Utspelet

Thursday, 22 August, 09:09

Nyheter om Utspelet

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 26 jul 19 kl. 15:03

Abbas hotar bryta avtal med Israel

Palestiniernas president Mahmud Abbas uppger att hans regering tänker sluta följa de ingångna avtalen med Israel. Utspelet kom i torsdags kväll under ett tal i Ramallah på Västbanken. – Vi meddelar vårt beslut att stoppa implementeringen av de avtal som.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 19 kl. 15:03

Abbas hotar bryta avtal med Israel

Palestiniernas president Mahmud Abbas uppger att hans regering tänker sluta följa de ingångna avtalen med Israel. Utspelet kom i torsdags kväll under ett tal i Ramallah på Västbanken. – Vi meddelar vårt beslut att stoppa implementeringen av de avtal som.

GöteborgsPosten - 26 jul 19 kl. 15:04

Abbas hotar bryta avtal med Israel

Palestiniernas president Mahmud Abbas uppger att hans regering tänker sluta följa de ingångna avtalen med Israel. Utspelet kom i torsdags kväll under ett tal i Ramallah på Västbanken..

Expressen - 26 jul 19 kl. 00:25

Donald Trump plockar politiska poäng på Löfven

Donald Trumps attack mot Stefan Löfven och Sverige är främst ett sätt för presidenten att flörta med den afroamerikanske väljargruppen, tror Frida Stranne, Expressens USA-expert. Men Utspelet kan också påverka relationen mellan länderna. – Jag tänker mig att det här kan hänga i en tid givetvis, det är en fråga om väcker många känslor.

DN - 15 jul 19 kl. 09:23

Martin Gelin: Trump vill ha demokraternas kvinnor som måltavlor 2020

En ny tirad från USA:s president har än en gång skakat om Washington. Att Trump ber unga, kvinnliga demokrater som är födda i USA att ”återvända till sina hemländer” kan bara överraska den som ignorerat Trumps öppna rasism under tre decennier. Utspelet bör i stället betraktas som Trumps försök att förvandla de unga kvinnliga demokraterna i kongressen till hans främsta måltavlor inför nästa presidentval..

Cornucopia - 09 jul 19 kl. 10:07

Elon Musk ute och cyklar

Elon Musk går ibland i Twitter-skov och skriver saker som gör att aktieägarna seriöst borde överväga ett VD-byte. Han är dock avsatt som ordförande för Tesla bör därmed ha begränsat inflytande över långsiktig strategi. Det senaste handlar om att Tesla ska sluta sälja bilar, för det vore mer lönsamt med förarlös taxi.

Sydsvenskan - 08 jul 19 kl. 23:53

Tyler the Creator nobbar Sverige – för alltid

Rapparen Tyler the Creator kommer aldrig mer att sätta sin fot i Sverige, vad det verkar som. Expressen uppmärksammar ett Twitterinlägg från hiphop-artisten, där han skriver "Inget mer Sverige för mig, någonsin". Den exakta anledningen till Utspelet är.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 19 kl. 23:53

Tyler the Creator nobbar Sverige – för alltid

Rapparen Tyler the Creator kommer aldrig mer att sätta sin fot i Sverige, vad det verkar som. Expressen uppmärksammar ett Twitterinlägg från hiphop-artisten, där han skriver "Inget mer Sverige för mig, någonsin". Den exakta anledningen till Utspelet är.

GöteborgsPosten - 07 jul 19 kl. 12:31

"Ett hån om vi inte gett allt"

Förbundskaptenen svarar på det engelska Utspelet..

Expressen - 05 jul 19 kl. 17:47

Utspelet: ”Han är redo för nästa steg”

Emil Forsberg kan lämna Leipzig.Forsbergs agent Hasan Cetinkaya har ett inbokat möte med klubben för att diskutera landslagsstjärnans framtid. – Han är redo för nästa steg.

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 07:37

USA hotar EU med ännu högre tullar

Handelsutskottet i Donald Trumps administration hotar EU med ytterligare tullar på totalt 4 miljarder dollar per år. Utspelet är det senaste i en infekterad konflikt mellan de två unionerna som pågått i över 15 år. Det rapporterar Wall Street Journal.

