Upprepar

Friday, 20 September, 09:29

Nyheter om Upprepar

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 28 aug 19 kl. 10:16

Regeringen: Ökad risk för hård brexit

”Risken för en hård brexit har tydligt ökat. Läget är verkligen allvarligt”, sade han. Han sade att regeringen nu trappar upp sina förberedelser för en hård brexit, men att trots alla förberedelser är det oundvikligt att en hård brexit kommer att få effekter.

VA - 27 aug 19 kl. 09:56

Så dyr blev pilotstrejken för SAS

 SAS Upprepar sin prognos för helåret om att det kommer att bli utmanande att uppnå ett positivt resultat före skatt och jämförelsestörande poster..

Dagens PS - 27 aug 19 kl. 08:47

SAS vinst faller – behöver sänka kostnaderna

Flygbolaget SAS redovisar ett resultat som var något bättre än förväntat i det tredje kvartalet. Det skriver Dagens Industri. Resultat före skatt och jämförelsestörande poster var 1.

UT - 27 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Självklart att ungdomar tar täten

Till skillnad från signaturen Pascal (UT 22/7) så tror jag på människan. Jag tror på att vi har så många begåvade och kreativa forskare och vetenskapsmän runt om i världen att vi kan lösa de hot mot hela mänskligheten som bland andra Greta Thunberg pekar på. Och som hon Upprepar gång på gång: Lyssna på vad forskarna säger..

PrivataAffärer - 26 aug 19 kl. 08:10

Börsveckan: Fyra aktier att köpa

Skogsbolaget SCA bedöms ha en välskött operativ rörelse, men med en aning hög värdering. Detta kompenseras av skogstillgångarna som bedöms vara konservativt värderade. I jämförelse med UPM ser Börsveckan en högre omsättnings- och resultattillväxt hos SCA än för UPM samt på sikt även potential för högre marginaler.

Dagens PS - 26 aug 19 kl. 07:37

Börsveckan tipsar om köpvärd kvartett

Börsveckan rekommenderar köp av SCA, finska UPM-Kymmene, Dist IT och Ambea i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Rottneros och Humana. SCA är Sveriges största privata skogsägare med en välskött operativ verksamhet som visserligen värderas högt men det kompenseras av enorma skogstillgångar i balansräkningen som värderas konservativt.

DI - 21 aug 19 kl. 21:02

Pareto sänker riktkursen för SAS – upprepar köp

Pareto Securities sänker riktkursen för SAS till 16 kronor från 20 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 07:45

Köptipsen duggar tätt i Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för sju aktier i den första utgåvan efter sommaruppehållet. Köpråden gäller Mentice, Contextvision, Byggpartner, CAG Group, Beijer Electronics, Vostok New Ventures och Vostok Emerging Finance. Tidningen ger rådet avvakta för Handicare, Litium och Bredband2.

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 09:53

Nordea stuvar om i modellportföljen

”Investerares pessimism kring stålmarknaden sätter nya rekord nästan varje vecka och förväntningarna har kommit ner rejält”, skriver banken i ett morgonbrev på tisdagen och fortsätter: ”Om vi tittar på vinstneutrala vinstmultiplar så verkar marknaden förutsätta att lönsamheten kommer falla till den värsta nivån som någonsin uppmätts. Vi håller inte med och ser tvärtemot attraktiv risk reward framöver.” Nordea Upprepar sin köprekommendation för SSAB och behåller riktkursen 43 kronor för B-aktien.

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 07:29

Lägre marginaler för Ambea

Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 12 miljoner kronor för det andra kvartalet (75). Nettoomsättningen uppgick till 2.877 miljoner kronor (1.

DI - 20 aug 19 kl. 07:44

Något bättre än väntat från smyckesbolaget Pandora – upprepar helårsprognoserna

Danska Pandora rapporterar en något högre omsättning och bättre resultat än väntat för det andra kvartalet..

Sydsvenskan - 19 aug 19 kl. 21:01

USA och Kina i nytt ordkrig om Hongkong

USA:s vicepresident Mike Pence Upprepar landets ståndpunkt att det blir svårare att få till ett handelsavtal med Kina om situationen i Hongkong trappas upp till våldsamheter. – Vår regering kommer att fortsätta uppmana Peking att agera på ett humanitärt.

UNT - 19 aug 19 kl. 21:01

USA och Kina i nytt ordkrig om Hongkong

USA:s vicepresident Mike Pence Upprepar landets ståndpunkt att det blir svårare att få till ett handelsavtal med Kina om situationen i Hongkong trappas upp till våldsamheter..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 19 kl. 21:01

USA och Kina i nytt ordkrig om Hongkong

USA:s vicepresident Mike Pence Upprepar landets ståndpunkt att det blir svårare att få till ett handelsavtal med Kina om situationen i Hongkong trappas upp till våldsamheter. – Vår regering kommer att fortsätta uppmana Peking att agera på ett humanitärt.

