Utmaningen

Sunday, 23 September, 22:21

Nyheter om Utmaningen

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 02 sep 18 kl. 21:41

Han rodde från Gårvik till Hönö

Ulf Johannesson är ingen tokstolle som tar sig an den ena Utmaningen värre än den andra. Ingen tramspelle som lockas av att vara värst. Tvärtom..

Sydsvenskan - 02 sep 18 kl. 07:00

Tryggheten största utmaningen för Burlövs framtida styre

Men partierna är oeniga om hur problemen ska hanteras..

YLE - 15 aug 18 kl. 09:20

Drömmen om NHL hägrar – Kevin Lankinen tänker ta chansen i Chicago: ”Jag har det som krävs”

Från skadehelvete till succéartad comeback till Helsingfors IFK förra säsongen. Utmaningen den kommande säsongen är än tuffare för målvakten Kevin Lankinen: Att vika sig en plats i NHL-klubben Chicago Blackhawks..

Dagensanalys.se - 30 aug 18 kl. 13:23

Annonsörer planerar ökade investeringar på influencer-marknadsföring

Drygt sex av tio globala annonsörer planerar att öka sina investeringar när det kommer till influencer-marknadsföring under de närmaste 12 månaderna, visar en rapport från World Federation of Advertisers, WFA. Influencer-marknadsföring beräknas ha växt med 35 procent 2017, och omsatte i fjol runt 650 miljoner kronor i Sverige. Influencers har blivit en allt naturligare del i marknadsföringsmixen hos många annonsörer och har etablerats som en kanal.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 12:51

Höörjockey kan bli världsmästare

GALOPP I helgen är det dags för VM för kvinnliga jockeys.
– Det ska bli ruskigt spännande, säger Josefin Landgren, 27-åringen från Höör, som är en av tio deltagaree.
Hon försvarar de blågula färgerna i Lady Jockeys’ Thoroughbred World Championship, som avgörs på söndag på Bro Park norr om Stockholm.

Länstidningen i Jämtland - 31 aug 18 kl. 07:15

Ålderstiget Stugun närmar sig trean – här är stora utmaningen: "Det är bara att titta på klassfotona"

Tommy Högberg är mångårig ordförande i Stuguns BK och var spelare länge när han var yngre. Ett av....

Dagensanalys.se - 31 aug 18 kl. 06:58

”…men när proppen väl gick ur kunde flodvågen inte stoppas”

En av de mest ansedda och stabilt framgångsrika kommunikationsbyråerna i Sverige är Åkestam Holst, rikligen prisbelönt för svensk kvalitet jorden runt. Vi fick tillfälle att sätta oss ned med byråns grundare Göran Åkestam och vd Petronella Panérus för att ta del av deras syn på kommunikationsSverige och framtiden. Byråns Grundare, Göran Åkestam, är som frispråkig Creative Advisor en naturlig talesman för det moderna svenska näringslivet.

Expressen - 17 aug 18 kl. 11:25

S-utmaningen: Tolv år med borgerligt styre i Halmstad

HALMSTAD. Socialdemokraterna rustar för en intensiv valrörelse där tolv års borgerligt styre ska utmanas. Med en helt ny laguppställning på både vänster- och högersidan har Halmstadsborna all anledning att spetsa öronen i valrörelsen..

Nyan - 28 aug 18 kl. 13:00

Åländske Mikael bestiger tre vulkaner

Utmaningen har börjat för Saltviksbördige Mikael Mörn. På två veckor ska han bestiga de tre högsta bergstopparna i Ryssland, Turkiet och Iran. Och han gör det för ett gott syfte.

Västerbottens Folkblad - 25 aug 18 kl. 20:00

”Liberala lösningar behövs inom vården”

Länets sjukvård är av mycket god kvalitet. Vi har stor respekt och beundran för den arbetsinsats som utförs av landstingets kompetenta personal, skriver den liberala landstingsgruppen i en debattartikel. Den största Utmaningen landstinget står inför är att rekrytera kompetent personal.

SmålandsPosten - 28 aug 18 kl. 19:40

Kommunen behöver hålla bättre i pengarna

Ekonomin är den största Utmaningen som Lessebo kommun står inför. Det anser Patrik Nyquist, toppnamn på Vänsterpartiets kommunlista..

Barometern - 28 aug 18 kl. 07:40

Hon vill få fler tjejer att köra speedway: ”Gillar utmaningen”

Ella Pettersson, 15 år, är en av få tjejer inom speedway. Nu vill hon uppmuntra andra tjejer att testa på..

Skånskan - 26 aug 18 kl. 13:00

Mellan dröm och politik på scen i höst

Som vanligt är en det en yvig och delvis svårdefinierad scenhöst som presenteras på Inkonst, Malmös fristående kulturscen. Vad som faktiskt kommer att ske på scenen blir man kanske inte så klok på av att läsa programmet – men det är inte nödvändigtvis meningen heller.– Det är vagt av en anledning, säger Ziggi Askaner, som jobbar med PR för InKonst och får Utmaningen att försöka beskriva scenkonsten för publiken.

