Undviker

Friday, 21 September, 12:32

Nyheter om Undviker

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 18 aug 18 kl. 17:29

Krönika: Det här är Roma, Robin Olsen

Vad kräver egentligen romarna av svensken? Inga mirakel, inga monstermatcher – bara en solid, stabil Robin Olsen som Undviker tavlor snarare än att måla mästerverk..

IDG - 26 aug 18 kl. 06:10

Så undviker du att molnsatsningen blir en tickande kostnadsbomb


När organisationer i allt högre takt börjar använda sig av molninfrastruktur och programvara som tjänst så finns en risk att kostnaderna springer iväg. Hur kan din organisation undvika att betala för mycket för era molnsatsningar?.

YLE - 24 aug 18 kl. 14:18

Klart: Bottas startar längst bak i Belgiens grand prix – Räikkönen uppgraderar också motorn men undviker straff

Som det redan spekulerades på torsdagen introducerar Mercedes en uppgraderad motor i Belgiens grand prix under veckoslutet. Det gör också Ferrari – men till en mindre grad. Det innebär att Valtteri Bottas flyttas ner i fältet medan Kimi Räikkönen inte bestraffas..

GT - 30 jul 18 kl. 18:14

Jörans smarta trick – undviker grillförbudet

Grillförbudet i hela Västsverige har ställt till det för många under semestern.Jöran Fagerlund (V) grillar ändå – med hjälp av solstrålarna.– Vi fortsätter som vanligt, den här sommaren har vi grillat nästan varje dag, säger han..

Realtid - 23 aug 18 kl. 11:56

"Vi har fortsatt stort förtroende för bank-id"

Bank-id-bedrägerierna ökar kraftigt. Men Handelsbanken litar till fullo på tekniken bakom tjänsten och bolaget som driftar den. "Utmaningen är att hjälpa kunder förstå hur man Undviker att bli lurad", säger Mats Olsson, presstalesperson på Handelsbanken..

GöteborgsPosten - 18 aug 18 kl. 06:00

SD undviker själva grundproblemet med bostadspolitiken

Magnus Jacobsson (KD): Vi pratar inte bara om segregationen, vi försöker vara med och bryta sönder den en gång för alla..

DI - 16 aug 18 kl. 19:01

Sparekonomen: Så undviker du minorna vid nynoteringar

Många småsparare lockas av nykomlingarna på börsen. Men allt är inte guld som glimmar och fallgroparna är många. Här ger sparekonomen tre tips för att skilja guld från sand vid börsintroduktioner..

Mobil - 14 aug 18 kl. 10:52

Test av smarta träningsklockan Mobvoi Ticwatch S

Undviker du att sätta klockan på prov klarar den det mesta. Pressar du den får du problem..

Skånskan - 14 aug 18 kl. 19:07

Populärt jobbsafari på centralen

MALMÖ Enligt traditionen blir en del av Centralstationen lite av en jobbmässa under Malmöfestivalen. Här får resenärerna chansen att möta tre olika arbetsgivare per dag till och med torsdag. Ett tillfälle som förvånansvärt många tar till vara på.

Cornucopia - 11 aug 18 kl. 19:33

Gästinlägg: Annie Lööf - The King Maker

Nedanstående gästinlägg är skrivet och signerat av den frekventa bloggkommentatorn Somebody is wrong on the Internet (som inte direkt är en av mina fans).

Det som kommer att särskilja riksdagsvalet 2018 från tidigare riksdagsval är att regeringsbildandet med stor sannolikhet kommer att pågå en längre tid efter det att riksdagsmandaten väl har fördelats på valnatten. Regeringsbildandet och förhållningssättet till SD kommer att prägla en i övrigt ganska ointressant valrörelse där partierna Undviker att tala klarspråk i regeringsfrågan (och även andra viktiga frågor) för att inte skrämma bort väljare eller undvika att måla in sig i hörn.

SmålandsPosten - 09 aug 18 kl. 20:09

Förvaltningschefen undviker frågan om elevstödet är tillräckligt

Lärarna har efterfrågat fler resurser när klasserna blivit större på Åsedaskolan. De har varit oroliga för att inte kunna hjälpa eleverna i den mån det behövs. Förvaltningschef Mikael Falk bekräftar att det behövdes resurser vid hans tillträde som chef.

Barometern - 08 aug 18 kl. 14:45

Förälder vill ha bättre duschar

En förälder i Blomstermåla vill att Krungårdsskolans duschar fräschas upp. Elever Undviker att duscha efter idrottslektioner på grund av ofräscha lokaler..

