 21 okt 17 kl. 16:00

Bron avstängd

Bron över Stora Strömmen i Västervik är avstängd för sjötrafik under nästa vecka, på grund av räckesarbeten på bron..

Vimmerby Tidning - 20 okt 17 kl. 14:30

Fräck stöld på stadsbiblioteket

Vid 16-tiden i onsdags eftermiddag fick polisen in ett larm om en stöld på stadsbiblioteket i Västervik. Gärningsmannen som kom över en mobiltelefon är fortfarande på fri fot..

Barometern - 21 okt 17 kl. 08:49

Storbråk utanför nattklubb

Ett större bråk inträffade utanför en nattklubb i Västervik på fredagskvällen. En person greps för misshandel, skriver Västerviks-tidningen..

LV - 19 okt 17 kl. 15:30

Korvkön var längst på marknaden

Det låg en doft av friterade bakverk i luften runt Västerviks centrum i onsdags. Många människor hade trotsat duggregnet och letade efter fynd bland alla knallar som besökte Västervik..

Vimmerby Tidning - 20 okt 17 kl. 18:00

Samlar kläder till behövande

Sedan en tid tillbaka samlas kläder och textilier in på Målserums avfallsanläggning i Västervik, i samarbete med Human Bridge. Syftet är i första hand att återanvända de begagnade kläderna på nytt..

Vimmerby Tidning - 17 okt 17 kl. 18:05

Smalspåret förlänger säsongen

På Smalspåret mellan Västervik och Hultsfred fortsätter tågen att gå trots att sommaren är slut. Först i november sätter man punkt för säsongen 2017..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.