SVT - 08 aug 18 kl. 16:58

Utmaningen: Vad kan turisterna om Sverige?

Med sommaren kommer också många turister till Sverige från hela världen. Men vad kan de egentligen om landet de besöker? SVT Nyheters reporter Torbjörn Averås Skorup har satt besökarnas kunskaper på test..

SmålandsPosten - 25 aug 18 kl. 21:25

200 triathleter gjorde upp i Rottne

Utmaningen triathlon blir alltmer populär. För fjärde året i rad arrangerades Vidingehem Triathlon i samband med Rottnedagen..

Nya Wermlands Tidningen - 25 aug 18 kl. 06:00

Fler unga i arbete är största utmaningen

Näringslivsfrågor i fokus vid Företagarnas pandeldebatt.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 16:40

Malja vill se favorit i repris

MOTOR Spa-Francorchamps är en av Gustav Maljas historiskt sett bästa jaktmarker och i helgen är Malmösonen tillbaka på Grand Prix-banan för årets sjunde race i Supercupen.22-årige Malja har goda minnen från platsen, i hjärtat av de belgiska Ardennerna, efter att ha tagit sin första pallplats i GP2 där säsongen 2016.
Han följde sedan upp med en fjärdeplats i samma kategori (dock omdömt till formel 2) förra året.

Realtid - 23 aug 18 kl. 11:56

"Vi har fortsatt stort förtroende för bank-id"

Bank-id-bedrägerierna ökar kraftigt. Men Handelsbanken litar till fullo på tekniken bakom tjänsten och bolaget som driftar den. "Utmaningen är att hjälpa kunder förstå hur man undviker att bli lurad", säger Mats Olsson, presstalesperson på Handelsbanken..

Skånskan - 21 aug 18 kl. 06:00

Unikt material i ny dokumentär

Filmregissören Göran Hugo Olssons politiska intresse från 70-talsuppväxten i Lund har bland annat manifesterat sig i den prisbelönta dokumentären The Black Power Mix Tape. Samtidigt var han oerhört fascinerad av 1970-talets New York och det är kärleken till den eran som ledde honom till det unika material som är grund för nya filmen Den sommaren.Göran Hugo Olsson
Född: 1962 i Lund.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 10:00

KKB hämtar ny vd från fastighetsjätte

Kävlinge Om några veckor lämnar Mats Åsemo vd-posten för KKB Fastigheter för samma position på Burlövs Bostäder.
Nu har KKB:s styrelse utsett Mikael Strand till ny vd, rekryterad från den privata jätten Wihlborgs Fastigheter.– Han har 17 års erfarenhet från Vasakronan, och har varit på Midroc och Wihlborgs.

Dagens PS - 17 aug 18 kl. 08:47

Får svidande kritik: ”Vad ska jag göra?”

Oppositionen anklagar finansministern för att måla upp en allt för ljus bild av Sverige. Svensk ekonomi går som tåget med god tillväxt, sjunkande arbetslöshet, ökad sysselsättning och rejäla tillskott i statskassan. Så sammanfattar nyhetsbyrån Direkt den uppdaterade prognosen för svensk ekonomi som finansminister Magdalena Andersson (S) presenterade på torsdagen.

Nyan - 12 aug 18 kl. 11:12

Redo för Pridefest

Snart är det dags för Åland att åter bada i regnbågens färger – på tisdag vecka startar Åland Pride med fullspäckat program.
Årets Åland Pride står för dörren och nästa tisdag drar prideveckan igång. På Regnbågsfyren är man taggade och redo inför veckan som är på inkommande.

Skånskan - 21 aug 18 kl. 17:42

Blöt höst på Kristianstad teater

Från succén med Chess förra hösten kastar sig Underhållningspatrullen in i nästa äventyr, klassikern Singin’ in the Rain. Och ja, regnet kommer att skvala ner över scenen på Kristianstad teater.
– På många sätt är det här en ännu större utmaning för oss, säger Ola Hörling som regisserar och koreograferar.

Alingsås tidning - 11 aug 18 kl. 12:36

Populärt cykellopp för unga

Under helgen är Vårgårda hela Sveriges cykelmetropol. På lördagsförmiddagen var det barnen som stod i fokus när Lilla Velofondo kördes längs med Kungsgatan inne i Vårgårda. Det var fullt med barn som ställt upp sig utanför kommunhuset i Vårgårda för att ta sig an Utmaningen att cykla runt 300 meter från kommunhuset fram till Muratorget.

SVT - 22 jul 18 kl. 22:08

USA-journalistiken har klarat Trump

För första gången har USA en president som vanemässigt ljuger och har förklarat krig mot nyhetsjournalistiken. En sammanställning visar att Donald Trump ljög fler än sex gånger per dag sina första femton månader som president. Men än så länge har USA:s kvalitetspress klarat Utmaningen förhållandevis väl..

