Vänersborg

Thursday, 27 June, 02:35

Nyheter om Vänersborg

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 15 jun 19 kl. 19:00

Fortsatt uppförsbacke för Vänersborg - förlorade mot Örebro Syrianska

Vänersborg fortsätter att förlora i division 2 norra Götaland i fotboll. Sjätte förlusten i rad kom mot Örebro Syrianska på lördagen, bortalaget vann med 4–0 (1–0)..

GöteborgsPosten - 15 jun 19 kl. 07:00

Formsvaga Åmål på segerjakt mot Vänersborg FK hemma

Åmål jagar en seger när laget möter niondeplacerade Vänersborg FK hemma på Örnäsvallens IP. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland i fotboll. Den senaste matchen för Vänersborg FK slutade oavgjort, 2–2, mot IFK Uddevalla..

GöteborgsPosten - 05 jun 19 kl. 08:07

Redaktionen flyttar ut och bevakar festivalerna

TTELA livesänder, bevakar och bidrar med massor av bilder från både Trollhättan och Vänersborg..

GöteborgsPosten - 15 jun 19 kl. 07:00

Fem förluster i rad - inte mycket talar för seger för Vänersborg mot Örebro Syrianska

Vänersborg jagar en seger för att bryta sviten på fem raka förluster i division 2 norra Götaland i fotboll, men får det riktigt tufft när laget möter andraplacerade Örebro Syrianska hemma på Vänersvallen. Det blev seger i den senaste matchen för Örebro Syrianska, 3–0 mot Vårgårda hemma..

GöteborgsPosten - 04 jun 19 kl. 17:00

Vänersborg bäst i Gotacupen

Och Ida Bratell vinnare på Grevagården..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Norrby vill förlänga fina segersviten mot Skövde AIK

I kväll möter Norrby Skövde AIK på hemmaplan på Ramnavallen i U 19 Region 2 i fotboll. Norrby har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Vänersborg FK med 6–2, och ligger nu tvåa i tabellen. Skövde AIK har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 07:00

Dags för Gauthiod att ta sig an Stenungsund på hemmaplan

Gauthiod möter Stenungsund hemma på Lunnevi IP i division 2 norra Götaland i fotboll i kväll. Gauthiod har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Stenungsund. Det blev seger i den senaste matchen för Stenungsund, 1–0 mot Vänersborg på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 10:51

Vänersborg IF och Fagersanna/Mölltorp-Brevik kryssade i mållös match

Publiken på Vänersvallen fick inte se några mål när Vänersborg IF tog emot Fagersanna/Mölltorp-Brevik i division 3 Västergötland norra i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0..

GöteborgsPosten - 10 jun 19 kl. 07:00

I kväll spelar Vänersborg IF på hemmaplan mot Fagersanna/Mölltorp-Brevik

Vänersborg IF möter Fagersanna/Mölltorp-Brevik hemma i kväll i division 3 Västergötland norra i fotboll. Fagersanna/Mölltorp-Brevik har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Vänersborg IF, 3–1 mot Hörnebo hemma..

GöteborgsPosten - 25 maj 19 kl. 07:00

Segersviten bröts senast - nu jagar Grebbestad revansch i mötet med Åmål

Grebbestad fick se sin segersvit bruten senast mot Vänersborg FK efter fyra raka segrar, matchen slutade 1–2. Nu match borta, och chans till revansch, mot Åmål i division 2 norra Götaland i fotboll. Åmål förlorade sin senaste match med 0–6 mot Örebro Syrianska..

GöteborgsPosten - 24 maj 19 kl. 21:27

Torslanda utan seger för åttonde matchen i rad

Vänersborg FK tog emot Torslanda hemma på Vänersvallen, och matchen slutade 3–0 (2–0). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Torslanda, som fortfarande är utan seger i division 2 norra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 09 jun 19 kl. 17:35

Oavgjort för Oddevold borta mot Vänersborg FK

Lagen delade på poängen när Vänersborg FK och gästande Oddevold möttes i U 19 Region 2 i fotboll, på söndagen. Matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Gauthiod vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I kväll möts Lidköpings FK och Gauthiod på Framnäs IP. Gauthiod har sju matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med fjärdeplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK vann senast mot Vänersborg med 4–2..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Vänersborg FK på hemmaplan mot IFK Uddevalla

