Utbud

Saturday, 22 September, 13:01

Nyheter om Utbud

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 28 aug 18 kl. 20:27

Rekordhögt utbud av bostadsrätter

Utbudet av bostadsrätter ligger just nu på en historiskt hög nivå. Det visar statistik från bostadssajterna Hemnet och Booli. – Fler objekt som tagits bort från marknaden är osålda, säger Staffan Tell, talesperson för Hemnet.

PrivataAffärer - 30 aug 18 kl. 08:34

Swedbank spår ytterligare fall i bopriserna i Stockholm och Göteborg

Det skriver Swedbank i sin konjunkturprognos på torsdagen. ”Ett högt Utbud av nyproduktion och det skärpta amorteringskravet kan fortsatt leda till fallande priser på främst småhus och bostadsrätter i Göteborgs- och Stockholmsområdet under hösten”, skriver banken. För hela Sverige bedömer den att prisfallet nu i stort sett är över och på många mindre orter är det troligt att småhuspriserna fortsätter att stiga.

Dagensanalys.se - 30 aug 18 kl. 07:55

I september är det dags för Facebook Watch i Sverige

Om bara någon vecka eller två är det dags för Facebook Watch att öppna sina dörrar till Sverige. Här kommer annonsörer kunna rikta sina videoannonser till Facebooks användare på ett lika effektivt sätt som de idag kan på Youtube, eller till och med ännu mer granulärt. Det var förra året som Watch lanserades i USA.

Skånskan - 26 aug 18 kl. 06:00

Årets sommartorka tog mer än halva skörden

På landet Den torra och heta sommaren har inte gått någon förbi. På spannmålsmottagningen på LT Lantmän i Ljungbyhed syns det extra tydligt.
– Titta på våra högar med foderkorn och fodervete så små de är.

DI - 29 aug 18 kl. 21:29

Ovanligt lågt utbud av fritidshus – så kan du göra klipp

Utbudet av fritidshus till salu var det lägsta på fem år i andra kvartalet, enligt färska siffror. En del av förklaringen kan vara att en del fritidshus omvandlats till permanenta bostäder..

Nya Wermlands Tidningen - 29 aug 18 kl. 14:17

Varför inte prioritera konstsnö?

Politik. I flera inlägg på FB hävdar Socialdemokraterna i Kristinehamn att de är för en aktiv fritid med ett brett Utbud av fritidsaktiviteter..

Dagensanalys.se - 28 aug 18 kl. 16:15

TV4 berättar om höstens program, Teliaaffären och framtiden för Bonnier Broadcasting

I onsdags bjöd TV4 och Bonnier Broadcasting in till årets Screening, där kommande satsningar presenteras. Jag fick även chansen att prata med Bonnier Broadcastings VD Casten Almqvist om satsningen på total-tv och den nyligen presenterade affären med Telia. TV4:s screening är ett årligen återkommande event där David Hellenius med van hand guidar publiken – bestående av media, mediebyråer och annonsörer – genom de olika program och satsningar som man genomför under det kommande året.

PrivataAffärer - 28 aug 18 kl. 10:24

Bomarknaden: ”Prisförväntningarna ovanligt negativa”

”Prisförväntningarna är ovanligt negativa. Om man undantar hösten och vintern 2017, som marknaden håller på att återhämta sig från, har inte nettot i EOBi varit lika negativt sedan hösten 2012, som i de två senaste mätningarna”, säger Erik Olsson, vd på Erik Olsson Fastighetsförmedling, i en kommentar. Han säger att flera krafter nu påverkar bostadsmarknaden åt olika håll.

DI - 27 aug 18 kl. 15:41

Extremt högt utbud av bostäder i augusti enligt Booli

Utbudet av bostäder till salu är historiskt mycket högt när bostadsmarknaden nu i augusti dragit i gång igen efter sommaren. Utbudet av bostadsrätter har inte varit högre sedan 2012. Det visar statistik från bostadssajten Booli..

