Us-butiker

Friday, 19 October, 14:59

Nyheter om Us-butiker

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 12:24

Haglöfs öppnar sin första butik i Göteborg

Två nya butiker, en populär krog på ny adress, exklusiva skor, lite karaoke och bokmässa. Två Dagar har som vanligt spanat på vad som händer på stan under den närmsta tiden..

Jönköpingsnytt - 28 sep 18 kl. 08:16

Här vill man skapa plats för nya butiker

Politikerna planerar nu för en större utveckling av Tenhults centrum. Det handlar om en satsning på såväl bostadsbebyggelse som centrumutveckling.
– Tenhult växer och vi räknar med att orten växer ännu mer på sikt, speciellt när bygget av Herrgårdsgärdet kommer igång, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

SR - 28 sep 18 kl. 18:11

H&M testar självbetjäning - men konceptet kritiseras

Trenden att använda självbetjäningskassor i butikerna har nu nått även klädbranschen. Sedan en kort tid tillbaka testar H&M att låta kunderna sköta betalningen på egen hand i en av sina butiker. Men utvecklingen får kritik..

IDG - 28 sep 18 kl. 15:19

17 personer anhållna för inblandning i Apple Store-rån i Kalifornien


Polismyndigheter i Kalifornien har i ett samordnat tillslag arresterat 17 personer som misstänkts för den serie av rån mot Apple-butiker som drabbat delstaten..

UT - 27 sep 18 kl. 20:19

Bildspel: Många trotsade regnet för tjejkväll på stan

Under torsdagskvällen anordnades ännu en så kallad tjejkväll i stan. Butiker och affärer hade öppet extra länge. – Vi går runt och letar, minglar och myser, säger Eva Jormhage, från Ulricehamn..

YA - 27 sep 18 kl. 15:34

Brott: Ystadsbo dömdes för stölder på gågatan

En kvinna i 50-årsåldern tog kläder och smycken i två butiker på gågatan i Ystad den 30 augusti i i år. Hon har nu dömts av Ystads tingsrätt för stölderna och en lång rad andra brott..

Barometern - 27 sep 18 kl. 13:43

Villkorligt och utvisning för flera stölder

En man i 30-årsåldern har dömts till villkorligt för stölder i två butiker i Vimmerby.

Affärsvärlden - 27 sep 18 kl. 13:20

H&M:s vd om försäljningsmålen: "Vi ska greja det"

H&M:s vd Karl-Johan Persson ser det alltjämt som realistiskt att bolagets fysiska butiker ska nå en positiv jämförbar försäljningsutveckling 2019..

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 12:00

Bästa nyheterna på Systembolagets hyllor

Fyra gånger om året tar Systembolaget in nyheter i sitt fasta sortiment. Det skedde senast nu i början av september. Dessa öl finns att köpa i många butiker och är ofta ganska billiga..

Alingsås tidning - 27 sep 18 kl. 10:57

Världens barn-bössa stals i Alingsås

En insamlingsbössa för Världens barn har stulits från Röda korset i Alingsås. Nu varnar Eva Prodér för falska insamlare. Det var vid lunchtid på onsdagen som Röda korsets bössa försvann från second hand-butiken på Plangatan.

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 18 kl. 10:01

Lokala butiker gynnas av bankbonus

Trogna kunder får presentkort att handla lokalt för.

Alingsås tidning - 20 sep 18 kl. 06:00

Euronics flyttar in i Storken

Telenors butik i Storken har lagt ner. Men Alingsås centrum kommer inte stå utan en telebutik då det nu är klart att butikskedjan Euronics Phone Store flyttar in Telenors gamla lokaler. Butiken öppnar 5 oktober.

Sydsvenskan - 13 sep 18 kl. 16:00

Snatteri problem för butiker i Lomma

Stölder för flera tusen varje månad från Kajgatans närbutik..

Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 18:00

Allt dyrare lurar

Dyrare. När Apple släppte sin nya flaggskeppstelefon Iphone XS i september sattes nya prisrekord. Med 512 gigabyte i lagring landar toppmodellen Iphone XS Max på 18 395 kronor i svenska butiker.