DI - 01 jul 19 kl. 15:37

Teknikbolagsaktier rusar på Trumps besked

NEW YORK. Donald Trumps beslut att göra undantag från exportförbudet mot Huawei möttes av positiva börsreaktioner på måndagen, trots att det fortsatt är oklart hur undantagen ska se ut.  Bedömare ser Utspelet som är ett förhandlingsspel från Trumps sida..

Skånskan - 30 jun 19 kl. 17:29

MP:s miljömål saknar realism

Premiärdagen i Almedalen var vikt åt Miljöpartiet de gröna. Partiet är hårt åtgånget efter regeringssamverkan med Socialdemokraterna. Intrycket många väljare fick, och som orsakat väljarflykt, var att partiets löftespolitik till stor del var luftslott som inte tålde konfrontationen med verkligheten.

Expressen - 28 jun 19 kl. 18:52

NYHETSDAGEN: Värmesmäll i Europa: Högsta temperaturen någonsin i Frankrike • Huset centralt i miljardärhustruns försvinnande • Gerhardssons kritik – utspelet om reglerna inför landslagets kvartsfinal

 Värmevågen i Europa når nya rekordnivåer. I Spanien har en 17-årig pojke dött av värmeslag och i södra Frankrike nådde temperaturen landets högsta någonsin.  Alla spår efter den försvunna Anne-Elisabeth Hagen leder tillbaka till hennes och miljardären Tom Hagens bostad, skriver norska Dagbladet.

GöteborgsPosten - 28 jun 19 kl. 16:42

Tyska utspelet mot Fischer: "Har svagheter"

Svenska mittbacken hyllas – och pikas – av Tyskland..

Expressen - 26 jun 19 kl. 10:27

Utspelet efter anklagelsen: Donald Trump ska utredas

Två republikanska senatorer anser att våldtäktsanklagelserna mot Donald Trump måste utredas, skriver CNN. Enligt Iowa-senatorn Joni Ernst bör såväl presidenten som målsägande förhöras.– När någon lägger fram en sådan anklagelse bör den träda fram, säger Joni Ernst till tidningen..

Expressen - 25 jun 19 kl. 06:34

Bittra utspelet i natt: ”Sverige hade tur”

PARIS/STOCKHOLM. Kanada är utslaget efter en räddning från Hedvig Lindahl och ett mål från Stina Blackstenius. Ett mål som Sverige hade flyt med, enligt Janine Beckie.

Expressen - 24 jun 19 kl. 15:44

Italienska utspelet: ”Är helt omöjligt”

LAUSANNE. Klockan 18.00 i kväll kommer beskedet.

Dalarnas tidningar - 23 jun 19 kl. 15:48

Sensationella utspelet inför superrysaren – därför kan Sverige få OS-jubla: "Kan dela ut två mästerskap"

På måndag avgörs om det blir Sverige eller Italien som får vinter-OS 2026. Här är spekulationen....

Expressen - 21 jun 19 kl. 07:54

S slår tillbaka efter utspelet: ”Inte ärligt”

Andreas Schönström (S) slår tillbaka efter Torbjörn Tegnhammars utspel om en påstådd antisemitism inom Socialdemokraterna.– Han vill gärna måla upp en bild att det är struktur hos oss, säger kommunalrådet. .

Sydöstran - 20 jun 19 kl. 12:02

SD-politiker kände sig kränkta av S-utspel - ”Kulturen är under attack”

Under tisdagens kommunfullmäktige riktade Elina Gustafsson (S) kritik mot att SD inte satsar på kultur. Utspelet rörde upp känslorna i salen..

Expressen - 18 jun 19 kl. 11:09

Svenska svaret – på kaxiga utspelet

LE HAVRE/STOCKHOLM. USA:s försvarare Ali Krieger gjorde ett kaxigt utspel när hon menade att de har ”det bästa laget i världen - och det näst bästa”. Nu slår de svenska spelarna tillbaka.

Expressen - 17 jun 19 kl. 14:22

Oväntade utspelet inför USA-matchen

NICE/STOCKHOLM. Tre år har gått sen Sverige slog ut USA i OS-kvarten.Men Olivia Schough vill absolut inte se en repris.

