Ulrika Stenberg

Tuesday, 26 March, 07:19

Nyheter om Ulrika Stenberg

Sortering: Relevans | Senaste
NSD - 02 apr 17 kl. 17:38

Resultatlistan: Tre- och femmilen

TRE MIL:Dam motion:Monika Miernik Weir Minerals Sweden, Maria Åström Weir Minerals Sweden Ab, Gabriele Engqvist Lapplands Djurklinik, Julia Engqvist Lapplands Djurklinik, Frida Mårtensson Lapplands Djurklinik, Wiebke Kuhland Lapplands Djurkklinik, Jennie Keinström Novia Ekonomi AB, Sandra Keinström Novia Ekonomi AB, Jessica Persson SWE, Kristin Nilsson SWE, Linda Wiström SWE, Dessan Pittsa SWE, Maria Lundströmsundin SWE, Anna-Stina Larsson SWE, Magdalena Forsman SWE, Barbro Juuso SWE, Ingrid Ålander SWE, Anne Stridsman SWE, Reinie Fjällström SWE, Jenny Nilsson SWE, Carin Lindvall SWE, Sara Millberg SWE, Inger Olsson SWE, Ingvor Ärleborg SWE, Marjatta Karlsson SWE, Agneta Pettersson SWE, Monika Sannelind SWE, Maria Willebrand SWE, Lena Lassi SWE, Maria Töyrä SWE, Line Steiro NO

DalaDemokraten - 15 apr 16 kl. 15:25

Fina framgångar för dalaryttare under Gävle Horse Festival

Anna Stenberg och Aqua Vera från Borlänge RS tog en andraplacering i fredagens 1.30-klass med en felfri runda. Strax efter kom klubbkamraten Ulrika Asplund Lindqvist och Samira som slutade på en fjärdeplats med noll fel..

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 17:25

”Vellinge kan åter förknippas med främlingsrädsla”

Vi i Miljöpartiet är oroliga för att Vellinge går mot att bli ett ”grindsamhälle” som är avskilt från omvärlden med någon form av tillträdeskontroll för vissa inpasserande. Den politiska ledningen för Moderaterna i Vellinge kommun har tillsammans med sin allianskollega i Folkpartiet pläderat för att kommunerna ska ges rätt att förbjuda tiggeri på gator och torg i Svenska Dagbladet. När det gäller EU-migranternas situation håller vi med om att det är deras hemländers ansvar att värna om sina egna medborgares väl och ve.

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

Polisen - 18 dec 13 kl. 07:39

Sju regionpolischefer klara för den nya Polismyndigheten

Klas Johansson, Dan Persson, Carin Götblad, Mats Löfving, Ulrika Herbst, Klas Friberg och Annika Stenberg har erbjudits och tackat ja till befattningar som regionpolischefer i den nya Polismyndigheten..

Polisen - 16 dec 13 kl. 12:22

Sju regionpolischefer rekommenderas till den nya Polismyndigheten

Anställningsnämnden för den nya Polismyndigheten rekommenderar Thomas Rolén att anställa Klas Johansson, Dan Persson, Carin Götblad, Mats Löfving, Ulrika Herbst, Klas Friberg och Annika Stenberg i rollen som regionpolischefer senast den 1 januari 2015..

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 11:42

Regionpolischeferna klara


De sju som förordats som regionpolischefer har samtliga erbjudits och tackat ja till befattningarna i den nya polismyndigheten som sjösätts 2015.Under nästa år kommer de att arbeta fram "detaljorganisationen och verksamhetsplan för 2015", uppger polissamordningen.De av fem av de sju som i dag är länspolismästare kommer att fortsätta som förut fram till första januari 2015.

BT - 18 dec 13 kl. 11:44

Regionpolischeferna klara

De sju som förordats som regionpolischefer har samtliga erbjudits och tackat ja till befattningarna i den nya polismyndigheten som sjösätts 2015. Under nästa år kommer de att arbeta fram "detaljorganisationen och verksamhetsplan för 2015", uppger polissamordningen.De av fem av de sju som i dag är länspolismästare kommer att fortsätta som förut fram till första januari 2015.

SmålandsPosten - 11 dec 13 kl. 23:59

IFK Växjö utan ordförande

Jan Bengtsson avtackades efter sina tre år som ordförande i IFK Växjö. Men någon efterträdare till Jan kunde inte den klassiska friidrottsklubben skaka fram vid årsmötet. Valberedningen inledde redan i augusti sitt arbete för att hitta en kandidat till ordförandeposten.

HBL - 22 okt 12 kl. 06:00

Här är alla svensktalande kandidater

Här är en lista på kandidater som uppgett svensk titel eller som enligt partiet talar svenska i huvudstadsregionen. Saknas du på listan ? e-posta webb@hbl.

HBL - 20 okt 12 kl. 14:19

Kommunalval: SFP och SFP:s utmanare

Här är en lista på kandidater som uppgett svensk titel eller som enligt partiet talar svenska. Saknas du på listan ? e-posta webb@hbl.

Hela Gotland - 20 jan 11 kl. 04:00

Har du fått nya grannar?

?  Startplattan 157428 Aktiebolag har köpt Hemse Grisslan 1, Kodingsgatan 1 av Vianova Fastigheter AB för 1 913 000 kronor?  Byrgren, James, Byrgren, Ruth Maria har köpt Bunge Broungs 1:111, Haltarvevägen 3A av Ljungqvist, Ted, Ljungqvist, Ann-Kristina för 300 000 kronor?

DN - 23 aug 14 kl. 14:18

Ulrika Milles: Stenberg gjorde ingenting för att hindra sitt dåliga rykte

Birgitta Stenberg lämnade det instängda Sverige som refuserad författare i början av 50-talet, ”Jag valde mellan att ta livet av mig och att skriva en ny bok” har hon sagt i intervjuer. Och det hon gjorde på drift i världen. Hennes metod var att utsätta sig och sedan skriva om det..

Kristianstadsbladet - 19 dec 13 kl. 20:13

Annika Stenberg är klar som polischef


Annika Stenberg har erbjudits och tackat ja till att bli chef för region Syd i polisens nya organisation. Jobbet som regionpolischef innebär ett fyraårigt förordnande med start den 1 januari 2015. Annika Stenberg kommer, förutom jobbet som regionpolischef, att vara en del av den nationella ledningsgruppen med ansvar för hela polisen.

GT - 14 mar 19 kl. 12:32

Mammornas ilska: Döttrarna mobbas i ungdomsappen

”Häng dig”, ”Gå och dö” och ”Vad tjock du är”. Det är bara några av alla kommentarer som Ulrika Stenberg och Vanja Gustafssons döttrar fick ta emot efter att ha laddat ner appen Tellonym. Nu vill mammorna varna andra föräldrar för appen och uppmana till bättre koll på barnens användande av sociala medier.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.