Expressen - 21 sep 18 kl. 09:28

H&M öppnar sin första outlet – fler kan komma

Efter Afound och Arket – nu startar H&M en outlet.Och det kan bli fler liknande butiker i framtiden..

Jönköpingsnytt - 19 sep 18 kl. 20:27

Så blir nya Asecs – se första bilderna

<strong>Den 25 oktober invigs nästa etapp av nya Asecs med flera nya butiker, bland annat Cubus och Calzedonia. Jnytt fick en förhandstitt bakom kulisserna.</strong>
.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 09:20

Butikssamverkan vill fortsätta med väktare

ystad Köpmannaföreningen vill fortsätta med projektet Butikssamverkan men anser sig behöva ekonomisk stöd av kommunen för det. Det handlar om brottsförebyggande kommunikation mellan butikerna via en app i kombination med väktare.– Vi har inga speciella kostnader för appen, det vi vill är stöd för samverkan med väktare, så att vi kan fortsätta med appen tillsammans med dem i staden, säger projektledare Roland Nilsson.

Corren - 26 sep 18 kl. 12:52

Bedömningen: Centrum mår bra

Coops nedläggning fläckar ner siffrorna, annars fortsätter Mjölbys butiker och restauranger i stadskärnan att gå bra..

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 12:19

Analytikernas fokus inför H&M:s rapport

Temperaturen inför H&M:s rapport har onekligen skruvats upp efter att aktien klättrat 20 procent de senaste åtta handelsdagarna. En bättre försäljning än väntat i kombination med nya mediauppgifter om familjen Perssons påstådda önskan om att köpa ut bolaget från börsen har utgjort en bra mix för att få fart på den pressade klädaktien. De siffror H&M släppte i förra veckan vittnade om en försäljningsökning i det tredje kvartalet (juni-augusti) i lokala valutor på 4 procent.

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 08:26

Fler H&M-varumärken säljs genom externa återförsäljare

Av artikeln framgår inte vilken eller vilka återförsäljare det handlar om. I ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt uppger H&M:s pressavdelning att diskussioner pågår kring att lansera flera av H&M-gruppens varumärken, varav & Other Stories är ett, på olika plattformar som Tmall, Zalando och Asos. ”Samarbeten med externa partners är ett av flera exempel på hur vi fortsätter vår digitala expansion med våra befintliga varumärken och hur vi gör våra varumärken ännu mer tillgängliga för en ännu bredare publik.

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 08:55

Många synpunkter om Strömstads centrum

Sandstrand vid Laholmen. Förlängd strandpromenad. Butiker i centrum.

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 11:34

Hernhag: Här är mitt största innehav

Köp Marcus bok här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

DI - 25 sep 18 kl. 14:57

Lyft för USA:s detaljhandel

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,8 procent vecka 38, som avslutades den 22 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

Skånskan - 25 sep 18 kl. 13:34

Bergendahls nyanställer 60

Bergendahls Food berättar i dag att man ska nyanställa 60 personer.För att möta en framtida expansion och den planerade utökningen av e-handeln sker just nu en omfattande nyrekrytering till Bergendahls Foods centrallager i Hässleholm.
Totalt kommer ett 60-tal personer att rekryteras innan årets slut.

DN - 03 sep 18 kl. 12:29

O’boy säljs dyrt på andrahandsmarknaden

Den som inte hittar O’boy i sin lokala butik kan nu köpa en förpackning på andrahandssajter. Sedan chokladdrycken tagit slut i flera butiker har privatpersoner sett chansen att sälja begagnade förpackningar för dyra pengar. Tradera jämför det med fläktbristen i somras..

UNT - 25 sep 18 kl. 08:00

"Trafiksituationen är en katastrof"

Trafikproblemen i Boländerna har blivit så stora att butiker flyttar..