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

Skånskan - 25 aug 18 kl. 05:00

Ägarna nöjda med utvecklingen

malmö Malmö saluhall öppnade för snart två år sedan och Martin Karyd och Nina Totté Karyd kan konstatera att besökarna hittat hit med en gång och att satsningen motsvarat förväntningarna.– Vi har lyckats skapa det som vi ville, en mötesplats i den här delen av Malmö där det också går att handla hela matkassen på ett och samma ställe.
Malmö saluhall öppnade i november 2016.

GöteborgsPosten - 23 aug 18 kl. 18:37

Stor risk att luften pyser ur bostadsbubblan i höst

Det är sannolikt inte räntehöjningar som kommer att punktera bostadspriserna på överhettade storstadsmarknader som Göteborg och Stockholm utan ett svällande Utbud..

Sydöstran - 21 aug 18 kl. 07:00

”Hösten blir en satsning på tjejerna”

Växtverket tänker om när det kommer till aktiviteterna. Det ska bli ett bredare Utbud och fler tjejer och mellanstadieelever ska lockas till fritidsgården..

Mobil - 24 aug 18 kl. 15:13

Krusell börjar med laddare

Den svenska mobilskalstillverkaren Krusell vidgar sitt Utbud till att inkudera laddare inslagna i läder..

DI - 24 aug 18 kl. 19:02

Analyschefen: "Bostadsmarknaden visar stryka"

Byggandet av nya bostäder går åt rätt håll. Det konstaterar fastighetsrådgivaren JLL som tagit fram ett index på hur balansen ser ut mellan Utbud och efterfrågan. "Jag skulle säga att bostadsmarknaden visar på mycket styrka", säger Tor Borg, analyschef på JLL..

SR - 22 aug 18 kl. 14:59

Fokus på mord och Cmore när TV4 presenterar höstutbudet

Under onsdagsförmiddagen presenterades TV4 och Cmores Utbud för tv-hösten. Ett Utbud med tonvikt på säkra kort och morddraman, tycker Björn Jansson..

BT - 23 aug 18 kl. 16:57

Rikt utbud i Mark kommande vecka.

Malin Larsson tipsar om några arrangemang att besöka i Mark mellan 23 och 30 augusti..

DI - 23 aug 18 kl. 11:53

Fortsatt högt utbud av bostadsrätter på Hemnet

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet är tre veckor in i augusti fortsatt högre än motsvarande vecka i fjol, då Utbudet steg kraftigt. Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. .

GöteborgsPosten - 23 aug 18 kl. 09:00

KD vill storsatsa på bostäder och aktivitetscentrum i Ljungskile

"Många nyinflyttade till kommunen väljer exempelvis Ljungskile på grund av det fördelaktiga läget och det Utbud som föreningslivet erbjuder".

Expressen - 22 aug 18 kl. 16:46

Netflix: Här är alla nyheter i september 2018

Kultklassiker, gripande dokumentärer, våldsamma framtidsskildringar och superhjältar.Eller en serie om två människor som hamnar i ett misslyckat medicinskt experiment?Här är alla nyheter i Netflix Utbud i september 2018..

Dagens PS - 17 aug 18 kl. 08:47

Får svidande kritik: ”Vad ska jag göra?”

Oppositionen anklagar finansministern för att måla upp en allt för ljus bild av Sverige. Svensk ekonomi går som tåget med god tillväxt, sjunkande arbetslöshet, ökad sysselsättning och rejäla tillskott i statskassan. Så sammanfattar nyhetsbyrån Direkt den uppdaterade prognosen för svensk ekonomi som finansminister Magdalena Andersson (S) presenterade på torsdagen.

YA - 22 aug 18 kl. 00:02

Himlarna över Österlen

Ljuset och himlen på Österlen var det som fick kulturjournalisten Bengt Eriksson att alltmer intressera sig för Österlenkonst. För han önskade se ännu mer av detta; av ljuset och himlarna! Och då har konsten ett oerhört rikt Utbud..

Kristianstadsbladet - 22 aug 18 kl. 00:02

Himlarna över Österlen

Ljuset och himlen på Österlen var det som fick kulturjournalisten Bengt Eriksson att alltmer intressera sig för Österlenkonst. För han önskade se ännu mer av detta; av ljuset och himlarna! Och då har konsten ett oerhört rikt Utbud..