GöteborgsPosten - 19 aug 19 kl. 21:01

USA och Kina i nytt ordkrig om Hongkong

USA:s vicepresident Mike Pence Upprepar landets ståndpunkt att det blir svårare att få till ett handelsavtal med Kina om situationen i Hongkong trappas upp till våldsamheter..

Dagens PS - 16 aug 19 kl. 15:17

Aktieanalys: Handlas ICA till rätt pris?

Detaljhandelsbolaget Ica kan locka som ”säker hamn” – men är aktien för dyr? ”Med en tillväxt som rimligen kommer stanna vid på ett par procent per år de kommande åren, där vinstmarginalen inte ser ut att förbättras påtagligt, så är det svårt att betrakta det som annat än dyrt. På lite länge sikt ser också e-handeln mer ut som ett hot än en möjlighet för Ica.

Realtid - 16 aug 19 kl. 16:20

Liberalerna förstår inte vad skulder innebär

Den ekonomiska analfabetismen breder ut sig. Liberalernas återinsatte ekonomisk-politiske talesman Mats Persson Upprepar Anne Wibbles stollighet att ”alla svenskar borde ha en årslön på banken”, skriver Realtids Per Lindvall..

Affärsvärlden - 16 aug 19 kl. 08:47

Nordea sänker Ica till sälj

Nordea Markets sänker rekommendationen till sälj och även SEB Equities Upprepar sin säljrekommendation..

PrivataAffärer - 15 aug 19 kl. 09:52

Pareto sätter köprek på Leo Vegas

”Marknaden måste ha blivit skrämd av de pågående problemen i Storbritannien där intäkterna minskade med 35 procent”, skriver Pareto i en analys. Analyshuset har sänkt sina estimat mot bakgrund av utvecklingen i Storbritannien och ökade operationella kostnader, och som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på torsdagen sänker Pareto sin riktkurs till 48 (50). Pareto menar dock att utvecklingen i Storbritannien gömmer, vad de anser vara, en stark underliggande prestation på de flesta marknader och Upprepar sin köprekommendation för aktien.

Affärsvärlden - 14 aug 19 kl. 11:52

Schindler handlas ned efter rapport

Schweiziska Schindler, som tillverkar hissar, Upprepar sin helårsprognos om att intäktstillväxten ska hamna i intervallet 4 till 6 procent i sin rapport för det andra kvartalet..

DI - 14 aug 19 kl. 09:45

Hissbolaget handlas ned på rapport

Schweiziska Schindler, som tillverkar hissar, Upprepar sin helårsprognos om att intäktstillväxten ska hamna i intervallet 4 till 6 procent i sin rapport för det andra kvartalet. .

PrivataAffärer - 14 aug 19 kl. 08:29

Starkt resultat av Leo Vegas

Intäkterna uppgick till 94,4 miljoner euro, mot väntade 91,1 miljoner. Preliminära intäkter i juli uppgick till 29,7 miljoner euro (27,1) motsvarande en tillväxttakt på 9 procent. Sverige utvecklats positivt för Leo Vegas och den nyligen omreglerade marknaden har funnit en ny bas att växa ifrån.

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 10:50

Adidas aktie tappar – trots stabil rapport

Tyska klädjätten Adidas redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet och bolaget Upprepar sin helårsprognos. Aktien har dock gått starkt på sistone med förhoppningar om en höjd prognos, något som rivalen Puma levererat, vilket får aktien att tappa i inledningen. Omsättningen uppgick till 5.

Nyan - 09 aug 19 kl. 10:18

”Det här ska inte hända”

Nödnumret 112 låg nere igår kväll från kl 21.46 till 23.15, på grund av teleavbrottet.

DI - 09 aug 19 kl. 07:08

Lucara Diamond höjer produktionsprognosen för helåret

Diamantproducenten Lucara Diamond redovisar ett läge resultat och lägre omsättning för årets andra kvartal jämfört med samma period 2018 efter att specialförsäljning lyft siffrorna förra året. Bolaget höjer dock produktionsprognosen för helåret och Upprepar försäljningsprognosen..

Dagens PS - 08 aug 19 kl. 16:27

Lundinfamiljen, båtklubbarna och Min Doktor hos Ica

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Ägarfamiljen har köpt för 36 miljoner – på två dagar
Familjen Lundin utökar sitt innehav i gruvbolaget Lundin Mining ytterligare. I dag har man köpt aktier för närmare 17 miljoner kronor, och aktien stiger på börsen efter nyheten.

