V��ska

Saturday, 23 June, 00:56

Nyheter om V��ska

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 02 jun 18 kl. 09:00

Jon Henrik lämnar allt – utspelet efter segern

Jon Henrik Fjällgren grät efter segern av ”Let's dance” i natt, det blev en känslokollaps.Efteråt gjorde han ett utspel mot Tony Irving – som vänt honom ryggen i sändning. Nu ska Jon Henrik och kärleken Maret dra sig undan offentligheten.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 08:46

Polisen föreslås få kameraövervaka lättare

En majoritet av riksdagspartierna vill att polisen själv ska få besluta om flera övervakningskameror på allmänna platser, och inte heller behöva anmäla var kamerorna sätts upp, rapporterar Sveriges Radios Ekot. I mitten av juni ska riksdagen fatta beslu.

Sydsvenskan - 04 jun 18 kl. 08:46

Förslag: Låt polisen få råda över kamerorna

En majoritet av riksdagspartierna vill att polisen själv ska få besluta om flera övervakningskameror på allmänna platser, och inte heller behöva anmäla var kamerorna sätts upp. I mitten av juni ska riksdagen fatta beslut om en ny kameraövervakningslag,.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 08:46

Förslag: Låt polisen få råda över kamerorna

En majoritet av riksdagspartierna vill att polisen själv ska få besluta om flera övervakningskameror på allmänna platser, och inte heller behöva anmäla var kamerorna sätts upp. I mitten av juni ska riksdagen fatta beslut om en ny kameraövervakningslag,.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 11:26

Män anhållna misstänkta för överfallsvåldtäkt

Två män har anhållits misstänkta för att ha överfallit och våldtagit en kvinna i Malmö natten mot den 22 maj, skriver Sydsvenskan. Männen, 30 och 37 år gamla, anhölls i helgen och är misstänkta för grov våldtäkt. Våldtäkten ska ha skett nära korsningen.

SVT - 04 jun 18 kl. 14:21

IS avrättningsvideo: Förundersökning inleds om terroristbrott

Åklagare på Riksenheten för säkerhetsmål har i dag inlett en förundersökning för terroristbrott. Ärendet rör två svenska medborgare som ska ha dödats i Irak i år. En avrättningsfilm publicerades nyligen på internet av en terrororganisation..

Sydöstran - 04 jun 18 kl. 16:57

Miljonsatsningar skjuts fram – gifter ska utredas

I sommar skulle Karlskrona kommun göra investeringar på Basareholmen för två miljoner kronor. Men satsningen skjuts fram – eftersom miljöundersökningarna måste analyseras mer..

UNT - 04 jun 18 kl. 17:25

Två personer påkörda

Två personer, en pappa och ett barn, ska enligt polisen ha blivit påkörda på Sjukhusvägen i Uppsala..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jun 18 kl. 17:42

316 ska mönstra i länet

Nu är urvalet klart.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 18:00

Alla företag behöver effektiva texter som når ut i bruset

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skriver texter. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag, när ni behöver en text. Vi skriver pressmeddelanden:
När ni för första gången ska berätta om er nya tjänst måste det kännas rätt.

Nyteknik - 29 maj 18 kl. 13:40

Mobila drönardödaren ska skydda flygplatser

Sierra Nevada Corporation har utvecklat ett vapen specialiserat på drönarbekämpning. Till skillnaden från många andra lösningar är X-madis ett fullt mobilt system – som kan avfyras i 80 km/h..

BT - 04 jun 18 kl. 15:40

Ingen fortsättning för anrika butiken i Ulricehamn

Konkursförvaltaren har försökt hitta någon som vill ta över verksamheten, men nu står det klart att så inte blir fallet. Istället ska fastighetsägaren leta efter en ny hyresgäst, uppger Ulricehamns Tidning..