Expressen - 16 jun 19 kl. 22:06

USA:s svar – efter svenska utspelet

Caroline Seger tror att amerikanskorna kommer ha en del emot Sverige med tanke på OS-förlusten 2016.Magdalena Eriksson tycker att tidigare vinster mot USA ger självsäkerhet.Efter 3-0-segern mot Chile slår Becky Sauerbrunn nu tillbaka.

Expressen - 15 jun 19 kl. 11:52

Ilskan: ”Jag kan inte be om ursäkt för det”

Chelseas tränare Emma Hayes argumenterar för att göra målen mindre för kvinnor.Nu får hon mothugg av Hope Solo som kallar Utspelet sexistiskt.”Jag bryr mig inte om kvinnors medellängd.

Expressen - 14 jun 19 kl. 19:25

Nevilles attack: ”Därför han inte får några jobb”

NICE. Holländske Raymond Verheijen har kritiserat nivån på pågående fotbolls-VM och det faktum att många av lagen tränas av vad han kallar ”dåliga rester från herrfotbollen”. Phil Neville kommenterar Utspelet och går hårt åt tränarkollegan.

Expressen - 13 jun 19 kl. 14:58

V-politikerns utspel: ”Kriminalisera politiker”

Momodou Malcolm Jallow (V) vill inte kriminalisera köp av hyreskontrakt.Under en riksdagsdebatt riktade han sig i stället mot sina motdebattörer – och sa att politiker borde straffas för den usla bostadspolitiken.Utspelet fick många att reagera.

Expressen - 11 jun 19 kl. 17:38

”Partiet har svårt svälja Sabunis yvighet”

Nyamko Sabunis krishantering efter det uppmärksammade Utspelet om migration och mångfald kan väl bli hennes fall. Det säger Expressens kulturchef Karin Olsson i det nya avsnittet av Politikpodden.– Jag tror att Liberalerna skulle kunna växa med Sabuni men partiet har svårt att svälja hennes yvighet och tuffa linje i de här känsliga frågorna.

UT - 11 jun 19 kl. 01:00

Lars Näslund: Vart har de 537 ungdomarna från Ulricehamn tagit vägen?

Är det nödvändigt att skrota gymnasiets näst största enskilda program för att rädda fler unga från utslagning? Utspelet från Lärarnas riksförbund ska läsas som ett desperat rop på hjälp. Det bör höras ända in i Ulricehamns skolpolitiska rum..

Expressen - 10 jun 19 kl. 17:36

Utspelet: ”Hoppas att de tänker på semester”

MADRID. En ny stormatch väntar Sverige.  Då skickar några av landslagsstjärnorna ett par hårda passningar till Spanien.

Skånskan - 07 jun 19 kl. 15:22

SD-bas sitter lugnt efter pride och Lööfattackerna

Svalöv Teddy Nilsson (SD), blivande ordförande i kommunstyrelsen i Svalöv vill inte se någon prideflagga hängande i Svalövs kommuns flaggstänger.
– Vi anser att inga politiska budskap ska finnas där kommunen är inblandad. I övrigt har jag inga problem.

DI - 07 jun 19 kl. 12:20

Opec nära förlänga produktionsavtal enligt saudiske energiministern

Enligt Saudiarabiens energiminister Khalid al-Falih är Opec nära en överenskommelse om att förlänga produktionsbegränsningarna. Utspelet kommer efter att Rysslands president Vladimir Putin uppgett att han inte är överens med Opec om var oljepriset ska ligga..

Expressen - 29 maj 19 kl. 23:31

Jättebråket: ”Är både rasistiskt och sexistiskt”

Stjärnan ryter ifrån efter Utspelet.

Expressen - 24 maj 19 kl. 08:16

Utspelet: ”Finland satt på hemlig information”

Finland stod för en jätteskräll och skickade hem Tre Kronor från VM.Enligt tidningen Iltalehti var tre av målen ingen slump – Finland satt nämligen på ”hemlig information om svenskarna”.– Men jag kan inte säga mer till medierna, säger Niko Mikkola kryptiskt till tidningen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.