SR - 07 aug 18 kl. 06:00

Så undviker delfiner dykarsjukan

Flasknosdelfinen lever normalt i kustnära områden med grunda vatten. Men utanför Bermuda finns en grupp flasknosdelfiner som har förmågan att dyka ända ned till 1000 meters djup för att fånga mat. Nu har ett forskarteam studerat vad det är som gör att delfinerna klarar det utan att få dykarsjuka..

SmålandsPosten - 06 aug 18 kl. 13:57

Så undviker du hatet som förstör välfärden

Hatet mot allt främmande verkar hos många svenskar vara så starkt att de är beredda att rasera välfärden, avskaffa demokratin och förstöra klimatet genom att rösta på Sverigedemokraterna, skriver Lars Edqvist..

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 18 kl. 15:58

Murakami gjorde radiodebut

Den populäre japanske författaren Haruki Murakami gladde många av sina läsare på söndagen då han gjorde debut som radiopratare. Murakami, som i regel Undviker offentliga sammanhang, sände ett förinspelat engångsprogram på den japanska radiokanalen Tokyo.

SR - 04 aug 18 kl. 15:06

Så undviker du dopningstestarnas prickar

Radiosporten har fått se programmet som elitdrottarna måste använda för att inte bli avstängda..

Dagens PS - 01 aug 18 kl. 09:13

Rötmånaden är här – så undviker du dålig mat

  Med en sommar av tropisk värme och hög luftfuktighet kom nog rötmånaden tidigare än väntat och ser ut att hålla i sig längre än vanligt. En svår period då mat snabbt blir dålig och hamnar i soporna. Amelia tipsar om hur du får maten att hålla sig ätbar längre.

Dagens PS - 01 aug 18 kl. 11:18

Ledarkollen: Pride är på riktigt

  Dagens ledarkoll handlar om Svenska Spel, om Pride, om Frankrikes president och hur bra det går för Sveriges ekonomi. PS Ledarkollen – varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Sälj Svenska Spel Di tycker att man ska kapa Svenska Spel på hälften och sälja ena halvan: “Nu genomförs äntligen omregleringen av spelmarknaden.

GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 11:46

Jonas Olsson undviker avstängning efter strypgreppet

Djurgårdens Jonas Olsson tog strypgrepp på Häckens Alexander Jeremejeff när de båda lagen drabbade samman i söndags. Mittbacken varnades och klarar sig nu undan vidare påföljder.
- Då har domaren tagit ett beslut, därmed kan det inte bli något ärende, säger disciplinnämndens vice ordförande Göran Nillson till Fotbollskanalen..

Cornucopia - 30 jul 18 kl. 13:04

Pågående arbete: Bostadsrättspriser Östermalm 1989 - 1994

"Östermalm - 6:a i toppskick!VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSEBR 160 kvm med centralt läge på övre Östermalm. 3 stora sällsk.

Expressen - 23 jul 18 kl. 17:42

Så undviker du rekordlånga köerna på Öresundsbron

Köerna på Öresundsbron har de senaste lördagarna varit mycket långa.Förra lördagen var väntetiden cirka en timme för att komma till betalstationen.Nu väntas nya köer och bilister uppmanas nu åka över bron vid andra tidpunkter, rapporterar SVT..

GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 18:14

Så skyddar du dig mot inbrott under semestern

När semestern och resor hägrar är det lätt att glömma bort säkerheten hemma. Sommaren är nämligen högsäsong för många inbrottsligor, som passar på när du är bortrest.
Polisen ger sina bästa tips på hur du Undviker att komma hem till inbrott..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 23:07

EU och USA undviker handelskrig

Jean-Claude Juncker och Donald Trump är överens: förhandlingar ska fortsätta, USA avvaktar med ytterligare tullavgifter och EU ska köpa bönor och gas. Tillsammans ska man arbeta för att sänka hinder för handeln, meddelar de..

DN - 27 jul 18 kl. 07:00

Så undviker du de vanligaste sommarskadorna

Sommaren är inte bara glass, sol och bad. Getingstick, vatten i örat, stukade handleder och matförgiftning är några av våra vanligaste sommarskador. På Gotland öppnar en speciell turistmottagning under sommarmånaderna för att ta hand om den stora mängden turister som söker vård.

DN - 10 jun 18 kl. 06:45

DN Intervju med Magda Gad: ”Jag har inget hem”

Dagens gäst är utrikeskorrespondent för Expressen. En journalist som söker sig till platser som andra Undviker - Ebolaepidemiens Liberia, kriget mot IS i Mosul och Raqqa, Irak och Syrien, och nu senast det bortglömda stormaktskriget i Jemen. Ifjol fick Magda Gad också stora journalistpriset.