Skånskan - 04 jun 18 kl. 16:16

Bilist mejade ner vajerräckets stolpar

Sjöbo Det är trafikproblem på riksväg 11 sedan en bilist kört in i vajerräcket och mejat ner 6-7 stolpar. Bilföraren ska inte ha skadats fysiskt men är chockad, enligt polisen i Skåne. Olyckan inträffade strax före klockan 16 på väg 11, väster om Sjöbo nära Björka.

UNT - 04 jun 18 kl. 16:28

Så vill Alliansen lösa Uppsalas problem

Moderaterna, Liberalerna, Centern och Kristdemokraterna vill satsa på ökad trygghet och att fler elever ska gå ut grundskolan med behöriga betyg..

Corren - 04 jun 18 kl. 16:28

"Ska inte dra för stora slutsatser"

Två lag i division 1 – två olika förutsättningar..

SmålandsPosten - 04 jun 18 kl. 16:29

”Skamfläck” kan bli bostäder

Den före detta lanthandeln i Agunnaryd har fått vara med om en hel del sedan den lades ner. Näste för haschodling och senare drabbad av en mystisk brand är några av händelserna under den senaste tioårsperioden. Men nu är det nya ägare och tomten ska saneras.

Nyteknik - 04 jun 18 kl. 16:21

Politisk majoritet för att polisen själv beslutar om kameror på allmän plats

En majoritet i riksdagen vill att polisen själv ska få besluta om fler övervakningskameror på allmänna platser, och inte heller behöva anmäla var kamerorna sätts upp. Riksdagen väntas uppmana regeringen att ta bort kravet på tillstånd..

Nya Wermlands Tidningen - 04 jun 18 kl. 17:05

Försöker smita från polis

Polisen ska stoppa en bil på Stora Vallavägen i Degerfors i söndags som försökte smita från platsen..

GöteborgsPosten - 04 jun 18 kl. 17:14

Höghastighetstågens öde oklart

Regeringen stuvar om lite i den nya planen för vägar, järnvägar och sjöfart på 622,5 miljarder de kommande tio åren. Men det är fortfarande oklart om det blir några höghastighetståg och hur snabbt de i så fall ska köra..

Dagen - 04 jun 18 kl. 16:40

Vilka ljud ska få höras i den svenska idyllen?

Hedda Jansson: De enda tysta samhällena har varit totalitära..

Dagen - 04 jun 18 kl. 16:40

Vilka ljud ska få höras i den svenska idyllen?

Hedda Jansson: De enda tysta samhällena har varit totalitära..

GöteborgsPosten - 04 jun 18 kl. 16:46

”Lärarna ska bestämma om läsplattan”

En satsning på elevhälsovården och på ett ungdomens hus samt bättre koll på hur eleverna använder sina läsplattor. Det är några barn- och ungdomsfrågor som Socialdemokraterna går till val på i Falkenberg..

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 18 kl. 14:59

May: Parlamentet ska inte kunna stoppa brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att presentera ett tillägg till det lagförslag som ska ta Storbritannien ut ur EU. Det brittiska överhuset ska ta ställning till tillägget, som innebär att parlamentet får mindre makt över brexit. Premi.

SVT - 07 maj 18 kl. 18:12

Boris fick inga pengar på åtta månader – ny lag ska göra det svårare utnyttja tiggare

Regeringen vill göra det lättare att straffa personer som utnyttjar andra för att tigga. Den 1 juli införs därför ett nytt brott; människoexploatering. 75-årige Boris Chichev från Bulgarien satt i åtta månader med en kopp framför sig i Partille Centrum – men fick inte behålla pengarna..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 18 kl. 08:00

Ulla Nilsson har alltid älskat att cykla

Klippanbon ska köra Ringsjön Runt för 28:e gången i rad..

SmålandsPosten - 30 maj 18 kl. 15:21

Deras solhattar ska hjälpa barn i Tanzania

Snart kan barn med albinism i Tanzania sätta på sig färgglada solhattar sydda av ett gäng niondeklassare på Linnéskolan. – Vi såg att det fanns ett behov, säger Ida Turesson..

