Under

Saturday, 20 October, 12:45

Nyheter om Under

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 02 sep 18 kl. 07:00

Sambons avsked av Loffe – innan han dog

Det är ett år sedan den folkkära skådespelaren och musikern Janne ”Loffe” Carlsson gick bort. Sambon Gurianne Sandven berättar nu om parets smärtsamma avsked, samtidigt är hon tacksam för allt de fick uppleva Under sina 26 år tillsammans.– Jag inser ju nu att han faktiskt inte kommer tillbaka.

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 18 kl. 10:00

Små tryck som gör stor skillnad

En inkilad tumme hittar en punkt längst ner på stortåns insida och trycker bestämt till Under cirka tre minuter. Smärtan är påtaglig, men behandlingen snabb och effektiv. Mikromassage är Anna Olssons väg till välmående..

Expressen - 30 sep 18 kl. 21:46

En person till sjukhus efter villabrand – startade i tvättmaskin

En kvinna har förts till sjukhus efter en kraftig villabrand i Karlstadstrakten, skriner NWT.Branden ska ha startat i en tvättmaskin och sedan spridit sig. Två mindre vägar i området har stängts av Under släckningsarbetet..

Världen Idag - 01 okt 18 kl. 09:51

Arrangör: ”Olyckligt om någon blivit rädd”

Fanny Persson på Örebrokompaniet säger att bakgrunden till ”Spökstaden” är att man vill ha ett evenemang Under höstlovet som ska locka besökare och samtidigt göra något för örebroarna. Hon påpekar att man mot slutet av veckan även har fler ”ljusa” aktiviteter, bland annat i samarbete med Svenska kyrkan..

Nyan - 01 okt 18 kl. 19:23

Stor företagarträff ordnas på Åland

Under tisdag och onsdag träffas cirka 50 företagare från Åland, Åbolands och Stockholms skärgård på ett seminarium om utvecklande av nya affärsmodeller.
Evenemanget sker på Alandica och Under dagarna kommer det bjudas på föreläsningar, paneldiskussion och företagsmingel. Teman är bland annat tjänsteutveckling, marknadsföring i en digital värld samt framgångsrik samverkan.

SVT - 01 okt 18 kl. 21:52

Charles Aznavour på besök i Stockholm

Rullskridskor, tandborste och choklad – Under ett Sverigebesök passade den franske sångaren Charles Aznavour att shoppa loss. Den nyligen avlidne Aznavour hade även en extra stark koppling till Sverige genom sin fru, Ulla Thorsell, som han var gift med fram till sin död..

Skånskan - 02 okt 18 kl. 05:00

Nytt hopp för Kino

lund En lösning kan nu finnas på Kinos planerade ombyggnad, som är kraftigt försenad på grund av problem med finansieringen. I den budget som kommunfullmäktige beslutat om finns ett kompromissförlag som kan lösa upp knuten.– Man kan säga så här: just nu väntar vi på att politikerna ska formera sig efter valet.

GöteborgsPosten - 02 okt 18 kl. 05:00

Jobb för gemenskap och utökat återbruk

Lokalen i Svanesund har Under våren renoverats och fyllts med återbrukade möbler. Här samlas nu unga och gamla med olika bakgrund för att både arbeta och fika tillsammans i ett lyckosamt projekt..

Expressen - 01 aug 18 kl. 22:42

Morddömde Imad Alzuriey rymde under permission

På onsdagen rymde en 32-årig morddömd man från sin permission. Poliskällor bekräftar för Kvällsposten att mannen är Imad Alzuriey, som är dömd för att ha knivmördat en man på Norra Grängesbergsgatan i Malmö 2011.Alzuriey har tidigare fått en varning på en anstalt, efter att han uppträtt olämpligt – och andra intagna beskrev att de var rädda för honom..

SVT - 14 aug 18 kl. 03:34

Kristersson (M): ”Det gör mig faktiskt rasande”

Ett 80-tal bilar skadades av bränder och stenkastning i Göteborg och Trollhättan Under måndagskvällen. Flera politiker reagerade starkt i sociala medier Under natten. ”I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge.

Expressen - 31 aug 18 kl. 12:59

”Tänker på honom mer eller mindre varje dag”

För drygt fyra år sedan avled proffstränaren Joakim Sandkvist, 28, efter att ha drabbats av ett hjärtstopp. Nu berättar systern Josefin Sandkvist om sorgen, och stipendiet som Under måndagskvällen delades ut till hennes brors ära för tredje året i rad. – Det betyder jättemycket att Joakim uppmärksammas för den han var och vad han gjorde för travsporten, säger hon.

Nyan - 22 sep 18 kl. 10:46

Träd krossade bil i stormen

En personbil fick omfattande skador när ett stort träd föll över den Under nattens mycket kraftiga stormbyar. Händelsen inträffade på Storagatan i centrala Mariehamn.
– En privatperson ringde in larmet vid 04.

GöteborgsPosten - 23 sep 18 kl. 18:14

Här dyker de vid Sveriges största miljöbomb

Närmare 1,7 ton gift vilar på havsbotten vid Götaverken – ett förorenat arv från varvsverksamheten. Under söndagen dök dykare i området för att dokumentera platsen.
– Vi förutsätter att det är en helt död botten, inget kan leva där, säger Ida Fossenstrand, ledamot i Svenska Sportdykarförbundet..

Skånskan - 01 okt 18 kl. 14:33

Billeberga man ur huse för ALS-forskningen

SVALÖV Uppslutningen blev totalt när Billeberga GIF slog ett slag för ALS-forskningen.
Vid hemmamatchen i fredags mot Linero kom över 300 personer till Kraftvallen och den totala insamlingssumman stannade på hela 88 000 kronor.– Det är helt fantastiskt.