I dag spelar Vänersborg FK hemmamatch i division 2 norra Götaland i fotboll mot IFK Uddevalla. Båda lagen vann senast, IFK Uddevalla med 2–1 mot Vänersborg och Vänersborg FK med 3–1 mot Sävedalen..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:56

IFK Uddevalla fixade en poäng borta mot Vänersborg FK

Vänersborg FK ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot IFK Uddevalla i division 2 norra Götaland i fotboll. I andra halvlek jobbade sig IFK Uddevalla in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 18:30

Vänersborg förlorade mot Gauthiod i division 2 norra Götaland

Det blev en uddamålsförlust för bortalaget Vänersborg i lördagens match mot Gauthiod på Lunnevi IP. Laget förlorade matchen i division 2 norra Götaland i fotboll med 1–2 (0–1)..

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 12:55

Stopp i tågtrafiken

Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Älvängen och vidare till Vänersborg i båda riktningar. Västtrafik arbetar för att få in ersättningsbussar på sträckan..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 07:00

Vänersborg med fyra raka förluster i bagaget möter Gauthiod

Vänersborg är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 2 norra Götaland i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot tredjeplacerade Gauthiod borta på Lunnevi IP. Inför matchen har bortalaget fyra raka förluster. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger..

Expressen - 19 maj 19 kl. 11:22

Lägenhetsbrand – stor räddningsinsats

Det brinner i en lägenhet i centrala Trollhättan.Räddningstjänsten skickar styrkor från både Trollhättan och Vänersborg..

GöteborgsPosten - 06 jun 19 kl. 18:13

Nora Kärnestedt räddade poäng när Vänersborg FK kryssade mot Vallen

I halvtid ledde Vallen matchen på bortaplan i division 2 nordvästra Götaland i fotboll mot Vänersborg FK med 1–0, efter mål av Magdalena Cruz Aliaga. Men i andra halvlek jobbade sig Vänersborg FK in i matchen, och kvitterade genom Nora Kärnestedt. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 19 maj 19 kl. 06:30

Stor brand i Vänersborg

Räddningstjänsten: "Det brann för fullt och det var kraftig rökutveckling"..

GT - 19 maj 19 kl. 02:26

JUST NU: Fullt utvecklad brand i industrilokal

En fullt utvecklad brand härjar i en industrilokal i Vänersborg. Räddningstjänsten är på plats med personal från tre stationer.– Det har brunnit rejält i den delen där det började, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 06 jun 19 kl. 07:00

I dag spelar Vänersborg FK på hemmaplan mot Vallen

Vänersborg FK spelar hemma på Vänersvallen mot Vallen i division 2 nordvästra Götaland i fotboll i dag. Vallen vann sin senaste match med 1–0 mot Skepplanda, Vänersborg FK lyckades inte lika bra och blev besegrat av Bullaren..

GöteborgsPosten - 18 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Åmål vill förlänga sviten - möter Örebro Syrianska borta

I dag är det dags för match för Örebro Syrianska som tar emot Åmål hemma på Örnsro IP. Åmål har tre matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med tredjeplacerade Örebro Syrianska i fotboll. Örebro Syrianska vann sin senaste match med 4–1 mot Vänersborg FK..

GöteborgsPosten - 18 maj 19 kl. 07:00

I dag spelar Ytterby hemma mot Hisingsbacka

Match igen för Ytterby när Hisingsbacka gästar Ytterns IP i division 2 nordvästra Götaland i fotboll i dag. Båda lagen vann senast, Hisingsbacka med 4–0 mot Herrestad och Ytterby med 5–0 mot Vänersborg FK..

SR - 13 maj 19 kl. 12:09

Åtalade paret nekar till brott

En man i 25-årsåldern sköts ihjäl i ett radhus i Vänersborg i juli förra året. I dag fortsätter rättegången mot det par i 30-årsåldern som misstänks för inblandning i mordet. Paret nekar brott..

GöteborgsPosten - 02 jun 19 kl. 20:23

Tuff match slutade med seger för Vänersborg FK mot Sävedalen

Det svängde i matchen i division 2 norra Götaland i fotboll mellan Vänersborg FK och Sävedalen på Vänersvallen. Bortalaget Sävedalen hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Vänersborg FK matchen och vann till slut med 3–1..

