Ungdomsappen

Tuesday, 26 March, 06:59

Nyheter om Ungdomsappen

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 17 okt 17 kl. 09:01

Facebook har köpt ungdomsappen TBH – så här fungerar den

Facebook försöker tappert bli bästa kompis med kidsen och senaste försöket att bli det är uppköpet av appen TBH. TBH är populär bland tonåringar och har lockat över fem miljoner nedladdningar. Appen låter dig vara helt anonym men vill trots det skapa positiva vibbar bland sina användare.

Dagensanalys.se - 16 jun 17 kl. 06:13

Damn you Snap!

Bara för att jag nu investerar 20 dollar i ungdomarnas favoritapp och förväntar mig guld så tokdyker aktien. Jag hade mina farhågor och därför köpte jag bara 1 aktie i Snap, men att det skulle gå så fort för företaget att stördyka på börsen kunde nog ingen förutse, eller? Snap är snart tillbaka till introduktionspriset på börsen.

Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 18:32

Instagram Stories nu större än Snapchat

Ungdomsappen Snapchat har nyligen blivit omsprungen av Instagram Stories. Men har Snapchat någonsin varit med i loppet? Instagram Stories har 200 miljoner aktiva användare varje dag vilket är flera miljoner användare fler än Snapchat som har 158 miljoner aktiva användare dagligen.

DI - 12 mar 15 kl. 13:47

Alibaba investerar i Snapchat

Världens största e-handelsbolag, kinesiska Alibaba ska investera i Ungdomsappen Snapchat. Affären värderar bolaget till 130 miljarder kronor, rapporterar Bloomberg..

GT - 14 mar 19 kl. 12:32

Mammornas ilska: Döttrarna mobbas i ungdomsappen

”Häng dig”, ”Gå och dö” och ”Vad tjock du är”. Det är bara några av alla kommentarer som Ulrika Stenberg och Vanja Gustafssons döttrar fick ta emot efter att ha laddat ner appen Tellonym. Nu vill mammorna varna andra föräldrar för appen och uppmana till bättre koll på barnens användande av sociala medier.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.