Sydsvenskan - 02 okt 18 kl. 02:50

Två bilar förstörda i brand

Räddningstjänst och polis fick Under natten mot tisdagen larm om att det brann kraftigt i en bil på Persborgsgatan..

Skånskan - 04 sep 18 kl. 12:34

Sveriges största grävjobb

UPPÅKRA På tisdagen invigdes Sveriges största arkeologiskola för barn i Uppåkra.
Tack vare en mångmiljonsatsning från Sparbanken Skåne kommer 4 000 femteklassare varje läsår få gräva på riktigt i Uppåkras fyndrika jord.– Barnen ska inte bara få lära sig om historia och arkeologi utan även vara med och sålla fram riktiga fynd i jorden när de själva blir arkeologer för en dag, säger Karin Nilsson, verkställande ledamot i Uppåkra Arkeologiska Center.

YLE - 20 sep 18 kl. 14:10

Hundratals hushåll utan el i Österbotten – veckoslutet bjuder på storm

Höstens första storm har dragit in över Österbotten. Under torsdag eftermiddag var närmare 400 österbottniska hushåll utan el..

SVT - 23 sep 18 kl. 08:42

Jätterazzia i finska skärgården – tre gripna i misstänkt penningtvättshärva

Tre personer har gripits i en jätteoperation som genomförs i Åbo skärgård och på fastlandet i Finland Under helgen. Detta som en del i en polisutredning av en stor internationell penningtvättshärva, rapporterar finländska medier..

YLE - 29 sep 18 kl. 08:00

Ekenäs meets Nykarleby @ MGP- Distance Girls hittade varandra på Whatsapp

Drick vatten, gå på toaletten och ta en halspastill. Det är Distance Girls goda råd för att bli av med fjärilar i magen Under MGP-finalen i höst..

SmålandsPosten - 30 sep 18 kl. 16:46

Tingsryd ändrar – för att göra mål

Mycket har sett helt okej ut i Tingsryds AIF Under Hockeyallsvenskans inledning. Men det viktigaste saknas. Målen..

Västerbottens Folkblad - 01 okt 18 kl. 18:57

Entrecote-stöld i Umeå

Polisen har Under eftermiddagen upprättat en anmälan. En entrecote tillgreps Under dagen på butik i centrala Umeå och en anmälan om ringa stöld har upprättats..

Västerbottens Folkblad - 29 sep 18 kl. 10:00

”Upp till bevis om migränvården, politiker”

Nyligen röstade drygt 180 000 västerbottningar i landstingsvalet, många med förhoppning att ha valt ett parti eller politiker som vill ändra den oacceptabla situation som huvudvärksdrabbade befinner sig i. Under valrörelsen uttryckte en rad landstingspolitiker att de vill förbättra huvudvärksvården och nu är det dags för dem att gå från ord till handling. Innan valet […].

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 18 kl. 15:46

Trafikolycka på Ängelholmsvägen

En trafikolycka inträffade på Ängelholmsvägen Under söndagseftermiddagen..

SmålandsPosten - 01 okt 18 kl. 15:57

Prisade: Växjö tredje bästa idrottskommun i Sverige

Varje år delar tidningen Sport & Affärer ut priset Årets idrottskommun. När priset delades ut Under måndagen så hamnade Växjö precis på pallen..

Magazin24 - 01 okt 18 kl. 16:00

Här är de mest klickade bostäderna: Vecka 39

Hemnets mest besökta objekt i Västra Mälardalen Under den gångna veckan..

SmålandsPosten - 02 okt 18 kl. 02:21

I natt: Pappa misstänks slagit sin dotter i åratal

En pappa i Åseda anhölls Under natten misstänkt för att ha misshandlat sin dotter i åratal..

SmålandsPosten - 29 sep 18 kl. 12:50

Cyklist påkörd i Växjörondell

En personbil körde på en cyklist i centrala Växjö Under förmiddagen..

Länstidningen i Jämtland - 01 okt 18 kl. 15:00

Vandringen i Karolinernas fotspår blev också en inre resa

Under en vandringsworkshop i Handöl fick konsteleverna vid Åredalens folkhögskola fokusera på....

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 18 kl. 22:17

Namibia överväger en stor landreform

Namibia ska gå vidare med att försöka få igenom en stor landreform med möjligheter att omfördela ägandet av mark, enligt president Hage Geingob. Han säger att årtionden av kolonialism Under först Tyskland och sedan Sydafrika ledde till en snedfördelning.

Sydsvenskan - 02 okt 18 kl. 01:05

Macron släpper inte sin minister

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala minstrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planer.

UNT - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesministerGérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 18 kl. 01:05

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han plane.

UNT - 02 okt 18 kl. 01:06

Två anhållna för mordförsök

Två män har anhållits misstänkta för att ha försökt slå ihjäl en man på Hertsön Under måndagseftermiddagen..

Sydöstran - 02 okt 18 kl. 01:05

Macron släpper inte sin minister

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala minstrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

BT - 02 okt 18 kl. 01:05

Macron släpper inte sin minister

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala minstrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

Barometern - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

Blekinge Läns tidning - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

Kristianstadsbladet - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

SmålandsPosten - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).

YA - 02 okt 18 kl. 01:07

Macron släpper inte inrikesministern

Frankrikes president Emmanuel Macron accepterar inte en avskedsansökan från sin inrikesminister Gérard Collomb brukar ses som en av Macrons mest lojala ministrar, men har varit Under kraftig press att avgå sedan han i september gick ut med att han planerar att kandidera till borgmästare i Lyon 2020.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.