GöteborgsPosten - 11 maj 19 kl. 07:00

Herrestad möter Hisingsbacka i division 2 nordvästra Götaland

I dag spelar Herrestad bortamatch i division 2 nordvästra Götaland i fotboll mot Hisingsbacka. Det har varit en tuff start på säsongen för Herrestad, som bara har tre poäng efter tre spelade matcher. Hisingsbacka har fyra poäng.

GöteborgsPosten - 11 maj 19 kl. 07:01

Formstarka Gauthiod vill förlänga sviten - möter Åmål borta

I dag är det dags för match för Åmål som tar emot Gauthiod hemma på Örnäsvallens IP. Gauthiod har en svit på fem matcher utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med åttondeplacerade Åmål i fotboll. Åmål vann sin senaste match med 2–1 mot Vänersborg..

GöteborgsPosten - 02 jun 19 kl. 21:00

Vänersborg IF klart bättre än Hörnebo på Vänersvallen

Redan i första halvlek tog Vänersborg IF greppet om hemmamatchen mot Hörnebo på söndagen. Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 3 Västergötland norra i fotboll slutade 3–1..

GöteborgsPosten - 10 maj 19 kl. 17:22

Växelfelet avklarat – tågen går som vanligt

Det rådde under fredagseftermiddagen förseningar i tågtrafiken mellan Göteborg och Vänersborg..

GöteborgsPosten - 02 jun 19 kl. 07:00

Vänersborg IF möter Hörnebo hemma på Vänersvallen i kväll

Vänersborg IF möter Hörnebo hemma i kväll i division 3 Västergötland norra i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Wargön med 3–6. Vänersborg IF förlorade sin senaste match med 1–3 mot Arentorp/Helås..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 18:02

Fredrik Brändén och Linus Skarin matchvinnare hemma mot Vänersborg

En jämn match slutade till slut med seger för IFK Uddevalla som vann matchen hemma mot Vänersborg i division 2 norra Götaland i fotboll på lördagen. 2–1 (1–0) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 01 jun 19 kl. 07:00

IFK Uddevalla vill bryta tunga trenden hemma mot Vänersborg

IFK Uddevalla har fyra matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland inför dagens match på hemmaplan mot elfteplacerade Vänersborg i fotboll. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Vårgårda med 0–2..

Cornucopia - 07 maj 19 kl. 09:45

Fem timmar och 37 mil utan att ladda elbilen

Ikväll håller jag en preppingföreläsning på biblioteket i Hagfors 18:00. När man ändå är ute och kör kan jag lika gärna få ut blogginlägg av den förlorade arbetstiden. Således körde jag igår de 37 milen Sätila - Torsby utan att ladda elbilen, under den cirka fem timmar långa resan.

GT - 06 maj 19 kl. 20:38

Kvinnan bröt ihop i rätten efter mord i radhusidyllen

Rättegången kring mordet på en man som sköts i ett radhusområde i Vänersborg inleddes under måndagen.Ett par står inför rätta – mannen misstänks för mord och kvinnan för grovt skyddande av brottsling.När samtalet till SOS Alarm spelades upp inför åhörarna bröt kvinnan ihop, rapporterar lokala medier.

GöteborgsPosten - 05 maj 19 kl. 07:00

I kväll spelar Norrby hemma mot Gais

Norrby spelar hemma mot Gais i kväll i U 19 Region 2 i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Norrby, 3–1 mot Vänersborg IF hemma, Gais förlorade mot Utsikten..

GöteborgsPosten - 04 maj 19 kl. 07:00

I dag spelar Trollhättan FK på hemmaplan mot Hisingsbacka

Trollhättan FK möter Hisingsbacka hemma på Stavrelunds IP i division 2 nordvästra Götaland i fotboll i dag. Trollhättan FK vann sin senaste match med 5–1 mot Zenith, medan Hisingsbacka spelade lika, 2–2, mot Vänersborg FK senast..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 22:33

Vänersborg FK förlorade med uddamålet borta mot IFK Tidaholm

En jämn match slutade till slut med förlust för Vänersborg FK, som föll på bortaplan i division 2 norra Götaland i fotboll mot IFK Tidaholm på onsdagen. 2–1 (1–0) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 21:59

Vänersborg föll mot Vårgårda på hemmaplan

Vänersborg fick se sig besegrat i mötet med Vårgårda på hemmaplan i division 2 norra Götaland i fotboll, med 0–2 (0–0)..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.