Nya Wermlands Tidningen - 21 sep 18 kl. 15:01

Åmåls butiker går bättre än någonsin förr

Motsägelsefullt. Nedläggningar och konkurser har slagit hårt mot Åmåls butiktätaste gator under senare år, men sammantaget ser situationen ändå ganska ljus ut för den lokala handeln.– Totalomsättningen har aldrig varit högre än nu, säger centrumutvecklaren Ulrika Abrahamsson..

Hela Gotland - 23 sep 18 kl. 17:33

Två snattare togs efter stöld i Visby

Under söndagen drabbades två butiker i Visby av snatteri..

Mobil - 21 sep 18 kl. 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Affärsvärlden - 21 sep 18 kl. 14:47

Fastighetsinvesteraren: Näthandeln dödar fysiska butiker

Det ser ljust ut för bostads-, kontors- och lagerfastigheter men handelssegmentet kommer att pressas av en butiksdöd när näthandeln vinner mark..

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 17:10

Handlarna rustar för matkrig

Striden om matkunderna blir hård under hösten. Coop och Lidl öppnar helt nya butiker. Willys och Netto har relativt nya butiker.

Hela Gotland - 22 sep 18 kl. 18:32

Visbybutiker utsatta för flera stölder

Under lördagseftermiddagen utsattes flera butiker på Östercentrum för stölder..

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 16:40

Veckans hetaste småbolag

Stockholmsbörsen som helhet har enligt SIX Return index hittills under veckan ökat 1,2 procent fram till fredagseftermiddagen. Veckan har bland annat bjudit på en kursrusning i Wesc på First North med 33 procent. Detta efter att ha inlett ett samarbete med klädkedjan JC som innebär att Wesc kommer att leverera varor till upp emot tio JC-butiker samt e-handeln.

DN - 31 aug 18 kl. 17:03

O’boy är slut i lager i svenska butiker

Den populära chokladdrycken O’boy är för tillfället svår att få tag på i svenska butiker. Detta beror på en försening i produktionen. Nu meddelar produktionsföretaget att tillverkningen är igång som vanligt..

IDG - 21 sep 18 kl. 09:52

Säljstart för Iphone XS idag – redan i händerna på de första kunderna


Idag börjar butiker runt om i värden sälja två av de nya Iphone-modellerna och Apple Watch Series 4 som visades förra onsdagen, även i Sverige..

DI - 21 sep 18 kl. 08:25

Walmart varnar för prishöjningar på grund av tullar

Amerikanska detaljhandelsjätten Walmart varnar nu för att priserna kan komma att höjas i bolagets butiker på grund av de tullar som president Donald Trump infört mot Kina..

Hela Gotland - 20 sep 18 kl. 22:45

Butiker råkade ut för snattare

Två personer ertappades under torsdagen med stoppa på sig varor utan att betala för dem..

Dagens PS - 20 sep 18 kl. 09:57

JUST NU: Gigantisk kryptovaluta-kupp

Kryptovalutor till ett värde av 60 miljoner dollar har stulits från den japanska kryptovalutabörsen Zaif. Stölden har skett genom en hackerattack och börsoperatören Tech Bureau säger att bland annat bitcoin, bitcoin cash och monacoin stulits, rapporterar AFP. Tech Bureau, som driver Zaif, ville inte gå in på detaljer kring stölden men sade att ledningen kommer att avgå när de förlorade tillgångarna återlämnats till kunderna.

DN - 20 sep 18 kl. 09:00

Cochinita pibil med tomatsalsa

Köttgrytan cochinita pibil kommer från sydöstra Mexiko och är troligen en av föregångarna till pulled pork. Annatto är frön från achiote­trädet. Majstortilla och tomatsalsa är traditionella tillbehör, men grytan är god med bara tortillas och en grönsallad också.

Blekinge Läns tidning - 20 sep 18 kl. 07:27

Handel: Nu invigs det stora köpcentrat

Räkna med köer utanför Kristianstad under dagen. Klockan 17 är det invigningsceremoni för C4 Shopping med bortåt 100 butiker och restauranger – ett av Skånes största shoppingcenter..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.