Kristianstadsbladet - 31 maj 18 kl. 13:35

Högskolechef på dubbla stolar i upphandling

När Högskolan i Kristianstad ska byta städbolag föreslås uppdraget gå till Meritum AB, där högskolans ekonomi- och planeringschef Johan Ohlsson är ordförande..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 18 kl. 10:30

Nu ska vi fira författningen

På onsdag är det Sveriges nationaldag. Dagen före firar danskarna sin grundlagsdag..

Dagens PS - 04 jun 18 kl. 09:42

Professor om Nobelpriset: Ett förlorat pris?

Lättare att bli påve än att bli kvinnlig nobelpristagare. Visst, det är sarkasm – men finns det någon substans bakom den dåliga statistiken?  Vi har hört det förut – unga kvinnor som levererar likvärdigt bra som unga män på utvärderingar inom vetenskapliga, tekniska- och matematiska områden.

DI - 04 jun 18 kl. 15:39

Harald Mix och Altor lanserar fondjätte

Harald Mix och Altor har samlat en handfull fristående fondbolag under paraplybolaget Carneo Asset Managers. ”Ambitionen är att vi ska bli minst dubbelt så stora”, säger vd Christoffer Folkebo om bolaget som i dag förvaltar drygt 240 miljarder kronor..

Sydöstran - 04 jun 18 kl. 15:41

Mager häst blir fall för länsstyrelsen

En hästägare anmäls misstänkt i brister i djurhållningen. Detta eftersom att en av dennes hästar ska vara mycket mager..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 15:46

Hård ton i debatt om välfärdsvinster

Tonen var hård i riksdagsdebatten om vinstbegränsning i välfärden. Båda sidor anklagade varandra för att ha ideologiska skygglappar. Civilminister Ardalan Shekarabi (S) varnade Alliansen för att väljarnas dom blir hård om inte riksdagen ser till att ska.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 18 kl. 15:45

Palicka opereras – missar VM-playoff

Målvakten Andreas Palicka missar handbollslandslagets play off-matcher till VM mot Nederländerna. Rhein-Neckar Löwen-stjärnan ska på tisdagen operera en knäskada. – Han har haft problem med knäat länge.

SVT - 04 jun 18 kl. 15:50

Löfven pratar valpåverkan med partiledarna

För att höja beredskapen inför eventuella försök att påverka det svenska valet i september har statsministern i dag bjudit in de övriga partiledarna till ett möte. – Det svenska valet ska avgöras av svenska väljare och inte av främmande makter, säger Stefan Löfven (S)..

BT - 04 jun 18 kl. 15:45

Palicka opereras - missar VM-playoff

Målvakten Andreas Palicka missar handbollslandslagets play off-matcher till VM mot Nederländerna. Rhein-Neckar Löwen-stjärnan ska på tisdagen operera en knäskada. - Han har haft problem med knäat länge.

YA - 04 jun 18 kl. 15:45

Palicka opereras - missar VM-playoff

Målvakten Andreas Palicka missar handbollslandslagets play off-matcher till VM mot Nederländerna. Rhein-Neckar Löwen-stjärnan ska på tisdagen operera en knäskada. - Han har haft problem med knäat länge.

Kristianstadsbladet - 04 jun 18 kl. 15:45

Palicka opereras - missar VM-playoff

Målvakten Andreas Palicka missar handbollslandslagets play off-matcher till VM mot Nederländerna. Rhein-Neckar Löwen-stjärnan ska på tisdagen operera en knäskada. - Han har haft problem med knäat länge.

Blekinge Läns tidning - 04 jun 18 kl. 15:45

Palicka opereras - missar VM-playoff

Målvakten Andreas Palicka missar handbollslandslagets play off-matcher till VM mot Nederländerna. Rhein-Neckar Löwen-stjärnan ska på tisdagen operera en knäskada. - Han har haft problem med knäat länge.

Blekinge Läns tidning - 04 jun 18 kl. 15:41

Enkät: Vad tror du om Sydostlänken?

Frågan om Sydostlänken har drivits i närmare 30 år. Nu ska järnvägssatsningen äntligen bli verklighet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.