DN - 19 aug 18 kl. 07:00

Sverige behöver ett Obamacare för tänderna

DN 19/8 2018. God välfärd är inte detsamma som ett ständigt växande Utbud av ”gratis” tjänster. Men det finns liberala välfärdsreformer att sjösätta..

Skånskan - 10 aug 18 kl. 17:14

Bluestältet lever än

Malmö Efter ett par kämpiga år står bluestältet fortfarande kvar på fötter under festivalen.
Ansvarige Hans-Peter (HP) Nilsson har längtat till en vecka fylld av musik.Sedan 2001 har Bluestältet underhållit Malmöfestivalens musikintresserade gäster.

DI - 21 aug 18 kl. 11:55

Kinas centralbank: Vi kommer inte använda yuanen som vapen

Yuanen kommer inte att användas som ett vapen i handelskonflikter, utan dess värde bestäms i grunden av Utbud och efterfrågan på marknaden.  Det sade Li Bo, chef vid den penningpolitiska avdelningen vid Kinas centralbank, PBOC, på tisdagen enligt Reuters och Bloomberg News. .

DN - 31 jul 18 kl. 11:23

Sveriges Radio får kritik för podd: ”Romantiserar droger och missbruk”

Riksdagsledamoten Edward Riedl (M) anser att P3:s fiktiva poddserie ”Punani_99” är drogromantiserande. I en skrivelse till kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke kräver han utökade möjligheter att granska public services digitala Utbud..

Barometern - 16 aug 18 kl. 13:39

KD: ”Ensamheten hos de äldre är ett stort problem”

Införa en ensamhetsminister, öka antalet distriktsläkare i primärvården och ha ett varierat Utbud av bostäder i varje kommun. Det är några av punkterna som KD presenterar i sin äldrepolitik..

Skånskan - 16 aug 18 kl. 15:36

Löberöd redo för 50:e loppisen

LÖBERÖD På lördag 18 augusti är det dags för loppmarknad i Löberöd igen. Det är 50:e gången Löberöds IF ordnar och många i byn är engagerade i förberedelserna inför arrangemanget som lockar besökare från hela Skåne.Ett tiotal funktionärer är på plats när Skånskan besöker Ölyckevallen och de jobbar hårt i solgasset.

YA - 13 aug 18 kl. 11:59

Kraftig ökning av villapriserna i Ystad: ”Har varit ett lågt utbud”

De senaste tre månaderna har villapriserna stått still i Sverige. Men inte i Ystad, här har priserna stigit med nästan 10 procent. – Vi har haft få objekt men många spekulanter.

DI - 15 aug 18 kl. 12:13

Hemnet: Fortsatt högre utbud i början av augusti

Utbudet av bostadsrätter fortsatte att stiga under de första veckorna i augusti. Samtidigt krymper skillnaden mellan årets och förra årets nivå.   Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

DN - 14 aug 18 kl. 11:16

SVT:s höstutbud vill samla svenskarna inför valet

SVT vill vara en samlande kraft i landet, säger Jan Helin när public service-tv presenterade höstens Utbud på tisdagsförmiddagen. I det finns såväl komedi i fjällmiljö som dokumentär om ”Arbogafallet” och program om matsvinn och kroppshets. .

Sydsvenskan - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst – Strive. – Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefred.

Kristianstadsbladet - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst – Strive. – Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefred.

Sydöstran - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.

YA - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.

Barometern - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.

Blekinge Läns tidning - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.

BT - 15 aug 18 kl. 05:30

Nya aktörer i fotbollens tv-rättighetscirkus

Konsumenterna är både vinnarna och förlorarna när fler utländska fotbollsligor strömmas på nätet. Till helgen lanseras ännu en tjänst - Strive. - Det är ett maxat Utbud, frågan är om det verkligen finns en marknad på sikt, säger Thomas Ejderhov, chefredaktör på Idrottens Affärer.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.