Blekinge Läns tidning - 26 jul 18 kl. 09:14

Inte epokgörande för bilden av Karlskrona

Jan Lennartsson vill i ett inlägg i BLT den 21/7 se mera spännande arkitektur. Han Undviker dock att konkretisera vad han menar utan kör bara den vanliga floskeln att Världsarvet inte får ”bli ett museum”..

Barometern - 24 jul 18 kl. 09:30

Annika Carlsson Wistedt: ”Jag är stolt över att vi satte oss i regeringen”

”Många Undviker att prata politik, men jag skulle gärna sitta så här, bjuda på fika och prata med folk runt om i kommunen. Det är jag sugen på.”.

PrivataAffärer - 23 jul 18 kl. 11:05

Goldman Sachs: Telia har en av de högsta kurspotentialerna i sektorn

”Detta reflekterar faktumet att aktien, efter den senaste tillbakagången, nu erbjuder en av den högsta kurspotentialen i sektorn (+35 procent)”, skriver Goldman Sachs. Telia erbjuder en överlägsen tillväxt i det fria kassaflödet såväl som återföring till aktieägarna samtidigt som teleoperatören Undviker riskerna som i övrigt plågar sektorn, enligt investmentbanken. Fallande kapitalinvesteringar (capex) kombinerat med kostnadssänkningar via ”digital divergence” som är bäst i klassen ger en väntad genomsnittlig tillväxt i ebitda-capex om 9 procent under 2017-2022, påpekar Goldman Sachs i analysen.

UNT - 18 jul 18 kl. 00:00

Så undviker vi framtida kriser

Livsmedelstrygghet kan bli den viktigaste valfrågan..

GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 13:36

De lär sig cykla som vuxna

Att cykla är en självklarhet på sommaren, men inte för alla. Skam och tradition är bara några av anledningarna till att vissa Undviker att bemästra cykeln, men på en skolgård i Frölunda har ett dussin kvinnor lärt sig att cykla tillsammans..

Cornucopia - 17 jul 18 kl. 12:35

Marschträning med nya ryggsäcken

Passade på att marschträna 1.7  kilometer i terräng med nya ryggsäcken och 30 kg packning idag, efter att ha lämnat in gamla bilen på reparation. Ryggsäcken verkar fungera som önskat.

Dagens PS - 16 jul 18 kl. 09:25

Trött på mygg? Här är tricken som biter

Kliande myggbett och irriterande surr – de blodsugande insekterna är måttligt populära under sommarhalvåret. Trots att myggan fyller en viktig funktion i ekosystemet, är det inget vi vill ha under utomhusmiddagen. Måbra har tipsat om hur du kan slippa myggen med enkla knep.

Kristianstadsbladet - 06 jul 18 kl. 20:49

Nya prognosen för matchen: ”Regnet undviker Kristianstad till stor del”

Det såg ut som att månadens första skurar skulle dra in över Kristianstad mitt under den viktiga matchen mellan Sverige och England på lördag. Men nu har SMHI ändrat sin prognos och kanske klarar sig fansen i Kristianstad torrskodda..

Dagens PS - 11 jul 18 kl. 11:21

Ledarkollen: Ronaldo till Italien

Idag handlar det om skattereformer, Almedalen, politisk lojalitet, politik som Robinson och Ronaldo till Juventus. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Färre skattereformer, tack I de varsamma vågorna efter Almedalen skriver Dagens Industri om vårt behov av FÄRRE skatteformer: “Sverige behöver en ny skattepolitik, men däremot inte någon skattereform.

UNT - 11 jul 18 kl. 10:00

Så undviker du reafällor

Reaskyltarna i Uppsalas butiker lyser röda i sommarvärmen..

DN - 05 jul 18 kl. 20:00

Hanna Mellin: Så undviker du att tipsvampyrerna suger musten ur dig inför semestern

Låt inte de tipstörstiga sätta tänderna i dig under de sista stapplande stressveckorna innan semestern, varnar DN:s fasonista Hanna Mellin. Deras mest aktiva tid är nämligen nu, när alla har som mest att göra och tipsvampyrerna inser att de kanske också borde hitta på något att göra i sommar. .

GöteborgsPosten - 22 jun 18 kl. 07:20

Så undviker du att stressa din hund i sommar

För många är sommaren den perfekta tidpunkten att skaffa valp. En lång ledighet med varma dagar och utomhuslek kan dock stressa hunden – ordentligt. Något som hade kunnat undvikas, menar experten.

Alingsås tidning - 07 jul 18 kl. 05:30

Ny släck- och tankbil hos räddningstjänsten

Räddningstjänsten i Herrljunga har skaffat en ny kombinerad släck- och tankbil.
– Vi hade ett stort behov att byta upp oss, säger ställföreträdande räddningschef Jonas Myrén.
Livslängden på räddningstjänstens bilar varierar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.