Computer Sweden - 20 aug 18 kl. 09:50

Snåla användare kostar Netflix hundratals miljoner


Filmtjänsterna slåss om tittarnas gunst. Nya filmer, nya serier, unikt innehåll. Men när det gäller den yngre generationen är Utmaningen en annan.

IDG - 20 aug 18 kl. 09:50

Snåla användare kostar Netflix hundratals miljoner


Filmtjänsterna slåss om tittarnas gunst. Nya filmer, nya serier, unikt innehåll. Men när det gäller den yngre generationen är Utmaningen en annan.

PrivataAffärer - 20 aug 18 kl. 10:20

Analys: Ratos har flera underpresterande bolag i portföljen

Det menar Kepler Cheuvreux som sänkt sin rekommendation för aktien till behåll, från tidigare köp. Kepler menar att Ratos har flera underpresterande bolag i sin portfölj och pekar på att majoriteten av innehaven har låg eller negativ organisk tillväxt. ”Utmaningen för den nya vd:n, Jonas Wiström, är att vända den negativa tillväxttrenden för att minska nettoskulden/EBITDA till målet på 2,5x (för närvarande 3,0x).

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 05:00

"Socionomer är ett svårhittat släkte"

Socialtjänster i hela Sverige tampas med Utmaningen att anställa utbildade socionomer, socialsekreterare och socialpedagoger.
I TTELA:s bevakningsområde får kommunerna i vissa fall ta hjälp av konsultföretag – en dyr lösning som dessutom försvårar utvecklingsarbetet..

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 18:37

Chefredaktören på Mittmedia: ”Alla inser givetvis att all framtid ligger i de digitala kanalerna”

Den som vill bilda sig en uppfattning om dagsläget och framtidstron inom den svenska landsortspressen gör rätt i att söka kontakt med Daniel Nordström som är chefredaktör på Mittmedia. Han är en av de offensiva mittfältarna, chefredaktör för en grupp av tidningar, som är en av de mäktigaste mediekoncernerna utanför storstäderna. Vi fick en pratstund med Daniel och hans syn på framtiden och tidningsbranschen i synnerhet.

Barometern - 17 aug 18 kl. 09:53

Första utmaningen – 3 860 meter simning

Många ser fram emot den 3860 meter långa simbanan i Kalmarsund med skräckblandad förtjusning..

Barometern - 17 aug 18 kl. 10:06

Andra utmaningen – 180,2 kilometer på cykel

Cykelbanan består av två slingor. Först cyklar del­tagarna över Ölandsbron, söderut på Öland och tillbaka till fastlandet – en runda på 122 kilometer. Sedan väntar 58 kilometer på en bana som går norr om Kalmar..

Barometern - 17 aug 18 kl. 10:17

Tredje utmaningen – 42,195 kilometer löpning

Löparbanan går från ett varv inne i Kalmars stadskärna längs Kalmarsund norrut på Ängöleden och genom villakvarteren i Berga. Banan är platt och snabb och det brukar vara mycket publik ute för att heja..

Realtid - 15 aug 18 kl. 15:23

Digitaliseringen i särklass största utmaningen 

En förkrossande majoritet av juristerna anser att digitaliseringen är branschens största utmaning framåt. Jämställdhet hamnar på andra plats..

GöteborgsPosten - 15 aug 18 kl. 09:49

Staxäng: "Utmaningen är att vi blir äldre"

Riksdagsledamoten Lars-Arne Staxäng (M) har huggit tag i pensionsfrågan. På tisdagen gästade han stadshuset - bland annat med budskapet om att M vill att vi ska pensionera oss senare..

Expressen - 12 jul 18 kl. 09:18

Utmaningen: Så ska Löfven rädda sitt jobb

Tuffast under snart fyra år som statsminister var terrordådet på Drottninggatan.  Hans stoltaste ögonblick, av intensiteten i rösten att döma, är mer överraskande.  Det var när han lagade dillkött till Ulla.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 18 kl. 09:29

Ung BoIS-talang lånas ut till division 2-lag

Här är den nya Utmaningen för John Ebere Ekeh..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 18 kl. 14:21

Efter förbudet: ”Gäller att få ut informationen”

Ett totalt eldningsförbud i hela Västerbotten kan vara ett historiskt beslut. Nu blir Utmaningen att få ut informationen till allmänheten. – Det är det som är det viktiga, säger Jonas Hahlin, räddningschef i Lycksele kommun.

Expressen - 11 aug 18 kl. 14:10

Malmö FF värvar finsk målvakt

Malmö FF överraskar på transferfönstrets sista dag. Klubben värvar den finske målvakten Walter Viitala från danska Viborg. – Det är en stor möjlighet för mig att komma hit och jag ser fram emot Utmaningen, säger Viitala till klubbens hemsida.

Blekinge Läns tidning - 08 aug 18 kl. 15:00

VM-klara: ”Svär mer än peppar varandra”

Utmaningen: En mils simning och 65 kilometer löpning. Målsättningen: Att elva timmar senare ha tagit sig från punkt Ö till punkt Ö..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.