Ute

Friday, 19 April, 22:25

Nyheter om Ute

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 21 mar 19 kl. 14:49

Bilsamlaren satte sig på taket i protest

STEHAG När polisen kom för att hämta en felparkerad bil som var belagd med skulder trotsade Stehagsbon polisens instruktioner om att ge sig därifrån och satte sig i protest på bilens tak. Han återvände senare och blockerade framfarten för en bärgningsbil vars förare hade som uppgift att bogsera bort fordonet.Dramat utspelades vid 21.

YLE - 26 mar 19 kl. 08:23

Petteri Forsell suktar efter en plats i startelvan och räds inte Arsenalprofilen Henrikh Mkhitarjan: "Alla anfall går via honom och sådant är lätt att eliminera"

Finland är i kväll Ute efter en viktig trepoängare då laget möter Armenien i fotbollens EM-kval. Petteri Forsell fick inte ens plats i truppen mot Italien men tycker att det borde finnas efterfrågan för hans vänster- och högerdojor. Den tidigare IFK Mariehamn-profilen räds inte Arsenal Henrikh Mkhitarjan.

Alingsås tidning - 26 mar 19 kl. 05:30

Nya bud för parkbadskaféet

Nolhaga parkbad skulle drivas i egen regi – då intresset från presumtiva entreprenörer var ljumt. Men nu ska kommunen åter ringla ut sina tentakler i den fria företagsamhetens värld och se ifall någon hugger.
”Vi har just nu inga planer på att lägga ut det på en entreprenör.

Länstidningen i Jämtland - 30 mar 19 kl. 16:22

Babben Larsson laddar upp inför turnéstopp i Hackås – söker tips på lokala snackisar: ”Ska bli så himla kul”

Komikern Babben Larsson är Ute på glesbygdsturné. Den 5 april kommer hon till Hackås....

SVT - 30 mar 19 kl. 14:21

Kenyanska skrev historia vid terräng-VM

Hellen Obiri vann terräng-VM i danska Århus och skrev ett stycke friidrottshistoria. Hon blev första kvinna att vinna globala titlar Ute på bana, inne och i terräng-VM..

Sydöstran - 22 mar 19 kl. 09:54

Satt ensam i bilen – stoppades av polis: ”Jag övningskör”

Stoppades på E22 av polispatrull – mannen hävdade att han var Ute och körde, ensam..

Expressen - 22 mar 19 kl. 10:16

Kiss framtidsbesked – därför lägger vi av

Kiss är Ute på sin avskedsturné ”End of the road farewell tour”, och säger farväl till sina många trogna fans.I en intervju med New York Post berättar bandmedlemmen Paul Stanley om beslUtet att lägga ner bandet.– Vi vill inte sluta med ett litet stön – vi vill sluta med en smäll, säger Paul Stanley till tidningen..

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:42

Virtuell skattjakt med app i Bokskogen

TORUP I helgen drar en skattjakt igång med Torups friluftsgård som startplats.
Trezzurehunt challenge sker virtuellt men samtidigt Ute i naturen.– Det här är inte något man gör sittande hemma i soffan.

Magazin24 - 30 mar 19 kl. 09:40

IFK Arboga illa ute efter ny förlust

Föll hemma under fredagen..

Expressen - 30 mar 19 kl. 08:52

Så bra är Malmö FF – betyg på alla spelare

Stor genomgång av Malmö FF inför allsvenska säsongen 2019.• SportExpressens experter tippar lagets tabellplacering med motivering.• Truppen synas med getingbetyg på samtliga spelare.

Barometern - 28 mar 19 kl. 06:00

Finnjäveln vill värna om myror

Ute i skogen, vid vägen mellan Gullaboås och Fagerhyltan glittrar det i en myrstack. Det är Mikko Vainio, ”Finnjäveln”, som pyntat upp. Han har gjort det för att han vill uppmärksamma myrorna..

Kristianstadsbladet - 30 mar 19 kl. 05:00

Nyförvärvet inleder en ny resa: ”Trivs väldigt bra här”

Han var på jakt efter en ny klubb att utvecklas i. Till slut landade Óttar Magnús Karlssons val på Mjällby AIF. Och nu vill han hitta rätt igen på fotbollsplanen.

SR - 29 mar 19 kl. 20:32

En miljon protesterar mot 76-årige presidenten

Närmare en miljon människor är i dag Ute på gatorna i Algeriets huvudstad Alger för att protestera emot landets politiska ledning och kräva att den avgår. Det är den största demonstrationen hittills, rapporterar algeriska medier..

DI - 29 mar 19 kl. 18:04

Positivt veckoavslut på börserna ute i Europa

Europabörserna stärktes på bred front under veckans avslutande handelsdag. Regionala Stoxx 600 ökade 0,6 procent med stöd av bland annat råvarusektorn som stärktes i spåren av optimism kring handelssamtalen mellan USA och Kina..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 14:15

Kommentarsstorm om Soc­ker­toppen

Ör­tof­ta Ef­ter att per­so­nalen på Slotts­parkens för­sko­la gick ut med att man inte vill byta namn till Soc­ker­toppen haglade kom­men­tarerna tätt på so­ci­ala me­di­er. Men per­so­nalen står fast.”Kan­ske borde heta bitterfi … istäl­let”, ”Fattar ni hur jävla tram­siga ni är”, ” För­står per­so­nalen” och ”Jag håller med per­so­nalen.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 14:24

Warhol tar plats på Moderna

malmö 1968 var ett omvälvande år med studentrevolter, skotten i Memphis och stridsvagnar på Prags gator. Det var året som Valery Solanas så när sköt Andy Warhol till döds.
Det var också året för Warhols första museiutställning – på Moderna muséet i Stockholm, Lagom till 50-årsåjubiléet öppnade utställningen ”Warhol 1968” på samma plats och på lördag slår den upp dörrarna i Malmö.

GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 12:00

Kvarterskrogen där även hunden har en egen meny

Uteätarna hittar inget finlir, men bra kvalitet på råvarorna..

YA - 19 mar 19 kl. 15:57

Ystad blir SM-arrangör i rullstolstennis: ”Stort för klubben”

Ystads TK har tilldelats värdskapet för Ute-SM i rullstolstennis 2019. Därmed får hemmahoppet Henrik Härstedt möjlighet att försvara sina dubbla SM-guld – på hemmaplan!.

Expressen - 26 mar 19 kl. 06:31

”Har respekt för alla i NHL utom honom”

LOS ANGELES. LA Kings stjärnback Drew Doughty mot Calgarys power forward Matthew Tkachuk.Den två år gamla hatmatchen mellan de två fick ett nytt och smutsligt kapitel i natt när lagen möttes i Kanada.

Skånskan - 29 mar 19 kl. 05:00

Ladan i Torup fylls med liv

TORUP
Sju miljoner kronor satsas nu i ett första steg på att utveckla byggnaderna i Torup vidare.
Inledningsvis är det fokus på med vad som faktiskt ska fylla den stora stenladan uppe vid slottet med liv. Malmö stad antog för ett år sedan en handlingsplan med målsättning att öka nyttjandegraden av både byggnader och hela naturområdet Ute i Torup och Bokskogen, och det året om.

Corren - 26 mar 19 kl. 18:00

LIVE: Följ Libk i ödesmatchen

Linköping IBK är illa Ute i SM-kvartsfinalen mot Dalen..

NSD - 28 mar 19 kl. 23:05

Verbala attacken mot Strömberg: "Blev gubbsur"

Boden Hockey var Ute efter första segern i kvalserien och försökte med allt..

SVT - 04 mar 19 kl. 20:34

SVT:s Carina Bergfeldt: ”Demokraterna slutar gå som katten runt het gröt”

Representanthusets besked om att starta en utredning mot president Donald Trump innebär att Demokraterna nu öppet deklarerar vad de är Ute efter. Det säger SVT:s USA-korrespondent Carina Bergfeldt i Rapport..

NSD - 28 mar 19 kl. 21:02

Boden Hockey föll tungt

Boden Hockey var Ute efter första vinsten i kvalserien, men det blev en tung förlust mot Hudiksvall..

GöteborgsPosten - 28 mar 19 kl. 21:36

RIK störde mästarna igen – men förlorade på nytt

Målvaktshjälten kan ha gjort sin sista hemmamatch – RIK illa Ute i slutspelet..

BT - 23 mar 19 kl. 10:51

Borås: Anders fick cykeln saboterad – varnar andra: ”Kunde gått illa”

Boråsaren Anders var under fredagskvällen Ute och avnjöt en middag på en restaurang med sin fru. På vägen hem tog de sina cyklar som de färdats på dit men upptäckte efter ett tag att någonting inte stod rätt till. – Det är någon som har saboterat våra cyklar, säger Anders..

Sydsvenskan - 28 mar 19 kl. 13:22

Ordföranden på besök – då känner man att det närmar sig

Sportchefen har också varit Ute på ett par av veckans MFF-träningar..

Skånskan - 27 mar 19 kl. 20:00

Flera bussturer kan komma att tas bort

Sjöbo På fredag kommer kollektivtrafiknämnden ta beslut om flertal besparingar. För Sjöbo kommuns del kommer det med stor sannolikhet innebära att 42 dubbelturer per vecka kommer att strykas. Kommunalråd Magnus Weberg (M) är kritisk och tycker att landsbygden tar en för stor del av besparingen.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats..

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 17:20

Nu kör Lyft mot Nasdaq

I Lyfts initiala prospekt var introduktionskursen satt till ett spann på mellan 62-68 dollar, något som till följd av högt investerarintresse på onsdagen ändrades till 70-72 dollar. Bolaget väntas trycka 30,7 miljoner nya aktier, som beroende på fastställd kurs värderas till 2,15-2,21 miljarder dollar. Den upptrissade prissättningen innebär att det ser ut att ha lönat sig ordentligt att delta i tidigare investerarrundor, vilket fondförvaltarna Fidelity och Alliance Bernstein har gjort.

Sydsvenskan - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats..

SmålandsPosten - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

Sydöstran - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

YA - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

Barometern - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

Blekinge Läns tidning - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

BT - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

Kristianstadsbladet - 28 mar 19 kl. 16:35

Två fyraåringar försvunna från förskola

Två fyraåriga pojkar har försvunnit efter att ha lämnat sin förskola i Luleå strax efter klockan 15, skriver polisen på sin hemsida. Förskolans personal är Ute och letar och barnens föräldrar har kontaktats. Polisen har inlett en omfattande sökinsats.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 15:47

Smycken stals vid inbrott

LUND Okända gärningsmän bröt sig in genom ytterdörren till en lägenhet vid Steglitsvägen i Lund på onsdagen.
Ägarna var Ute en timme mellan 11.30 och 12.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.