VA - 08 aug 19 kl. 11:02

Adidas: Rapporten fick ett svalt mottagande

Adidas redovisar en omsättning i linje med analytikernas beräkningar och Upprepar prognosen. Klädjätten höjer dock inte prognosen, vilket är en besvikelse för marknaden. .

PrivataAffärer - 07 aug 19 kl. 10:16

Etrion lyfter efter rapport

”Etrion levererade åter ett resultat på projektnivå som var bättre än väntat för de japanska tillgångarna, i kombination med lägre overhead-kostnader”, skriver mäklarfirman, som kallar rapporten för ”överlag stark”. Intäkterna var 28 procent högre än Pareto räknat med och rörelseresultatet var hela 44 procent över förväntningarna. Etrion redovisar ett resultat efter skatt på 0,5 miljoner dollar för det andra kvartalet (-0,7).

PrivataAffärer - 07 aug 19 kl. 09:31

”Kursnedgången i IPC är överdriven”

”Aktien har fallit 12 procent under den senaste veckan och var ned 6,4 procent på rapportdagen. Mot bakgrund av den svaga utvecklingen menar vi att det finns åtminstone 3 procents ‘gratis’ omedelbar kurspotential”, skriver bankens analytiker, som alltså inte anser att kursfallet är motiverat. IPC:s ebitda-resultat och justerad vinst per aktie var 5 respektive 7 procent under bankens förväntningar.

DN - 06 aug 19 kl. 20:26

Striden om askan skapar legender och nationella trauman

En av världens mest utdragna konflikter Upprepar sig vartannat år inför miljontals fanatiker – men maratonmatcherna passerar nästan obemärkt utanför det forna brittiska kolonialväldet. När ett England som återfallit i politiskt kaos ännu en gång möter arvfienden Australien i cricket kan nya nationalikoner födas..

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 15:33

Nyréns bortgång, Greta och ”svemestern”

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Tunge börsprofilen har avlidit 
Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén som gått bort. En längre tids sjukdom ändade hans liv, skriver Dagens Industri på måndagskvällen sedan uppgiften bekräftats av Nyréns anhöriga.

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 10:29

Boeings vd: ”Vi jobbar hårt för att återfå förtroendet”

Flygjätten Boeings vd Dennis Muilenburg säger att flygbolaget har genomfört nästan 500 testflygningar med en ny programvaruuppdatering till Boeing 737 Max. Det skriver CNBC. Boeing 737 Max har haft flygförbud sedan mars i år efter två stycken krascher inom fem månader som tog 346 människors liv.

PrivataAffärer - 01 aug 19 kl. 07:44

Zalando höjde försäljningstillväxten med 20 procent

Snittestimatet av 13 analytikers prognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, låg på en omsättning på 1.585 miljoner euro och en försäljningstillväxt på 19,2 procent. Zalandos justerade rörelseresultat uppgick till 102 miljoner euro och den justerade rörelsemarginalen blev 6,4 procent.

DI - 02 aug 19 kl. 07:23

Försäkringsjätten stärker resultatet i andra kvartalet – upprepar utsikter

Tyska försäkringsjätten Allianz, där även kapitalförvaltaren Pimco ingår, redovisar ökande intäkter under andra kvartalet jämfört med samma period året innan..

DI - 01 aug 19 kl. 14:06

General Motors resultat över förväntan – upprepar prognos

General Motors redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:64 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 01 aug 19 kl. 11:02

Mazdas resultat faller med 79 procent – upprepar prognos

Mazdas rörelseresultat i första kvartalet rasar med 79 procent till sju miljarder yen (64 miljarder dollar), jämfört med samma period förra året. Detta beror på en kraftig försäljningsminskning i USA och Kina, skriver Reuters. .

DI - 01 aug 19 kl. 08:13

Biljätten prickar vinstförväntningarna – spår krympande marknad

Den tyska premiumbiltillverkaren BMW rapporterade på torsdagsmorgonen intäkter som var något högre än väntat, medan rörelseresultatet prickade konsensusförväntningarna. Bolaget Upprepar sina prognoser för helåret..

Affärsvärlden - 01 aug 19 kl. 08:23

Nya leveransrekord för BMW

Den tyska premiumbiltillverkaren BMW rapporterade på torsdagsmorgonen intäkter som var något högre än väntat, medan rörelseresultatet prickade konsensusförväntningarna. Bolaget Upprepar sina prognoser för helåret..

DI - 01 aug 19 kl. 07:26

Siemens upprepar prognosen trots sämre marknad

Den tyska industrigruppen Siemens redovisar ett ebitda-resultat på 2,3 miljarder euro för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Ebitda-resultatet för samma period i fjol låg på 2,4 miljarder euro..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.